— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

100% orgasme garantie Campagne bij Willie.nl

26-09-19 Willie.nl, de grootste online sekswinkel van Nederland, heeft afgelopen donderdag, in samenwerking met het Duitse Womanizer een landelijke campagne gelanceerd in Mama Kelly Amsterdam en Shespot was hierbij! Deze campagne “100% Orgasme garantie“, gepresenteerd door Heleen van Royen is tijdens dit gezamenlijke persvent officieel van start gegaan. 

Uit onderzoek blijkt dat een groot aantal vrouwen moeite hebben om een orgasme te krijgen. Er zijn zelfs vrouwen die nog nooit een orgasme hebben bereikt. Vooral dat laatste vinden wij natuurlijk vervelend om te horen. Op willie.nl/vrouwelijk-orgasme kun je alles lezen over de clitoris en hoe je als vrouw tot een orgasme kan komen.

Heleen van Royen is helemaal fan van de Womanizer, en ook in haar boek “sexdagboek” maakt ze er geen geheim van dat ze de Womanizer regelmatig erbij pakt om tot een heerlijk orgasme te komen. Haar boek heeft voor veel ophef gezorgd rondom het vrouwelijk orgasme. Heleen krijgt nog steeds vaak te horen dat vrouwen naar aanleiding van haar boek de Womanizer hebben aangeschaft en het absoluut waar is wat Heleen hier allemaal over schrijft. Zo was Heleen een paar weken geleden samen met haar vriend Bart bij de Hema om daar nieuwe gordijnen uit te zoeken voor de slaapkamer. Ze werd geholpen door een knappe, opgewekte vrouw rond de 30 jaar. De verkoopster begon een beetje te giechelen, maar Heleen begreep eigenlijk niet zo goed waarom. De verkoopster begon de fluisteren; “Hij heeft er eentje gekocht hoor…” en toen begon het kwartje te vallen bij Heleen. De womanizer, ook deze verkoopster is er mede door Heleen helemaal fan van.

Heleen had voorafgaan even goed onderzoek gedaan naar de seksuelen gezondheid in Nederland.

  • 92% van de mannen zegt erg van seks te genieten
  • 75% van de vrouwen zegt erg van seks te genieten
  • 21% van de vrouwen onder de 25 jaar ervaart seksuele problemen, zoals pijn bij het vrijen of geen orgasme kunnen krijgen
  • 25% van de vrouwen krijgt “regelmatig of vaker” geen orgamse tijdens een vrijpartij
  • 15% van de vrouwen heeft tenminste één seksueel probleem, dat vaak of altijd voorkomt en waar men behoorlijk of erg veel last van heeft
  • 95% van de heteroseksuele mannen zegt praktisch altijd klaar te komen tijdens seks
  • 65% van de heteroseksuele vrouwen zegt praktisch altijd klaar te komen tijdens seks
  • 86% van de lesbische vrouwen zegt praktisch altijd klaar te komen tijdens seks

De mooie speech van Heleen van Royen

Maar Heleen geeft ook meteen aan dat we niet allemaal direct lesbisch hoeven te worden hoor. Dat wij vrouwen gewoon lef nodig hebben om een orgasme op te eisen, dat we gewoon aangeven wat we lekker vinden!

Je kunt vanaf nu de Womanizer Premium met 100% orgasme garantie bestellen bij Willie.nl. Dit houdt in dat als je van dit geweldige seksspeeltje geen orgasme krijgt, je gewoon je geld terug krijgt! Dat lijkt ons zeker het proberen waard! Met deze campagne wil Willie iedere vrouw de kans geven om een orgasme te ervaren!

Ook jij kunt de Womanizer premium bestellen met 100% orgasme garantie. Bekijk hier een overzicht van ALLE Womanizers op dit moment verkrijgbaar.

Geniet van de Womanizer.
Liefs, Shespot

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *