— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dorpsfeest

Het is 35 graden in de schaduw vandaag. Een perfecte temperatuur voor het jaarlijkse dorpsfeest met Caraïbisch thema. Als ik aankom in de feesttent op het dorpsplein begint het Cubaanse bandje net te spelen. Ik groet wat buurtgenoten en loop direct door naar de houten dansvloer. Speciaal voor dit feest heb ik mijn nieuwe zwarte jurkje met spaghettibandjes aangetrokken. Het is van een soepel vallende stof en sluit mooi aan. Strak genoeg om borsten en billen te accentueren, maar aan de onderzijde wijd genoeg om mee te bewegen met elke draaiing van mijn heupen. Daaronder draag ik een rode kanten BH en string. Ik voel me bijzonder sexy vanavond. Het weer werkt ook mee: buiten is het zwoel en de krekels tsjirpen. Deze nacht lijkt een belofte in zich te hebben.

Op de opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek dans ik in het midden van de dansvloer. Salsa, Rumba en Mambo. Het bandje weet een prima sfeer te creëren maar toch zijn er slechts enkele dansers op de dansvloer. De meeste dorpsbewoners hangen aan de bar en kletsen wat. Het deert me niet, dit geeft me des te meer ruimte om me uit te leven. Ik weet dat de mannen bij de bar naar me kijken en ik geniet daarvan. Het jut me op om nog meer met mijn heupen te draaien en met mijn borsten te schudden.

Dan voel ik ze opeens: zijn ogen. Op mijn borsten, op mijn billen. Mijn huid gaat ervan tintelen. De ogen behoren toe aan een man die ik niet ken. Hij staat tegen de bar geleund, een wodka in zijn hand, een sigaret in zijn mondhoek. Hij draagt een strakke jeans, goed gevuld ook zie ik wel, en cowboylaarzen. Een witte blouse met opgerolde mouwen en een bruin leren horloge. Hij lijkt helemaal thuis te zijn in deze omgeving. Toch weet ik zeker dat hij niet uit dit dorp komt. Maar nog zekerder weet ik dat hij vannacht voor mij zal zijn.

Ik dans verder: nog sneller, nog uitdagender. Dit keer vergeet ik de andere mannen en dans ik alleen voor hem. Ik weet het en ik voel dat hij het ook weet. Zijn ogen branden op de huid van mijn borsten en mijn billen. Het voelt alsof ik ter plekke uitgekleed word. Mijn tepels worden hard en ik voel de opwinding groeien in mijn onderbuik.

Als de band even pauzeert loop ik in zijn richting. Ik kijk hem strak in zijn ogen, en hij mij. Ik loop hem voorbij en ga in een rechte lijn de tent uit. Ik weet dat hij me volgen zal. Buiten is de temperatuur heerlijk: nog steeds warm voor de tijd van het jaar, maar niet zo benauwd als in de tent. Het duurt niet lang voor de onbekende naast me verschijnt en ik pak zijn hand. Samen lopen we in stilte naar het parkje, een paar honderd meter verderop. Woorden zijn niet nodig om elkaar duidelijk te maken wat onze bedoeling is.

Bij het parkje aangekomen zoent hij me in mijn nek. Ik duw hem lichtjes achteruit zodat hij met zijn rug tegen de eeuwenoude eik staat. We zoenen ruw en heftig, alsof we geen tijd te verliezen hebben. Zijn hand grijpt mijn borst. Ik duw mijn bekken tegen het zijne. Daar voel ik precies datgene waarnaar ik op zoek ben.

Ik maak zijn riem los en zak op mijn knieën. Zijn pik is al behoorlijk stijf. Ik zuig zachtjes op een van zijn ballen en voel zijn pik nog verder groeien. Langzaam likkend en sabbelend ga ik langs de schacht omhoog. Bij zijn eikel aangekomen draai ik er met mijn tong tergend langzaam rondjes omheen. Hij kreunt van genot. Zijn hand woelt door mijn haar, alsof hij me sturen wil. Ik draai nog enkele rondjes, en geef dan toe. Mijn mond gaat over zijn kloppende pik en ik voer het tempo langzaam op. Sneller en sneller, dieper en dieper, totdat ik het eerste voorvocht in mijn mond proef.

Abrupt laat ik los, ik kijk hem even streng aan. Ik trek hem aan de slip van zijn blouse naar beneden. Hij gaat gehoorzaam op zijn rug liggen in het vochtige gras. Mijn stringetje belandt in de struiken. Ik ga op hem zitten. Zijn keiharde pik past perfect in mijn natte kutje. Met zijn handen masseert hij mijn borsten. Ik beweeg me langzaam over zijn pik. Mijn opwinding groeit, en daarmee het tempo. Steeds dieper laat ik hem in me stoten. Zijn ademhaling versnelt, het zweet parelt van zijn voorhoofd. Ik zie dat hij bijna komt en opnieuw kijk ik hem streng aan. Hij verbijt zich zichtbaar. Ik ga verder in het ritme en pak zijn hand. Zijn vingers vinden direct mijn gezwollen klit. Met een fijne trilling masseert hij mijn klit en mijn schaamlippen. Ik kronkel van genot en kreun zacht. Mijn opwinding groeit tot ongekende hoogte. Bij de eerste samentrekkingen in mijn onderbuik buig ik me voorover. Ik fluister in zijn oor slechts één woordje: “Kom” En met een gesmoorde kreet spuit hij me vol.

In de verte hoor ik de geluiden uit de feesttent. Het bandje begint weer te spelen. Ik stap van de man af en trek mijn jurkje recht. Ik zoek in de struiken, maar mijn string is onvindbaar. Terwijl ik mijn haar met mijn handen in model breng, snel ik terug naar de feesttent. Zijn vocht, vermengd met dat van mij, loopt langzaam langs de binnenkant van mijn benen naar beneden. Het deert me niet. De band speelt mijn lievelingsnummer en ik heb haast om op de dansvloer te komen.

Ik ben nog op tijd voor de laatste noten van het nummer. Ik stort me in de uitzinnige menigte die nu op de dansvloer staat en swing mee. Een ander opzwepend nummer volgt. Ik ga op in de muziek. Opeens voel ik ze weer, zijn ogen. Ik kijk zoekend om me heen. Hij staat daar weer, op dezelfde plek bij de bar. Wodka in zijn hand, sigaret in zijn mondhoek. Uit de zak van zijn jeans zie ik een klein stukje rood kant steken. Ik weet: deze nacht is nog niet voorbij.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *