— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Tania Mulder: ”Alles is te leren, ook de seks!”

Wie ben ik?
Mijn naam is Tania Mulder. Al ruim 10 jaar help ik mannen, vrouwen en stellen bij het verbeteren van hun seksleven. Ik geef les in erotische massages en sinds een aantal jaren ben ik mij gaan specialiseren in seks-coaching.

Ik ben 44 jaar en ben sinds mijn 21e samen met mijn man. Wij hebben samen een prachtige dochter van 17 jaar. Ik ben mij voornamelijk in seks-coaching gaan verdiepen door mijn eigen seksualiteit. Mijn ”huwelijk-seks” was plat en enkel orgasme-gericht. Mijn relatie kwam in een sleur en we deden eigenlijk altijd het zelfde kunstje. Ik dacht toentertijd dat dit normaal was en ik het maar moest accepteren.

Niets is minder waar.  Ik kwam er achter dat het grootste probleem bij mijzelf lag; ik zat bij hele andere dingen met mijn hoofd tijdens het voorspel en de vrijpartij. Onderwerpen die niets met seks te maken hebben passeerden mijn gedachten vaak.

Toevallig ving ik tijdens een ontspanningsmassage op dat je niet kan voelen als je aan het denken bent. Ik ben mijzelf dit gaan aanleren. Toen ik eenmaal volledig bewust was van mijzelf, begon ik gedachtes los te laten en kwam ik binnen 3 minuten klaar. 

Specialisatie
Sinds dien geef ik les aan stellen, mannen en vrouwen. Ik train ze in het begrijpen van hun eigen seksualiteit  en de seksualiteit van het andere geslacht. Juist omdat  mannen en vrouwen vaak seks zo anders beleven. Ook leer ik vrouwen om los te laten en mannen om betere minnaars te worden. Stellen  die zoeken naar een betere connectie en diepgang op seksueel gebied kunnen bij mij terecht. Alles is te leren, ook de seks!

Biografie
Het liefdesleven in een relatie weer tot bloei brengen. Dat is mijn missie. Sinds 2015 ben ik intimiteitscoach en help ik stellen (en singles) met het verbeteren van hun seksleven. Het wegnemen van al het gedoe en taboe rondom seks speelt een hoofdrol. Door mijn eigen zoektocht naar een intenser en liefdevoller seksleven kan ik vanuit de praktijk mensen leren voelen, verbinden en de ervaring meegeven hoe je uit je hoofd gaat en in je gevoel komt. Dan is de seks geen must meer, maar een mix van plezier, opwinding en verbinding.

 

 

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *