— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De roadtrip

PLACEHOLDER-trio-erotisch-verhaal

Bas en Eliza op roadtrip:

Bas, een mooie blonde jongen van een jaar of 28, en Eliza een jonge dame met lang glanzend bruin haar. Hadden al jaren de droom om met klassieke Amerikaanse camper door de zonnige staten van Amerika te toeren. Bas had op het eerste gezicht een normaal postuur met een schattig koppie, maar als je hem wat intiemer kende zou je weten dat zijn lichaam goed gespierd was. Niet gespierd zoals je zou verwachten van iemand die 3 keer per week naar de sportschool gaat en daar gewichten aan het hengsten is. Maar iemand die door z’n avontuurlijke aard gevormd is. Op een manier waarop je kan zien dat hij zonder problemen een rotswand kan beklimmen. Eliza was het soort meisje met een speciaal soort schoonheid. Knap, maar niet fotomodel knap, Niet nep, sletterig, arrogant knap. Maar natuurlijk knap. Iemand die precies ijdel genoeg is dat ze niet zonder een blik in de spiegel, een likje mascara hier en daar, de deur uit gaat. Geen plamuurwerk maar ook geen slons. Niet dik, ook niet anorectisch mager. De juiste rondingen op de juiste plekjes.

Bas en Eliza waren al jaren samen, maar nu eindelijk was het zover, de roadtrip, waar ze al zo lang naar uitkeken, waar zo veel maanden aan voorbereiding aan vooraf was gegaan was eindelijk onderweg. De vlucht, het eerste hotelletje en het ophalen van de camper waren hectische en gespannen dagen. Maar nu, twee dagen onderweg in de eindeloze bossen ten zuiden van Portland, waren dat niet meer dan vage herinneringen. De spanning was weg, de overflow aan indrukken waren verwerkt. En al dat overbleef aan het einde van een lange dag reiden in serene omgevingen was een onderling stilzwijgend genoegen. Een warm gevoel in de harten van een stel dat beseft dat alle verwachtingen waarheid zijn geworden en dat dit heerlijke gevoel gedeeld werd met die ene persoon waar je al de mooiste momenten van je leven mee wilt delen.

Toen de schemer inzette en het warme gevoel in het hart van Bas naar beneden zakte en zich begon te manifesteren als een warm gevoel tussen zijn heupen. Naar beneden kijkend zag hij dat dit mede veroorzaakt was door zachte streling van de vingers van Eliza die, met de lichtste aanraking mogelijk al cirkelend van zijn knieën de weg zochten onder de korte pijpen van zijn broek.
Bas keek snel op om te kijken of hij nog wel op de juiste weghelft reed toen hij het bordje zag voor een campground.

Het leek voor Eliza uren te duren voordat de camper eindelijk geparkeerd stond. Al had het maar 10 minuten geduurd om van de doorgaande weg, via een slingerend bospad, de campground te bereiken. Meer dan een prullebak wat bankjes en een picknick tafel was het niet. Maar ondanks dat, om misschien juist daardoor was het de perfecte plek. Gelegen tussen de bosrand en een klein meertje waren zij de enige die op dat moment aanwezig waren om de laatste zonnestralen over het water te zien schitteren. Maar genoeg rondgekeken dacht Eliza , een klein uur eerder was ze bevangen door een onbedwingbare opwinding. Ze pakte zijn hand en ging hem voor de camper in. Bas had de hint begrepen en spoedde zich om de gordijntjes dicht te doen en het bed uit te klappen.

Hij wist niet wat hem overkwam. Zo van lust bevangen had hij Eliza al jaren niet meer gezien. De manier waarop ze zich een weg naar beneden maakte, hier zoenend daar bijtend en af en toe een likje, maakte dat zijn de bobbel in zijn broek pijnlijk strak begon te staan. Maar voordat hij zich daadwerkelijk door zijn broek naar buiten zou breken had Eliza hem behendig verlost van zijn ketens. De cadans van telkens dieper en sneller en dan weer langzaam en oppervlakkig was onhoudbaar. Op het moment dat Bas dacht dat zowel zijn ballen als zijn hoofd zouden ontploffen stopte ze.

Haar opwinding was alleen maar gegroeid toen Eliza zag hoe gek ze Bas gemaakt had. Toen ze zag dat hij het niet meer kon houden kon zij het niet meer houden. Maar voordat ze hem gaf wat hij wou was zij eerst zelf aan de beurt. zachtjes fluisterde ze in zijn oor: “alleen als je mij net zo goed weet te verwennen mag je bij me binnen”. Dit liet hij zich geen tweede keer zeggen. Met een aanstekelijke grijns op zijn gezicht begon hij zijn tocht naar haar schaamstreek.

Bas wist wat hem te doen stond. Na al die jaren met elkaar wist hij precies waar hij moest zijn. Maar hij wist ook hoe hij haar heupen kon doen trillen van verlangen door met zijn tong via een lange omweg bij haar schaamlippen aan te komen.

Eliza was even alle besef van tijd en plaats kwijt. Maar toen ze enigszins bij zinnen kwam was ze het beu om het onvermijdelijke nog langer uit te stellen. Hoezeer ze ook genoot van het acrobatische tongdansen van Bas. Met een ruk trok ze het hoofd van Bas aan zijn haren omhoog. “Liggen!” zij ze het een hese stem. Er schitterde kort een blik van verbazing en schok door zijn ogen. Ze klom boven op hem en liet zich zo langzaam als haar verlangen toestond zaken. Het onbeschrijfelijke gevoel van zijn penis die als maar dieper naar binnen gleed benam haar enkele tellen de adem. Daarvan bekomen begon ze met langzaam met lange halen op en neer te reiden. Steeds sneller ging ze op en neer. Hoe harder ze omhoog ging hoe harder ze zich terug op zijn lid liet vallen.
Ondertussen wist Bas niet waar hij in beland was. Hij voelde zich als een rodeo stier die werd bereden door de wereldkampion rodeo reiden.

Eliza, die Bas de avond van zijn leven bezorgde hield het niet meer. Hij kwam zo diep, en zo hard naar binnen, haar knieën begonnen te trillen. Zowel van genot als van uitputting. Elk gevoel van ritme was verloren toen ze schokkend klaar kwam boven op hem. Toen ze haar ogen open deed zag ze dat ze met haar nagels diepe striemen in zijn borstkas had gemaakt. Buiten adem liet ze zich naast hem op het bed zakken.

Bas keek naar Eliza, die met haar ogen dicht een volmaakte grijns naast hem lag. Wat had ze dat heerlijk en geil gedaan.. Maar Bas zat nog vol lust en verlangen. Met een paar lieve kusjes in haar nek sloeg hij zijn armen om haar heen, maar niet om nog even na te knuffelen. Bas had andere plannen. Al kussend baande zijn tong zich weer een weg naar beneden. Eliza greep hem bij z’n polsen “Ow schat ik kan echt niet meer” fluisterde ze. “Maar ik wel” zij Bas.

Haar vagina was nog gevoelig van de heftige activiteiten van daarvoor. Maar een klein stemmetje achter in haar hoofd dacht, geef m een kans.

Zo voorzichtig en langzaam als hij, zo lustig dat hij zijn hart in zijn penis voelde kloppen, begon hij met z’n tong rondjes over haar schaamlippen te draaien. Langzaam de druk verhogend, waardoor na elk rondje haar lippen net iets verder uit elkaar werden gedrukt en waarbij zijn tong steeds dieper tussen haar lippen glipte. Toen hij met zijn tong het kleine harde knopje van haal clitoris voelde stopte hij.

Eliza stond constant op het punt Bas te laten stoppen, het was zo gevoelig allemaal. Maar ook zo lekker. Toen ze zijn tong eindelijk langs haar clitoris voelde glippen stopte hij! net nu ze er weer helemaal in kwam. Voordat ze haar ogen open kon doen en wou kijken wat er gebeurde voelde ze hem. Als een explosie in haar brein, zo intens was het gevoel toen hij in een stoot zijn harde staaf naar binnen stootte. Zo hard dat ze zijn ballen tegen haar billen voelde kletsen.

Bas was verrukt toen hij voelde dat bij elke stoot Elize haar bekken aanspande, alsof de binnenkant van haar vagina telkens stevig in zijn eikel kneep. Hij had weer de controle.. nu was het zijn beurt om haar gek te maken. Na nog een laatste harde stoot schoof hij langzaam zijn piemel naar buiten. Toen alleen zijn eikel nog in haar zat pauzeerde hij, “Schat” zij hij.. “draai je om”

Eliza begreep meteen waar hij op doelde. Snel draaide ze zich om, ging op haar knieën zitten en schuifelde, al wiegend met haar billen, naar de rand van het bed, waar Bas, zijn knetterharde lid in zijn hand, al klaar stond. Ze duwde haar kont omhoog en was nog net scherp genoeg om snel een kussen te pakken om haar hoofd in te begraven. Bas was op dat moment haar billen aan te masseren. Dan weer knijpend dan weer strelend. Af en toen raakte zijn vingertoppen haar schaamlippen, wat een siddering in haar heupen veroorzaakte.
Toen voelde ze een warme knobbel die met lange halen op en neer tussen haar lippen gleed. Beginnend bij haar knopje en eindigend bij haar gaatje. Het vuur in haar was weer aangewakkerd. Ze wou hem in haar voelen, en wel nu! Als een zachte kreun die ongewild haar lippen verliet riep ze: “Stop hem erin!”

Dat was het moment waar Bas op had gewacht. Het wond hem ongelofelijk op als zij erom vroeg. Ze wou hem, en ze zou hem krijgen ook. Alle tederheid en zachtheid was verdampt. Hij positioneerde zijn eikel, greep haar bij haar middel vast, en schoof hem naar binnen. Het liefdes spel had al zo lang geduurd, Bas hunkerde naar verlichting, zijn ballen stonden op springen. Bij elke stoot liet Eliza een kreun ontsnappen. Bij elke stoot schudde haar billen op en neer. Zo sexy. Het tempo versnelde. Toen Bas merkte dat Eliza bij elke stoot met haar heupen een zetje naar achteren gaf wist hij dat het niet lang meer zou duren. Zijn adem stokte in zijn keel, zijn stoten werden harder en ongecontroleerde. Hij voelde haar bekken in schokken samen trekken, haar hoogtepunt was bereikt. Toen die gedachte zijn hoofd binnen schoot, schoot zijn zaad naar buiten. Trillend en hijgende genoten zij die magische seconden waarin zij beide genoten van hun orgasmes. Seconden die in het moment eeuwig lijken te duren, maar gelijk daarna zo kort lijken als het knipperen met je ogen.

Als een zucht zakte ze tezamen in elkaar. Ze sloten de ogen en zouden die pas openen toen de Amerikaanse ochtend zon zich tussen de gordijnen naar binnen kriebelden.

Wat een nacht… wat een land, wat een vakantie… en ze hadden nog ruim twee weken te gaan….

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *