— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

In het bos (deel 1)

Poeh, wat is het warm. De afgelopen dagen was het vooral benauwd, klam en vochtig. Tijd voor een onweersbui en die was er dan ook vannacht. Het goot keihard en weerlichtte een aantal keer flink. Ik ben er nog even uit gegaan om te kijken. Het blijft indrukwekkend, dat natuurgeweld. Zeker om het te bekijken vanuit mijn veilige appartement. De benauwdheid is vandaag gelukkig minder. De zon schijnt uitbundig, de lucht is strakblauw en er staat zelfs een klein briesje. Het is mijn vrije dag en na wat huishoudelijke klusjes besluit ik om naar het bos te gaan voor een wandeling. Ik vind het heerlijk om veel buiten te zijn. Fietsen, wandelen of hardlopen doe ik graag. Vandaag wordt het dus een wandeling. Dat is iets minder intensief met deze warmte. Mijn kleding is lekker luchtig. Ik draag altijd een mooi, kanten setje. Dat geeft me een sexy gevoel, zonder dat iemand weet dat ik mooie lingerie draag. Ik trek een fleurig zomerjurkje aan met knoopjes aan de voorkant en een smal, stoffen ceintuurtje. Ik trek m’n sandalen aan, waar ik goed op kan lopen.

Ik loop vanuit het appartementencomplex bijna direct het bos in, waar het qua temperatuur gelijk een stuk aangenamer is dan op straat. Door alle regenval van deze zomer, is de natuur prachtig. De bomen zijn groen, het gras ziet er geweldig uit. Ik krijg bijna zin om er met blote voeten op te lopen. Ik geniet na een drukke werkweek van de rust, het fluiten van de vogels en de mooie omgeving. Tijdens het wandelen overdenk ik meestal wat ik die dag of week nog wil doen en regelen. Wanneer ik alles op een rijtje heb, willen mijn gedachten nog wel afdwalen naar wat meer spannender onderwerpen. De stof van mijn jurkje glijdt bij iedere stap langs mijn bijna naakte billen en geeft daardoor een aangename streling. Dat doet me denken aan jouw handen, die het altijd heerlijk vinden om met mijn kont te spelen. Strelen, knijpen of een goed gerichte klap. Het voelt zo fijn als je dat soort dingen doet. Meestal kan je het niet laten om wat af te dalen, lager, naar beneden. Dan druk je me met je grote handen tegen je aan, waardoor ik je hardheid tegen mijn buik aan voel. Je knedende vingers vinden zich een weg tussen mijn billen door en dwalen af naar het warme plekje tussen mijn benen. Je laat een vinger tussen mijn string verdwijnen en die glijdt rustig tussen mijn schaamlippen door, mijn natte kutje in. Oh, wat voelt dat lekker! Wat kan je me toch heerlijk verwennen.

Ik voel de warmte op mijn huid en door mijn afdwalende gedachten, merk ik dat ik opgewonden ben geraakt. Mijn tepels zijn hard geworden, zie ik door de stof van mijn jurkje heen. Er is helemaal niemand in dit gedeelte van het bos en ik laat mijn vingers over mijn puntjes glijden. Hmm, dat voelt lekker. Het maakt alleen wel dat ik me nog geiler voel. Ik moet nog best een stuk lopen voordat ik thuis ben en er wat aan kan doen. In bed weet ik meestal wel raad met deze opgewonden gevoelens en ik vinger mezelf dan ook graag naar een hoogtepunt. Door mijn versnelde pas merk ik goed hoe mijn string bijna te klein wordt voor mijn schaamlippen. Het voelt heel warm en vochtig daar beneden. Ik weet zeker dat dit niet alleen van de temperatuur komt. Ik probeer aan wat saaiere onderwerpen te denken, maar mijmer liever nog wat verder over de vrijpartij van zo pas. Je vingers zijn diep in mijn warme zachtheid verdwenen. Ik duw mijn billen wat naar achteren, zodat je ruim baan hebt. Daar maak je graag gebruik van, want je vingers beginnen in een fijn tempo in en uit me te bewegen. Ik begin te kreunen en jij stoot je erectie tegen me aan. Je wil meer ruimte om me beter te kunnen verwennen en bukt je om mijn string uit te trekken. Doordat je nu op je hurken achter me zit, biedt dat een heel ander perspectief met nog meer mogelijkheden.

Je vraagt me om over de tafel te buigen en drapeert mijn jurk over mijn onderrug. Dat geeft je een schitterend uitzicht over mijn naakte billen. Die begin je weer te strelen en te kneden. Je trekt ze nog verder uit elkaar, waardoor je overal nog beter bij kunt. Je likt en zoent me in mijn nek en gaat via mijn rug naar beneden. Je geeft korte likjes op mijn onderrug, waarvan je weet dat dit heel gevoelig is. Dan kus je mijn billen, bijt op mijn gevoelige plekjes precies er tussenin, terwijl je handen mijn heupen strelen. Je handen dalen af naar mijn benen. ‘Wat ben je toch lekker,’ hoor ik je mompelen met je neus in mijn bilspleet. Je streelt eerst de buitenkant van mijn benen en bij mijn enkels aangekomen laat je je handen weer omhoog gaan. Je streelt tergend langzaam naar boven. Ik begin licht te trillen van opwinding, zo graag wil ik dat je boven tussen mijn benen eindigt en verdergaat waarmee je al was begonnen. Maar nee! Je plaagt me! ‘Niet doen,’ smeek ik. ‘Ga door, alsjeblieft.’ Deze herinneringen worden me bijna teveel. Ik kan het gevoel van jouw handen op mijn huid zo goed terughalen. Je strelende en plagende vingers. Je weet heel goed wat ik wil en vindt het altijd een heel leuk spelletje om me te laten smeken.

Even verderop is een bankje. Ik besluit daar te gaan zitten om wat op adem te komen en te drinken. Het is een heerlijk rustige plek, wat beschut door bomen en hoge struiken. Het uitzicht is geweldig mooi. Eerst een weiland met veel veldbloemen en in de verte zie ik de rivier. Strakblauwe lucht, fel zonnetje. Hier in de schaduw heb ik geen last meer van de hitte. Wat me wel in de weg zit, is mijn stringetje. Ik kijk om me heen, maar er is helemaal niemand te zien. Impulsief sta ik op en trek ik het onding uit. Ah, dat is beter! Ik voel even tussen mijn benen en mijn vermoeden is juist. Ik ben drijfnat geworden door het terugdenken aan die heerlijke vrijpartij. Mijn schaamlippen hebben zich al geopend en het vocht is al begonnen met zich een weg naar buiten te druppelen. Ik ga wat verzitten, met m’n rug tegen het bankje. Mijn vingers vinden geroutineerd mijn lekkerste plekjes en spreiden het vocht verder uit over mijn clitoris. Wanneer ik daar overheen glijd, schrik ik wakker uit mijn opgewonden roes. Ik zit in het bos! Niet thuis op de bank. Maar het gevoel is zo lekker en ik heb de hele weg geen mens gezien. Zou ik het durven? Mezelf klaar vingeren, hier op het bankje?

Page

Beoordeel dit verhaal

8 Reacties

  1. Dennis 11 okt 2023
  2. Zusterjessica 12 okt 2023
  3. Page 12 okt 2023
  4. Chris 12 okt 2023
  5. Page 12 okt 2023
  6. Chris 13 okt 2023
  7. Isabel 13 okt 2023
  8. Page 13 okt 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *