— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Verhuizing praktijk Praktijk Astrid Kremers

Vandaag is seksuologie Praktijk Astrid Kremers na jaren van voorbereiding verhuisd van het Diakonessenhuis naar het gloednieuwe Gezondheidshuis Utrecht. De seksuoloog heeft veel aandacht besteed aan de sfeervolle inrichting en ze hoopt van harte dat u zich welkom zult voelen in haar royale en lichte seksuologie praktijkruimte.

Astrid Kremers is en blijft en de seksuoloog van het UMC Utrecht en het Diakonessenhuis maar zal voortaan in het Gezondheidshuis Utrecht haar seksuologie cliënten gaan behandelen. Ook alle mensen die naar haar zijn verwezen of die online een afspraak hebben gemaakt zal ze daar ontvangen. De nevenvestiging in het Beatrixziekenhuis Gorinchem blijft bestaan voor behandeling op afspraak.

De seksuologie praktijk in Utrecht is centraal gelegen in Nederland en zowel vanuit de stad Utrecht als de snelweg makkelijk bereikbaar. Uw auto kunt u parkeren op de parkeerplaats van het Diakonessenhuis of in de wijk Utrecht Oost. Uw fiets kunt u voor de ingang van het Gezondheidshuis zetten. En ook de verbinding met het openbaar vervoer is erg goed. Het adres is Bosboomstraat 1 G te Utrecht.

Het Gezondheidshuis ligt niet ín het Diakonessenhuis, het is gebouwd op de voormalige parkeerplaats P1 van het Diakonessenhuis. In het Gezondheidshuis zijn meerdere zelfstandige praktijken gevestigd.

Astrid Kremers is geregistreerd seksuoloog NVVS en maakt in haar behandeling gebruik van de cognitieve gedragstherapie en EMDR. Indien gewenst werkt ze samen met medisch specialisten en bekkentherapeuten. Oplossingsgericht werkt ze naar een persoonlijk afgestemde vorm van seksualiteit die voor haar cliënt en voor de eventuele partner plezierig is.

Seksuologie Praktijk Astrid Kremers ziet op afspraak in Utrecht en Gorinchem zowel vrouwen als mannen met diverse seksuele problemen. Voorbeelden hiervan zijn pijn bij het vrijen, erectieproblemen, geen zin of teveel zin in seks (seksverslaving), moeite om opgewonden te worden, geen orgasme kunnen krijgen, verschil in seksueel verlangen tussen partners, vreemdgaan en polyamorie. Seksuele problemen kunnen zijn ontstaan door lichamelijke ziekte, handicap, medicijngebruik, psychische problemen, relatieproblemen, (seksueel) trauma, zwangerschap, overgang of ouderdom.

U bent van harte welkom voor een kennismaking in de nieuwe praktijkruimte van de seksuoloog in het Gezondheidshuis Utrecht.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *