— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Speelparadijs deel 2

Ik schrik op van het piepen van mijn telefoon. Met een boek en een glaasje rosé was ik weggekropen op de bank, genietend van een paar vrije uurtjes.
Mijn scherm licht op, een bericht van mijn buurvrouw: Ga over een paar minuten naar boven en kijk naar onze tuin.
Wat? Ik vind mijn buurvrouw een topmens maar een klein beetje vreemd is ze soms wel. Zou ze nieuwe planten in haar tuin hebben? Maar waarom moet ik dan naar boven?
Met een zucht leg ik mijn boek weg en ga naar boven.
Heel veel had ik verder toch niet te doen en na ons bezoek kort geleden aan het kinderspeelparadijs sta ik open voor elke vorm van contact met mijn buurvrouw. Vanuit mijn slaapkamer heb ik zicht op de tuin van de buren. Achterin de tuin zie ik mijn buurman die aan het klussen is in de houten overkapping die ze achter in de tuin hebben gebouwd.

Een klein beetje jaloers ben ik wel, het is een prachtig hoekje, met loungebanken, open haard en volledig uit het zicht van alles en iedereen. Nou ja, iedereen behalve mijn slaapkamerraam dan. Mijn buurman is wat aan het timmeren, ik zie verder geen nieuwe planten of dingen staan en zoek naar Esther, mijn buurvrouw.
In mijn ooghoek zie ik beweging, Esther komt aanlopen, haar lange benen geaccentueerd door het miniscuul korte rokje wat ze aan heeft. Een strak wit topje spant om haar borsten en haar voeten zijn gestoken in hoge hakken.
Ik wacht tot ze naar me opkijkt en aanwijst wat ze wil laten zien. Maar ze kijkt niet op, ze loopt in een rechte lijn naar haar echtgenoot. Bij hem aangekomen gaat ze voor hem staan en knijpt in zijn kruis. Verschrikt duik ik weg achter een gordijn, ik voel me een rasechte gluurder. Dat gevoel versterkt zich als ik zie hoe mijn buurman zijn handen op de billen van Esther legt en haar tegen zich aantrekt. Voorzichtig gluur ik om een hoekje en zie hoe Esther door haar knieën zakt. Met grote ogen kijk ik toe hoe ze met snelle bewegingen zijn broek losknoopt en omlaag schuift over zijn billen. ‘Wat doet ze nou? Ze weet toch dat ik…
Ze wil dat ik dit zie, ze wil dat ik naar hen kijk!’ Ineens dringt het tot me door dat ze me gevraagd heeft naar hen te kijken, zonder medeweten van mijn buurman.
Ik zak door mijn knieën en leun met mijn armen op de lage vensterbank.
Mijn onderlichaam reageert als ik zie hoe Esther zijn halfstijve lul pakt en er traag aan trekt. Binnen een paar tellen staat zijn paal recht vooruit en neemt ze hem in haar mond.
Ik bijt op mijn onderlip als ik zie hoe hij zijn handen op haar hoofd legt, ik zie zijn bilspieren spannen. Op een meter of tien van mijn raam zit mijn buurvrouw op haar knieën haar man te pijpen!
Vol passie zie ik haar hoofd bewegen in het kruis van mijn buurman, zijn heupen bewegen mee op haar ritme. Langzaam komt ze weer omhoog, de handen van mijn buurman verdwijnen onder het korte rokje. Met twee handen op zijn borst duwt ze hem richting de loungebank. Hij laat zich zakken als hij de bank voelt, ik zie hoe zijn paal rechtovereind staat.
Nu draait Esther zich om en kijkt omhoog. Mijn eerste reactie is om weg te duiken, dan bedenk ik dat ze weet dat ik hier zit. Nu het zicht van mijn buurman is geblokt door het lichaam van Esther kom ik wat verder omhoog.
Ze likt over haar lippen en knipoogt naar me voordat ze diep voorover buigt. Ze schuift haar rokje omhoog en draait met haar heupen.
Mijn buurman komt naar voren en begraaft zijn hoofd tussen de benen van zijn vrouw. Ik laat een hand over mijn slipje glijden en voel hoe nat ik ben.
Esther zet nu haar handen op haar knieën en kijkt me aan. Hoor ogen verraden haar geilheid, achter haar zie ik het hoofd van mijn buurman op en neer bewegen. Mijn rechterhand kneedt mijn borsten terwijl de linker in mijn slipje verdwijnt. Dan zie ik hoe mijn buurman zich achterover laat zakken.
Esther gaat wijdbeens over hem heen staan. Tussen haar benen zie ik de stijve penis van haar man. Esther doet haar rokje uit en pakt de lul tussen haar benen. Stukje voor stukje laat ze zich zakken, ik focus op het plekje tussen haar benen. Hoe graag zou ik nu naar beneden sprinten om deel te nemen aan hun geile spel. Maar mijn rol is die van toeschouwer, en ik weet ook niet of ik wil dat de buurman iets met me doet, mijn verlangen ligt bij mijn buurvrouw.
Zij is degene van wie ik verlang naar haar tong op mijn lippen, haar kussen op mijn borsten en dijen.
Esther kijkt me vragend aan terwijl ze blijft hangen boven de verlangende lul onder haar. Ik zie hoe mijn buurman zijn heupen omhoog beweegt om zijn glimmende eikel tussen haar lippen te stoten maar ze beweegt mee en wacht op mij.

Na een subtiel knikje van mijn kant zie ik hoe ze zich in een beweging helemaal laat zakken. Ze sluit haar ogen, twee grote handen sluiten zich om haar borsten. Ik kopieer hun spel en duw een vinger tussen mijn lippen, zonder moeite gevolgd door een tweede. Met draaiende heupen beweegt Esther over de lul, ze kijkt me met geile ogen aan en laat een hand tussen haar benen glijden.
Ik zie haar vingers over haar klitje bewegen, met mijn duim op mijn klitje doe ik haar na.
Dan zet ze haar handen op zijn knieën en verhoogt het tempo, met lange snelle halen beweegt ze op en neer. Telkens zie ik in een flits de lul en ballen onder haar. Mijn buurman hangt achterover in de loungebank met zijn handen op haar heupen. Aan zijn bewegingen zie ik dat hij klaar komt, hij stoot nog een paar keer hard omhoog en zakt dan weg in de bank.

Esther staat op en draait zich om. Ik zie haar schaamlippen als ze diep voorover buigt om haar man een kus te geven. Ze stapt weer in haar rokje en schuift het omhoog. Met wiegende heupen loopt ze terug richting haar huis, ze kijkt me uitdagend aan. Mijn vingers soppen tussen mijn benen. Met moeite trek ik mijn hand terug, ik wil deze geilheid bewaren. Ik sta op en zie hoe mijn buurman ligt bij te komen op de bank. Ergens in de verte hoor ik mijn telefoon piepen. Beneden in de woonkamer loop ik zoekend rond, op de een of andere manier is dat ding altijd zoek. Een nieuw piepje leidt me richting de bank. Met een druk op de knop open ik het berichtenscherm.
‘Ben je klaar gekomen?’
Het is een bericht van mijn buurvrouw. Onder de tekst verschijnt een foto die een warme golf in mijn onderlijf veroorzaakt. Op het scherm zie ik een foto van een paar gezwollen schaamlippen. De lippen staan een stukje van elkaar af, er tussen glinstert het.
Ik ga met gespreide benen op de bank zitten, met een hand trek ik mijn slipje op zij, met de andere maak ik een foto. Als ik het scherm draai zie ik mijn lippen ook glinsteren van het vocht. De foto voegt zich onder die van mijn buurvrouw, gespannen wacht ik op haar reactie.

Het geluid van de deurbel geeft me een lichte hartverzakking. Ik spring op en trek mijn kleren recht. Voor ik de deur open doe ik mijn haar achter mijn oren en haal nog een keer diep adem. Net als ik bedenk dat degene aan de andere kant van de deur wel een heel ongelukkig moment heeft uitgekozen zie ik hoe mijn buurvrouw achter de deur staat. Ze stapt naar binnen en duwt de deur achter zich dicht. Nog voor de deur helemaal dicht zit stapt ze naar me toe en drukt haar mond op de mijne. Haar tong perst zich tussen mijn lippen door op zoek naar de mijne. Haar handen vliegen over mijn lichaam, strelen mijn rug, drukken me stijf tegen haar aan. Ik hijg en wankel achteruit richting de trap. Met een hand zoekend naar steun laat ik me zakken op de treden.
warme lichaam van Esther drukt me achterover. Ik wordt overmand door opwinding en streel het lijf boven me. De handen van Esther glijden onder mijn shirt, vinden mijn borsten. Hijgend en kreunend verkennen we elkaars lichaam, het voelt bekend en vreemd tegelijk.
De zachtheid en rondingen zijn zo bekend van mijn eigen lichaam maar toch zijn ze anders, steviger. Mijn handen strelen de rug en billen van Esther, ik voel haar sterke spieren onder haar zachte huid. Esther schuift mijn shirt omhoog over mijn borsten en draait met haar duimen over mijn harde tepels. Als ze mijn oorlel in haar mond neemt en er zacht aan trekt hoor ik mezelf kreunen.
Ze zakt verder omlaag, haar tong trekt een vochtig spoor door mijn nek. Ik pak mijn borsten en breng ze richting haar mond als ze verder zakt. Ze zuigt mijn tepels hard in haar mond, haar tong duwt er speels tegenaan. Ik volg haar tong als ze verder zakt, zachte kusjes op mijn buik, strelende vingers over mijn dijen. I
k pak me vast aan de trapleuning als ik haar mond tussen mijn benen voel, haar warme adem glijdt over mijn vochtige slipje.
Met een snelle beweging schuift ze het kleine stukje stof over mijn benen. Als ze me aankijkt en haar tong over mijn lippen laat glijden kom ik klaar. Ik gooi mijn hoofd in mijn nek en voel hoe mijn hele lijf pulseert onder mijn orgasme. Ik klem mijn benen tegen het hoofd van Esther die onverstoorbaar verder likt en zuigt.
mijn vrije hand knijp ik in mijn tepels, mijn heupen draaien en stoten. In warme golven van genot houdt mijn orgasme aan. Als het iets weg lijkt te zakken steekt Esther twee vingers bij me naar binnen en maakt een beweging die me onmiddellijk tot een nieuw hoogtepunt brengt. Half jammerend voel ik mijn orgasme wegzakken tot mijn hele lichaam als een slappe deken over de traptreden lijkt te zakken. Met zachte, kleine kusjes over mijn lichaam kruipt Esther weer omhoog.
‘Lekker?’
Ik knik met open mond en kijk haar aan. Ze schiet in de lach en drukt een kus op mijn mond.
‘Je ziet er uit alsof je al een jaartje niet meer was klaargekomen buuf.’
‘Niet zoals dit, zo ben ik nog nooit gekomen.’
‘Ik ben blij dat het bevalt, ik merkte de vorige keer al dat je wel openstond voor wat vrouwelijke aandacht.’
‘Dat wist ik zelf nog niet, maar het is zo lekker, anders. Maar nu ben jij nog niet klaargekomen. Ik wil jou ook laten..’
Esther legt haar vinger op mijn lippen.
‘Dat komt wel buuf, volgende keer. Tenzij je heel graag het zaad van je buurman tussen mijn lippen vandaan wil likken.’
Ik schiet in de lach en kus haar.
‘Doe maar niet. Wanneer ..?’
‘Komt goed buuf, laat maar weten wanneer je een uurtje vrij bent.’
Met een dikke knipoog trekt ze haar kleren recht en loopt naar de deur. Net voor ze de deur opentrekt kijkt ze over haar schouder en trekt haar rokje omhoog over haar billen. Het vooruitzicht dat ik die billen binnenkort mag strelen en mijn hoofd tussen die lange benen mag begraven geven me een warm gevoel in mijn onderbuik. Met een diepe zucht laat ik me achterover zakken als de deur dichtvalt.
‘Tot de volgende keer Esther.’

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Sofie 10 mei 2017
  2. leo 17 jan 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *