Orgasme uitstellen.. Tips???

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

merlijn
Berichten: 104
Lid geworden op: ma 12 juli 2004, 19:16
Locatie: kempen

Berichtdoor merlijn » ma 20 december 2004, 19:06

belastingsformulier boven het bed hangen?

Of de hond laten meedoen?

Des1
Berichten: 166
Lid geworden op: vr 30 januari 2004, 15:53
Locatie: Amsterdam

Berichtdoor Des1 » di 21 december 2004, 14:09

Misschien moet ie zijn zinnen ff op iets anders zetten zoals de vakantiefoto's nog inplakken, leperrekkie in de keuken ophangen e.d.

'suggesties' zijn van Hengstenbal van Koot & Bie.
Op Venus zeggen ze: het wil me niet te binnen schieten. Op Mars: ik kan er niet op komen.

Rogers
Berichten: 16
Lid geworden op: zo 12 december 2004, 22:22
Locatie: Randstad - helaas niet al te erg actief...

Berichtdoor Rogers » di 21 december 2004, 22:45

Natuurlijk kun je hem eerst aftrekken en dan kijken wat er overblijft, maar de vraag is of dat echt werkt. Veel jongens hebben helemaal geen zin meer als ze zijn klaargekomen - ik in elk geval niet, Dat duurt echt een tijdje.
Ik heb hier ook last van. Maar wat ik wel merk is dat áls het wel tot een tweede keer komt, het veel langer duurt tot het volgende orgasme, en dat het ook veel meer moeite kost om dat te bereiken. Het kan overigens best wel even duren voordat ik weer zin heb (half uur tot een uur), maar als ik weer eenmaal tot leven kom, is het ook weer goed. Wat helpt is dat de ander dan het initiatief neemt, maar dit zeker niet te snel doet. Dat kan weer tot afwijzing leiden.

Het ligt er natuurlijk ook aan wanneer de vrijpartij plaatsvindt. Als dit vlak voor het slapengaan is na een dag hard werken, dan is de kans klein dat het tot een tweede keer komt bij hem. Echter bij wat goede zondagochtendsex, of vroeger op de avond, heb je mogelijk nog een herkansing, alleen zul je die dus zelf moeten creëren. Kruip een uurtje later nog eens dicht tegen 'm aan, en streel 'm zachtjes op een bepaalde plek, en kijk of dit wat oplevert. En misschien is het wel beter dit niet vantevoren te bespreken, want dat kan altijd nog! Gewoon doen! Als het niet werkt, pech. Doe het gewoon voor de lol van het strelen alleen, zodat als het niet tot sex leidt, het ook niet meteen een teleurstelling oplevert. En als dit werkt... ;) wat let je om het nog een derde keer te proberen!

Wat je ook zou kunnen proberen is het eerste orgasme niet al te heftig te laten zijn. Soms heb ik het gevoel alsof alles eruit gezogen wordt. Dat is vooral met orale sex dus, maar hoe sterker dat gevoel, hoe minder m'n zin in sex erna nog is. Hoe "leeg" is hij na afloop?

En hoe is het met jou bovenop? Dan bepaal jij het tempo, en dat kan dus ook heel langzaam gaan. Gewoon veel doen, en proberen te leren aan te voelen wanneer het bij hem gaat gebeuren. Hoe langer jij het weet te rekken, hoe lekkerder het voor hem zal zijn waarschijnlijk! Zeker zo'n snel orgasme is vaak niet echt bevredigend.
Laatst gewijzigd door Rogers op do 23 december 2004, 13:02, 1 keer totaal gewijzigd.

TieWrap
Berichten: 36
Lid geworden op: zo 18 mei 2003, 6:54
Locatie: Midden Nederland

Re: Orgasme uitstellen.. Tips???

Berichtdoor TieWrap » wo 22 december 2004, 11:06

Miss J,

Heel herkenbaar wat je vriend heeft. Zelf heb ik ooit ook eens 6 weken een antidepressiva (diazepan, 3 x daags 5mg) gebruikt. Voor die tijd kon ik het "gewoon" ca. 10 minuten volhouden, maar tijdens die kuur wel 30 minuten.

Maar voor mij was het een nogal "mechanisch" gevoel, zonder veel passie of emotie.
Na stoppen van die kuur was sex met mijn vriendin een ramp. Inderdaad klaarkomen binnen een minuut. Ik heb toen van mijn huisarts het advies gehad een uur voor het vrijen een 5mg tablet te nemen en dat via een halve tabet langzaam af te bouwen.

Dat heeft prima gewerkt. Na een maand ging het ook zonder medicijnen weer goed.

Natuurlijk zijn er veel andere manieren om lang te kunnen neuken.
Ik denk dat de meeste mannen die een aantakl dagen geen orgasme hebben gehad vrij snel klaarkomen.

Misschien goed idee hierover een poll op te zetten !
>be happy be horny>

Miss J.
Berichten: 11
Lid geworden op: zo 21 november 2004, 23:36
Locatie: Noord-Brabant

Berichtdoor Miss J. » wo 22 december 2004, 14:46

@ TieWrap

ja, dat is precies wat hij ook had.. fijn om te weten dat t eigenlijk heel normaal is.
Ik moet zeggen dat t langzaamaan ook weer een stuk beter gaat.. de goeie ouwe sexdrive is bij hem sowieso geleidelijk teruggekomen, net na de kuur kwam ie razendsnel en had hij daarna ook absoluut geen zin meer.. nu is t gelukkig al wel zo dat t na 1 keer niet meer totaal afgelopen is, meestal kan ie na een kwartiertje wel weer zin maken (en als ie dr een keer moeite mee heeft, zet ik t wondermiddel dat porno heet nog wel es in.. :wink: ) maar t is helaas niet zo dat t de tweede keer een halfuur ofzo duurt.. :? naar mijn idee is t nog steeds veel te kort..
En wat Rogers zei, t rustig aan doen, is ook niet echt een oplossing. Meestal doe ik dat al, maar ik hou wel van een beetje tempo en actie op zn tijd.. (nouja, eigenlijk altijd..) en daarbij werkt langzaam en uitstellen bij hem eigenlijk alleen maar nog opwindender.. Ik ken hem nu onderhand beter dan hijzelf en ik weet precies hoever ik kan gaan.. maar hij staat dan zo op springen dat als ik ook maar heel even voluit ga, t meteen goed gebeurd is.. (zelf nadat ik m tussendoor een dik kwartier had laten beffen, had ie aan 2 stoten genoeg, haha.. :roll: ) Ben eigenlijk wel benieuwd of er nog meer mannen zijn die daar last van hebben en wat die daar dan aan doen?
Maar misschien is t inderdaad wel een tip om hem de eerste keer niet zo heel heftig te laten klaarkomen, want ik pijp hem dan meestal en hij beweert elke keer weer dat t orgasme nog lekkerder was dan die daarvoor, haha.. dus iets minder mn best doen dan maar? Geen slecht idee!

Rogers
Berichten: 16
Lid geworden op: zo 12 december 2004, 22:22
Locatie: Randstad - helaas niet al te erg actief...

Berichtdoor Rogers » wo 22 december 2004, 20:06

(zelf nadat ik m tussendoor een dik kwartier had laten beffen, had ie aan 2 stoten genoeg, haha.. :roll: )
Beffen kan natuurlijk ook heel opwindend voor hem zijn...
Maar misschien is t inderdaad wel een tip om hem de eerste keer niet zo heel heftig te laten klaarkomen, want ik pijp hem dan meestal en hij beweert elke keer weer dat t orgasme nog lekkerder was dan die daarvoor, haha.. dus iets minder mn best doen dan maar? Geen slecht idee!
Ik weet nu effe niet of ik het goed begrijp. Hier doe je het voorkomen alsof hij meerdere keren achter elkaar klaarkomt, terwijl je hierboven schrijft dat na één keer de zin meestal grotendeels over is. Probeer het na een of twee uurtjes nog eens, als verrassinkje voor hem... ;) Ik ben benieuwd wat dat oplevert! Zoals Tiewrap al zegt, hoe langer het duurt tussen twee orgasmes, hoe sneller we het kwijt moeten! :P

Miss J.
Berichten: 11
Lid geworden op: zo 21 november 2004, 23:36
Locatie: Noord-Brabant

Berichtdoor Miss J. » wo 22 december 2004, 21:00

Ik weet nu effe niet of ik het goed begrijp. Hier doe je het voorkomen alsof hij meerdere keren achter elkaar klaarkomt, terwijl je hierboven schrijft dat na één keer de zin meestal grotendeels over is.
haha, nee, ik bedoelde.. beter dan de vorige keer dat we sex hadden.. :D maar de laatste tijd lukt t regelmatig om t meer dan 1 keer te doen.. alleen duurt t dan NOG niet echt lang genoeg naar mijn zin. :twisted: Anyway, ik denk wel dat ik iets kan met dat heftig klaarkomen.. ik doe gewoon niet zo hard mn best (wat zal ie je dankbaar zijn!! :? ) en dan heb ik meer kans dat ie een 2e keer ook nog kan/wil.. Wat de tijd die tussen meerdere orgasmes inzit betreft, dat zit wel goed hoor.. hij zegt dat ie zichzelf meer dan regelmatig aftrekt, haha.. anders was t vast NOG erger geweest.. :shock:
Beffen kan natuurlijk ook heel opwindend voor hem zijn...
(uhmm.. voor hem helaas niet, hij zegt dr niet van te houden.. :cry: slechte ervaring daarmee gehad met zn ex schijnt.. ze rook niet zo fris.. hoewel ik t niet helemaal kan geloven, als t nu wel fris ruikt, waarom zou je dr dan nog een hekel aan hebben? )


Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 56 gasten