— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

”Sensualiteit is zoveel meer dan het aantrekken van een pikant lingeriesetje”

Wie ben ik?
Pauline Schueler (1966) is moeder van drie zonen en levenspartner van Richard van den Broek met wie ze al 32 jaar lief en leed deelt. Als communicatiedeskundige herkent ze haar talent om mensen in beweging te krijgen. Ze ontwikkelt het concept van de professionele verleidkunde en gaat in 2006 voor eigen rekening en risico verder met haar eigen Verleidkundig Instituut. Het voelt als een bevrijding, precies het gevoel dat ze wil overbrengen. Centraal in haar werk als verleidkundige in de profit- en non-profit sector staat het prikkelen van de zin in veranderen. Als verleidkundige helpt Pauline organisaties die een substantieel vernieuwende stap willen maken en daarbij te maken krijgen met houding- en gedragsvraagstukken.
 
Specialisatie
Scheuler heeft met de jaren heel wat deskundigheid verzameld op het terrein van liefde, intimiteit, sensualiteit en seksualiteit . Onderstaand de thema’s op een rij waar zij vragen over kan beantwoorden c.q coaching over kan geven. Pauline heeft een coachingopleiding gedaan bij Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie en assisteert al 15 jaar bij relatieworkshops van Human Awareness Institute info: www.liefde-workshop.nl/workshops-nl
  • Polyamorie: Pauline leeft al 15 jaar in een ‘relatie met ruimte’ met haar partner. Haar partner is op de hoogte van haar liefdesrelatie met een andere man en zelf heeft hij meerdere minnaressen.
  • Ervaring met duurzame relatie: zij heeft een relatie van 34 jaar met haar huidige partner.
  • Zijn van muze & minnares (van een BN’er): zij was 12 jaar lang muze en minnares van Wubbo Ockels tot hij overleed in 2014. Sinds twee jaar heeft zij een nieuwe minnaar. 
  • Veel ervaring met thema’s gerelateerd aan liefde, intimiteit & seksualiteit: zij volgt al 15 jaar lang workshops over liefde, intimiteit en seksualiteit van Human Awareness Institute (HAI). Zij organiseert (op verzoek) met zekere regelmaat ‘Intiem met Pauline’ praatavonden over intieme zaken voor belangstellenden. 
  • Sensualiteit: Pauline geeft sensualiteitstraining aan vrouwen die de sensuele vrouw in zichzelf willen wekken en versterken.
    intimiteit: Zij is intimiteitcoach voor (jonge) mannen die problemen/uitdagingen hebben/voelen op het terrein van liefde, intimtieit en seksualiteit.
    intimiteitstraining voor couples: samen met haar partner helpt zij couples liefde en intimiteit te versterken in hun relaties. 
Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *