— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het kaartje, deel 3

Stil ligt hij naar me te kijken terwijl ik weer terugkeer op aarde. Ik zoek en vind de bobbel in zijn broek. Met wat moeite weet ik zijn broek los te krijgen. Als ik in zijn boxershort glijd voel ik hoe hard hij is. Mijn hand is goed gevuld als ik hem beetpak. Met trage bewegingen verken ik zijn harde, warme lid. Ik schuif van de bank en ga op mijn knieën zitten. Met twee handen stroop ik zijn broek omlaag, onder de rand van zijn boxershort komt zijn lul te voorschijn. Zijn eikel ligt bijna tegen zijn navel.

Als ik zijn lul heb bevrijd zie ik dat ik het goed voelde: hij heeft een mooie lul. Met een hand pak ik zijn ballen terwijl ik hem met de andere aftrek. Als ik mijn lippen op zijn eikel druk hoor ik hem kreunen. Geil kijk ik hem aan als ik mijn mond open. Traag laat ik mijn hoofd zakken, als ik voel dat hij zijn heupen omhoog duwt lik ik plagend met mijn tong over zijn eikel. Ik blijf hem traag masseren terwijl ik plagende likjes geef over zijn eikel.

Ik zie dat hij zich focust op mijn mond, iedere keer als ik mijn mond open stoot hij omhoog. Als hij ongeduldig begint te schuiven kruip ik over hem heen. Op mijn knieën zit ik over hem heen, ik druk zijn harde lul met mijn onderlijf tegen zijn buik. Met langzame, schuivende bewegingen berijd ik hem. Ik voel mijn natte lippen over zijn lul schuiven. Als hij mijn borsten wil pakken druk ik zijn polsen tegen de bank. Met geile bewegingen draai ik mijn heupen over zijn lijf. Mijn klitje schuurt over zijn pik heen, steeds harder druk ik mezelf op hem.

Als ik voel dat ik bijna kom en mijn ogen sluit neemt hij ineens de leiding over. Hij komt omhoog en duwt mijn armen op mijn rug. Net te vroeg voor een nieuw overweldigend orgasme draait hij zich onder me vandaan. Met zijn sterke armen trekt hij me omhoog, voor ik doorheb wat er gebeurd hoor ik het geluid van klittenband, mijn armen worden achter mijn rug aan elkaar vast gemaakt. Geil kijkt hij me aan terwijl hij zegt:

“Zo, dus jij wil graag de leiding? Houd jij ervan om me uit te dagen?”

Hij legt zijn hand in mijn nek en trekt me naar zich toe. Hard duwt hij zijn tong in mijn mond en kust me geil.

Opnieuw verrast hij me als het ineens donker wordt voor mijn ogen. Zachte stof sluit me af van de wereld om me heen. Dan stapt hij terug.

Geblinddoekt, met mijn handen op mijn rug, sta ik voor de sofa. Ik bedenk hoe geil dit eruit moet zien en zou mezelf graag willen zien in de spiegel. In mijn hoofd vorm ik een beeld van mezelf, hoog op mijn hakken, met geboeide handen in een strak latex pak, de rits tussen mijn benen geopend, mijn gezwollen schaamlippen zichtbaar tussen mijn benen. Zijn hand sluit zich om mijn bovenarm en trekt me zachtjes mee. Onwennig loop ik in het donker maar al snel komt mijn vertrouwen in hem terug.

We lopen de winkel in, achter me hoor ik de muziek verdwijnen. Even later draait hij me om en gaat achter me staan.

“De trap”, fluister hij in mijn oor terwijl hij zijn handen op mijn heupen legt. Voorzichtig zoek ik naar de eerste trede, stevig houd Michel me vast en begeleidt me omhoog. Halverwege voel ik hoe hij kort zijn hand tussen mijn benen legt, een vinger schuift tussen mijn lippen door. Te snel is die al weer verdwenen, als het aan mij ligt neemt hij me nu hier op de trap, hard en wild. Maar hij stuurt me verder omhoog.

Bovenaan de trap voel ik het fluwelen gordijn langs mijn gezicht strijken. Opnieuw komt de stevige beat van de muziek me tegemoet, ik zie niets maar weet dat ik weer terug ben in die ruimte met alle machines, apparaten en glimmende dildo’s. Ik word nog geiler dan ik al was, wat gaat hij met me doen, welke apparaat gaan we gebruiken?

Opnieuw voel ik zijn hand tussen mijn benen, automatisch zet ik ze verder uit elkaar om hem beter te kunnen voelen. Zijn vingers glijden tussen mijn natte lippen als ik hem hoor zeggen:

“Zo te voelen vind je het helemaal niet erg om de leiding kwijt te raken, kom mee.”

Met zijn vingers in mijn kutje trekt hij me mee, stap voor stap volg ik hem terwijl ik probeer om zijn vingers tussen mijn benen vast te houden. Een stuk verder glijden zijn vingers uit me, ik kreun en stop met lopen. Als ik probeer te bepalen waar hij is en wat hij gaat doen hoor ik alleen de muziek.

Ik probeer ook te verzinnen waar we zijn gestopt, hing hier ongeveer niet dat kruis aan de muur? Of sta ik nu bij die stoel met die dildo erop? Waar is hij, wat doet hij? Vaag denk ik weer het geluid van klittenband te horen terwijl ik voel dat hij iets bij mijn enkels doet. Dan voel ik hem, hij komt dicht tegen me aan staan, door mijn hoge hakken ben ik een stuk langer dan hij, ik voel zijn harde lul ergens tegen mijn bovenbeen.

Dan voel ik hoe hij mijn polsen beetpakt, opnieuw het geluid van klittenband. Als ik voel dat mijn polsen vrij zijn pak ik direct zijn harde lul beet, even voel ik zijn warme vlees, dan stapt hij naar achter. Ik wil hem beet wil houden maar merk dat ik toch nog vast zit. Ik hoor een zacht geluid en voel dat mijn armen omhoog worden getrokken. Hij heeft mijn polsen ergens aan vastgemaakt. Mijn polsen worden niet alleen omhoog maar ook naar achter getrokken, ik wil naar achter stappen om niet te vallen maar mijn enkels zitten ook vast.

Precies als ik voel dat ik ga vallen staat Michel weer achter me. Hij pakt me beet en fluister in mijn oor: “Laat je maar zakken”.

In zijn sterke armen laat ik me achterover zakken tot ik voel dat ik ergens op kom te liggen. Het is zacht en beweegt, dit is een soort schommel, bedenk ik. Michel laat me los. Ik kan me slecht oriënteren, maar besef dat ik met gespreide armen achterover hang. Opnieuw hoor ik een zacht geluid als ik voel dat er aan mijn enkels wordt getrokken. Ook mijn benen komen nu los van de grond.

Dan herinner ik me weer de stellage die ik de vorige keer heb zien staan. Op mijn rug hang ik in een schommel, mijn armen en benen gespreid aan de touwen. Even moet ik wennen aan mijn situatie, de leiding ben ik nu duidelijk kwijt. Onverwacht voel ik Michels lippen in mijn nek, hij sabbelt aan mijn oor en streelt met zijn handen over mijn lichaam.

“Comfortabel?” fluistert hij vragend in mijn oor. ik knik bevestigend.

Het geile gevoel in mijn onderbuik en tussen mijn benen keert terug, even zakte het weg in afwachting wat er ging gebeuren maar nu ik hier hang, volledig aan hem overgeleverd, is het er weer.

“Waar waren we gebleven” zegt hij terwijl hij mijn klitje masseert. “O ja, jij wilde mij niet pijpen he?” Michel gaat achter mijn hoofd staan, er klinkt opnieuw een zacht ruisend geluid als ik voel dat mijn bovenlichaam een stukje zakt. Het lijkt erop dat hij een afstandsbediening heeft waarmee hij me precies daar kan krijgen waar hij me wil hebben.

Hij pakt mijn hoofd beet en duwt het zachtjes achterover. Iets warms drukt tegen mijn lippen, ik open mijn mond en voel hoe hij zijn lul langzaam naar voren duwt. Mijn tong glijdt over de rand van zijn eikel, ik proef zijn voorvocht. Hij kneedt mijn borsten als hij begint te bewegen. Steeds iets verder schuift zijn lul in mijn mond. Ik weet dat ik hem in deze houding helemaal kan hebben, niet al te lang geleden heeft een vriendin mij geleerd hoe ik een man gek kan maken door hem tot aan zijn ballen te kunnen pijpen.

De truc is om op je rug op bed te gaan liggen met je hoofd over de rand. Met een dildo hebben we net zo lang geoefend tot die helemaal in mijn mond en keel verdween. Ik lig nu in dezelfde houding en adem rustig door. Michel moet merken dat ik hem kan hebben, bij elke beweging schuift hij dieper in me. Als ik zijn lul tot aan zijn ballen in me heb hoor ik hem kreunen. Dat hij mij zo gebruikt en ik geen kant op kan maakt me geil, mij tepels staan strak en ik voel het vocht tussen mijn lippen doorlopen.

Michel moet doorhebben dat ik onrustig word, want langzaam trekt hij zich terug. De touwen en de schommel bewegen opnieuw tot ik in een comfortabele, zittende houding terechtkom, het voelt alsof ik in een luxe sofa hang. Verwachtingsvol beweeg ik mijn heupen, zal hij me nu nemen? Want dat is wat ik wil, ik wil dat hij me neemt, ik wil dat hij zijn harde pik in mijn kutje ramt.

Het blijft echter stil, het lijkt een eeuwigheid dat ik daar hang. Waren mijn handen maar los dan kon ik mezelf bevredigen. Onverwacht voel ik iets tussen mijn benen, er wordt iets tussen mijn lippen naar binnen gedrukt, ik voel iets in me en tegelijkertijd drukt er iets op mijn klit. Het gaat zachtjes trillen, ik kreun zachtjes mee. Gelijktijdig trilt het op mijn klit en binnen in me. Met een afwisselend ritme trilt het apparaatje tussen mijn benen.

Ineens trekt Michel de blinddoek van mijn hoofd. Even moet ik wennen aan het licht, maar dan zie ik Michel met een stijve lul voor me staan. Tussen mijn benen zie ik een als een U gebogen platte vibrator, de ene helft in mijn natte kutje, de andere helft drukt op mijn klitje. Als ik weer naar de lul van Michel kijk zie ik dat hij een cockring om heeft. Hij was al niet klein geschapen maar door de ring wordt zijn lul nog groter. Dik en paars staat zijn eikel naar voren, gezwollen aderen liggen op zijn lul.

Geil kijkt hij me aan als hij naar me toe loopt. Hij heeft me zo ver omhoog gehesen dat mijn kutje precies voor zijn harde lul hangt. Met mijn benen wijd geopend en mijn hakken hoog in de lucht hang ik voor hem klaar. Ik zou hem wel naar me toe willen trekken zo graag wil ik hem voelen maar ik kan niets meer dan wat onrustig bewegen in de touwen. Hij pakt zijn lul met een hand vast en zet hem tegen mijn lippen, zacht drukt hij door. Terwijl de vibo zijn trillingen door mijn onderlijf blijft sturen voel ik hoe hij zijn eikel langs de vibo naar binnen drukt. Wat is het toch heerlijk dat hij de nieuwste en beste speeltjes en apparaten binnen handbereik heeft, bedenk ik me als ik voel dat hij langs de vibo glijdt.

Ik sluit mijn ogen en concentreer me op het gevoel van zijn harde lul die me langzaam vult. Ver worden mijn lippen uit elkaar gedrukt, diep in me voel ik zijn eikel ergens tegenaan stoten als hij onverwacht hard en ver doorstoot. Ik open mijn mond en kreun, ik voel me zo vol en geil, zijn grote lul drukt de vibo in me tegen de wand van mijn kutje waardoor de trillingen worden versterkt. Hij pakt mijn heupen beet en begint te bewegen, met trage stoten beweegt hij in en uit me. Als hij mijn heupen los laat beweeg ik met elke stoot mee op de schommel. Hij pakt mijn enkels beet en kijkt me strak aan, dan verhoogt hij zijn tempo.

Bij elke stoot voel ik een trilling door mijn lichaam gaan, de vibo blijft ongenadig doortrillen in mijn kutje en op mijn klit, bij elke stoot komt er een kreun over mijn lippen. Nog harder beukt hij op me in, tot ik mijn orgasme voel komen. Ik sluit mijn ogen en laat mijn hoofd achterover zakken. Ergens in de verte hoor ik Michel kreunen als ik met een langgerekte schreeuw klaarkom. Ik druk mezelf omhoog in de schommel, mijn kutje trekt samen om de vibo en zijn harde lul. Er lijkt geen einde te komen aan mijn orgasme, golf na golf van geilheid overspoelt me als Michel zijn zaad in me spuit.

Uitgeput hang ik in de schommel als hij uit me glijdt, ik voel het niet eens meer als hij ook de vibo uit me trekt. Met een druk op een knop laat hij me zakken tot ik weer vaste grond onder me voel. Hij maakt mijn boeien los en komt over me heen zitten. Als ik vermoeid mijn ogen open lacht hij naar me.

“Niets is wat je verwacht”, zegt hij zacht terwijl hij me lachend aan kijkt.

Een uur later stap ik moe in mijn eigen bed. Bij het voeteneind staat een tas met daarin het jurkje en het latex pak. Net voor we weggingen griste Michel nog snel de lingerie van het haakje aan het rek. Probeer die thuis maar, had hij gezegd. Ik neem me voor dat morgenochtend als eerste te doen. Dan zak ik weg in een diepe slaap.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *