— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Chatvriend – 8. Perfectie

We liggen nog steeds samen in het gras. Tenminste, Tom ligt in het gras en ik lig bovenop Tom, nagenietend van wat er tot nu toe is gebeurd die dag, tot en met onze vrijpartij net hier in het gras. En ook al eindigde dat niet in een hoogtepunt voor mij, het was heerlijk om hem ‘eindelijk’ in mij te voelen. ‘Eindelijk’, want hoewel ik er tot vandaag niet echt zo mee bezig was geweest, voelde het als ‘eindelijk’ toen het wel zo ver was.

Eigenlijk is het best wel raar. Want ik fantaseer nu al weken over Tom, maar dat was meer een spel. We kenden elkaar niet echt, dus was het nog geen werkelijkheid. Alleen toen we elkaar dus vandaag ontmoetten, werd het ineens werkelijk mogelijk. Misschien hielp het ook nog wel dat we elkaar meteen naakt zagen en ook al was dat niet seksueel bedoeld, het hielp wel om het seksueel te laten worden. En heel eerlijk. Dat ‘eindelijk’ is ook wel, omdat het überhaupt te lang geleden is dat ik iets anders in mij voelde dan mijn eigen vingers of mijn dildo. Dus al was het nog niet perfect, dat hoogtepunt gaat ook nog wel komen. Ik geloof niet dat het nu afgelopen is.

Behalve een sluimerend gevoel van opwinding, krijg ik ook honger. Mijn maag begint te knorren en blijkbaar voelt Tom dat omdat ik bovenop hem lig.
“Krijg je honger, lief”, vraagt hij.
Ik knik. “Jij ook?”
“Ja ik lust wel wat. Maar ik neem aan dat je geen diner voor twee had gepland voor vandaag.”
Ik begin te lachen.
“Nee schat, ik heb dit helemaal niet gepland. Dat weet je best.”
Ik laat mij van hem afrollen en ga naast hem zitten.

“We kunnen ook ergens gaan eten”, stelt Tom voor.
Ergens gaan eten? Dat betekent dat ik mij eerst weer moet gaan douchen, want volgens mij ruikt iedereen binnen een straal van vijf meter de seks. Het betekent ook dat ik mij weer moet gaan aankleden, waar ik eigenlijk niet veel zin in heb en het betekent ook dat Tom zich weer gaat aankleden. Daar heb ik nog minder zin in, want ik vind het veel te lekker om hem naakt te zien.

“We kunnen ook hier blijven en een pizza bestellen”, stel ik voor. Ik geloof dat Tom dat eigenlijk ook een beter plan vindt, want hij heeft ook niet veel zin om weg te gaan. Ik loop naar binnen om mijn iPad te pakken en neem gelijk ook weer twee biertjes mee. Als ik buitenkom is Tom op de loungebank gaat zitten. We zoeken allebei een pizza uit en doen de bestelling. Dan kruip ik lekker tegen hem aan en drinken we rustig ons biertje op terwijl we wachten. We zeggen wel wat, maar niet heel veel.

Drie kwartier later gaat de bel. Dat zal de pizzabezorger zijn. Ik sta op en loop naar binnen om geld te pakken en dan open te doen. Het meisje dat de pizza bezorgt kijkt mij wat vreemd aan, als ik de deur open doe en dan pas realiseer ik mij, dat ik dus niks heb aangetrokken. Ik word knalrood en zie dat ik niet de enige ben, want ook dat meisje begint zwaar te blozen.

“Euh … ik zou net gaan douchen, maar dan ga ik wel eerst even eten”, stamel ik en begin dan te lachen.
Het meisje reageert er verder maar niet op. Ik betaal haar en besluit dat ik de komende tijd mijn pizza’s wel ergens anders bestel.

“Jij zegt ook niks”, zeg ik tegen Tom, als ik weer terugkom in de tuin.
Die begint te lachen, als hij mij in mijn nakie ziet aankomen.
“Heb je niet even wat aangetrokken dan?”, vraag hij lachend. Ik ging er vanuit dat je wel even een jas of zo zou pakken hahaha”.

Ik pak binnen nog even een paar borden en wat messen en vervolgens gaan we buiten eten. Tom zit nog op de ene bank en ik ga in kleermakerszit op de bank tegenover hem zitten. Ik heb best wel honger en mijn pizza smaakt uitstekend. Jammer dat ik een andere pizzeria moet gaan zoeken. Ik heb mijn pizza zo op, sneller dan Tom.

“Eet je altijd zo langzaam”, vraag ik hem.
“Nee dat niet. Maar ik word normaal gesproken ook niet afgeleid door een mooie jonge vrouw die wijdbeens tegenover mij zit, liefje.”
Ik begin te lachen, want zoals ik nu zit, kijkt Tom inderdaad recht in mijn kruis.
“Ja sorry hoor, maar dit zijn van die dingen waar ik gewoon niet aan denk”, zeg ik.
“Net zoals je er niet aan denkt om wat aan te trekken als de pizza bezorgd wordt, bedoel je”.
“Dat is jouw schuld, want normaal heb ik altijd kleren aan.”

Hij eet rustig door en ik besluit hem te teasen. Ik begin met mijn handen mijn eigen lichaam te strelen, terwijl ik hem strak blijf aankijken. Hij kijkt ook naar mij.
“Leid ik je zo niet nog meer af”, vraag ik hem.
“Jawel”, zegt hij alleen, terwijl hij verder eet.

Mijn hand daalt af over mijn buik naar mijn kruis en ik begin mijzelf tussen mijn benen te strelen.
“En zo dan”, kreun ik zachtjes.
Mijn geilheid neemt weer toe, maar blijkbaar ook die van Tom, die nu stopt met eten en mijn strak blijft aankijken, terwijl zijn erectie begint toe te nemen.

Zachtjes strelen mijn vingers over mijn klit. Ik weet niet wat het is, wat Tom allemaal in mij losmaakt. Zo ben ik normaal gesproken helemaal niet. Ik vinger mijzelf nooit, als er iemand bij is, maar nu wel en het voelt onwijs geil. Dat Tom het ook geil vindt is overduidelijk.
“Kom je of moet ik het helemaal zelf doen”, fluister ik.

Dan staat Tom op en loopt om de tafel heen. Ik ga op de bank liggen en spreid mijn benen voor hem. Hij kan alleen maar tussen mijn benen in gaan zitten en laat zich op zijn handen steunend over mij heen zakken, waarbij zijn stijve penis tegen mijn kruis aandrukt. Ik pak hem vast en begeleid hem naar de ingang van mijn schede, waarna hij zich langzaam in mij drukt.
“Jaaaaaaaaaaa”, zucht ik.
Nu kan hij het tempo bepalen en hij glijdt in een rustig tempo in mijn buik heen en weer.
“Ooooh jezus, Tom, wat heerlijk”, kreun ik.
De geilheid die de hele dag al minimaal op de achtergrond sluimert, laait nu ineens weer hoog op.
“Hmmmm jaaaa”, kreun ik, terwijl mijn heupen al weer onrustig beginnen te bewegen. De harde geilheid steekt de kop weer op.
“Ohhh jaaaaa, harder. Neuk me hard, verdomme.”
Ik realiseer mij echt niet dat ik die dingen roep. Ik ben normaal nooit grof of wat dan ook. Maar als ik zo geil ben als nu, verander ik gewoon. En het voelt echt zo ontzettend geil om zijn penis in mij heen een weer toe voelen glijden.

Tom voert het tempo iets op en begint harder in mij te stoten.
“Jaaaaa, ja ja ja ja”, schreeuw ik.
Ik bijt hard op mijn lip om niet te veel te schreeuwen, maar het lukt mij echt niet om helemaal stil te zijn.
“Oooh god jaaaa.”
Dit zou van mij wel uren mogen duren, maar dat kan ik toch moeilijk van Tom verwachten. Verhalen van mannen die het uren lang volhouden zonder klaar te komen zijn er genoeg, maar ik ben die mannen nog niet tegen gekomen. Ik ben allang blij als een man het lang genoeg in mij volhoudt om mij te laten komen. En ik merk dat Tom daar ook zijn best voor doet.

De onrust in mijn lichaam wordt steeds sterker. Het is Tom, die het tempo nu bepaalt. Het constante gevoel van zijn heen en weer glijdende penis, maakt me steeds geiler. De harde geilheid. De grove geilheid.
“Oh mijn God, Tom. Ohhh jaaaa”.

Ik lig op mijn rug, op de bank, buiten en ik laat het gebeuren. Ik geef mij volledig over aan hem. Een perfecte minnaar bestaat volgens mij niet, maar Tom doet in ieder geval zijn best. Zijn constante ritmische stoten brengen mijn langzaam dichterbij mijn ultieme eindpunt.
“Ja, ja, ja, ja, godverdomme jaaaa. Maak me klaar, neuk me klaar.”
De geilheid is hard en het maakt met gek en grof. Ik voel dat het gaat gebeuren. Ik ben nu heel dichtbij.
“Ooooh Tom, jaaaa.”

Mijn heupen worden vooral in bedwang gehouden door zijn gewicht, want zelf heb ik de controle al verloren. Maar ook Tom krijgt het steeds moeilijker. Op sommige momenten houdt hij even in, waarschijnlijk om te voorkomen dat hij klaarkomt. En hij begrijpt dat dat gewoon nu even niet mag. Eigenlijk wil ik hier zo lang mogelijk van blijven genieten, maar ook wil ik gewoon wegzinken in mijn orgasme. Die eeuwige tweestrijd die meestal verstoord wordt door een orgasme van de mannelijke partij.

Maar nu niet. Ik wil nu gewoon komen, met hem in mij.
“Godverdomme jaaaaa, ga door.”
Zo dichtbij nu.
“Ooohh Tom, bijna. Ja ja ja ja oooh bijna.”
Nog heel even volhouden. Ik wil nu komen. Daarna mag jij. Of niet. Het maakt me niet uit. Ik wil komen.
“Ja ja ja aaaahhhh.”
Het gaat gebeuren. Mijn lichaam is daar waar mijn hersenen het wilde hebben. Mijn lichaam verstard op de rand van de afgrond die orgasme heet. Alsof het zich nog wil verzetten. Maar ik wil geen verzet en de laatste stoten van zijn penis breken het verzet.
“Jaaaaaaaaaa, ooooh mijn god, jaaaaaaa.”
Ik schreeuw het uit van genot. Even bestaat er niets anders op de wereld dan mijn orgasme, het heerlijke ultieme gevoel dat zich razend snel in schokgolven verspreid van onderaan mijn buik tot in de uiterste uithoeken van mijn lichaam. En het gaat door.

Heel even, een klein moment houdt Tom in. Misschien uit verbazing over de heftigheid van mijn orgasme en mijn lichamelijke reactie die begeleid wordt door mijn verbale geweld. Maar het is maar een heel klein moment. Ik blijf zijn penis in mij voelen en het blijft heerlijk.
“Oh ja, ga door, jaaaaaaaa.”

Nu mag hij zich laten gaan. Hoewel ik nog liever zou hebben dat hij het nog even volhield. Maar ik geloof niet dat dat gaat gebeuren. In verbaal geweld overrule ik Tom aan alle kanten, maar stil is hij zeker niet. Ook hij laat duidelijk horen dat hij zover is.
“Oooh jaaaa, kom maar. Kom dan. Oooh jaaaa Tom.”
Ik geloof eigenlijk dat hij geen verder aanmoediging nodig heeft, maar die dingen komen er gewoon uit. Het is niet dat ik op zo’n moment nadenk over wat ik ga zeggen.

Nog heel even geniet ik van de ritmische stoten van zijn penis. Mijn orgasme is inmiddels weer afgezakt en sluimert nog zachtjes op de achtergrond. Als hij het lang genoeg zou volhouden, zou ik weer komen. Hoe geweldig zou dat zijn.

Nog een paar stoten. Het is zo heerlijk. Ik word er steeds egoïstischer van. Steeds hebberiger. Ik wil niet dat het stopt. Maar dat kan ik onmogelijk van hem verwachten.
“Ooooh Eva. Ik houd het niet meer.”
“Hmmmm, kom maar schat. Laat je gaan.”
“Oh God jaaaa.”
Hij laat zich nu gaan en hij mag dat van mij. Nu gaat het niet meer om mij. Het is zijn beurt.
“Ooooh Eva. Jaaaaaa.”
Na mijn explosieve genot van enkele minuten geleden is het nu Tom die klaarkomt. Nog een paar laatste stoten, begeleiden zijn orgasme, terwijl ik mijn armen om hem heen sla en hem over mij heen trek. Zijn lichaam schokt nog hevig na, terwijl zijn adem telkens stokt, maar langzaam wordt hij rustiger en genieten we beide na.

Inmiddels begint de avondschemering op te zetten en het begint ook af te koelen. Tom en ik liggen in elkaar verstrengeld nog steeds op de louche bank in de tuin en als het aan mij had gelegen, hadden we daar nog uren blijven liggen.
“Tom”, fluister ik zachtjes.
“Ja, lieve schat.”
“Wat mij betreft mag je blijven …”

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Bas 07 apr 2017
  2. Soulmate 04 sep 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *