— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Naaktstrand, deel 2

Langzaam zakte mijn hand verder naar beneden. Mijn klitje schreeuwde om een aanraking. Ik verwachtte van Peter niet veel meer. Hij durfde niet verder te gaan dan hij nu al deed. Zachtjes raakte mijn vinger mijn klitje. Ik keek naar Peter. Die ademde steeds zwaarder. De man tegenover me ging wat rechterop zitten. Al trekkend keek hij mij aan.

Ik liet mijn vinger door mijn natte lipjes glijden. Ik was nu zo geil dat ik nergens meer om gaf. De twee mannen die hoger zaten zag ik ook trekkende bewegingen maken. Ik voelde hoe mijn klitje hard werd onder mijn aanrakingen. Mijn lipjes openden zich en ik voelde hoe het vocht tussen mijn benen gleed.

De gedachte dat er vier mannen met stijve pikken me aan het bekijken waren maakte me steeds geiler. De man tegenover me maakte likkende bewegingen met zijn tong terwijl hij hard aan zijn pik trok. Ik sloot mijn ogen en stak langzaam een vinger naar binnen. Ik schokte. Met neukende bewegingen duwde ik mijn vinger steeds verder naar binnen. Mijn andere hand zocht de kloppende en natte pik van Peter. Terwijl ik hem zachtjes aftrok, vingerde ik mezelf.

Een halve minuut, een minuut, anderhalve minuut. Ik kon niet, nee ik wilde niet ophouden. Ik was zo geil. Na een paar minuten opende ik mijn ogen. Ik keek om me heen. De drie mannen waren er nu in een keer negen geworden! Negen mannen die mijn naakte lichaam bekeken, me zouden willen neuken en likken…

Zou ik mijn natte vingers in mijn mond steken en mijn sappen aflikken? Zou ik ze geven wat ze wilden? Nee! Dit werd me echt te veel. Ik keek naar Peter en zei:
“Dit zijn er wel héél veel. Té veel”.
“Ja” zei Peter, “dit wordt te gek”.
“Zal ik je dan even pijpen?” vroeg ik lachend.
“Dat vind ik toch wel heel erg spannend” lachte Peter.
We, of eigenlijk ik, besloten dat de show ten einde was. Na verloop van tijd verdween de ene na de andere voyeur.

Het was inmiddels half zeven. Tijd om naar huis te gaan. In de auto terug naar huis pakte Peter mijn borsten vast en begon ze heerlijk te kneden. Hij deed mijn bikinihesje uit en trok mijn shirt omhoog. Zijn handen gingen over mijn borsten en uiterst gevoelige tepels. Toen gleed zijn hand naar beneden. Ik was nog steeds geil en toen zijn hand over mijn broekje mijn kutje aanraakte, deed ik direct mijn benen uit elkaar. Hij knoopte mijn broekje los en ging met zijn hand onder mijn slipje. Hij trok aan mijn broek als teken dat die uit moest. In een beweging stroopte hij mijn broekje en mijn slipje van mijn billen af, met mijn broek op mijn knieën en mijn benen uit elkaar begon hij me al rijdend te vingeren. Niet lang daarna kreeg ik een explosief hoogtepunt.

Nu was het mijn beurt. Ik knoopte snel de broek van Peter los en nam zijn kloppende lul in mijn mond. Hmmm, wat heerlijk! Ik proefde het zilte van zijn voorvocht. Met de auto op de cruisecontrol pijpte ik hem gulzig naar zijn hoogtepunt.

Eenmaal thuis aangekomen hebben we nog een heerlijke, geile sexavond gehad. Volgend weekend zaterdag en zondag naar Amsterdam. Ben benieuwd of er nog meer outdoorsex in het verschiet ligt…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *