— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Na de training

Vier jaar al speelde ik basketbal in de damesploeg van de stad waar ik opgegroeid ben, toen het voor het eerst gebeurde. Ik was me er al een eindje van bewust dat ik me meer aangetrokken voelde tot meisjes dan tot jongens, maar als lid van een ploeg vol meisjes had ik dit nog nooit aan iemand durven vertellen. Telkens als we na de training gingen douchen, genoot ik er stiekem van om mijn vriendinnen naakt te zien. Ik voelde een warme tinteling in mijn buik als ik zag hoe het water langs hun glimmende, atletische lichamen, prachtige, veerkrachtige borsten en gladgeschoren poesjes naar beneden stroomde.

Ik mocht het niet laten merken, maar elke keer opnieuw werd ik er bloedgeil van. Ik voelde mijn versnelde hartslag bonzen in mijn gezwollen klitje, terwijl ik alsmaar natter werd. Als ik me inzeepte draaide ik mijn rug naar mijn vriendinnen toe, zodat ik ongemerkt over hen kon fantaseren terwijl ik af en toe in het geniep mijn vingers langs mijn klitje liet glijden. Meer dan dat kon ik niet doen. Ik durfde niet, uit angst dat iemand het zou zien.

Ik bleef altijd tot het laatst onder de douche staan. Zodra de rest terugging om zich aan te kleden kon ik de onweerstaanbare drang naar een orgasme stillen, door mezelf vluchtig te vingeren. Het was niets vergeleken met wat er in mijn fantasieën gebeurde, maar ik genoot ervan. Al duurde het nooit lang. Ik weet niet of dat kwam doordat ik zo extreem geil was of gewoon te bang om betrapt te worden. Maar vorige week ging het heerlijk fout.

Zoals elke week stond ik mijn vriendinnen te begluren en was ik aan het wegdromen, terwijl ik wachtte tot ik als enige over zou blijven. Een van de meiden, Camille, maakte weinig aanstalten om te vertrekken. We stonden zelfs nog onder de warme waterkraan te babbelen, terwijl de andere meisjes de kleedkamer al hadden verlaten. Toen Camille uiteindelijk ook haar douchekraan dichtdraaide en ze zich ging aankleden was mijn moment gekomen. Zonder één kreun liet ik mijn wijsvinger mijn warme natte kutje binnenglijden. Een heerlijke rilling schoot door mijn lichaam. Onder de heerlijke invloed van die warme douchestralen ging ik door. Ik speelde met mijn klitje en liet zonder moeite een tweede vinger naar binnen want jeetje, wat was ik nat.

Ik verloor alle besef van mijn omgeving en had niet gehoord hoe Camille vanuit de kleedkamer terug naar de douches was gelopen. Toen ik mijn ogen opende zag ik haar plots in de deuropening staan. Waar ik al zo lang bang voor was, was nu gebeurd: ik was betrapt. Het schaamrood steeg naar mijn hoofd en ik had geen idee wat ik moest zeggen of wat er nu zou gaan gebeuren. Opeens drong tot me door dat Camille nog niet was aangekleed. Ze had alleen haar slipje aan en bekeek me van top tot teen. Ik stond aan de grond genageld en hield mijn adem in toen ze zonder iets te zeggen op me af kwam.

Ze kwam naast me staan. De eerste spetters op haar slipje zorgden ervoor dat ik het smalle, donkere lijntje boven haar kutje door de witte stof heen kon zien. Ze stak haar hand uit naar de plek waar mijn hand tot enkele seconden daarvoor nog bezig was. Ze nam mijn hand in de hare en bracht mijn vingers naar haar lippen. Ze likte mijn vingers af, glimlachte en zei me dat ik heerlijk smaakte. Ik was nog steeds stomverbaasd. Camille bracht mijn hand naar haar kontje en trok me dichter tegen haar lichaam, ik voelde hoe haar vingers ondertussen naar mijn natte grotje zochten.

Ik spreidde mijn benen zodat ze makkelijk bij me naar binnen kon glijden. Eerst voorzichtig met alleen haar wijsvinger, maar toen ze merkte hoe nat ik was en hoe mijn kutje smeekte naar meer liet ze haar middelvinger volgen. Het was een heerlijk gevoel. Ik voelde mijn lichaam al samentrekken, maar ik mocht nog niet klaarkomen. Dit moment wilde ik nog niet laten voorbijgaan. Ongeduldig schoof ik haar slipje opzij zodat ook ik met mijn vingers op zoek kon gaan naar haar gleufje. Camille was duidelijk ook extreem geil, want mijn vingers gleden moeiteloos naar binnen. Terwijl we elkaar zo verwenden begonnen we passioneel te kussen.

Ik hoorde haar zachtjes kreunen en liet mezelf ook gaan, er was nu toch niemand meer die ons kon horen. We duwden onze warme en natte lichamen tegen elkaar en stootten steeds harder en dieper met onze vingers. Het duurde niet lang voor ze trillend klaarkwam. Ze kon bijna niet meer op haar benen staan. Ze stopte met mij te vingeren. Ik smeekte haar om niet op te houden, maar ze zei me dat ze nog iets beter wist en ze knielde voor me neer.

Ze liet haar handen langs mijn billen glijden en legde mijn rechterbeen op haar schouder. Zo had ze een perfect zicht op mijn opgezwollen schaamlipjes die zich lichtjes openden zodat ze mijn natte grotje kon zien gloeien. Toen kuste ze me in mijn liesstreek en ging zo geleidelijk aan steeds dichter met haar lippen naar mijn kutje. Ze kuste mijn warme lipjes en likte mijn lipjes alsof ze aan een ijsje likte. Bij mijn klitje hield ze even halt en maakte ze plagende cirkelbewegingen met haar tong. Ik kreunde toen ik voelde hoe elke spier van mijn lichaam zich opspande. Ik nam haar hoofd in mijn handen en drukte haar stevig tegen me aan.

Camille werd voelbaar opgewonden en begon me steeds sneller en harder te likken. Het was zo intens heerlijk. Steeds likte ze mijn klitje tot ik bijna klaarkwam, om dan plagerig even op te houden en ondertussen aan mijn lipjes te zuigen. Net als ik dan weer even op adem probeerde te komen schoof ze snel omhoog naar mijn klitje om me weer tot in de zevende hemel te likken. Net zo lang tot ik zo dicht bij een orgasme was, dat ik haar niet meer liet ophouden. Ik drukte haar mond tegen me aan, waarop ze me bij mijn kont beetpakte en mij nog harder tegen haar aan trok.

Hevig schokkend en kreunend kwam ik klaar terwijl ze onophoudelijk bleef likken. Toen ze stopte gaf ze me nog een tongzoen voor ze zei: “Zie je wel dat je heerlijk smaakt, misschien doen we het de volgende keer net andersom.” Zonder veel woorden uit te wisselen gingen we ons gaan aankleden, maar toen ik de blik in haar ogen zag wist ik genoeg: dit was zeker niet de laatste keer geweest. Ik had mijn soulmate gevonden.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Isabelle 17 nov 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *