— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Sprookje in de bergen

Na vele maanden hard aan het werk te zijn geweest, hebben we eindelijk vakantie. We zijn rustig begonnen met het inpakken van onze koffers en na een korte nacht vertrekken we naar onze vakantiebestemming in de bergen.
Altijd als we daar aankomen voelt het als thuiskomen, de prachtige natuur en de geweldige groene omgeving. En natuurlijk de hoge bergen.

Nadat we ingecheckt zijn, hebben we ons geïnstalleerd in de accommodatie. Na een verfrissende douche, volgt al snel het eerste potje vakantieseks. Heerlijk ontspannen van elkaar genieten en alle tijd nemen voor elkaar.

Nadat we beiden weer op aarde zijn beland, maken we een plan voor de rest van de dag. We willen graag wandelen, de omgeving verkennen en boodschappen doen. We kleden ons aan en vertrekken naar een prachtige wandel locatie. Hier wandelen we een paar uur en genieten van de uitzichten en elkaars aanwezigheid. Er zijn weinig andere mensen, dus we knuffelen en zoenen veel onderweg.
Terug bij de auto ben ik licht opgewonden. De berglucht doet ons beide goed. We stappen in de auto en we rijden een stukje. Ik heb wel zin om even af te koelen in een bergriviertje en als er een plek voorbij komt waar dat kan, stuur ik je daar heen. Het is een afgeschermd stukje rivier, waar we onze voeten even in afkoelen. Al snel plagen we elkaar met het koude water en spetteren we elkaar nat. Heerlijke verkoeling op een warme dag.

Met onze voeten in het water begin ik je te zoenen, al snel verdiept onze kus zich. Ik fluister in je oor dat ik je wil. Jouw lichaam reageert onmiddellijk, je pik groeit snel tot zijn maximum.
Ik wrijf over je broek en maak al snel je broek open.
Ik aai en streel je over de gehele lengte van je penis. Je lichaam siddert van genot, ik pak je ballen en begin je langzaam af te trekken. Al snel kreun je dat ik moet stoppen. We lopen een stukje naar de waterkant en zoeken een meer beschut plekje. Die hebben we snel gevonden tussen de bomen. Je trekt mijn broek naar beneden en streelt over mijn kletsnatte kutje. Langzaam bewerk je mijn clitje met je middelvinger, je streelt mijn lippen zachtjes. Ik kreun hard. Ik zie mijn vocht op je vingers glinsteren. Je vinger verdwijnt in mijn kutje, je handen zijn nog erg koel door het water, wat een bijzondere sensatie in mij geeft. Ik voel dat je de binnenkant van mijn kutje verkent met je vinger en er verdwijnt nog een vinger in mij. Je laat mijn kutje soppen met je vingers en ik geniet.

Dan steek je jouw natte vingers in mijn mond, ik proef mijn eigen kutjessap. Je eikel ligt voor de ingang van mijn kutje, langzaam duw je de eerste centimeters naar binnen. De rest duw je ruw door mijn lipjes heen. Je pik blijft even stil in mij, maar dan begin je ruw te bewegen. Ik zie je ogen vol lust, waar ik erg van geniet. Ik voel je grote, harde lul in mijn kutje glijden.
Na een paar minuten veranderen we van standje, je zet je met mijn handen tegen een boom en trekt mijn kontje naar achteren. Met je pik streel je mijn clitje, mijn kutje en mijn lipjes. Dan neem je me weer ruw, je neukt me met je ballen kletsend tegen mijn clitje aan. Ik hoor onze neukgeluiden, maar ook de auto’s die voorbij razen en het geluid van snel stromend water. Daar bovenuit klinkt jouw gekreun. Met je vingers op mijn clitje vinger je mij tot een luid kreunend orgasme. Weer laat je me mijn eigen vocht proeven, ik zuig het al sabbelend van je vingers af. Alsof ik je vingers pijp.

Je pakt mijn heupen stevig beet en knijpt in mijn vlees, met een heerlijke, stevige pets op mijn billen kondig je jouw orgasme aan. ‘Ik ga je volspuiten lieverd, vang mijn stoten op.’ Je telt af.. 3.. stoot, 2.. stoot, 1, stoot.. een laatste keer voel ik je pik diep in mijn kutje landen. Je zaad komt diep in mij. Je kreunt en zucht. Ik hoop dat dit een voorbode is van een geile vakantie samen.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Anna 14 sep 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *