— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

What happens on holiday – deel 1

Langzaam loop ik over de boulevard richting het feestje dat in de beach-club vlak bij mijn hotel plaatsvindt. Het is eind van de middag en de zon schijnt nog heerlijk. Mijn witte jurkje toont heel geraffineerd de contouren van mijn lichaam. Een heel klein opbollend buikje en borsten die niet zo heel groot, maar gelukkig nog bijzonder stevig zijn voor iemand van mijn leeftijd. Vandaag heb ik niet alleen mijn bh, maar ook mijn slipje uit gelaten waardoor ik me ontzettend sexy voel. Het besef dat niemand weet dat je niets onder je jurkje draagt, is voor mij het ultieme genot. Mijn favoriete open schoenen met hoge hak heb ik, gezien het tijdstip, vervangen voor een paar slippertjes. Ook mijn halflange donkere haar dat van nature golvend over mijn schouders valt heb ik voor de gelegenheid in een hoge staart gedaan. Mijn natuurlijke make-up maakt het plaatje compleet.

Deze vakantie was pas een aantal weken geleden geboekt. We zouden samen een paar dagen naar de zon gaan. Niet alleen mijn echtgenoot had het nodig. Wij hadden het nodig. ‘Niets komt hier tussen. Ik beloof het.’ Deze zin had hij al zo vaak uitgesproken en vervolgens niet waargemaakt, dat ik beter had moeten weten. Een paar dagen voor vertrek kwam het hoge woord er dan ook uit. ‘Het gaat toch niet lukken, schat. Sorry.’ Ik reageer niet. Boosheid hierom heeft zich bij mij al lang geleden laten vervangen door gelatenheid. ‘Het heeft geen zin om ook thuis te blijven.’ Mijn echtgenoot kijkt me schuldbewust aan. ‘Ga alleen. Rust lekker uit.’ Toen het idee om zonder mijn echtgenoot te gaan niet eens zo gek meer leek, verheugde ik me er zelfs op. Zonnen aan het strand, lezen, lekker eten en ’s avonds misschien wel dansen in een club. En zo loop ik nu dus in mijn eentje over de boulevard.

Het is al behoorlijk druk bij de club. Op het strand wordt al volop gedanst. Wat onwennig kijk ik rond. Alleen ergens binnen stappen is toch even wat anders dan met z’n tweeën. Ik durf niet op mijn telefoon te kijken. Het leek zo’n goed idee om Happn te installeren. Een gemakkelijke manier om mensen te ontmoeten, waarbij het me niet gaat om seks te hebben, maar om het idee om seks te kunnen hebben. Alleen dat windt me al op. Het arbeidsethos van mijn echtgenoot heeft ook ons seksleven geen goed gedaan. Zodra zijn hoofd het kussen raakt slaapt hij. ‘Sorry schat. Ik ben te moe. Ik wil alleen maar slapen.’ Ook deze zin heb ik inmiddels al zo vaak gehoord. Hier, ver van huis, waar niemand me kent is het de perfecte plek om weer eens te flirten. Weer eens het gevoel te krijgen dat ik er aantrekkelijk uit zie. Maar de twijfel slaat toch toe. Kan ik mijn man dit aandoen?

Misschien dat een drankje me wat meer ontspannen maakt. Met mijn bestelde Gin-Tonic loop ik naar een iets rustiger plekje waar ik alles goed kan overzien. Het koele drankje en de muziek maken dat ik me toch al vrij snel op mijn gemak voel en automatisch beweeg ik op de muziek en lach naar passerende mensen. Zonder verder na te denken pak ik mijn telefoon en kijk op de app. Mijn eerste ‘Hello’ is binnen. Een foto van een jonge man met kort donker haar binnen 250 meter. Ongemak, vertwijfeling en opwinding schreeuwen om voorrang. Ik durf bijna niet om me heen te kijken, maar als ik dat uiteindelijk toch doe, kijk ik ineens in de ogen van een knappe man. Jong, kort donker haar en een lichaam, gebruind door de zon. Het kost me moeite om niet te lang naar dat atletische lijf te kijken. De man van de foto. In mijn ogen niet ouder dan 30 jaar. ‘Ik had je al gespot.’ De man praat Duits en kijkt even naar zijn telefoon. ‘Heb je het naar je zin?’ ‘Ik heb nog nooit eerder Happn’ gebruikt.’ Enigszins onzeker en niet alleen over mijn niet zo heel goede Duits, kijk ik Ralf aan, de naam die bij zijn profielfoto stond. ‘Dat had voor mij niets uitgemaakt, hoor. Ik zou je toch wel hebben aangesproken.’ Een kleine knipoog. ‘Ik ben met vrienden. We gaan elk jaar een paar dagen naar dit eiland.’ ‘Ik ben sinds jaren weer eens alleen met vakantie. Daarom dus Happn.’ Mijn gezicht kleurt rood. Hoe wanhopig klink ik. ‘Je kunt altijd bij mij terecht.’ Weer die knipoog.

Ondertussen zijn een aantal van zijn vrienden bij ons komen staan. ‘Deze dame is alleen met vakantie.’ Ralf houdt zijn telefoon omhoog. ‘Happn.’ De mannen stellen zich aan me voor, maar het kost me moeite om hun namen te onthouden. ‘Een vrouw zoals jij gaat zich altijd vermaken.‘ Een blonde versie van Ralf kijkt me aan. ‘En als je genoeg hebt van hem’, waarbij hij zijn blik op Ralf richt, ‘kun je natuurlijk ook altijd op ons terugvallen.’ Het gesprek blijft geanimeerd. Ik heb zelfs het gevoel dat ze allemaal met me flirten, alhoewel ik besef niet tot hun doelgroep behoor. Als de mannen mijn leeftijd vragen, besluit ik in een opwelling er een aantal jaar van af te halen, wat natuurlijk onzin is aangezien mijn leeftijd op Happn te zien is. ‘Ik moet even naar het toilet.’ Ik hoef niet om te kijken om te weten dat een aantal paar ogen me volgen. Ik ben maar een paar minuten weg geweest, maar als ik terugkom zie ik niemand meer. Ik merk dat ik teleurgesteld ben en dat ik dat weer eigenlijk belachelijk vind. Wat had ik dan gedacht? Ik herpak mezelf en begeef me tussen de dansende menigte. Ook zonder Happn is het gemakkelijk om contact te leggen. Als het feestje ten einde loopt en velen aangeven nog verder te gaan, overweeg ik even om dit ook te doen, maar een goede nachtrust in een zacht bed is net iets aanlokkelijker.

Het weer is nog zo lekker dat ik besluit nog even een drankje te nemen op mijn balkon. Met een glas koude witte wijn kijk ik vanuit naar de zee. Het strand is nu bijna helemaal leeg. Ik doe mijn jurkje wat omhoog, zodat de wind zachtjes langs mijn blote kutje waait. Heerlijk vind ik dat gevoel. Ik heb geen behoefte aan Happn. Ik sluit mijn ogen en laat de avond nogmaals de revue passeren. De gedachte aan de Duitse mannen windt me op. Mijn kutje is nat. Snel zet ik mijn nog bijna volle glas weg en loop naar binnen. Mijn jurkje en slippertjes laat ik klakkeloos op de vloer vallen en stap onder de douche. Het warme water stroomt over mijn lichaam. Mijn tepels reageren meteen als ik met één hand over mijn borsten ga. Mijn andere hand gaat richting mijn kutje, waarbij ik meteen twee vingers naar binnen breng. Ik voer het tempo op, terwijl ik de gezichten van de Duitse mannen voor me zie. Het even aanraken van mijn klitje is voldoende om tot een hoogtepunt te komen zoals ik al lang niet meer heb gehad. Eénmaal afgedroogd onder de gladde lakens verwacht ik niet te kunnen slapen, maar meteen vallen mijn ogen dicht.

De volgende ochtend word ik pas heel laat wakker. Het verbaast me dat ik zo lang heb geslapen. Mijn telefoon geeft aan dat ik een voicemail-bericht heb: Hai schat. Je bent er niet. Jammer. Ik ben de komende dagen heel druk, dus de kans is groot dat we elkaar niet of weinig zullen spreken. Ga lekker genieten. De glimlach die over mijn gezicht glijdt is niet omdat ik aan mijn echtgenoot denk. De bikini die ik wilde dragen, wissel ik om voor een iets spannendere exemplaar.

De loungebanken bij het zwembad kijken me aanlokkelijk aan. De dj-booth die nu nog onbemand is, de hoge planten die het liggedeelte in kleinere sfeervolle gedeeltes verdeelt, alles past bij elkaar Ik vlij me op de zachte kussens. Net zo snel als het in me opkomt, weerleg ik de gedachte om op Happn te kijken. Dat is voor later op de dag. Voor nu is het boek dat ik heb mee genomen al spannend genoeg. Na een tijdje wordt het steeds drukker bij het zwembad met de daarbij behorende herrie. Het is tijd om naar het strand te gaan. Met mijn laag uitgesneden jurkje voel ik me supervrouwelijk als ik op zoek ga naar een strandbedje. Helaas ben ik niet de enige die op het idee is gekomen om naar het strand te gaan. Enigszins teleurgesteld constateer ik dat er geen enkel plekje meer vrij is en dat ik op mijn strandlaken op het zand moet gaan liggen.

‘Hi Suus.’ Enigszins verbaasd kijk ik om me heen. Word ik nu geroepen? Iets verderop zie ik één van de Duitse mannen van gisteren naar me zwaaien. Ik zwaai terug en loop verder. Weer word ik geroepen. ‘Kom bij ons zitten.’ Nu zie ik dat meerdere mannen me wenken. Ik twijfel. Gisteren waren ze in één keer verdwenen. Maar nadat ze me nogmaals roepen, loop ik toch naar hen toe. ‘Maak even plaats voor de mooie dame.’ Een blonde man die zich gisteren nog niet aan me had voorgesteld, duwt zijn twee vrienden die samen met hem op het bed liggen, met een plaagstootje een stukje opzij. ‘Dan heeft zij ook nog een plekje.’ Met zijn hand tikt hij voorzichtig op het kussen. Ik leg mijn handdoek en boek naast me neer en ga op het bed zitten. Ik draai mijn hoofd zodat ik de mannen aan kan kijken. Het glas Prosecco dat dat één van de mannen op het naastgelegen bed voor me heeft ingeschonken zet ik even neer, zodat ik mijn jurkje uit kan doen. Ik voel goedkeurende blikken over me heen gaan. Ik voel me geen vijftien jaar ouder dan deze mannen. Ik voel me begeerlijk.

‘Vertel Suus eens waarom wij gisteren ineens weg waren.’ De blonde man kijkt Ralf aan. ‘Ik denk dat ze wel een uitleg heeft verdiend. Denkt ze in contact te zijn met een groep leuke mannen, verdwijnen we ineens.’ Zijn knipoog doet me blozen. Ralf schuift naast me op het bed, waardoor zijn been dat van mij raakt en ik voel mijn huid branden. Mijn ademhaling versnelt, alleen al door deze simpele aanraking. ‘We kregen net nadat je even weg was een woordenwisseling met een andere groep. En om erger te voorkomen, zijn we toen maar snel naar ons hotel gegaan. En deze dame hier’, hij zucht en kijkt me even strak aan, ‘heeft de hele avond niet meer op Happn gekeken.’ ‘Dat klopt inderdaad. Ik heb mezelf gelukkig ook zonder jullie prima vermaakt.’ Het flirten is van een éénzijdig spel ineens iets geworden waaraan twee partijen deelnemen. ‘Misschien moeten we dan maar eens kijken of we ons ook samen kunnen vermaken.’ De hand van de blonde man streelt zachtjes over mijn rug. ‘Ik heet trouwens Michael. Ik besef me dat ik me nog niet aan je heb voorgesteld.’

Ik wil het niet, maar ik moet de vraag stellen. ‘Hebben jullie niet iets beters te doen dan met een niet meer heel jonge vrouw te zitten?’ Ik heb me voor niets bang gemaakt voor het antwoord. ‘Vrouwen met zo’n mooi lichaam zijn nooit te oud.’ Nu streelt de hand van Michael heel even over de zijkant van mijn borst. Ik ben niet de enige die ziet dat mijn tepels reageren. ‘Ik wil je graag kussen.’ Michael buigt zich iets naar voren, maar laat het aan mij om op zijn verzoek in te gaan. Deze opwindende setting maakt dat ik al mijn reserves, al mijn bedenkingen laat varen. Mijn lippen raken die van Michael en openen zich om zijn tong toe te laten. Net zo snel als dat het gebeurt, trekt hij zich weer van me terug. ‘Ik wil seks met je.’ Doordringend kijkt hij me aan. Dit is wel een heel directe benadering, die ik eigenlijk ook wel heel opwindend vind. Ik hoef niet na te denken of ik seks met deze man wil. Ook al heb ik hem alleen nog maar liggend gezien, mijn hoofd reikt, ondanks mijn niet geringe lengte, niet verder dan zijn borst en zijn lichaam doet zeker niet onder dat van Ralf. Ik knik. En als antwoord raken zijn lippen nu langer de mijne en streelt zijn hand nu vol over mijn borsten.

‘Maar’, nu ben ik degene die zich terug trekt, ‘wat ik nog liever zou willen, is seks met twee mannen.’ Dat ik dit durf te zeggen! Maar nu ik de grens toch over ga, wat is dan geiler dan mijn ultieme fantasie waarheid te laten worden. Michael lijkt niet geschokt door mijn antwoord. ‘Kijk rond.’ Met zijn arm maakt hij een weids gebaar richting zijn vrienden. ‘Kies wie je wilt.’ Elk antwoord had ik verwacht, behalve dit. Ik bijt met mijn tanden op mijn onderlip. Voor mij het onbewuste teken dat ik echt niet weet wat ik moet doen. Dat het Michael moet worden dat is zeker, maar durf ik dit echt? Mijn ogen wenden zich naar Ralf en vervolgens naar de andere mannen die zonder uitzondering allemaal afgetraind zijn. Mijn blik blijft hangen op een lange man met wat langer donkerblond haar. Zijn drie-dagen baardje met zijn arrogante blik maken hem niet alleen aantrekkelijk, maar ook ongrijpbaar. Zonder iets te zeggen komt hij naar me toe. ‘Thomas.’ Zijn lippen raken bijna mijn oor. ‘Lekker.’ Meer zegt hij niet.
‘Geef me je nummer. Dan houden we vanavond contact.’ Michael richt zich nu weer tot me. ‘We hebben vanavond eerst een feestje, maar zullen je appen als we terug zijn in ons hotel.’ Hij wijst naar het in mijn ogen allermooiste, in elk geval meest luxe hotel, in de omgeving. ‘Dat is gemakkelijker dan Happn.’ Weer een knipoog.

Wordt vervolgd…..

Suus

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Rob 05 jun 2024
  2. Snoezepoes 07 jun 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *