Grootte doet er niet toe ?!

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

baby_19
Berichten: 900
Lid geworden op: wo 31 augustus 2005, 23:36

Berichtdoor baby_19 » za 14 oktober 2006, 22:48

Nou mijn vriendin vertelde vandaag dat ze vannacht een one night stand had met een jongen die ze wel een schatje vond, maar vannacht was echt een drama volgens haar..

Zijn lengte en dikte was leuk maar hoe die hem gebruikte was helemaal niks, 3x zuchten kwam hij klaar en dat ging perongeluk zei hij :? kom op zeg.. En de seks zelf was ook niks qua kwanti en kwaliteit volgens haar, niks lekkers of hitsig of ook maar iets.

Dus zo zieje maar dat als je een leuk maatje heb kunnen sommige mannen ze niet eens echt gebruiken maar gelukkig kan daar op geoefend worden hoop ik..

Gebruikersavatar
NachtVlinder
Berichten: 531
Lid geworden op: zo 28 november 2004, 14:59
Locatie: Living in my own world

Berichtdoor NachtVlinder » zo 15 oktober 2006, 13:36

even een geheel andere reactie...
Ben ooit een tijdje naar bed geweest met een jongen die had een vrij grote penis...type afgerukt kinderarmpje ;)
Ik kan je vertellen: DAT IS NIET FIJN
zowel de lengte als de dikte was too much for me. en dan heb ik t over een lengte van 19 a 20 cm en een dikte zoals mijn pols.
Ik had iedere keer als ik met hem naar bed ging t gevoel dat ik opnieuw ontmaagd werd, pijnlijk dus en ik kon er daarom ook niet echt van genieten.

de andere kant van de medaille:
een jongen met een micropenis, zo groot en dik als een cocktailworstje.
ik voelde wel dat er iets kriebelde daarbeneden, maarre.....dat was echt niet fijn...t is ook bij 1 x gebleven, hoe creatief iemand ook is met sex als je wat minder bedeelt bent, deze jongen had echt achteraan gestaan tijdens het uitdelen van de piemel.

Ik persoonlijk ben het meest zo'n 15 cm tegengekomen...en daar is niks mis mee..helemaal niet zelfs ik ben er heel blij mee!....in geval van verliefheid voor die persoon kon ik me daar meer aan overgeven aan dat gevoel van liefde dan bij t eerste verhaal met de meneer met t kinderarmpje :P
The sexiest thing a man can do, is crawl inside her mind and make her imagination run wild

geert
Berichten: 11
Lid geworden op: za 07 oktober 2006, 20:13

Berichtdoor geert » zo 15 oktober 2006, 19:01

Effe vermelden dat ik eens een artikel gelezen heb over een chirurg en die beweerde dat de mannelijke penis gemiddeld 13cm groot is.. Die mensen zien ze namelijk het vaakst :)

Ik denk dat het wel kan kloppen, want mannen die groot geschapen zijn komen er nl graag voor uit, maar diegene die minder of klein geschapen zijn zwijgen als de dood denk ik...

Vorige week stelde Goedele Liekens haar penisboek voor en ook zij vertelde dat de ideale lengte voor een vrouw 13cm zou zijn.. geen idee hoe ze aan die getallen komen..

baby_19
Berichten: 900
Lid geworden op: wo 31 augustus 2005, 23:36

Berichtdoor baby_19 » zo 15 oktober 2006, 21:50

Effe vermelden dat ik eens een artikel gelezen heb over een chirurg en die beweerde dat de mannelijke penis gemiddeld 13cm groot is.. Die mensen zien ze namelijk het vaakst
Ja en is dat niet omdat die mannen van 13cm groter willen mischien?

13cm zegt me niks eigenlijk. Ik vind de dikte gewoon zoveel belangrijker, anders kan ik me mascara er wel instoppen. Dus met lengte heb ik opzich niet eens zoveel, liever te kort dan te lang denk ik dan. Maar de omtrek is gewoon much more important.

Bell
Berichten: 277
Lid geworden op: do 07 oktober 2004, 16:32

Berichtdoor Bell » zo 15 oktober 2006, 23:42

Voor mij blijft het echt een beetje zielig voor de mannen hier om te zeggen dit en dit is gewoon 'niet fijn'. Daar valt voor de persoon in kwestie weinig aan te doen. De vagina daarentegen is een spier die getraind kan worden. Stel dat je dus een kleine p tegen het lijf loopt, dan kan dat even goed een uitdaging zijn om je bekkenbodemspieren te trainen, met een potlood ofzo :)

vampirella

Berichtdoor vampirella » ma 16 oktober 2006, 20:14

Zielig om te zeggen dat een kleine penis niet fijn is??? Je kunt het ook omdraaien: zielig voor een vrouw die een man/vriend/sexpartner heeft met een kleine penis.

Ik ben misschien in een wat recalcitrante bui, dus bij voorbaat excuses, maar je bekkenbodemspieren trainen met een potlood? Ik krijg even beelden..... en zie mezelf als puntenslijper... no way!

Ant-Zen
Berichten: 841
Lid geworden op: wo 02 januari 2002, 2:01
Locatie: België

Berichtdoor Ant-Zen » ma 16 oktober 2006, 21:08

Zo te lezen kunnen mannen met een kleine penis het vergeten om ooit een seksleven te hebben.....


Ivm de lengte heb ik een onbedoel grappige quote gehoord van Goedele : "och de gemiddelde lengte is zo'n 15 cm , maar de meeste mannen zitten daarboven" :lol: :shock:
bow down before the one you serve.

Nitewriter
Berichten: 65
Lid geworden op: wo 04 februari 2004, 17:59
Locatie: NH, wanna dance with the devil?

Berichtdoor Nitewriter » di 17 oktober 2006, 1:21

Ivm de lengte heb ik een onbedoel grappige quote gehoord van Goedele : "och de gemiddelde lengte is zo'n 15 cm , maar de meeste mannen zitten daarboven" :lol: :shock:
Diezelfde Goedele zei dat de penis (hoe leuk hij nu ook is) één gebrek heeft, namelijk dat hij niet trilt!
Haar voorspelling is dat de evolutie dat tussen nu en 200 jaar heeft opgelost.

Tegen die tijd zullen we (of liever zij die na ons komen) discussiëren over de de gewenste trilfrequentie van het mannelijk geslachtsorgaan.

Voor al diegenen in de toekomst, en voor hen die er nu iets aan hebben, wil ik een oude wijsheid aanhalen:
"liever een kleine die stijgert, dan een grote die weigert"

Ik zal de bovengeschetste evolutie niet meemaken, al lijkt het me zeer vermakelijk aanbiedingen te zien waarbij pantalons met trilruimte worden aangeboden.
Daarnaast ben ik benieuwd welke huishoudelijke oplossing Goedele in gedachten heeft voor de plassende triller, of trillende plasser, want gegarandeerd dat we daar weer gezeik over krijgen *smile*
Dat is mijn uitspraak, en daarmee moet je het doen.

Mateo
Berichten: 375
Lid geworden op: vr 16 juni 2006, 12:34
Locatie: Vlaanderen

Berichtdoor Mateo » di 17 oktober 2006, 15:10

met 15,6 ben ik best tevreden .. trouwens Was die uitzending er nooit geweest had ik die nooit gemeten ... kzou nie weten waarom

eL04
Berichten: 881
Lid geworden op: zo 25 april 2004, 21:47

Berichtdoor eL04 » di 17 oktober 2006, 15:45

:shock: dat doet toch iedere man.... meten... :wink:

Anton102
Berichten: 94
Lid geworden op: wo 13 juli 2005, 21:57

Berichtdoor Anton102 » di 17 oktober 2006, 23:10

Misschien is grootte wel onderdeel van de set attributen die we selecteren in het vinden van de juiste partner.

Net als b.v. ochtendhumeur, ogen, lengte, etc.

Zelf heb ik uiteindelijk een partner van wie de prettige zone van haar entree precies past bij de vorm van mijn piemel.

:shock: een nieuw woord voor kut: "entree"???

Nitewriter
Berichten: 65
Lid geworden op: wo 04 februari 2004, 17:59
Locatie: NH, wanna dance with the devil?

Berichtdoor Nitewriter » wo 18 oktober 2006, 1:24

Zelf heb ik uiteindelijk een partner van wie de prettige zone van haar entree precies past bij de vorm van mijn piemel.

:shock: een nieuw woord voor kut: "entree"???
Laten we dan eerst én vooral ook nadenken over een ander woord voor piemel, want met je piemel een 'entree' betreden klinkt (en is) niet echt stijlvol.
Daarbij vraag ik me af of theaterbezoekers enthousiast zijn over hun plaatstoewijzing als ze hun 'entree'kaarten ontvangen...

back on topic...let's talk about sizes!

De keuze of je een man leuk vindt wordt toch in eerste instantie bepaald door zicht-, hoor-, voel- en ruikbare factoren. Als dat allemaal goed voelt, kan het dan zo zijn dat de kennismaking met zijn 'trots in het midden' dat allemaal teniet doet?
Dat is mijn uitspraak, en daarmee moet je het doen.

eric62
Berichten: 709
Lid geworden op: wo 12 juni 2002, 1:01
Locatie: Utopia

Berichtdoor eric62 » wo 18 oktober 2006, 7:32

<knip>

back on topic...let's talk about sizes!

De keuze of je een man leuk vindt wordt toch in eerste instantie bepaald door zicht-, hoor-, voel- en ruikbare factoren. Als dat allemaal goed voelt, kan het dan zo zijn dat de kennismaking met zijn 'trots in het midden' dat allemaal teniet doet?
Ik denk op den duur wel night, teminste als je het omdraait. Het kan allemaal nog zo leuk lief en aardig zijn, een "goede vrijpartij" ( wat voor ieder natuurlijk weer anders is) heeft meer nodig als jou: zicht-, hoor-, voel- en ruikbare factoren.Deze zijn natuurlijk wel mede bepalend. Als de chemi tussen twee mensen niet oké is, kan de rest goedgenoeg zijn, voor de bevrediging van een geile bui. Laten we eerlijk zijn alleen neuken is niet bepalend voor een goede vrijpartij.

Als je praat over alleen het neuken( wat maar een onderdeel is van het vrijen), is het mede bepalend voor een vrouw of het past. te groot voelt niet goed, te klein ook niet. en dan mag je als kerel nog zo'n kunstenaar zijn, als je als vrouw niets voelt, of als het pijnlijk is, bederft dat zeker de pret.

Je kan met de beste ingrediënten van de wereld een goddelijk maal verprutsen, als je niet koken kan. En voor een goede kok bijft het behelpen zonder goede ingrediënten.
Just a man and his will to survive.Ik ben met niets begonnen, en..... ik heb het allemaal nog!

Baldlover
Berichten: 318
Lid geworden op: do 15 januari 2004, 14:25
Locatie: Omgeving Rotterdam

Berichtdoor Baldlover » wo 18 oktober 2006, 8:04

Ik dacht dat ik met 18 centimeter maar heel normaal bedeeld was. Ik heb nooit het idee gekregen dat het gemiddelde lager kon zijn. Ik dacht echt dat dit het gemiddelde was. Ik heb in mijn leven nog nooit gehoord van een vrouw dat ik groot was of zo. Ze is er heel tevreden mee en we zijn voor elkaar geschapen.

Gebruikersavatar
NachtVlinder
Berichten: 531
Lid geworden op: zo 28 november 2004, 14:59
Locatie: Living in my own world

Berichtdoor NachtVlinder » wo 18 oktober 2006, 10:35

Ik persoonlijk vind zo'n 14-15 cm heel normaal.... zeker niet klein, en met een juiste dikte erbij vind ik t nog steeds een "flink apparaat"om te zien hoor ;)

Laatst kwam ik erachter dat mijn partner zelf niet goed kan inschatten hoe groot zijn jongeheer er eigenlijk uitziet in vergelijking met een man in een pornofilm.
Er kwam een man voorbij in die film en ik zei: kijk schat precies jouw maatje! Hij keek me ongeloofwaardig aan :roll: en vond die van hemzelf veel kleiner om te zien, raar toch?
Zit er dan te weinig bloed in de hersenen op "dat" moment om een goede perceptie te kunnen hebben? ;)
zelf schat hij m op 15 cm, maar ik schat m op 18 cm (toch maar eens opmeten)


NV
The sexiest thing a man can do, is crawl inside her mind and make her imagination run wild


Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 48 gasten