— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Met deze 10 standjes bereiken vrouwen makkelijker een orgasme.

Met deze standjes kun je precies de juiste plekjes bereiken en stimuleren die een vrouw nodig heeft om een orgasme te bereiken.

Als je een orgasme wilt bereiken bij een vrouw is regel nummer 1 clitoris stimulatie.
“Onderzoek toont aan dat het stimulatie van de clitoris, niet vaginale stimulatie, dat is de stuwende kracht van het vrouwelijke orgasme “, zegt seksuoloog Ian Kerner, Ph.D., auteur van Ze Comes First .

De clitoris zit ongeveer 2,5- 4 cm af van de vaginale ingang, veel standjes tijdens de seks hebben niet de werking dat er tijdens de penetratie ook de clitoris wordt gestimuleerd.
We hebben daarom de 10 seksstandjes voor je op een rijtje gezet, die zowel penetreren als tegelijkertijd de clitoris stimuleren. Op deze manier, als de vrouw ook voldoende opgewonden is van de man, zal zij klaar komen.

 pretzel-dip
Illustratie: BYRON GRAY

De Pretzel
Met dit standje, ben je als het ware met je geslachtsdelen in elkaar verwikkeld en schuren ze tegen elkaar aan. Als de man wat meer naar voren leunt kan hij met zijn hand jouw clitoris stimuleren. Kan hij nog iets meer naar achter hangen? Dan kan hij wat meer kracht zetten op de penetratie.

opschoot
Illustratie: BYRON GRAY

Op schoot
Dit is een hele fijne positie voor de vrouw. Je zit namelijk op zijn schoot en jij bepaald het ritme. Jouw clitoris zal gestimuleerd worden door zijn schaambeen. Leuk je meer naar achteren dan zul je meer de penetratie voelen, druk je jezelf tegen hem aan dan zul je meer de clitoris tegelijk met de penetratie voelen. Je bepaald op deze manier zelf wanneer je klaarkomt.

doorgezakte-doggy
Illustratie: BYRON GRAY

Doorgezakte doggy
Met dit standje wordt zowel je clitoris en je g-spot gestimuleerd en wordt je tegelijk gepenetreerd. Omdat de man hier wel heel diep kan penetreren, hoeft dit standje niet perse voor iedere vrouw goed te werken. Het kan zijn dat de man rustig moet beginnen en jouw lekker met zijn hand moet verwennen en je clitoris moet masseren. Als je voldoende opgewonden hierdoor raakt kunnen je spelen met de snelheid en de diepte van penetratie. Ook kan de man je nog voorzichtig met een vinger anaal stimuleren als je dit spannend vindt.

missionary
Illustratie: BYRON GRAY

De klassieke missionaris
Het fijnste aan dit standje is natuurlijk dat je elkaar in de ogen kunt aankijken, je elkaar in de nek kunt zoenen en dat jullie lichamen elkaar volledig aanraken. Het is wel belangrijk dat de schaamstreek van de man met dit standje over de clitoris van de vrouw heen gaat. Daarvoor moet jij je bekken proberen te kantelen.

doggy
Illustratie: BYRON GRAY

Doggystijl
Mannen vinden dit standje super geil. Maar zorg ervoor dat dit standje ook voor jou super geil is. Laat hem bij het stoten ook je clitoris stimuleren met zijn handen. Wees voorzichtig en zorg dat de man rustig begint zodat je kunt ontdekken of je wel op de juiste manier gestimuleerd wordt.

Op je zij
Dit standje is heel lief en intiem. Je ligt helemaal tegen elkaar aan en kunt elkaar overal voelen. Hij kan rustig stoten en zoenen tegelijkertijd en ook met zijn handen makkelijk bij jouw clitoris.

oester
Illustratie: BYRON GRAY

De Oester
Je opent je benen en hij drukt deze helemaal omhoog, bij je nek in. Hierdoor sta jij helemaal open voor hem. Hij gaat over je heen liggen en schuurt bij je penetratie tegelijk je clitoris. Een standje waar je wel flexibel voor moet zijn en wat je wel moet durven.

achterover
Illustratie: BYRON GRAY

Achterover hangend
Met dit standje bepaal jij hoe de penetratie gaat. Zorg ervoor dat je wel moet je voeten op de vloer of het bed blijft staan zodat je kracht kunt blijven zetten en de richting van stimulatie en schuren kunt bepalen. Hij houdt jou met een hand vast en kan met zijn andere hand nog lekker over je buik, schaamstreek en clit glijden.

the-om
Illustratie: BYRON GRAY

Dubbele meditatie houding
Als je zo in elkaar verwikkeld zit kun je meerdere dingen doen. Je kunt op en neer maar je kunt ook heen en weer tegen elkaar aanwrijven. Je bent heel close bij elkaar en kunt je aan elkaar vast houden, hij kan jou nog meer tegen zich aan drukken en je kunt elkaar blijven zoenen.

oester nademissionaris
Illustratie: BYRON GRAY

Na de missionaris
Kun je nog je benen helemaal in de lucht gooien. Probeer je billen iets van de ondergrond te tillen en hij moet zich helemaal tegen jou aan drukken zodat hij met zijn schaambeen en buik tegen jouw clitoris aan komt en er tegen aan schuurt. Je zult met dit standje ook stimulatie voelen rondom je anus wat stimulerend zal werken voor je orgasme en je extra op zal winden.

Bron: seksuoloog Ian Kerner, Ph.D., auteur van Ze Comes First .

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *