— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het altaar van de liefde

Op de eettafel installeer ik een zacht matrasje en vlij er een fluweelzachte paarse doek over. De gordijnen zijn dicht en er branden enkel een paar gedempte schemerlampen en tientallen kaarsjes. Ik kom naar de bank waar jij zit met alleen een satijnen slipje aan en het wit met zwart gebloemde onderkleedje. Ik ga voor je staan en jij bekijkt me aandachtig terwijl ik met beide handen mijn jurkje boven mijn hoofd laat glijden. Ik plooi het rustig op en leg het achter me op de salontafel. Ik kijk in je ogen terwijl ik zelfbewust mijn bh-sluiting losmaak. Ik schuif met beide handen de bandjes van mijn schouders en laat mijn bh’tje op de grond dwarrelen. Mijn borsten zwellen onder je donkere blik en mijn tepeltjes strekken zich naar je uit. Ik voel hoe mijn bekken mijn heuveltje verlangend in jouw richting duwt. Je kreunt en mijn adem gaat steeds sneller. Ik steek mijn handen naar je uit.

Gewillig laat je je naar mijn altaar leiden. Ik weersta de verleiding om mijn handen naar je heupen te brengen en je onderlichaam tegen het mijne te trekken. Ik klop zachtjes op de tafel terwijl ik je veelzeggend aankijk. Je gaat met een zucht van verlangen zitten. Ik ga naast het altaar staan en pak het kussen dat ik er had klaargelegd. Ik leg mijn hand in je nek en terwijl je gaat liggen schuif ik het kussen onder je hoofd. Ik kus vederlicht je lippen. Mijn hand streelt zacht je lieve lijf terwijl ik me naar de voorkant van de tafel begeef.

Ik schuif een stoel dichterbij en ga op het puntje ervan zitten. Mijn bekken voelt loodzwaar aan. Ik schuif mijn armen onder je bovenbenen en trek je traag naar me toe, zodat je juweeltje vlak bij mijn gezicht komt. Je voeten bengelen langs de tafel naar beneden. Je brengt je arm zuchtend boven je gezicht en zeg “Liefje, je bent zo mooi.” Mijn armen liggen nog steeds rond je heupen en ik neem het randje van je jurkje vast om het naar boven te schuiven. ik kan nu je glanzende slipje helemaal zien. Ik kreun. Mijn handen voelen warm op je heupen.

Ik kijk aandachtig en zie hoe je lipjes het onderbroekje vorm geven. Het liefst zou ik woest mijn gezicht in je begraven maar houd me in en buig voorzichtig voorover. Zorgvuldig kus ik het volledige bovenrandje van je slipje. Met mijn lippen voel ik de bolling van je schattige heuveltje. Het gaat snel op en neer, mee op het ritme van Sade. Ik snuffel opzoek naar je heerlijke geur en met gespannen lippen baan ik me plagend een weg naar je gezwollen juweeltje. Ik snuif verrukt je geurt op en voel hoe mijn spleetje zwelt in mijn broekje. Ik laat mijn mond zakken naar waar ik je opening vermoed en begraaf mijn neus in je slipje. Mijn mond en neus voelen hoe nat je broekje is. Met een hese stem vraag ik of ik je broekje uit mag doen. Je kreunt instemmend.

Ik haal strelend mijn handen vanonder je heupen naar je buik en je tilt je billen op zodat ik langzaam je sipje langs je benen naar beneden kan laten glijden. Mijn blik concentreert zich op je juweeltje dat zich stukje bij stukje blootgeeft. Ik zie hoe je haartjes glanzen van genot. Ik voel hoe mijn lipjes kloppen op de rand van de stoel. Je slipje valt geruisloos op de grond terwijl je heerlijke geur zich verder in de kamer verspreidt. Je strekt je armen verlangend naar me uit maar ik weersta de neiging om op jou te komen liggen en schud met een glimlach: nee, je moet nog even wachten.

Ik pak het groene flesje massageolie en laat de olie druppel voor druppel over je heuveltje en juweeltje vloeien. Ik zie hoe je lichaam sidderend reageert. Ik zet het flesje opzij terwijl mijn andere hand op je buik blijft rusten. Ik leg mijn rechterhand op je heuveltje, het past precies in het kommetje van mijn hand en ik voel hoe een intense trilling door mijn lijf raast. Mijn duim strekt zich naar de bovenkant van je juweeltje. Ik maak cirkelende bewegingen met mijn handpalm en wissel die af met op- en neergaande strelingen van mijn duim over de opening tussen je lipjes. Mijn duim wrijft de olie traag uit, van boven naar beneden, van je pareltje tot je opening.

Ik voel je fluweelzachte, vochtige huid onder mijn vinger glijden. Ik hoor hoe jouw ademhaling, en die van mij, steeds zwaarder wordt. Mijn spleetje trekt in schokjes samen. Mijn linkerhand verplaatst zich zacht strelend, zonder je huid te verlaten, ook naar je heuveltje. Mijn beide duimen nemen je buitenste lipjes vast en halen ze zacht uit elkaar. Ik laat me nog wat meer voorover zakken en kus vederlicht je kleine lipjes, opnieuw en opnieuw. Je bekken kronkelt naar me toe terwijl je kreunt: “Ja lieverd, kus me daar.” Mijn tong streelt de binnenkant van je gleufje, van je opening naar je pareltje en plagend weer terug. Mijn handen verplaatsen zich naar de binnenkant van je dijen en houden je lipjes uit elkaar. Mijn duim verkent de ingang van je spleetje en baant zich voorzichtig een weg naar binnen.

Ik voel hoe je de top van mijn duim omklemt en me verder naar binnen zuigt. Die heerlijke zachte warmte jaagt een heftige golf van wild verlangen door mijn lijf. Ik beweeg mijn duim zachtjes heen en weer en voel hoe je lijf het ritme aangeeft. Ik kreun van genot en buig me verder voorover, tot mijn mond zich vlak bij je opening bevindt. Voorzichtig haal ik mijn duim weg. Ik hoor je kreunen als mijn tong je kleine lipjes beroert en langzaam zijn weg naar binnen zoekt. Je sappen parelen op mijn tong en ik geniet van je licht zoute smaak. Het puntje van mijn tong kriebelt je plagend terwijl al mijn vingers je lipjes kneden. Ik voel hoe je pareltje zwelt en helemaal hard wordt. Steeds harder tot je roept dat je bijna klaar komt.

Ik laat je verrukkelijke spleetje snel los want ik wil helemaal nog niet dat het voorbij is. Mijn tong verlaat je opening. Terwijl je je armen naar me strekt laat ik mijn onderbroekje langs mijn benen naar beneden glijden. De blik in je ogen windt me op. Ik klim op de stoel en plaats mijn linkerbeen over je lichaam op de tafel, mijn rechterbeen volgt. Ik voel hoe mijn juweeltje zich op het jouwe laat zakken. Ik kijk in je ogen en druk mijn lippen op de jouwe. We genieten van een heerlijke zoen, terwijl onze lichamen tegen elkaar dansen op de lichaam van de muziek. Het duurt niet lang voor ik mijn orgasme voel opborrelen. Aan de blik in je ogen zie ik dat jouw orgasme ook bijna daar is. Als ik je borst vastpak voel ik dat die aanraking je teveel wordt. Je slaakt een diepe kreun en je lichaam begint te schokken. Ik volg jouw voorbeeld. We blijven elkaar aankijken terwijl we samen een hemels orgasme beleven.

Ik ga naast je liggen en kruip dicht tegen je aan. We genieten na van deze intense beleving, op het altaar van de liefde.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *