— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Festival loopt uit op een trio, deel 3

Wanneer ik terugloop zie ik dat Pim aan het genieten is. Hij ligt zoenend met Lina in zijn armen. Dit is eigenlijk wel goed. Ik loop naar de schuifdeur en stap op het balkon om een sigaretje op te steken. Een heldere maan. Het leven is zo mooi, besluit ik.

Even later loop ik terug naar het bed en ga met mijn rug tegen de muur zitten. Ik heb een t-shirt aan gedaan. Lina gaat langzaam naar beneden, en komt aan bij Pim zijn harde lul. Op een of andere manier was zijn boxershort al uit. Ze moeten in de tussentijd al heerlijk genoten hebben van elkaars genotplekken. Pim zijn lul is aardig groot, en ik zie dat dit Lina extra opwindt. Ze begint hem meteen hard te pijpen. Ik geniet van het aanzicht. Haar mooie gezichtje is nu veranderd in dit geile meisje vol lust. Pim kijkt me aan. Ik zie in zijn ogen dat hij dit fantastisch vindt. Hij wil mijn benen uit elkaar brengen en me beginnen te likken. Ik laat hem dit deels toe. Totdat ik weer zoiets heb van dat ik meer geniet van hun dan dat ik er deel van wil uitmaken. Ik fluister tegen Pim dat hij zijn gang moet gaan en Lina moet laten genieten.

Pim laat zich dit geen twee keer zeggen, en hij commandeert Lina om dichter bij hem te komen. ‘Ik wil dat je me neukt’ zegt hij tegen Lina. Lina kijkt mij geil aan, haar mond een klein beetje open. Haar ogen half dicht. Ik knik naar haar dat alles goed is. Pim pakt haar dijen beet met zijn grote handen en tilt Lina op zodat hij zijn pik voor Lina’s natte kut kan positioneren. Ik kan zien dat ze kletsnat is, omdat Pim zijn lul eerst om haar kutje laat cirkelen. Hij raakt haar aan en een mooi sliert van haar nattigheid blijft aan zijn lul hangen. Haar poesje is zo mooi kaal geschoren. Het lijkt wel alsof ze het voor ons had gedaan. Lina heeft haar voeten plat op het bed en hangt in gehurkte houding boven Pims grote pik. Haar borsten hangen dicht boven Pims mond, en ik kan zien dat hij er naar staart. Pim laat Lina zakken en heel langzaam zakt Lina naar beneden over Pim zijn pik. Ze kreunt, heeft haar mond nu wijd open en haar ogen dicht. Ze geniet van dit moment. Pim begint langzaam te bewegen en Lina laat zich heerlijk neuken.

Pim kijkt me even later aan alsof hij goedkeuring wil krijgen. Het is een mooi aanzicht. Ik vind het ontzettend geil. Maar ik heb op een of andere manier niet de behoefte om mee te doen. Lina begint nu ook mee te bewegen en Pim laat zijn pik sneller en sneller in en uit Lina’s glimmende poes. Wat een vrijpartij. Zo voor mijn neus. Mijn eigen Pim die deze mooie geile Lina hard ligt te neuken. Genietend van mijn aanwezigheid.

Pim beweegt zijn bovenlichaam op, en tilt Lina mee. Verder nog zelfs. Pim wil gaan staan. Lina nog steeds bovenop zijn pik, kan niet anders dan haar armen om Pim zijn nek leggen en zich laten optillen. Pim begint haar hard te neuken. Lina is nu enorm hard aan het meedeinen en ze begint nog harder te kreunen. Een aantal minuten later wil Pim haar op bed leggen om verder te gaan. Ik zie aan Lina’s gezicht dat ze enorm geil is maar ook best moe. En misschien is het wel mijn jaloezie. Maar ik wil dat we nu gaan slapen. Pim gehoorzaamt als een braaf hondje als ik zeg dat het nu genoeg is geweest. Alsof hij zich ergens schuldig aan heeft gemaakt.
Hij sluit Lina in zijn armen en ligt lepeltje lepeltje met haar. Ik vertel Lina om aan mijn andere kant te komen liggen. Eenmaal daar heb ik weer alle controle en lig ik lekker in het midden.

…..

Nadat we allen waarschijnlijk als een blok in slaap zijn gevallen, springen mijn ogen open zo rond de ochtendschemering. Ik ben natuurlijk nog lang niet uitgeslapen. Maar een schrik overkomt me. Wat hebben we gedaan? Waar zijn we mee bezig? Ik lig op mijn zij en hoor Pim lichtelijk snurken achter me. Daar hoef ik me geen zorgen om te maken. Die ligt waarschijnlijk lekker te dromen over wat hem is overkomen. Ik weet namelijk zeker dat deze nacht hem nog heel lang kan opwinden. Ik verzand in gedachten. Wat als anderen hier achter komen dat ik heb toegelaten dat Pim een ander meisje neukte? Maar al gauw verdwijnt deze schuldvraag als ik Lina’s contouren zie glimmen. Ze ligt naast me. Haar gezicht nog geen 30 cm van me vandaag. Ze ligt op haar rug, dus ik bekijk haar knappe gezichtje. Alsof ik zit te gluren. Haar mooie volle lippen. Net iets donkerder dan haar donkere huidkleur. Haar schattige neusje. Haar fantastisch lange wimpers. Ze ziet er zo onschuldig uit. Ik kan gewoon niet geloven hoe geil ze gisteren was. Hoe vrij. Hoe spontaan alles ging.
Ik betrap mezelf erop dat ik nu echt zit te staren. De dekens over haar lichaam verhullen haar mooie rondingen. Ik weet dat ze niets aan heeft. De dekens direct op haar huid. Misschien slaapt ze daardoor wel extra lekker. Maar haar egale huid en lieve gesloten ogen maken me langzamerhand een beetje verliefd op haar. Ze adem in en uit via haar neus, en ligt er zo vredig bij.

Mijn hart begint sneller te kloppen voor hetgeen ik ga doen. Ik krijg bijna een brok in mijn keel. Maar de alcohol nog in het bloed zorgt ervoor dat ik niet stop. Langzaam breng ik mijn hand naar Lina’s knappe gezicht. Zachtjes streel ik haar wang en ik voel hoe glad haar huid is. Ze slaapt lekker door. Ik kan nog terugtrekken en net doen alsof er niets is gebeurd. Maar ik ga door. Ik streel haar wang nu met mijn hele hand. En breng een vinger naar haar lippen. Ik laat deze langzaam over haar volle lippen glijden. En trek haar onderlip zachtjes naar beneden. Dan gebeurt wat ik had verwacht en stiekem had gehoopt. Ze opent langzaam haar ogen. Geen schrikreactie, maar langzaam keert ze haar gezicht naar de mijne. Ik stop met strelen, en geef haar een glimlach.

Alsof Lina de hele tijd het spelletje meespeelde, kijkt ze me doordringend aan en geeft me een glimlach terug. Ik breng mijn hand terug naar haar gezicht, nu op haar andere wang omdat ze is omgedraaid. Lina gaat op haar zij liggen en doet nu hetzelfde bij mij. We kijken elkaar in de ogen. We staren. Het lijken wel minuten. Het verlangen wordt groter en groter. De glimlachen verdwijnen. Mijn hartkloppingen niet. Ik wil haar lippen proeven. En zij weet het. Dit keer is Lina totaal niet gretig. Alsof ze weet dat ik toch wel kom. Pim ligt mooi te snurken. En omdat ik hem niet wil wakker maken moet alles zachtjes en langzaam. Heel voorzichtig breng ik mijn gezicht naar Lina. Ik kijk haar dieper in haar ogen. Totdat ik de mijne sluit en ik kort daarna haar warme lippen op de mijne voel. Een lange zachte stille kus volgt. We kijken elkaar aan. Beginnen te glimlachen. En gaan verder. Langzaam wordt de kus steviger. Ik voel dat ze meer wil. Ik wil dat nu ook. Ik open mijn mond en voel met mijn tong haar lippen. Lina speelt een beetje, maar al gauw open ook zij haar mond, en voel ik haar tong tegen de mijne. We kussen heel lekker en lang. Houden elkaars gezicht met een arm vast. Ik voel haar benen tegen de mijne. Haar hand daalt nu naar beneden. Ze wil mij voelen. Ik heb mijn t-shirt aan. Ze voelt mijn borsten.

Ik wil hetzelfde voelen. Ik breng mijn hand langzaam naar die van haar schouders en dan naar haar borsten. Ik voel haar harde tepels. Het zegt genoeg. Ik masseer haar zachtjes en vind het fantastisch om haar harde tepel over mijn hand te voelen glijden. Er gaan rillingen door mijn lichaam. Ik word enorm geil. Ik voel het tussen mijn benen, mijn buik, mijn borsten. Mijn hele lichaam siddert. We zijn inmiddels hevig aan het zoenen. Licht gekreun van Lina’s kant. haar handen gaan naar mijn onderbuik. Ze duwt mijn benen van elkaar. Ik probeer hetzelfde bij haar. Zij spreidt zich. Ik wil naar haar bovenbenen, om deze te masseren. Maar ondertussen voel ik hoe nat ze is aan de bovenkant van mijn hand. Ze heeft de geilheid van gisteravond nog niet verloren natuurlijk.

We liggen nu heerlijk van elkaar te genieten. We bewegen zelfs een beetje met elkaar mee. Ik voel haar handen over mijn hele lichaam. Ze weet precies wat ze doet. Het is zo heerlijk. Ik voel plotseling een hand op mijn zij. Deze is niet van Lina. Deze moet wel van Pim zijn. Maar ik besteed er geen aandacht aan. Ik heb oog voor Lina. We gaan door. Pim streelt nu mijn buik en ik voel zijn lul, die inmiddels hard is geworden, tegen mijn billen prikken. Ik merk al waar dit naartoe kan gaan. Maar ik wil niet van positie veranderen. Ik wil niet stoppen met Lina. Haar tong voelt zo geweldig en haar handen maken mijn extase compleet. Ik heb het idee dat Pim dit na een tijdje ook doorheeft, en hij duwt mijn benen naar beneden zodat ik op mijn zij lig. Met mijn billen naar hem toe.

Lina masseert mijn borsten, en ik voel dat Pim mijn zijn pik mijn natte poes probeert te voelen. Ik geef een lichte kreun. Plotseling voel ik Pim zijn lul in me komen. Mijn kreun is nu duidelijk harder. Het maakt Lina geil merk ik, want ze begint sneller te zoenen. Pim positioneert zich nu beter en begint me langzaam te neuken. Ik merk nu pas eigenlijk dat ik gewoon van twee personen zit te genieten. Het is een heerlijk gevoel. We hebben geen woord gewisseld. Alleen gezoen en gekreun. Pim begint harder te neuken en mijn lichaam komt dichter tegen Lina. We raken met onze borsten elkaar. Onze tepels prikken in elkaars borsten, en af en toe raken ze elkaar. Het is een geweldig gevoel.

Mijn handen dalen nu van Lina’s lippen, tot haar nek, haar borsten naar haar buik. Ik wil haar vagina voelen. Haar clitoris masseren. Gisteren heb ik haar met tegenzin al aangeraakt, maar nu wil ik haar laten genieten. Ik streel haar onderbuik en ga langzaam naar haar kutje. Ze kreunt. En terwijl ik voel hoe nat ze is, heb ik haar clitoris gevonden, en begin ik langzaam cirkels te maken. Ze is weg. Lina is letterlijk keihard aan het kreunen. Iedere adem die ze hapt, volgt met een harde kreun. Terwijl ze me keihard ligt te tongen.

Ik voel een hand van Pim op mijn rug, de andere op mijn zij. Hij kneedt zachtjes. Maar hij beweegt steeds sneller. Hij neukt hard. Zijn ferme lul komt steeds dieper in me. Hij zit tegen mijn pijngrens aan. Een heerlijk gevoel. En dat terwijl ik word opgegeten door Lina. Haar ogen af en toe openend. Ik ben nu gek van haar. Pim begint te kreunen.

Je kunt het neuken nu ook echt horen. Zijn ferme bewegingen kletsen nu tegen mijn billen. Zijn ballen tegen mijn clit. Ik ben kleddernat. En hij zwemt met zijn grote pik heerlijk in en uit. Hij gaat weer sneller. Hij stopt niet. Ik weet wat dit betekent Hij kreunt nu harder. Hij fluistert in mijn oren:’ik kom!’. En ik terwijl hij zijn hardste uithalen maakt, voel ik zijn sperma in mijn vagina spuiten. Iedere scheut tijdens een nieuwe beweging. Lina houdt niet op. Zij werd waarschijnlijk enorm geil van Pim zijn woorden. Ze voelt mijn hele lichaam. Kan geweldig zoenen. Pim trekt zich langzaam terug en ik voel hoeveel zaad hij in me heeft gespoten. Al zijn geilheid kwam er nu ineens uit. Op hetzelfde moment trekt Lina haar gezicht terug. Ze kreunt hard. Ik laat mijn hand roerloos op haar kutje liggen. Haar hele lichaam beweegt. Ze komt geweldig klaar. Wat een aanzicht. Het moet haar wel twee minuten hebben geduurd. Ik kijk vol bewondering naar haar lieve gezichtje. Wat geil.

Even later likt Lina plagend mijn hele mond. Ik wil het ook. Ik wil haar proeven. Maakt niet uit hoe. Geweldig, wat een extase. We gaan zo nog door, voor een goede tien minuten. Totdat we stoppen en elkaar aankijken. Staren. Elkaar’s gezichten weer vastpakken. En zo beide weer in slaap vallen. Heerlijk dromend over deze uitdagende beleving.

Tegen het middaguur worden we alledrie weer wakker. Zonder heel veel gezegd te hebben, verlaten we ons huis en rijden we Lina naar haar plek. Een fijne omhelzing. Een zachte kus. En ze verlaat ons. Ze loopt voor de auto uit. Pim en ik staren beide kort naar haar lichaam. Alsof we dat nooit willen vergeten. We vertrekken. Dit weekend heeft heel anders uitgepakt dan verwacht. Hoe we dit gaan verwerken weet ik nog niet. Maar het was een droom. Een droom en fantasie die misschien geen werkelijkheid had hoeven worden, maar toch werd.

—-

Laat me alsjeblieft weten wat je van deze ervaring vind. Stuur me een mailtje. Ik ben zeer benieuwd.

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Natia 22 jul 2016
  2. Relle 05 sep 2016
  3. Joost 04 nov 2016
  4. Mo 20 mei 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *