— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Speelparadijs deel 3

Ik stap naast mijn buurvrouw in de auto en zwaai naar mijn man. Gisteren kreeg ik een berichtje van mijn buurvrouw Esther met de vraag of ik vandaag en morgen iets te doen had. Eigenlijk had ik dat wel maar ik wilde zo graag met haar op stap dat ik mijn afspraak had afgezegd voor ik het zelf door had. De belofte van een uitstapje inclusief overnachting met mijn buurvrouw liet mijn hart sneller pompen. Esther drukt op een knop en het dak van de auto verdwijnt om plaats te maken voor een stralend zonnetje. Ze toetert en rijdt de straat uit, ik kijk in de buitenspiegel en zie mijn man zich omdraaien. Die zal zich ook wel een avondje vermaken, beetje muziek, biertje of whisky, misschien een pornofilmpje, dat komt wel goed. Ik vind het prima als hij een film wil kijken, soms doen we dat ook wel samen. Het windt hem duidelijk meer op dan mij maar ik hou er van als hij zo geil wordt, hij wil me dan voortdurend aanraken, kust me en hangt de hele tijd om me heen op zoek naar een mogelijkheid om seks te hebben.

Maar nu heb ik iets beters in het vooruitzicht. Op stap met de buurvrouw die me laatst heeft laten meekijken bij een sekssessie in haar tuin en die me daarna ook nog heerlijk heeft gelikt op de trap in mijn hal. Er is al van alles door me heengegaan de afgelopen uren, zou ze een hotelletje hebben geboekt, zou ze het lekker vinden als ik haar ook lik, zou ze speeltjes bij zich hebben? Alsof ze mijn gedachten kan lezen legt Esther haar hand op mijn been en streelt die even.
‘Heb je er zin in buuf?’
‘Zin? Ik voel me als een klein meisje wat op schoolreis gaat!’

Ze rijdt naar een wat grotere plaats een paar kilometer verder op. Ik geniet van de aandacht die twee langharige vrouwen in een cabrio krijgen. De blikken strelen mijn lichaam en mijn ego, het fluiten en roepen geeft me een warm gevoel in mijn onderbuik. Esther parkeert de auto in een lange winkelstraat. We struinen van winkel naar winkel en bewonderen de etalages. Bij een lingeriewinkel kijkt ze me veelbelovend aan.
‘Even wat nieuws uitzoeken?’
Ik knik enthousiast en volg haar de winkel in. Een behulpzame verkoopster wijst ons op de nieuwste setjes, we verzamelen allebei een paar kleine stukjes stof aan een haakje en lopen richting paskamer. Helaas zijn die net ingenomen door een paar corpulente oudere dames die alle tijd nemen om de degelijke onderbroeken en enorme bustehouders te passen en bekijken. Na een paar minuten is Esther het zat en trekt me mee naar de kassa.
‘We nemen ze allemaal, passen doen we straks wel!’
Onder mijn zwakke protest rekent ze af en loopt met een tas vol lingerie de winkel uit. Met het vooruitzicht op een privé modeshow volg ik haar gedwee. Een paar meter verder is een terrasje. We gaan zitten en bestellen allebei een glas witte wijn. Onder het genot van het drankje keuren we de mannelijke voorbijgangers alsof het prijsvee is. Mijn buurvrouw verbaast me met haar schunnige opmerkingen maar al gauw doe ik met haar mee.
‘Oeh, kijk die eens. Die bobbel ziet er veelbelovend uit, ik gok op een centimeter of twintig in opgewonden toestand, wat denk jij?’
‘Zo wat een lekkertje zeg, die mag mij wel even over de keukentafel gooien en uitwonen hoor.’
‘Hmm, kijk die rechtse eens, wist je dat het waar is wat ze over donkere mannen zeggen?’

Na het tweede glas wijn voel ik me geil als boter en ben in staat om mijn buurvrouw mee te slepen naar het toilet. Als ik mijn hand onder tafel over haar been omhoog schuif kijkt ze me zwoel aan en stelt voor om naar ons nachtverblijf te gaan. Ik stem direct in, het maakt me niet uit waar we heen gaan als het maar ergens is waar ik mijn buurvrouw kan bespringen. In de auto legt ze uit dat vrienden van haar een klein tuinhuisje hebben op een geweldig mooi stukje land aan het water. We hoeven nog geen half uur te rijden voor we een smal weggetje opdraaien langs een recreatieplas in de buurt. Blijkt dus dat dat huisje op nog geen half uur van ons huis staat! Een paar honderd meter verder draait Esther de auto een smal laantje op, omzoomd door bloeiende fruitbomen. Een dikke groene haag onttrekt de tuin en het huisje aan het zicht. De auto wordt geparkeerd en Esther stapt uit, ik volg haar tussen de bomen door. Op een romantisch poort begroeit met rozen zit een houten bordje ‘ons speelparadijs’. Mijn buurvrouw heeft niet gelogen, achter de bomen ligt een prachtig stukje grond aan het water, in de hoek staat een supermodern klein huisje, de metalen wanden gaan over in een puntdak en aan de kant van het water zit een grote glazen pui. Alles is zo ingericht en opgebouwd dat het lijkt alsof je alleen op de wereld bent. Geweldig uitzicht over het water en toch geen pottenkijkers. Esther opent de glazen pui en duwt deze naar twee kanten opzij waardoor het huisje een wordt met de tuin er om heen. Het huisje is eenvoudig ingericht maar met oog voor detail. Rechts een moderne keuken, links een grote rode sofa. Tegen de achterwand een prachtige trap met zwevende glazen treden. De trap leidt naar een lage vide met daarop een groot matras met zwarte zijden lakens. Maar wat het meest opvalt is de schommel midden in het huisje. Vanaf de vide hangen twee dikke touwen naar beneden. Aan de touwen hangt een zwarte leren zitting die er erg comfortabel uit ziet. In de tuin had ik al gezocht naar de zandbak en glijbaan die dit stekje tot ‘ons speelparadijs’ maakten maar het lijkt er op dat het een ander speelparadijs is dan ik had bedacht.
‘Maak het jezelf comfortabel buuf, ik trek even wat anders aan.’
Esther opent een deur in de achterwand die ik in eerste instantie niet eens had gezien en verdwijnt. Ik loop nieuwsgierig rond en bewonder de afwerking van alles wat ik zie. Als vanzelf eindig ik bij de schommel en trek eens aan de touwen. Ik draai me om en laat me zakken. Als mijn billen het leer raken en mijn gewicht in de touwen komt te hangen schuift de zitting onderuit. Met een gilletje kiep ik achterover waardoor mijn benen in de lucht rondmaaien en Esther geschrokken om het hoekje kijkt. Ik krijg de slappe lach en probeer tevergeefs overeind te komen. Als Esther door de deur komt stop ik met bewegen en kijk haar bewonderend aan. Ze heeft één van de setjes uit de winkel aangetrokken en loopt met draaiende heupen een rondje om me heen.
‘Wat vind je? Zou rood me niet beter staan?’
‘O wauw.’
Meer kan ik niet uitbrengen. Het is een zwart setje van doorschijnend kant. Met haar lichaam als een fotomodel zie ik haar als een van Victoria’s Secret Angels, alleen de vleugels ontbreken.
‘Trek jij ook even wat aan, volgens mij heb jij ook wel leuke setjes meegenomen.’
Ze pakt mijn hand en trekt me omhoog uit de schommel.
‘Die schommel went wel, als je je gewicht verplaatst beweegt hij vanzelf mee.’
Esther neemt mijn plaats op de schommel in. Ik loop naar de achterwand en zoek de deur. Met een zachte klik opent deze, als ik omkijk zie ik hoe Esther ontspannen achterover hangt. De verborgen ruimte achter de achterwand blijkt de badkamer te zijn. Geen ramen in de wanden, alleen maar strakke grote tegels tot aan het dak. Het dak is in dit gedeelte helemaal van glas waardoor de ruimte toch licht is. Uit de wand steken op verschillende plaatsen douchekoppen, met als kers op de taart twee enorme douchekoppen naast elkaar in het midden. Het lijkt wel een autowasstraat. Half weggewerkt in de wand zitten op verschillende hoogtes uitstulpingen die dienen als zitje of plankje om spullen op te zetten. Ook hier ziet alles er weer superstrak en prachtig afgewerkt uit. Ik zoek in de tas naar een wit setje met jarretels. Als ik mijn slipje uit doe voel ik hoe nat het is geworden. Ik kijk in de wandhoge spiegel aan de andere kant van de badkamer en zie dat het setje me fantastisch staat. Een paar witte netkousen maken het geheel af. Om niet helemaal weg te vallen bij de lange benen van mijn buurvrouw doe ik mijn hakken weer aan. Een tikje onzeker duw ik de deur weer open.
‘O wauw.’
Nu is het mijn buurvrouw die het uitbrengt. Zelfverzekerd door haar bewonderende en geile blik loop ik een rondje om haar heen. Bij haar voeten blijft ik staan en draai verleidelijk een rondje.
‘Ik wil je kussen.’
Esther wenkt me en bij op haar onderlip. Ik kijk van haar naar de touwen en zet aarzelend een stap naar voren.
‘Kom maar, die schommel houdt ons wel.’
Ik kruip over haar heen en zoek naar steun als de schommel vervaarlijk heen en weer slingert. Dan slaat Esther haar armen om me heen en trekt me naar zich toe. Ze drukt haar mond op de mijne. Ik voel haar warme lichaam tegen het mijne en open mijn mond. Onze tongen vinden elkaar en spelen een zwoel spel. Ik voel haar handen over mijn rug glijden, omlaag richting mijn billen. Ik steun met een hand op de grond en woel met de andere door haar lange haren. Haar tong voelt zo anders dan die van mijn man, zoveel zachter en vriendelijker. De handen van Esther kneden mijn billen, ik geniet van haar aanraking. Met wat moeite en gehannes schuif ik omlaag over de bewegende schommel. We lachen hard als mijn hand wegschiet en ik met mijn gezicht tussen de borsten van Esther beland. Ik kus haar zachte huid en trek met mijn vrije hand haar bh omlaag. Haar tepel springt tevoorschijn, direct sluit ik mijn mond eroverheen en zuig. Ik hoor zachte kreunende geluiden boven me en zak verder naar beneden. Elk stukje van haar lichaam wordt gekust en gestreeld. Ik voel me als een puber, geil, nieuwsgierig en gespannen. Eenmaal op mijn knieën tussen haar benen kijk ik naar het kleine stukje zwarte stof tussen haar benen. Ik zie de bolling van haar venusheuvel en streel er met mijn hand overheen. Door de stof heen voel ik haar schaamlippen en het gleufje ertussen. Ik buig voorover en trek de stof met een vinger voorzichtig opzij. Nog nooit heb ik een andere vrouw zo dichtbij en zo goed kunnen bekijken. Haar binnenste schaamlippen zijn lichtroze en liggen over de buitenste heen. Bovenaan zie ik een klein bobbeltje glinsteren. Met het puntje van mijn wijsvinger volg ik de vorm van haar lippen, zachtjes duw ik er tegen en zie hoe ze meebewegen. Via de andere kant glijdt mijn vinger weer omhoog om bovenaan zachtjes tegen het kleine knopje te duwen. Esther kreunt en duwt haar heupen omhoog.
‘Lik me.’
Met moeite maak ik mijn blik los van die prachtige vagina voor me en kijk omhoog. Esther hang achterover in de schommel, haar handen kneden haar borsten. Haar hoofd hangt achterover maar alles aan haar verraad hoe opgewonden ze is. Behulpzaam beweegt ze haar benen als ik haar slipje omlaag schuif. Dan val ik op haar aan, ik neem haar helemaal in mijn mond, lik en zuig. Mijn tong speelt met haar lippen en cirkelt om haar clitoris. Ik proef haar vocht als ik mijn tong diep in haar duw. Haar geur en smaak maken me geil als boter, ik trek haar heupen naar me toe en neuk haar met mijn tong. Esthers ademhaling versnelt, ze legt een hand op mijn hoofd en duwt me tegen haar onderlichaam. Sneller dan verwacht voel ik hoe mijn buurvrouw klaar komt, haar sterke dijen persen zich tegen mijn hoofd, haar kreunen klinken gedempt in de verte. Haar vocht stroomt langs mijn tong en lippen, ik geniet van haar bewegingen en blijf doorgaan met likken. Even ontspant ze zich maar onder mijn cirkelende tong kondigt zich al snel een volgend orgasme aan. Ik proef haar geilheid en bijt en trek zachtjes aan haar lippen. Als ze opnieuw ontspant kijk ik omhoog, ik voel mijn oren gloeien, haar vocht glinstert op mijn gezicht.
‘O wat heerlijk, heb je dit echt niet vaker gedaan buuf?’
‘Dit voelt zo bekend en goed, het gaat vanzelf.’
‘Soms denk ik wel eens dat ik helemaal geen man nodig heb, dit is toch heerlijk?’
‘Nou ik moet er niet aan denken dat ik nooit meer lekker genomen wordt hoor, een lekker hard stuk mannenvlees op zijn tijd wil ik toch niet missen.’
‘Je hebt gelijk buuf, maar ook daar hebben ze weer dingen op gevonden hé.’
Esther knipoogt naar me en drukt een kus op mijn lippen.
‘Ik wil die douche wel eens proberen, ga je mee?’
Ik help haar uit de leren zitting en volg haar naar de achterkant van het huisje. We trekken onze resterende lingerie weer uit en bewonderen elkaar. Esther streelt mijn borsten, ik laat mijn handen over haar billen glijden. Hoe vaak ik mijn eigen lichaam ook heb aangeraakt, het is toch vreemd en opwindend om de zachte rondingen van een andere vrouw te volgen en te strelen. Nadat Esther aan wat knoppen heeft gedraaid komt er van alle kanten water. Mijn gedachte over de wasstraat schiet weer door mijn hoofd als ik voorzichtig de muur van water in loop. Het water voelt geweldig en masseert me van alle kanten. Ik draai me om naar Esther en wenk haar dichterbij. Onder het kletterende water van de grote douchekop drukken we onze lichamen tegen elkaar, we kussen en strelen, genieten van het zachte lichaam van de ander. Als Esther zich omdraait en wegloopt denk ik dat ze een douchegel of iets dergelijks gaat pakken. Ik sluit mijn ogen en draai langzaam rondjes om me van alle kanten te laten strelen door het water. Een zacht tikje tegen mijn billen laat me omkijken, Esther is terug, maar niet met douchegel. In haar hand heeft ze een prachtig geaderde kunstlul met een mooie balzak, het ding is net echt. Ze duwt het ding tegen de muur waar hij blijft plakken aan de zuignap. De lul hang half gebogen omlaag, ik voel hoe mijn onderlichaam reageert.
‘Toe maar, jij wilde graag gevuld worden toch?’
Esther pakt de lul beet en houdt die recht vooruit. Ik draai me om en beweeg mijn billen naar achteren. Esther legt een hand op mijn billen en dirigeert me richting de muur. Ik voel de eikel tegen mijn lippen duwen en beweeg langzaam verder. Het ding voelt zachter dan ik verwacht had en is heerlijk warm door het douchewater. De hand van Esther glijdt tussen mijn benen als ik de balzak tegen me aan voel stoten. Zachtjes beweeg ik heen en weer, ik voel de aders op het ding binnen in me heen en weer glijden. De handen van Esther strelen afwisselend mijn borsten, billen en clitoris. Alsof Esther weet wat mijn meest gevoelige plekje is laat ze haar hand over mijn rug richting mijn billen glijden. Haar vingers glijden over het kuiltje bovenaan mijn billen, soms voel ik haar even kort tussen mijn billen door glijden om dan weer omhoog te bewegen. Mijn ademhaling versnelt, net als mijn bewegingen. Juist als ik mijn orgasme in de verte voel aankomen legt Esther twee handen op mijn billen en duwt me naar voren. De lul floept uit me en beweegt nog zacht op en neer. Enigszins teleurgesteld kijk ik om.
‘De kunst van het uitstellen buuf, stel je orgasme een paar keer uit en het wordt alleen maar beter.’
Nou dat kan wel zijn denk ik maar ik had liever even doorgegaan. De lul maakt een plopgeluid als Esther het ding van de muur trekt. Mijn tepels reageren als ik zie hoe ze de lul in haar mond neemt en geil begint te pijpen. Ze kijkt me strak aan terwijl ze het ding steeds verder in haar mond schuift. Haar vrije hand beweegt tussen haar benen.
‘Heb je weleens een vrouw geneukt buuf?’
Ze laat de lul even los en kijkt me lachend aan.
‘Een vrouw? Nee. Volgens mij mis ik daar een essentieel onderdeel voor, denk je ook niet?’
Ik trek de lul uit haar handen en hou het ding tussen mijn benen.
‘Kom maar op, je moet wel even bukken Es want zo kan ik er niet bij.’
‘Je mag buuf, maar niet hier.’
Esther draait de kranen dicht, het water stroomt weg terwijl het stil wordt in de douche. We drogen ons af met zachte witte handdoeken. Dan volg ik Esther door de deur. Naakt loopt ze voor me uit de glazen trap op. Ik volg haar met de dildo in mijn hand. Boven aan de trap kruipt Esther op handen en voeten over het bed, ik kijk recht tussen haar benen. Als ze zich omdraait volg ik haar, de dildo nog steeds in mijn hand. Esther trekt een laatje open en haalt er iets uit.
‘Geef dat ding eens hier.’
Ik geef haar de dildo die ze handig door een ring in het tuigje in haar handen schuift. Ze helpt me het ding om te doen en een paar tellen later staat er een grote lul recht vooruit onder aan mijn buik. Ik staar naar het ding en laat mijn hand er overheen glijden. Een vreemd nieuw gevoel maakt zich van me meester, een gevoel van macht en aandrang om het ding tussen mijn benen ergens in te steken. Esther toont zich het gewillig slachtoffer door op handen en knieën voor me te gaan zitten. Ik schuifel onhandig een stukje naar haar toe. Met de lul in mijn rechterhand en mijn linkerhand op de billen van Esther beweeg ik mijn heupen naar voren. Plagend schuif ik het ding heen en weer tussen haar lippen en kijk hoe ze reageert. Ik schuif nog wat dichterbij en pak haar heupen dan met twee handen vast. Gefascineerd kijk ik omlaag als ik naar voren beweeg. Ik zie hoe ‘mijn lul’ verdwijnt tussen haar lippen, het geeft me een ongekend geil en machtig gevoel. Ik neuk. Ik neem haar. Even vind ik het jammer dat het ding niet uit twee lullen bestaat zodat ik zelf ook gevuld kan worden. Maar al snel merk ik dat de onderkant van de lul tegen mijn klitje duwt als ik de dildo tot het eind in mijn buurvrouw stoot. Al snel heb ik een gestaag, diep stotend ritme te pakken en beweeg mijn heupen heen en weer. De kreunende geluiden van mijn buurvrouw verraadden mijn succes als surrogaat man. Als ze haar bovenlijf laat zakken en een hand tussen haar benen schuift verhoog ik het tempo nog wat verder. Onder luid gekreun komt Esther klaar, ik stoot nog een paar keer diep in haar en trek me dan terug. Als ik omlaag kijk zie ik hoe haar lippen een stukje van elkaar blijven staan, wat een geil gezicht!
Esther rolt zich om en kijkt me gelukzalig aan.
‘Je bent een goede vent buuf, je mag blijven!’
‘Ja mooi verhaal maar nu mag jij laten zien wat je kunt.’
Ik gesp de dildo los en gooi hem naast Esther op het bed.
‘Je hebt gelijk, ik ben nu al twee keer gekomen, jouw beurt. Hoe wilt u het hebben mevrouw?’
‘Maakt me niet uit, hard, zacht, lang, neem me!’
‘O mevrouw houdt van ruig? Dat kan hoor.’
Esther heeft de dildo omgedaan en kijkt me geil aan.
‘Ga liggen.’
Ik ga op mijn rug op het bed liggen en spreid mijn benen.
‘Nee niet zo, andersom!’
Haar dwingende toon maken me nog geiler dan ik al was. Gehoorzaam draai ik me om. Esther duwt mijn benen uit elkaar, ik voel het matras inzakken als ze tussen mijn benen gaat zitten. Kort trekt ze mijn billen uit elkaar en laat haar hand er tussendoor glijden. Bij mijn lippen aangekomen duwt ze ruw een paar vingers naar binnen en beweegt ze even heen en weer. Dan voel ik hoe ze haar gewicht verplaatst. Haar vingers zijn nog maar nauwelijks weg als ik de eikel tussen mijn billen door voel glijden. Even denk ik dat ze het ding in een ander gaatje wil schuiven maar dan glijdt hij verder omlaag. Ik zuig mijn longen vol lucht en adem kreunend uit als ze zich in één keer op me laat zakken, de lul verdwijnt in één beweging tussen mijn benen. Vrijwel direct begint ze te stoten in een ongenadig hard en snel ritme. Haar onderlichaam kletst op mijn billen. Mijn handen graaien in de zachte stof van het dekbed. Ik kreun en steun onder het geweld van mijn buurvrouw, met open mond en gesloten ogen wordt ik gespleten en geplet. Ik probeer een hand onder me te schuiven om bij mijn klitje te komen maar het lukt me niet. En dat maakt me nog geiler dan ik al was, ik ben overgeleverd aan de vrouw boven me. Ik wil komen maar ik kan niet, wanhopig probeer ik mijn lichaam zo te draaien dat mijn clitoris over het dekbed schuift.
En dan ineens stopt ze. Doodstil zit ze tussen mijn benen, de lul nog diep in me. Als vanzelf volg ik haar en houd mijn adem in. Al mijn energie lijkt rond te cirkelen in mijn onderlichaam, op zoek naar een uitweg.
‘Draai je maar om, het is zover.’
Esther heeft de bandjes van de lul losgemaakt. Ze houdt het ding op zijn plaats als ik me omdraai. Onze ogen vinden elkaar, ook in haar ogen zie ik de opwinding. Zonder te praten smeek ik haar te mogen komen. Als vanzelf heeft er een rolverdeling plaats gevonden. Zij bepaalt, ik volg. Als Esther vooroverbuigt en haar mond over mijn clitoris heen zet gaat er een rilling door me heen. Ze beweegt de lul met korte stotende bewegingen heen en weer terwijl haar tong met korte snelle bewegingen over mijn gezwollen klitje cirkelt. Al binnen een paar tellen voel ik hoe ik klaarkom. Alsof ik van een afstandje naar mezelf kijk voel ik hoe ik wordt overstroomd door mijn orgasme. Als een golf spoelt de energie door mijn lijf, van onder naar boven en weer terug. Het voelt alsof ik wegzak in het bed, mijn vaginaspieren knijpen zich vast om de lul. Ik hijg en steun als ik minutenlang verdrink in mijn orgasme. Mijn tepels staan hard, mijn hele borsten voelen warm en strak.
Langzaam, heel langzaam voel ik mijn spieren een voor een ontspannen. Als laatste open ik mijn ogen en kijk naar Esther.
‘Dank je wel.

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Zusterjessica 20 aug 2018
  2. Josephine 16 nov 2018
  3. Pukkie 02 feb 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *