— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dubbel vreemd gegaan

In de meivakantie ging ik met mijn vriendin Wendy een weekje naar de Turkse zon.

Wendy is 35 jaar en heeft nog jongere kinderen en was er echt even aan toe om een weekje bij te komen, en ik vond wel dat ik het verdiend had om met haar mee te gaan. Ik ben Claudia 39 jaar, vijf jaar geleden gescheiden en sindsdien weer een nieuwe relatie waarin het allemaal lekker gaat. In de laatste jaren van mijn huwelijk ben ik regelmatig vreemdgegaan, daar ben ik niet trots op maar thuis was de vonk er niet meer. Sinds ik met mijn nieuwe vriend ben, heb ik er eigenlijk nog niet aan gedacht om het te doen, ons seksleven is geweldig dus ik heb er geen behoefte meer aan echter in de vakantie is er iets gebeurd wat niet door de beugel kan.

We lagen voor de vierde dag heerlijk op ons ligbedje in de zon te kletsen, Wendy is super slank, lang donkerblond haar, kleine borstjes en is al ontzettend bruin. Ik ben van Aziatische komaf en dus al aardig bruin, lang zwart haar, ben iets voller dan haar en heb middelgrote ronde borsten.

We praatten over van alles en nog wat en Wendy was op een punt in haar relatie dat het allemaal een beetje in een sleur terecht was gekomen. Het was voor mij zeer herkenbaar en dus gekscherend keurden we alle mannen maar ik zag soms een blik in haar ogen waardoor ik er niet mijn handen voor in het vuur durfde te steken dat ze als de kans zich voor deed trouw zou blijven. De knappe jongens van het animatieteam kwamen zoals iedere dag weer langs alle bedjes om mensen te enthousiasmeren om mee te doen aan de activiteiten. Dit keer bleven ze maar om onze bedjes heen dralen en ze flirtten er hevig op los. Toen we weer zeiden nergens aan mee te doen vroegen ze of ze voor ons een speciaal programma moesten opstellen. Wendy zei dat ze ons dan maar een niet te weigeren aanbod moesten doen waarna de jongens lachend wegliepen.

Rond een uur of vier gingen we naar onze zeer ruime kamer (twee gekoppelde kamers een met een bankje tv en tafel en een met een ruim tweepersoonsbed) om ons op te frissen voor de avond. Nadat Wendy gedoucht had trok ik mijn witte bikini uit en stapte onder de douche, ik kon zien dat Wendy zich weer helemaal had geschoren en ze zag er werkelijk prachtig uit. Ik werkte mijn smalle streepje netjes bij en nadat ik klaar was droogde ik me af en smeerde me in met een heerlijk geurende lotion.

Toen we na de maaltijd een drankje gingen doen aan de bar kwamen de drie jongens van het animatieteam naar ons toe en ze vroegen of we zin hadden in een drankje. We kletsten de hele avond gezellig met deze jongens en af en toe raakte we elkaar aan het was een hele flirterige sfeer aan het worden. De bar ging dicht en ik was best een beetje aangeschoten en vroeg de jongens of ze nog een afzakkertje wilden doen op onze kamer. Ik stond op en Ryan en Jason (twee Engelse jongens) liepen gelijk achter me aan, uit mijn ooghoek zag ik dat Wendy en Ahmed inmiddels meer dan aan het kletsen waren en ik knipoogde naar haar toen ik richting de kamer ging. In de lift stond ik tussen de jongens in die me plagerig streelden en we hadden best plezier. Ik opende de kamer en pakte een fles Rose en drie glazen en plofte neer op de bank. Ryan was een knappe jongen, breed en hij was 23 jaar, Jason was 24 jaar en ook breed maar een heel ander type. Beide jongens gingen allebei aan een kant van me zitten en ik voelde, nu we niet meer door iedereen gezien konden worden, steeds handen overal op mijn lichaam.

Het gesprek kwam natuurlijk op seks en de jongens vroegen of ik weleens een trio had gehad en blozend ontkende ik dat. Ryan pakte mijn hoofd en draaide dat naar hem toe waarna onze lippen zich vonden in een zoen die maar niet leek te eindigen. Het eindigde wel toen Jason mijn hoofd pakten en naar hem toe draaide en ook hij begon met te zoenen, ik kon niet beslissen wie er nu lekkerder zoende maar ik was verkocht, deze avond waren ze voor mij. Ik stond op en liep naar het slaapgedeelte en de jongens liepen achter me aan. Jason stond achter me en streelde mijn buik en ging langzaam steeds hoger, Ryan stond voor me en ik pakte zijn shirt beet om het over zijn hoofd te trekken. Ik draaide me om en ook Jason zijn shirt trok ik uit. Inmiddels was Ryan bezig mijn shirtje uit te trekken en toen ik mijn armen in de lucht stak en ze het konden uittrekken waren de mannen blij verrast dat ik geen BH aan had en ze dus mijn dikke donkere borsten direct konden bewonderen.

Ik liet me achterover op het grote bed vallen en de jongens kropen naast me op het bed, ik voelde direct overal handen op mijn blote buik en borsten, ik was inmiddels drijfnat geworden..

Beoordeel dit verhaal

24 Reacties

 1. Saskia 15 jun 2018
 2. Josephine 15 jun 2018
  • Sander 15 jun 2018
 3. Josephine 16 jun 2018
  • Sander 16 jun 2018
   • Josephine 25 jun 2018
    • Sander 25 jun 2018
  • Hans 17 jun 2018
 4. Frank 16 jun 2018
 5. Sanne 17 jun 2018
  • Sander 20 jun 2018
 6. Josephine 19 jun 2018
  • Sander 19 jun 2018
  • Hans 20 jun 2018
  • Hans 20 jun 2018
 7. claudia 20 jun 2018
 8. Marokkaanse sletje 21 jun 2018
  • Richard 25 jun 2018
   • Tim 04 jul 2018
 9. claudia 30 jun 2018
 10. Karin 15 jul 2018
  • Tamara 03 okt 2018
 11. Hans 19 jan 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *