— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Astrid Kremers: behandelaar, docent in de seksuologie en columnist

Astrid Kremers is geregistreerd seksuoloog NVVS, heeft een eigen seksuologiepraktijk www.sexuoloog.nl en werkt in het UMC Utrecht. Naast de seksuologische hulpverlening aan haar cliënten deelt ze haar kennis graag met anderen. Zo is ze auteur van de bestseller ‘Aandacht voor seks’, docent in de seksuologie, columnist en zie je haar regelmatig in tijdschriften/kranten/tv. 
De werkwijze van Astrid kenmerkt zich door haar passie en liefde voor het vak. Ze luistert met aandacht, haar instelling is positief en oplossingsgericht. Ze stelt haar cliënten op hun gemak en ze heeft geheimhoudingsplicht. Astrid werkt met haar cliënten naar een vorm van seksualiteit en intimiteit die plezierig is en voldoening geeft. Zij biedt zowel cognitieve gedragstherapie als EMDR. De praktijk is centraal gelegen met een vestiging in Utrecht en Gorinchem. Partners zijn van harte welkom, maar natuurlijk kunnen cliënten ook alleen komen. 
 
In haar praktijk komen zowel vrouwen als mannen, jong en oud, met diverse seksuele problemen. Denk bijvoorbeeld aan pijn bij het vrijen, orgasmeproblemen, te veel of juist te weinig zin in seks, vreemdgaan, seksuele verveling, verschil in seksuele verlangens, vaginisme, erectieproblemen, de overgang en specifieke seksuele voorkeuren. Daarnaast is zij gespecialiseerd in de behandeling van (seksuele) trauma’s, ze is namelijk mede oprichter van het Centrum Seksueel Geweld. 
Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *