— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De laatste keer (deel 1)

Klik klak klik, zo klinken de hakken van mijn schoenen. Het is lekker zomers weer, daarom heb ik mijn mooie, hoge hakken aan getrokken. Die geven me wat meer zekerheid en een goede, rechte houding. Ik loop vlot door, zoals altijd. Je weet het altijd al precies als ik er aan kom, je herkent inmiddels mijn tred. Met een nerveus gevoel in m’n buik loop ik het laatste stuk naar je huis. Ik draag een kort jurkje, met bloemetjes. Truttig, zal je het vast vinden, maar ik hou hier van. Het rokje zwiert om mijn bruine benen. Vanmorgen heb ik ze nog onthaard, waardoor ze glad aan voelen. Het gaf me in de auto al een sensueel gevoel, toen ik ze tegen elkaar aan wreef.

Het zachte windje wat er staat, zorgt dat m’n jurkje wat omhoog waait. Niet te hoog, want ik heb er niks onder aan. Ik voel hoe de wind langs mijn blote billen waait. Het is een lekker gevoel. Ik merk dat m’n kutje al wat nat is geworden. Enerzijds komt dat door de gedachten aan wat er die ochtend komen gaat. De belofte aan je magische vingers en heerlijke pik, doen me al week worden van binnen. Anderzijds maakt de van opdracht gisteravond via Messenger me ook al ontzettend opgewonden. Je schreef: ‘kom morgen langs en draag één kledingstuk.’

Ik heb vanmorgen vroeg mijn voorbereidingen getroffen. Uitgebreid gedoucht en me ingesmeerd, alles lekker glad geschoren. Wat make-up opgedaan, maar niet teveel. Mijn lange haren hangen los over mijn schouders. Ik heb m’n jurkje zorgvuldig uitgezocht. Zoals ik al eerder schreef, met bloemen. Blauw, zodat mijn ogen mooi uit komen. Smalle bandjes over mijn schouders, laag uitgesneden van voren en van achteren een blote rug. Dat kan nu wel, ik ben aardig bruin door het zomerse weertje. Mijn borsten komen er goed in uit, ondanks dat ik geen bh draag. Al lopend kijk ik even naar beneden. Een net decolleté, niemand die vermoedt dat ik enkel dit jurkje draag. Terwijl ik kijk, voel ik hoe de stof over mijn tepels trekt en schuurt. Het is een onbekend gevoel, aangezien ik buitenshuis altijd een bh draag. Ik voel mijn tepels hard worden en zie hoe ze door het stofje heen priemen. Er gaat een rilling van genot door me heen. Nog een klein stukje, de bocht om en dan ben ik er. Klik klak klik, ik zie de voordeur open gaan. Je hoort me aan komen.

Het is alweer even geleden dat we elkaar zagen, door onze wisselende vakanties. Ik voel me van binnen smelten als ik je aankijk. Terwijl we wat kletsen over het weer, zie ik in je ogen hetzelfde verlangen dat ik voel. Het verlangen dat maakte dat ik me aan je opdracht wilde houden. Het verlangen dat ik toch weer gekomen ben en hier nu voor je sta. Ik buk me voorover om mijn schoenen uit te trekken. Daardoor valt mijn jurkje wat open. Je ziet het en je merkt op dat ik geen bh draag. ‘Heel goed, lekker,’ zeg je. ‘Ik ben benieuwd of je je helemaal aan de opdracht hebt gehouden.’ Ik glimlach schalks. ‘Er is maar een manier om dat te ontdekken’, terwijl ik voor je uit loop de trap op. Je volgt maar wat graag mijn draaiende kontje. Een hand laat je tussen m’n benen verdwijnen, in de richting van m’n kutje. Je onderdrukt een kreun. ‘Zo nat,’ mompel je terwijl je vingers vluchtig langs m’n lippen glijden, naar binnen. Daar hoef je geen moeite voor te doen. Ik voelde al tijdens het traplopen hoe mijn schaamlippen dik en vochtig waren geworden. Hoe ze zich geopend hadden in afwachting van wat er gebeuren zou die ochtend.

Op je slaapkamer is het schemerig. Het dekbed is terug geslagen, en het bed ziet er uitnodigend uit. Even staan we tegenover elkaar en kijken elkaar aan. Ik ben wat licht in mijn hoofd van de opwinding, ‘Kom hier,’ zeg je, terwijl je je hand achter mijn hoofd legt. Je vingers krullen zich in mijn haren en je trekt me ferm naar je toe. Hongerig zoen je me. Ik voel me overweldigd door je geur, je aanraking, het geluid van je stem. Je lippen op de mijne. Het voelt zo vertrouwd. Zo goed. Je kust me stevig. Ik voel hoe je tong op ontdekkingsreis gaat en maar al te graag open ik m’n mond om je te ontvangen. Je zoent me heerlijk. Je tong kringelt om de mijne. Ik zoen je terug, bijt je zacht op je onderlip en trek je tegen me aan. Door de stof van je spijkerbroek voel ik je erectie tegen m’n buik. Ik laat mijn handen onder je shirt glijden, streel je warme huid, voel je spieren en je kracht. Ik wil je helemaal voelen en trek je shirt uit.

Jouw handen strelen mijn rug, kneden mijn billen en duwen me tegen je aan. Als je bij de zoom van mijn jurkje bent, trek je die in beweging over mijn hoofd heen. Nu sta ik naakt voor je. We zoenen weer. Ik druk mijn borsten tegen jouw blote borst. Er gaat een tinteling door m’n lijf heen, van mijn harde tepels, via mijn buik, naar m’n clitoris toe. Wanneer ik mijn benen wat beweeg, merk ik hoe ontzettend nat ik ben. Weer glijden je handen over mijn billen. Je kneedt ze, streelt ze en geeft er dan een klap op. Direct ga je door met ze te kneden. Dit herhaal je nog een paar keer. Je lippen dalen nu af, van mijn mond, naar mijn nek, steeds verder naar beneden. Ik draai mijn hoofd wat opzij, zodat je alle ruimte hebt. Je zoent en likt me heerlijk in mijn nek, terwijl je ene hand mijn bil kneedt en je andere hand mijn borst omvat. Je daalt verder af en neemt een harde tepel in je mond. Je begint te zuigen, terwijl je mijn borst stevig vasthoudt. Dit is zo opwindend. Het brengt me al bijna over het randje. Je wisselt af, zodat mijn beide borsten en tepels dezelfde behandeling krijgen. In iedere hand heb je een borst. Je vingers houden mijn tepel vast, en maken draaiende en trekkende bewegingen. Met je mond en je tong maak je mijn andere tepel nog harder. De sensaties die dit teweegbrengen in mijn lijf, zijn bijna niet te beschrijven. Ik weet dat als je zo doorgaat, dat ik klaar kom, zonder dat je mijn kutje of zelfs clitoris hebt aangeraakt.

Ik kreun zacht als je hand verder afdaalt naar beneden. Je vingers vinden zonder moeite mijn natte kutje en glijden een paar keer langs mijn schaamlippen. Met mijn tepel nog in je mond hoor ik je kreunen, als je moeiteloos twee vingers naar binnen laat glijden. Je begint te stoten. Mijn lipjes krullen zich bij iedere stoot om je vingers heen. Ik beweeg mijn heupen in de richting van je hand, mee op het ritme van het in en uit bewegen van je vingers. Je tilt een been op zodat je nog dieper kunt gaan. Ik hang tegen je aan, m’n ogen zijn gesloten, alle gedachten zijn weg uit mijn hoofd. Ik kan alleen maar voelen hoe alles in mijn lichaam is gericht op wat je met mijn borsten en mijn kutje doet. Als ik stevig op één been sta, draai je je hand iets zodat je ook bij mijn clitoris kunt. Je beweegt met je duim stevig eroverheen. Niet te zacht, maar ook zeker niet te hard. Je vingers blijven door stoten en wanneer je weer mijn tepel in je mond neemt hou ik het niet meer. De spieren in mijn kutje spannen zich aan en ontspannen zich weer. Ik voel hoe een geweldig orgasme door me heen golft, vanaf m’n clitoris naar mijn benen tot mijn tenen en weer terug. Mijn buik spant zich aan, mijn tepels tintelen, mijn borsten zijn gezwollen en ik voel me zo geil, zo mooi en begeerd in jouw armen. Als ik weer terug op aarde ben, laat je me rustig landen. Je kijkt me aan met die scheve glimlach van je. ‘Lekker?’ Ik zucht. ‘Hemels, het wachten waard.’

Fi

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Fenna 15 okt 2023
  2. Niels 12 nov 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *