— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De wolf met de rode rozen – deel 2

In een hete zomernacht, zou je je hals offeren aan de wolf met de rode rozen?

Nogmaals, zou hij mij zijn honger aanbieden?
Ja!

Nadat je me een fantastisch orgasme hebt gegeven, ben je nog niet klaar met me.

Na mijn heftige klaarkomen trek je je uit me terug. ‘Draai je om, met je billen omhoog’, sommeer je. Dat doe ik maar al te graag, van achterlangs is mijn favoriete standje. Op je knieën kom je achter me zitten. Mijn kontje steekt mooi omhoog. Het voelt geil dat je me op deze manier kunt bekijken. Zo heb je een prachtig uitzicht over mijn billen en mijn natte kutje. Je glijdt een paar keer met je vingers over mijn schaamlippen en verspreidt daarmee mijn vocht. Even duw je twee vingers naar binnen en beweegt ze snel heen en weer. Dat geeft weer zulke andere sensaties dan op en neer. Met de duim van je andere hand glijd je over mijn anus heen en ik voel de rillingen van genot door mijn lijf trekken.

Je pakt je penis vast en slaat er mee op mijn billen. Ik ben daar zo gevoelig en vind het zo opwindend wanneer je dit doet. Hoe fout ik het eigenlijk ook vind, ik word er ontzettend geil van. Nu ook weer. ‘Neem me, doe het’, kreun ik. Mijn hele wezen, alle focus is gericht op mijn onderlijf, op mijn natte en gevoelige schaamlippen. Ik wil je weer voelen en je beantwoordt mijn smeken maar al te graag. Je pakt met een hand je keiharde pik vast en met je andere hand mijn heup.

Nu stoot je eindelijk weer bij me naar binnen. Ook je andere hand verplaats je naar mijn heup. Je houdt je handen onder bij m’n buik, zodat je nog meer kracht kunt zetten. Het bed kraakt, ik kreun en ik hoor jou hijgen. Je duwt mijn billen tegen je aan op het moment dat je me diep penetreert. Wat een geweld gebruik je hierbij. Ik voel je zo goed, je lijkt ieder heerlijk plekje in me te raken. Je ballen kletsen tegen mijn schaamlippen aan. Ik duw mijn arm onder me, zodat ik ze kan strelen. Je tempo blijft hard, je stoten zijn zo krachtig. Ik kan aan niets anders denken dan aan hoe jij me neemt. Ik kreun terwijl ik met je lekkere ballen speel. Neem ze een voor een tussen mijn vingers, draai en masseer ze. Zacht trek ik trek aan de balzak. Ik merk dat dit je opwindt en maak mijn bewegingen steviger. Ik trek je harder aan je zak, masseer met mijn vingers je scrotum.

Je buigt je over me heen, wrijft over mijn rug en pakt me bij mijn schouders om me nog steviger te nemen. ‘Pak me bij m’n hoofd vast’, vraag ik je. Dat doe je, je trekt me stevig aan m’n haren. Ik verschuif m’n armen naast mijn hoofd zodat ik kracht kan zetten bij het terugstoten. Hierdoor komt mijn borst vrij te liggen en je neemt mijn tepel tussen je wijs- en middelvinger. Je speelt er niet mee. Knijpt er niet in. Niks doe je. Je geeft alleen wat druk. Precies genoeg om het genot van m’n tepel naar m’n clitoris te voelen stromen. Alleen het gevoel van je twee vingers daar, is voldoende om me over het randje te brengen. Je lacht. ‘Alweer?’ Ik kan alleen maar kreunend bevestigen dat je me weer laat komen. ‘Kom maar dan. Je zal weten dat je hier bent geweest!’ Terwijl ik mijn buik- en kutspieren voel aanspannen en tintelen golft er weer een orgasme door mijn lijf heen. Ik knijp mijn ogen dicht en zie sterren. Kan me bij jou helemaal laten gaan.

En zal hij zonder mij sterven?
Ja!

Wanneer ik ben bijgekomen en terug op aarde ben beland, is het jouw beurt. Ik kom overeind en duw je op je rug. ‘Ik wil je proeven,’ zeg ik. Het is eindelijk tijd om jouw pik te mogen verwennen. De afgelopen dagen heb ik veel fijne en opwindende foto’s en filmpjes mogen ontvangen. Ik heb er zin in om nu zelf met je piemel te spelen. Ik bevochtig mijn lippen met veel speeksel en lik je penis dan van onderen naar boven. Ik begin bij de aanzet van de stam, tot ik bovenaan je eikel ben. Dat doe ik een aantal keer, vanaf de voorkant naar boven. Daarna vanaf de zijkant naar boven. Tergend langzaam. Ik plaag je graag, want ik weet best dat je van meer actie houdt. Zeker na de stevige beurt die je me net gegeven hebt.

Je gromt, beweegt met je heupen om aan te geven dat je meer wilt. Het lekkerste bewaar ik voor het laatst, de onderkant. Ik kruip op m’n knieën en duik diep tussen je benen tot ik bij je anus ben. Daar lik ik je, er omheen en eroverheen, pak vervolgens scrotum mee en lik dan steeds hoger tot ik terug bij je eikel ben. Als ik ieder stukje heb gelikt en gesabbeld, ben je helemaal schoon. Ik proef mezelf in combinatie met jouw voorvocht, lekker.

Ik lik mijn lippen weer af, zodat ik je makkelijk in mijn mond naar binnen kan laten glijden. Met mijn rechterhand pak ik de stam stevig beet, zet je penis tegen mijn lippen aan en laat je pik dan naar binnen glijden. Ik zuig je naar binnen, wil je helemaal proeven. Ik probeer bij iedere op- en neergaande beweging of ik je dieper kan hebben. Dat lukt me, merk ik aan mijn hand. Ik heb mijn wijsvinger en duim in een ringvorm om je heen en merk dat ik die lager en lager kan laten gaan. Ik kijk naar je op, terwijl ik je steeds dieper pijp. Wat is het heerlijk om je te zien genieten!

Nu lik ik rondjes om je eikel, trek daarbij langzaam de voorhuid naar beneden. Dit is gevoelig weet ik. Ik lik je plasgaatje met het puntje van mijn tong. Draai rondjes om het randje en sabbel aan de stevige huid daar. Dan bedek ik je eikel weer met je voorhuid. Met een hand houd ik je penis stevig vast en dan maak ik mijn tong breed om je zoveel mogelijk te voelen. Ik lik weer naar beneden en daal af naar je ballen. Die zuig ik naar binnen, terwijl ik je intussen stevig aftrek. Ik laat mijn tong om je ballen krullen, draai er rondjes om heen. Wissel af, zodat ze beide evenveel aandacht krijgen. Terug naar je pik, ik voel dat je heupen beginnen mee te bewegen. Ik pak je hand en leg deze op mijn hoofd, zodat jij het tempo kan meebepalen.

Met mijn linkerhand pak ik je penis bovenaan beet en trek je stevig af. Met mijn tong lik ik weer je ballen en je scrotum. Ik blijf je hard aftrekken en neem je pik weer in mijn mond terwijl ik aan je balzak trek. Dit brengt jou over het randje. Je kreunt dat je komt en ik voel je pik in mijn hand pulseren voordat je je zaad begint te spuiten. Ik open mijn mond om alles op te vangen. Geen druppeltje wil ik missen. Dan lik je weer helemaal schoon en slik het dan door.

En houdt hij van mij?
Ja

Voor dit moment.

Fi.

De vertaalde tussenstukjes zijn van Meatloaf – You took the words right out of my mouth (Hot summer night), album Bat out of hell, 1977

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *