— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

5 Inspirerende tips voor een Romantische Valentijnsdag

Weet je al precies hoe jij jouw partner een onvergetelijke Valentijnsdag gaat bezorgen? Of heb je nog geen idee. In beide gevallen kan je wellicht iets met deze inspirerende tips voor Valentijnsdag. Gebruik de tips of laat jezelf inspireren om het op een andere manier vorm te geven. Wat je ook doet, als je partner tevreden is ben jij dat natuurlijk ook.

  1. Koop een bos bloemen

Het is heel cliché maar van een bos bloemen wordt iedere partner gelukkig. Misschien niet heel origineel, maar wel altijd goed. Wil je echt aansluiten bij Valentijn, dan zijn rode rozen het beste boeket om te geven. Voorzie de bloemen van een kaartje met een romantisch gedicht en de valentijnsdag van je partner kan niet meer stuk.

  1. Laat je liefde blijken

Laat nogmaals aan je partner weten waarom je zoveel van hem of haar houdt. Schrijf bijvoorbeeld een gedichtje. Je hoeft geen poëet in hart en nieren te zijn om een romantisch gedicht voor haar te kunnen schrijven. Zolang het maar recht uit je hart komt!  Je kunt ook terug gaan naar de plek waar het voor jullie allemaal begon. Het is een echte aanrader om bijvoorbeeld terug te gaan naar de plek waar jullie voor het eerst zoenden. De magie van dat moment zal zeker terugkeren!  

  1. Ga voor Lingerie

Lingerie tijdens Valentijn kan je op meerdere manieren invullen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een sexy setje cadeau te doen aan je partner. Maar je kan er ook voor kiezen om je partner te verrassen met een leuk lingeriesetje, door deze aan te trekken. In het laatste geval ben jij het cadeau van je partner en zal zijn of haar Valentijn een nóg sexyere verschijning zijn. Als dat geen romantische avond wordt…

  1. Romantische avond at Home

Zeker in deze tijd van corona, zit uiteten gaan er momenteel even niet in. Dat neemt niet weg dat jullie geen romantisch diner met elkaar kunnen delen. Sloof jezelf uit in de keuken, maak de tafel romantisch op en maak een restaurantwaardig diner. Zijn jullie helemaal in de mood? Zorg dan voor heerlijke ontspanning en verras jouw geliefde met een massage. Maak het compleet met een massagekaars en massageolie.

  1. Leer elkaar op nieuwe manieren kennen

Er zijn verschillende producten die je aan kunt schaffen om elkaar op nieuwe manieren te leren kennen. Met het liefdeshart kunnen jullie samen romantische uitdagingen spelen. In dit geval kun jij alle opdrachten uitvoeren waar je liefje beter van wordt. Maar je kan ook je seksuele horizon verbreden door een sextoy te gebruiken. Er zijn speciale partnertoys die voor beide partners een stimulerend effect hebben. Een aanrader voor beiden dus!

Genoeg inspiratie dus om Valentijnsdag ook in tijden van corona tot een groot succes te maken!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *