— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Tessa’s trio

Ik slaap normaal al niet zo best, maar die nacht was ik zelfs voor mijn doen vroeg wakker. De reden? Een paar smsen van Ernst van de avond ervoor. Ernst, een zakenrelatie met wie ik een meer dan zakelijke relatie onderhoud, had mij die avond per sms gemeld dat hij met een collega een nieuw plan ging bespreken en omdat niemand van zijn bedrijf het mocht weten, had hij met de collega in een hotel afgesproken.

Ernst neemt een deel van de taken op zich die mijn echtgenoot op zich zou moeten nemen. En ik op mijn beurt neem taken op mij die zijn echtgenote zou moeten uitvoeren. Wij smsen en mmsen en delen daarin onze fantasieën en heel af en toe maken wij zo’n fantasie werkelijkheid. Alles in het geniep omdat wij er niemand mee willen schaden.

Zo weet ik dat één van zijn fantasieën een trio is. Die bewuste avond had hij mij gesmst dat het morgen wel kon, omdat hij toch in een hotel zat en zijn collega Jim daar waarschijnlijk ook wel voor in was. Grote twijfel maakte zich van mij meester omdat het aan de ene kant wel een aanlokkelijk idee was om het met twee mannen te doen, maar aan de andere kant vond ik het ook eng omdat ik op dat vlak nog maagd was.

Die nacht werd ik dan ook twijfelend wakker. Ik had die dag vrij van mijn werk, de kinderen waren naar school en niemand die aan mij zou vragen waar ik heenging. Ernst smste al vroeg dat hij onderweg was en vroeg of ik al besloten had wat ik ging doen. Ik antwoordde kort dat ik afzag van een trio, maar dat ik wel met hem alleen wat wilde doen, die dag. Daar wilde Ernst niets van weten, maar hij respecteerde mijn besluit om niet deel te nemen aan het trio.

Vlak na de sms ontving ik een mms met daarin een foto die mij weer ernstig deed twijfelen en mij zelfs overstag deed gaan. Ernst kende mijn zwak voor mannen in business suit en zonder ondergoed en dit had hij in zijn laatste mms vanuit de auto vastgelegd. Voor ik er zelf erg in had smste ik: ‘Ik stap straks in de auto’.

Ik kon nu niet meer terug. Nieuwsgierigheid en pure lust hadden het gewonnen en ik zou mijn eerste trio met twee mannen gaan beleven! Manlief ging de deur uit, de kinderen waren naar school en ik ging uitgebreid douchen. Onder de douche waren mijn tepels al snoeihard en het gloeide tussen mijn benen. Ik moest me inhouden om me niet nu al klaar te vingeren.

Speciaal voor Ernst deed ik zijn favoriete outfit aan: een zwart jurkje met een zwarte slipdress, nylonkousen tot iets over de knie, mijn lange zwarte laarzen en géén string. De wetenschap dat ik geen ondergoed draag, windt hem namelijk enorm op. Snel wat spullen in de tas gegooid en onderweg naar het hotel.
Mijn hart bonsde in mijn keel, mijn mond was droog en ik leek wel verdoofd toen ik over de snelweg reed.

Ik volgde zonder na te denken de instructies van het navigatiesysteem in mijn auto op. Ondanks dat ik het hotel al kende, had ik de navigatie wel nodig want ik was niet meer in staat om te denken. Ik dacht alleen maar aan wat komen ging en ik voelde mij vreselijk groen.

Eenmaal bij het hotel aangekomen kreeg ik van Ernst via een sms de instructie om gewoon het hotel binnen te lopen en hem te volgen. Hij liep de trap op en ik volgde gedwee. Boven was ook een kleine lobby en daar zat Jim, de collega van Ernst. Hij viel bijna van de stoel van verbazing, want Ernst had hem alleen verteld dat er iemand op bezoek kwam, maar had er niet bijgezegd dat ik dat zou zijn. Jim en ik kenden elkaar namelijk ook, alleen wist Jim niet welke relatie ik onderhield met Ernst.

‘Hallo Tessa’, zei Jim terwijl hij vol ongeloof naar mij keek en zijn hand uitstak om mij conform zakelijke tradities te begroeten. ‘Hallo Jim’, zei ik met zachte stem en een lichte twinkeling in mijn ogen. Gedrieën liepen wij de gang van het grote hotel in, op zoek naar de kamer.

De kamer, helemaal achterin de lange gang, was zoals alle hotelkamers: een hal met links de badkamer, een groot bed, een bureau en twee fauteuils. Daar stond ik dan, met twee mannen in een business suit in een hotelkamer, mooie kleding aan, wat speeltjes in mijn tas en geen enkele ervaring met een trio.

Ondanks mijn veertig lentes voelde ik mij echt een groentje en ik werd wat onzeker. Ernst voelde dat feilloos aan en deed de gordijnen van de kamer dicht en een klein lampje aan. De ruimte bood gevoelsmatig meer geborgenheid en maakte het dat ik wat kon ontspannen. Jim en ik zaten op de fauteuils en Ernst was op de stoel bij het bureau gaan zitten. Wij bespraken wat zakelijke beslommeringen alsof het de gewoonste zaak van de wereld was dat wij daar met z’n drieën waren.

Ik weet niet wat mij bezielde, maar opeens stond ik op van mijn stoel, liep naar Ernst, boog licht voorover en zoende hem op z’n mond. Dit was toch nog een beetje vertrouwd voor mij. Hij beantwoorde mijn zoen hartstochtelijk, legde zijn handen op mijn billen en liet ze langzaam langs mijn bovenbenen afdalen tot hij mijn nylonkousen voelde. ‘Even controleren of je je aan de afspraak hebt gehouden’ zei hij, waarna hij met zijn handen mijn jurk omhoog deed tot over mijn billen en via de binnenkant van mijn bovenbeen voelde of ik een string aanhad. De glimlach op zich gezicht sprak boekdelen, ik had mij aan de afspraak gehouden…

Ik was mij er volledig van bewust dat Jim achter mij op de fauteuil zat en tegen mijn billen keek. Ik liet dit zonder enige gene toe en waarom zou ik mij ook generen? Ik was de veertig dan wel gepasseerd, maar mijn lange benen, stevige billen en borsten hadden de tand des tijds goed doorstaan en ik daar mocht ik trots op zijn.

Ernst stond op en drukte mij al zoenend stevig tegen zich aan. Zijn handen gleden over mijn billen en rug en ik voelde de bolling in zijn broek. Voor ik het wist gingen mijn jurk en slipdress uit en stond ik met alleen mijn nylonkousen en laarzen in de kamer. ‘Ga maar op bed liggen, dan help ik jou ontspannen’ fluisterde Ernst in mijn oor. Hij wist dat ik gespannen was en had mij vooraf al toegezegd hij mij zou masseren en dat Jim in het begin nog niet mee zou doen. Pas als ik zou aangeven dat dat mocht, zou Jim meedoen.

Ernsts krachtige handen kneedden mijn rug en billen en de fysieke spanning maakte langzaam plaats voor een ander soort, prettige spanning. Mijn ademhaling ging met horten en stoten, mijn mond werd droger en ik voelde mijn klitje kloppen. Ik begon langzaam met mijn billen te draaien, deed ze iets omhoog en spreidde mijn benen licht om Ernst zonder woorden te laten weten dat hij goed bezig was. Met wat glijmiddel aan zijn vingers vervolgde Ernst zijn weg tussen mijn billen, rond mijn sterretje en naar mijn gezwollen en brandende lipjes. Ik was drijfnat en zonder moeite bracht Ernst één, twee en zelfs drie vingers zachtjes in. Ik rolde langzaam op mijn zij en zag door mijn van genot halfgeopende ogen dat Jim het schouwspel gadesloeg. Zijn hand op zijn kruis, knedend in zijn stijf geworden lid.

Ernst trok mijn ene been omhoog zodat hij mij kon plezieren met zijn mond en tong. Ik voelde zijn adem tussen mijn benen en er ging een siddering door mij heen toen hij zachtjes likte en zoog aan mijn o zo gevoelige klitje en lipjes. Het was op dit moment dat Ernst fluisterend vroeg of het goed was dat Jim mee ging doen.

Ik kan mij vanwege het intense genot niet meer herinneren of ik ja of nee gezegd heb, maar Jim sloot zich aan en benaderde mij even teder als Ernst. Jim zoende mij op mijn mond en kneedde mijn borsten en harde tepels. Toen Jim mijn borsten en tepels met zijn mond beroerde en Ernst mijn klitje en lipjes likte kwam ik voor het eerst die ochtend klaar. Dit was het moment dat het trio een feit was en ik genoot met volle teugen.

Vreemd genoeg hadden de mannen allebei hun business suit nog aan en daar moest wat mij betreft snel verandering ik komen. Ik wilde ze allebei volledig naakt voelen en proeven. Ik duwde Ernst van het bed af en ik ging op de rand zitten om hem te helpen bij het uitkleden. Terwijl hij voor mij stond en zijn broek opendeed realiseerde ik mij dat hij zich ook aan de afspraak had gehouden. Zijn broek zakte af en tegelijkertijd sprong zijn harde pik in mijn gezicht, niet gestopt door de stof van een boxer, want die droeg hij niet.

Jim had zich zonder mijn hulp van zijn kleren ontdaan en lag alweer op zijn zij op het bed en keek naar Ernst en mij. Ik zat op precies de goede hoogte voor Ernst zijn pik en was zo geil geworden dat ik hem in mijn mond wilde nemen. Ik wilde hem proeven en diep in mijn keel voelen.

Gek genoeg wilde Ernst daar niets van weten. Hij zei: Vandaag hoef jij niets te doen, anders dan te zeggen wat wij voor jou moeten doen om jou te laten genieten.’ Alsof het afgesproken was, wisselden mijn beide sexslaven van positie en deed Ernst zich tegoed aan mijn borsten, terwijl Jim afdaalde naar mijn smachtende, natte liefdesgrotje en mij al vingerend likte.

Ik kon het niet laten en pakte Ernsts stijve pik beet en speelde er plagend mee. Ik streelde zijn geschoren balzak, zijn stijve lid en trok er zachtjes aan. Ik stopte daar abrupt mee toen Jim zijn vinger in mijn sterretje inbracht terwijl zijn duim langs mijn klitje gleed. Het was niet zozeer onprettig, maar wel onverwacht dat hij dit deed en de combinatie van de bewegende vinger in mijn sterretje, de duim langs de klit en het bijten van Ernst in mijn tepels brachten mij tot een tweede hoogtepunt. Lag het nu aan mij of was het op de kamer tropisch warm geworden?

Toen ik terugkwam van de badkamer, waar ik wat water had gedronken, lagen de mannen naast elkaar dwars op het bed met net genoeg tussenruimte voor mij. Ik mocht dan wel de ‘baas’ zijn vandaag, deze mannen hadden mij al zo verwend dat ik wat terug wilde doen. Zoals ze er nu naakt bij lagen, met hun handen onder hun hoofd, de ellebogen gespreid en hun pikken recht overeind, was het niet zo moeilijk om te bedenken hoe ik hen eens kon verwennen.

Ik knielde ter hoogte van hun knieën op bed en pakte met mijn rechterhand het stijve lid van Ernst en met mijn linker de pik van Jim. Dit was het ultieme trio-gevoel. Twee stijven pikken in mijn handen! Ze voelden wel totaal verschillend aan. Die van Ernst voelt vertrouwd, warm en vol. Past perfect in mijn hand. En ik weet al bij voorbaat hoe hij zal reageren als ik hem met mijn slanke vingers omvat.

De pik van Jim is anders van formaat, groter geschapen en staat uitnodigend overeind. De vraag komt in mij op hoe Jims pik zal voelen in mijn hand, hoe hij zal smaken en volledig “tot bloei” zal komen door mijn aanraking. Die vraag werd snel beantwoord want ze stonden beiden tot mijn beschikking. Alles valt van mij af, de vertwijfeling vooraf, de spanning die groot was, de gêne die ik had. Dit was wat ik op dat moment wilde. Beide pikken in mijn hand en beide heren zo gek en geil maken door wat ik met mijn vingers, mond en tong bij ze zou doen.

Ik voelde mij oppermachtig, had de regie in eigen hand (in dit geval twee volle pikken) en voelde mij totaal niet naakt ondanks het feit dat ik alleen nog maar mijn nylonkousen aanhad. Ik trok ze allebei tegelijk af, terwijl ik ombeurten mijn mond gebruikte. Ik sloot mijn lippen om Jims pik en zoog en bij Ernst likte ik vanaf zijn ballen tot bovenaan het puntje van zijn glimmende eikel. Het smaakte heerlijk en dit zou ik als ontbijt, lunch en diner willen hebben.

Omdat ik licht over de heren heenboog, hingen mijn borstjes als rijpe peren omlaag. Ernst maakte een kommetje van zijn hand en liet mijn borst daar precies invallen. Hij maakte heel zachtjes een cirkelende beweging met zijn hand waardoor mijn tepel in zijn handpalm schuurde. Mijn supergevoelige tepel reageerde daarop en ik voelde mij weer nat worden tussen mijn benen. Ik begon ook harder te trekken aan beider pikken en Ernst stond op het punt van klaarkomen, maar wilde dat nog niet.

Terwijl Ernst wat water was gaan drinken in de badkamer, vroeg Jim mij om op mijn buik te gaan liggen. Bij terugkomst trof Ernst Jim achter mij aan en Ernst ging schuin naast mij liggen. Zowel Ernst als ik wisten niet wat Jim van plan was, maar dat veranderde snel. Hij trok mijn billen omhoog en likte mij van achteren. Door mijn bilnaad naar beneden naar mijn lipjes. Ik holde mijn rug om mijn billen zo hoog mogelijk in de lucht te steken en duwde mijn billen naar achteren ten teken dat Jim vooral zo door moest gaan. Het was hemels. Ernst zag in mijn ogen dat ik in trance was en zo ongelooflijk geil.

Ernst omarmde mij heel stevig en zoende mij vol op de mond. Onze tongen maakten heftige bewegingen en ik kreunde in zijn mond van genot omdat Jim zo lekker bezig was. Echter, Jim had nog meer in petto. Zonder dat ik er erg in had, had hij zijn vingers en duim gespitst en duwde hij die in mijn in vuur en vlam staande kutje. Een pijnscheut trok door mij heen toen hij doorduwde en zijn hand in mij verdween, maar dat maakte snel plaats voor een onbeschrijflijk gevoel van genot.

Ernst keek geschrokken naar mij, want hij zag aan mijn ogen dat er wat bijzonders gebeurd was. Hij hield mij stevig vast en stelde mij met lieve woorden gerust. Een heftig orgasme, bijna een optelling van de eerste en tweede keer klaarkomen volgde snel daarna.

Jim was onvermoeibaar en had de smaak helemaal te pakken. Ik kreeg nauwelijks tijd om even uit te puffen want zijn laatste verrassing was dat hij zijn harde paal voorzag van een condoom en glijmidddel en in mijn sterretje duwde. Ik had thuis wel iets geëxperimenteerd met een dong in mijn kontje, maar zo’n stampende lul in mijn achterste was een nieuwe, en ik moet zeggen, heerlijke ervaring. De hele aanblik werd Ernst ook teveel en hij kroop iets omhoog zodat ik aan zijn paal kon zuigen. Ik wilde hem ook in mijn mond voelen en wilde dat hij zijn warme zaad in mijn keel spoot.

Jim stootte zo hard hij kon in mijn kontje en in hetzelfde ritme trok en zoog ik aan de pik van Ernst. Onder een luide kreet kwam Ernst in mijn mond klaar en een fractie later voelde ik ook dat Jim het hoogtepunt had bereikt. Uitgeput en zonder besef van tijd en plaats vielen wij naast elkaar op bed.

Ik begrijp nu pas waarom Ernst zo enthousiast was over een trio en heb wel een beetje spijt dat ik pas zo laat ja gezegd heb. Ik weet wat ik de beide heren voor mijn verjaardag ga vragen.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Tim 03 mrt 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *