— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Collega’s

PLACEHOLDER-trio-erotisch-verhaal

COLLEGA’S

Mieke en Peter kennen elkaar van het werk. De energie die zij op elkaar uitstralen is ongekend. Iets waar veel mensen jaloers op zouden zijn. Het begon allemaal tijdens een vergadering op het werk…

Michael, de kantoor directeur had een vergadering gepland. Door een reorganisatie zouden er, als er niet drastisch werd bezuinigd mogelijk ontslagen vallen. Deze email had natuurlijk voor de nodige onrust gezorgd. De mail kregen ze op dinsdag en donderdag zou de vergadering zijn. Dinsdag was Peter vrij. Hij had wat nieuwe meubels besteld en die zouden die dag binnenkomen. Toen Mieke de mail had gelezen stuurde ze direct een WhatsApp bericht naar Peter met het nieuws. Peter antwoordde door te zeggen, geen goed nieuws maar ik kom wel naast je zitten zodat je me vast kunt houden. Een droog en simpel antwoord. Maar Mieke voelde door de gedachte Peter aan te raken al vlinders in haar buik.
Donderdagmorgen om half negen stapte Peter het kantoor binnen. Hij zag Mieke met een ongeruste blik in haar ogen achter haar bureau zitten. Haar mooie blonde haar zat weer perfect als altijd. Koffie? Vroeg Peter aan Mieke. Ze knikte ja. Hij nam twee bekertjes koffie mee en ging achter zijn bureau zitten, keek Mieke aan in haar mooie ogen en zei tegen haar, het zal zo’n vaart niet lopen, maak jezelf niet te ongerust. Een paar woorden met een liefdevolle blik in zijn ogen deed Mieke smelten. Ze stamelde, dankjewel Peter.

Het was tijd voor de vergadering. Alle collega’s gingen naar de vergaderzaal. Mieke ging zitten en hoopte dat Peter naast haar zou gaan zitten. Toen Peter binnen kwam zag ze zijn ogen zoeken. Gelukkig, Peter zag dat de stoel naast Mieke nog vrij was en ging er zitten. Michael opende de vergadering en kwam direct met een uitleg over de bezuinigingen. Opeens voelde Mieke hoe Peter heel voor zijn been tegen haar been lier rusten. Zijn been raakte haar nauwelijks maar Mieke kreeg een waanzinnig gevoel en ze voelde hoe haar tepels op begonnen te zwellen in haar bh. Peter voelde bij deze subtiele aanraking zijn pik al stijf worden. Beide hoorden ze de anderen in de vergaderzaal wel praten maar niks drong tot Peter en Mieke door. Mieke kon het niet laten en deed haar hand onder de tafel en streelde over het bovenbeen van Peter. Het was voor beide een intens gevoel. Na een uur was de vergadering afgelopen en ging iedereen weer naar hun eigen werkplek. Voor Peter en Mieke werd het voor hun gevoel een lange werkdag. Maar ook een dag van enorm verlangen naar elkaar en het onzekere gevoel over wat er zou gaan gebeuren. Peter stuurde Mieke een e-mail. “Zullen we vanavond de vergadering nog even evalueren?” vroeg hij aan haar. Mieke bloosde en antwoordde terug: “graag, ik heb er niet veel van meegekregen “.
Via de mail maakten ze een afspraak om nog diezelfde avond bij Mieke thuis af te spreken.

Beiden kregen die avond geen hap door de keel. Peter ging douchen en scheren en kon niet wachten om naar Mieke te gaan. Mieke zag hoe Peter zijn auto parkeerde voor haar huis. Met vlinders in haar buik wachtte ze Peter op bij de voordeur en gaf hem geen kans om aan te bellen. Ze opende de deur, liet Peter binnen, sloot de deur en zonder een woord te zeggen gaven ze elkaar spontaan een zoen! Mieke ging Peter voor naar de woonkamer. Peter ging op de bank zitten en voelde zich toch wat ongemakkelijk. Al lange tijd hadden ze beide naar dit moment uitgekeken maar toch was het wat onwennig. Mieke schonk koffie in en ging naast Peter op de bank zitten. Peter pakte zijn kopje maar trilde nogal waardoor er een scheut koffie op de vloer kwam. Oh sorry sorry riep Peter en hij schaamde zich rot. Ik lijk wel een verliefde puber! Mieke lachte en zei, ik ben ook zenuwachtig. Geeft niet, het is zo weer schoon. Peter hielp Mieke met het schoonmaken van de vloer. Hij liep met Mieke mee naar de keuken. Mooie keuken heb je Mieke complimenteerde Peter haar. Mieke vertelde waar ze de keuken vandaan had en dat ze er ontzettend blij mee was. Kom zei Mieke, laat ik je de rest van het huis ook zien. Beide voelden ze een enorme spanning bij elkaar.
Wil je mijn slaapkamer ook zien? Vroeg Mieke. Peter liet haar dit geen tweede keer vragen. In de slaapkamer sloeg Mieke haar armen om Peter heen en ze begonnen te zoenen. Hun tongen speelden met elkaar. Ze roken en proefden elkaar. Het voelde zo goed en fijn! Peter drukte Mieke stevig tegen zich aan en voelde de warmte van haar lichaam stralen. Het enige wat ze nog uit kon brengen was, hier heb ik zo naar verlangt! Langzaam trokken ze elkaars bovenkleding uit. Peter masseerde haar borsten en beet zacht in haar tepels. Mieke genoot intens en haar hand zakte naar Peter zijn kruis. Ze voelde zijn stijve pik en ze werd steeds natter. Ze deed zijn broek los, trok zijn boxershort en broek tegelijk naar beneden en ging op haar knieën zitten om hem te pijpen. Ze proefde zijn gezwollen eikel zoog intens. Mieke hoorde hoe Peter kreunde van genot.
Peter tilde Mieke op en legde haar op bed. Terwijl hij over haar heen aan haar tepels zoog, knoopte Peter Mieke haar broek los en trok hem uit. Hij trok Mieke haar slipje opzij en streelde met zijn tong haar schaamlippen. Haar kutje had een heerlijke zoete smaak en was lekker nat. Peter trok haar slipje uit. Peter liet Mieke rechtop haar knieën zitten. Hij ging achter haar zitten. Mieke voelde Peter zijn stijve warme pik tegen haar onderrug. Terwijl de ene hand haar tepels masseerde, ging de andere hand naar haar kutje en drukte tegen haar klitje. Mieke haar kutje ging steeds verder open staan. Toen voelde Mieke twee vingers bij haar naar binnen glijden. Haar klitje werd stevig gemasseerd. Het vocht liep langs de binnenkant van haar benen naar beneden en voelde een orgasme aankomen. Ze wilde nog maar één ding, Peter zijn stijve pik binnen in haar voelen en heel diep. Mieke draaide haar om, drukte Peter op zijn rug en ging op hem zitten. Ze voelde zijn warme stijve pik diep in haar kutje. Ritmisch bewoog ze op en neer. Peter en Mieke keken elkaar aan met een bloedgeile blik. Peter en Mieke gingen helemaal in elkaar op en wilden niet meer stoppen. Hun lichamen waren warm van opwinding, de verliefde blikken tijdens het vrijen. Dit was de hemel!
Mieke voelde een orgasme aankomen en drukte haar dijen wat samen. Ze voelde Peter zijn pik zwellen en hoorde hem kreunen. Mieke Mieke! Kreunde Peter het uit en ze voelde hoe hij klaar kwam in haar. Tegelijkertijd had ook Mieke een heerlijk orgasme!
Hierna gingen ze tegen elkaar aan liggen, keken elkaar verliefd aan en droomden weg in elkaars ogen. Waarom zijn we elkaar niet eerder tegen gekomen? Een nieuwe liefde was ontstaan. Samen vielen ze in slaap, niet moe maar wel heel voldaan!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *