— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op het scherpst van de snede

De winterzon scheen op de schuur, trok strepen door kieren en spleten, verlichtte de vochtige dauw tussen de schaduwen. Het was buiten koud en vochtig, maar er klonken af en toe beginnende tekenen van leven. Binnen in de schuur ritselde het stro. Een jonge man, die ’s avonds na het stappen hier een warm en comfortabel onderdak had gevonden, werd langzaam wakker, heerlijk wakker.

Hij draaide zich van zijn rug naar zijn zij en opende zijn ogen eerst loom en langzaam en plotseling wijd open! Felle blauwe ogen keken uitdagend terug van minder dan tien centimeter afstand. Het ademen was te voelen op elkaars gezicht, werd door beiden ingeademd. Hij herkende haar onmiddellijk en hun neuzen raakten elkaar, monden zochten elkaar, warm en zacht, de geuren van stro en honing in hun neuzen, lippen onderzochten wangen wenkbrauwen halzen en weer de monden, handen woelden, haar borsten in een openstaande blouse warm, romig en zacht in zijn handen, Hij rolde haar tepels tussen zijn vingertoppen, en haar armen omhelsden en streelden hem. Hun adem klonk nu zwoegend, ze drukten hun heupen tegen elkaar, zijn handen voelden haar zachte ronde billen, de slanke taille, de blonde en ravenzwarte haren mengden zich, de wereld bestond niet meer. Het stro ritselde geurig en maakte de wereld buiten een andere wereld die niet bestond.

Buiten klonk traag het gekras van een kraai. De man hoorde het niet. Hij voelde de vrouw van zijn dromen, zijn nachtmerries, ze was eindelijk in zijn bereik. Ze wreef haar heerlijke lijf tegen hem aan en hij voelde zijn pik groeien en verlangen naar meer, veel meer.
Ze draaide hem weer op zijn rug, en hij wilde haar kleren uittrekken, losrukken desnoods maar zij hield hem rustig en met onuitgesproken dwang tegen. Ze had een stuk touw in haar hand. Ze glimlachte en kuste hem en bond zijn handen vast, geen beweging meer in te krijgen, ze haalde nog een stuk touw uit haar rok en zette zijn handen vast aan een paal achter hem.

Zo, op zijn rug liggend, zijn handen boven zijn hoofd, voelde hij zich zo onmachtig maar ook zo verschrikkelijk geil worden, wat was ze van plan? Ze glimlachte veelbelovend en kleedde zich tergend langzaam uit, schrijlings staand, haar voeten naast zijn heupen. Ze was prachtig, haar huid glom in de zonnestralen, zachte roze tepels met rode prikkende punten en haar kutje was vochtig. Ze streelde zichzelf en haar schaamlippen werden roder en glimmend van het sap dat een beetje naar buiten kwam.

‘Wat ga je doen?’ Zijn stem klonk hees, hoorde hij. Een willoos schepsel was hij niet, hij wist wel wat hij nu zou willen doen, maar afhankelijk was hij nu wel, met die handen vast.
Ze bukte en gaf hem een kus. Daarna ging ze op zijn knieën zitten en wreef op zijn kruis. Hij knapte bijna uit zijn broek, maar ze deed zijn broek niet open. Wel pakte ze ineens een mes.
Met het mes sneed ze, terwijl ze een beetje opstond, vanaf zijn buik tot zijn hals zijn T-shirt open. Zijn hart klopte als een drumstel, zijn ogen wijd opengesperd van schrik.

Ze kraste een klein sneetje op zijn borstbeen met het mes en gooide het mes naast hem weg. Ze glimlachte nog steeds en kuste nu zacht zijn bloedende borst schoon, likte zijn huid, kussend en strelend ging ze naar zijn broekband. Zijn pik begon weer te groeien, hij ademde diep in en uit, brandend verlangen maakte zich van hem meester. Hij sloot zijn ogen toen ze de broek open ritste en zijn heerlijk gloeiende pik in haar mond deed en er warm en nat aan zoog. Wat een genot maakte zich van hem meester. Haar blonde haren kriebelden op zijn buik, hij duwde zijn heupen omhoog om dieper in haar mond te kunnen komen.

Ze zoog goddelijk, kokhalsde af en toe als die pik te diep kwam maar ging door en door, hij moest zijn best doen om niet klaar te komen, nu nog niet, nog niet. ‘Ohhhh stop, stop!’, kermde hij. Ze stopte, keek hem strak aan en trok hem zijn broek uit. Naakt. Weerloos.

Ze kroop als een tijgerin met haar gezicht naar hem toe, kuste hem en haar tong was zacht en lekker, hij kuste haar wilde haar hebben, zijn geilheid was niet meer te houden, hij wilde zijn handen vrij hebben, worstelend probeerde hij los te komen. Ze glimlachte weer en stopte haar kruis in zijn gezicht, het sappige geil op zijn mond. Hij likte en zoog, proefde en bewoog zoals hij nog nooit had gedaan. Ze kreunde en draaide met haar kut en haar handen op zijn hoofd dwongen hem door te gaan, door te gaan, hij kreeg haast geen adem meer. Maar het gaf niet, dit heerlijke kutje zwol en sopte en hij wilde er in, er in!

Plotseling was daar weer dat mes! Ze sneed met één handbeweging de touwen door waardoor hij weer vrij was. En nu greep hij zijn kans schoon, hij legde haar neer, zocht haar kut op, vulde haar langzaam met zijn pik, langzaam, voller en voller. Haar gezicht gloeide, ze zuchtte, steunde, genotvol smeet ze haar hoofd achterover, haar handen om zijn heupen. En hij begon te stoten, zachtjes, harder en harder, om dan plotseling te stoppen en haar om te draaien, heel het fantastische bed van stro was van hen. Hij sloeg op haar zachte billen, hield haar vast bij haar haren, ze schreeuwde het uit, huilde van pijn maar ze bleef met haar heupen terugstoten om hem zo diep mogelijk te voelen.

Ze draaiden zich om en hij nam haar in zijn armen, drong weer diep binnen in haar, de oerdrift was te voelen bij deze twee lichamen, ogen zagen niets meer, het was voelen en genieten, hij hoorde haar bijna dierlijke kreten slaken toen ze gloeiend, schokkend en knijpend kwam, toen ze samen klaarkwamen, en zo stortten ze uitgeput en zwetend in elkaars armen. Hijgend en snakkend naar adem, de harten klopten tegen elkaar, volledig van de wereld, de lucht van liefde en geilheid vervuld.

En terwijl ze elkaar nog even zacht kusten en liefdevol streelden, scheen de winterzon op de schuur, trok strepen door kieren en spleten, de vochtige dauw verlichtte hun gezichten hemels tussen de schaduwlijnen.

Het was buiten nog steeds koud en vochtig, en het leven van alledag was daar allang weer op gang gekomen. Ineens! De boer trok de schuurdeur open, hapte naar adem en joeg de twee luid vloekend weg, zat ze achterna met een riek! Ze kregen nog nét de tijd hun kleren te grijpen en de kille steeg in te vluchten. Het mes bleef achter en glimlachte glimmend.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *