— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

6 stappen tot de beste seks ooit

6 stappen tot de beste seks ooit

6 stappen tot de beste seks ooit

6 stappen tot de beste seks ooit

Na jarenlang happy single te zijn geweest, overkomt het je weer: een vaste relatie. Niet gepland en ook niet per sé gewild, maar eigenlijk toch best fijn. Een superspannende periode, vooral omdat jij je bloedonzeker voelt. ‘Zeg ik wel de juiste dingen?’, ‘zie ik er wel leuk genoeg uit?’ of ‘ben ik wel sexy genoeg?’ zijn enkele van de duizenden vragen die jij jezelf afstelt. Heftig.

Vooral jullie eerste nachtelijke escapades samen kunnen stressvol zijn. Want wat vindt hij eigenlijk lekker? De wensen van een man lopen natuurlijk flink uiteen. De één houdt van ruw, de ander van zacht. En het is natuurlijk ook gewoon hartstikke afhankelijk van het moment zelf. Gelukkig zijn er wel een aantal richtlijnen waaraan een vrouw zich kan houden, gewoonweg omdat deze voortkomen uit de mannelijke oerinstinct. En die mannelijkheid is toch ook stiekem een beetje waarom we voor hem zijn gevallen, nietwaar?

Laten we beginnen met de eerste fout die we als vrouw geneigd zijn te maken: het wegcijferen van ons eigen genot. Want hoezo doen we dat eigenlijk? Zit dat in het ‘ondergeschikte’ gevoel dat een vrouw af en toe ervaart? En ja, het kan best geil zijn als een man lekker dominant is, maar betekent dit dat wij zelf niet mogen genieten?

Het eisenlijstje – volgens een man.

Toen ik met mijn vriend praatte over het eisenlijstje dat hij had, zei hij meteen iets dat betrekking had op gelijkwaardigheid binnen seks: geef hem de ruimte om de leiding te nemen, maar wees niet bang om de leiding ook af en toe zelf op te eisen. Door je vent de leiding te geven, geef je ‘m een onbewuste ego boost. Een man is van nature dominant en door hem de volledige controle over jou te geven, komt zijn oerkracht in hem naar boven. En er is natuurlijk niks geiler dan die woeste mannelijkheid.

Maar vergeet natuurlijk niet om af en toe de leiding op te eisen. Daarmee laat je zien dat je initiatiefrijk bent en streeft naar genot – en voor een man is genot één van de belangrijkste dingen tijdens seks. Overigens is een omgeving waarin jij je relaxed voelt essentieel om jezelf te durven uiten. Want wat vind jíj nou eigenlijk lekker? Het uitspreken van wat je wilt stelt je in staat je passiviteit achterwege te laten. En spreek het trouwens niet alleen uit, maar doe het ook. Want trust me, geen enkele vent wordt warm van een ‘plank’ of een ‘zeester’. Get creative!

Dat brengt ons op het volgende: durf te communiceren. Door te praten over wat jij lekker vindt, zal je vent je gerichter kunnen verwennen. Daarnaast is het mannelijke brein eigenlijk heel onzeker. Jij bent heus niet de enige die denkt ‘doe ik het wel goed genoeg?’. Door zijn naam te zeggen en te vertellen wat jij lekker vindt, geef je hem de bevestiging dat hij in staat is om jou te bevredigen.

En nee, je hoeft het niet alleen te laten bij aanwijzingen. Stap eens over je gêne heen en ga voor dirty talk. Het is namelijk écht heel leuk. Door geil tegen elkaar te praten, wind je elkaar niet alleen heel erg op tot het moment dat je de kleding van elkaars lijf wil trekken, het is ook een verbaal voorspel van de daad en zorgt ervoor dat je helemaal ready set wet bent. 

En kreun af en toe tijdens de seks. Hier wordt een man niet alleen heel erg geil van, maar je geeft hem dan ook de bevestiging dat je ervan geniet. En niks geeft een grotere ego boost dan de bevestiging dat je het goed doet.

 Last but not least: laat je volledig gaan. Seks is immers een beleving en daar hoort denken niet bij. Het vergt geen uitleg dat als je te zelfbewust bent van wat je doet, je geremd wordt in wat je eigenlijk het liefste wilt doen. En dat is toch gewoon genieten? Het is dan ook niet voor niks dat de belangrijkste boodschap van een man aan een vrouw is: relax and let go. Geniet ervan!

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Joost 26 mei 2018
  2. GJW2 22 sep 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *