— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De schrijfster

Met de laptop op schoot zit ik me te bedenken waar mijn nieuwe verhaal over moet gaan. Ik heb er al heel wat geschreven. Met de nodige context, een verhaallijn die boeit en gebeurtenissen die zicht geven op de karakters van de hoofdrolspelers. Kortom: erotiek verpakt in gebeurtenissen, die je weg brengen naar allerhande locaties en verwikkelingen en je laten dromen.

Tot zo ver de theorie. Maar als ik mijn laatste schrijfsel aan mijn beste vriendin laat lezen, zegt ze tot mijn verrassing: “Leuk hoor, al die avonturen er om heen, maar ik zit gewoon te wachten op de actie”. Daar gaat mijn idee over erotische verhalen voor vrouwen. In één zin de pedaalemmer in. Ze wil helemaal geen interessante dialogen, zegt ze. En moet het verhaal geloofwaardig zijn? Het zal haar een zorg zijn. “Als er maar flink in geneukt wordt, dan is het mij goed”, voegt ze me nog toe.

Als Rob, mijn grote liefde thuiskomt, vraag ik hem er naar. Hij zegt: “Maar lieverd, als wij in bed een filmpje kijken, dan wil jij toch ook graag dat de dames en heren niet te lang wachten, voordat ze met elkaar in de weer gaan?” En ik weet dat hij gelijk heeft. We zappen net zo lang door, totdat we zien wat ons opwindt. Totdat we genoeg gekeken hebben en we zoveel zin in elkaar gekregen hebben, dat we echt niet meer van elkaar kunnen afblijven.

En zo kijk ik naar mijn tekstverwerker en houd mijn handen boven de toetsen. “Inleiding, kern, slot”, bedenk ik me. Of zal ik me deze keer beperken tot directe actie? Ik twijfel nog even, maar dan trek ik de stoute schoenen aan en beluit dat laatste te doen. En dan ook maar meteen gedetailleerd, want dat is toch wat de lezers willen.

“Ohhhh lieverd, kom toch bij me”. Als Sandra haar slipje heeft uitgedaan gaat ze op de bank zitten, haar benen wijd uit elkaar, met opgetrokken knieën en haar voeten op de randen van de bank. Ze houdt haar handen onder haar billen, waardoor ze die aanbiedt aan haar lover Vincent. “Wow, wat een mooi kutje, heb je schat”, brengt hij verrukt uit. Hij ziet haar klitje dat als een pareltje zich aan hem toont. En ook de schaamlippen van zijn vriendin, die voor hem open staan en die glanzen van haar nattigheid. En daartussen een prachtig roze gaatje, dat er naar hunkert gevuld te worden. Gevuld door zijn tong, zijn vingers, zijn pik. Of… door die mooie vibrator, die Sandra op de bank heeft gelegd. Het is een goudkleurig en glimmend exemplaar, een speeltje dat haar al vaak genot heeft bezorgd.
Vincent hurkt zich voor de bank en legt zijn handen vlak bij haar billen neer. Die geur van Sandra, hoe herkenbaar, hoe heerlijk. Wat kan hij alleen daar al van genieten. Hij is nu dicht bij haar kutje met zijn gezicht. Zijn mond geopend steekt hij zijn tong zo ver uit als het kan. Met het puntje glijdt hij in lange halen over de schaamlipjes van Sandra. Die ribbelen mee onder de druk van het likken. Ze laten haar vocht achter op zijn tong. “Liefje, wat ben je toch lekker”, zucht Vincent vol passie. Het nat dat uit haar kutje is gevloeid, maakt hem zo geil. Die smaak, die gladheid, die reuk, hij kent het als geen ander, maar keer op keer bezorgt het hem een staal harde erectie.
Met zijn tong kietelt hij de binnenkant van haar lipjes, terwijl hij haar glibberige sappen gulzig drinkt. Als hij met zijn duimen haar kutje verder opent ziet hij haar doorzichtige geil naar buiten komen lekken. “Ohhh mmmm”, kan hij enkel uitbrengen, waarna hij zijn tong in het roze holletje steekt.

Ik stop met schrijven om een nieuw glas thee in te schenken. Rob komt naast me zitten en vraagt me of het goed gaat met mijn verhaal. Ik staar naar het beeldscherm en lees hem een stukje voor. “Poeh, best opwindend”, is zijn commentaar. Maar ik vraag me af; “Mis ik de achter liggende geschiedenis niet? Moeten er geen bijzonder eigenschappen van de personages bij? Een bijzondere levensloop misschien?” Als ik het deel dat af is nog eens door lees, vind ik het boeiend genoeg om er mee verder te gaan.

Terwijl hij de binnenkant van haar kutje likt en de geur ruikt die hem zo aantrekt, pakt hij de vibrator van de bank. Door die een poos in zijn hand te houden wordt het apparaat behaaglijk warm. “Ohh schatje”, kreunt Sandra als ze haar hand naar haar clitoris brengt. Ze maakt de top van haar wijsvinger nat door langs haar vochtige lipjes te aaien. En dan legt ze de vinger zachtjes boven op haar gevoelige knopje. “Oefffff”, kreunt ze zachtjes. Van genot tilt ze haar billen iets op, bevangen als ze is van het alles overheersende gevoel in haar gleufje en haar klitje. Ze wil zich niets liever, dan zich helemaal overgeven aan haar lover. Die zet de afgeronde voorkant van de vibrator tegen haar vulva en duwt vervolgens vol tederheid door. Zo glijdt de gouden staaf traag haar vagina binnen, geholpen door haar eigen gladde nattigheid. “Wow, liefje, wat is jouw kutje toch mooi”, verzucht Vincent. Hij houdt er van om zijn lieverd zo te zien, als ze zich vol overgave aan hem geeft. Dan trekt hij zachtjes de vibrator weer naar buiten, om die vervolgens draaiend weer in te brengen. De zachte roze huid rekt verrukkelijk mee. “Wacht maar even schatje”, glimlacht Vincent als hij de vibrator uit Sandra’s vagina haalt en die vervolgens aanzet. Een zacht zoemen is hoorbaar, als Vincent haar weer vult met het speeltje. “Ohhh zaaaalig”, ontsnapt aan Sandra’s zuchtende mond, “ooh neuk me harder schatje!” Dat spoort hem aan om de vibrator met meer kracht, dieper en sneller haar kutje in en uit te drijven. De goudkleur ervan vervaagt door het vele vocht dat de kunstroede bedekt. In en uit, in en uit gaat het. Het tolt in het hoofd van Sandra. Ze zucht en hijgt, als maar dieper en harder. Totdat haar onderlichaam hevig schokt op de trillingen, die ze diep in haar warme spleetje voelt. “Ik hou het niet meeeeerrrr”, kreunt ze de ruimte in, als de staaf de mond van haar baarmoeder raakt. Golven van kramp trekken door haar onderlichaam, haar kutje knijpt met volle kracht in de vibrator. Het zoemen wordt volledig overstemd door het diepe gehijg… haar hoogtepunt trekt als een tornado door haar lichaam.

“Zo lekker hoor”, becommentarieert Rob. Vanuit een ooghoek heeft hij meegelezen. “Wel grappig trouwens dat je schrijft als een man”. Zogenaamd verongelijkt vraag ik hem wat hij bedoelt. “Nou kijk maar”, gaat hij verder, “het is nog al geschreven vanuit het gezichtspunt van die Vincent. Je schrijft exact op wat hij ziet en doet”. Ik lees mijn schrijfsels nog eens door en zie wat hij bedoelt. Toch vind ik dat ook de beleving van Sandra genoeg is beschreven. “Let maar op”, zeg ik dan, “er komt nog meer actie, voor allebei”.

Als Sandra tot rust is gekomen kijkt ze voldaan naar Vincent. “Lieverd, wil je me alsjeblieft neuken?”, vraagt ze, “ik wil je warme lul in me voelen”. Die uitnodiging is niet tegen dovemansoren gezegd. Snel staat hij op, ritst zijn broek los en laat die langs zijn benen op de grond vallen. “Zo hé, jij hebt er zin in”, lacht Sandra hem toe als ze de grote bobbel in zijn onderbroek ziet. Snel buigt ze zich naar voren en trekt de slip omlaag, waardoor de penis van Vincent met kracht vrij springt. “Mmmm”, hoort hij Sandra goedkeurend brommen, als ze haar mond opent om zijn pik te ontvangen. Haar lippen omsluiten zijn eikel, haar tong kietelt aan het kleine gaatje en haar hand omsluit de stam om die vol vuur op en neer te pompen. Vervolgens verzamelt ze veel spuug op het puntje van haar tong en laat die langs de dikke randen van Vincent’s eikel gaan. “Oefff”, zucht hij van opwinding, “kom hier met je geile kutje lieverd, ik wil je aan mijn pik voelen”. En dat is wat Sandra ook het liefst heeft. Ze laat zich weer achterover vallen tegen de leuning van de bank. Ze trekt haar benen op, waardoor haar roze poes zich voor hem opent. “Jeeeeeemig, wat een geil gezicht”, gromt Vincent. Hij brengt zijn piemel naar het geopende gaatje, waar het vocht glinstert en de geur van opwinding het hoogst is. Zonder enige aarzeling schuift hij zijn hele lengte naar binnen, tot aan zijn onderbuik toe. Die duwt hij nog even stevig tegen het klitje van Sandra, want hij weet hoezeer ze van die druk genieten kan. “Oh lieverd, neuk me, toe”, smeekt ze, ik wil dat je keihard neukt”. Dat Sandra zo naar zijn stoten verlangt, dat vindt Vincent fantastisch. Hij weet hoezeer ze van zijn tederheid houdt, maar ook dat nu een heerlijke geilheid haar gevangen houdt. Hij trekt zijn penis naar achteren om die vervolgens met kracht weer naar binnen te stoten. Dat veroorzaakt een diep gekreun bij Sandra; “ohhh jaaa, ga doooor!” En weer laat hij zijn pik naar buiten glijden om die daarna met kracht naar binnen te drijven. Haar buik, haar borsten, alles schudt mee, elke keer als Vincent zijn pik intens haar kutje binnen dringt. Als hij naar omlaag kijkt ziet hij hoe zijn dikke staaf glimt van haar geil en hoe haar schaamlippen mee ribbelen bij elke stoot. “Ohh ja, lieverd, ooh wat kun jij me lekker naaien, schatje”, kermt Sandra uit.

Ze brengt ondertussen een hand naar haar clitoris, om daar met de top van haar middelvinger stevig op te drukken. De prikkels die daardoor ontstaan flitsen door haar onderlijf. Ondertussen blijft Vincent zijn penis met flinke vaart in haar vagina stoten, zodat ze als het ware door elkaar geschud wordt. De sappen stromen langs haar schaamlippen en de pulserende paal van Vincent en glijdt omlaag, tot het over haar rozetje stroomt. Nog verder steekt ze haar benen in de lucht, om nog meer van de krachtige stoten te kunnen voelen.

Ineens voelt Sandra druk op haar kontje. Het is een wijsvinger van Vincent, die haar vocht over haar sterretje uit smeert. En dan gebeurt het. “Ooooohhh”, zucht ze diep als ze voelt hoe de vinger haar spier oprekt en daarna in z’n geheel naar binnen glijdt. Het windt haar zo op, dat ze zich volledig aan haar lief overlevert. Ze hunkert naar de rammende pik in haar kut en de glijdende vinger in haar kont. “Ja, ja, ja”, gilt ze; “Harder, dieper… toe maar!” Nu Vincent op haar in blijft rammen met zijn harde staaf, ze zelf op haar clitoris blijft duwen en ook haar andere gaatje stevig wordt geneukt, kan ze het echt niet meer houden. Plotseling verkrampen de spieren in haar kut en knijpt ze als vanzelf in de vinger die haar kontje is binnengedrongen, ten teken van een heftig hoogtepunt dat haar overvalt. Haar hele lichaam schokt van verrukking als ze wild met haar hoofd heen en weer schudt. Haar orgasme is totaal als ze nogmaals diep kreunt en een langgerekt “Jaaaaaaa” de ruimte in slingert.

Volledig verrukt van het schouwspel neukt Vincent nog even door, maar hij voelt in zijn ballen dat zijn sperma zich aandient. Snel trekt hij zijn penis terug en klimt de bank op. “Kom maar liefje”, zegt hij hijgend, terwijl hij zijn pik voor het gezicht van zijn lief houdt. “Ohhh, geef het me maar”, zegt ze verlangend. Ze opent haar mond ver en steekt haar tong uit. “Woooowww, wat ben jij toch heerlijk”, steunt Vincent, terwijl hij zijn piemel blijft masseren. Zijn ballen schudden heen en weer, knijpen samen en dan schiet hij met volle vaart zijn zaad op de lippen en tong van zijn schat. Nog een straal en nog eentje. Een vierde hoeveelheid landt op haar wang en druipt langzaam omlaag. Dan sluit Sandra haar mond en slaat haar ogen neer. Vincent ziet hoe ze zijn sperma in één keer door slikt. “Mmmm lekker”, lacht Sandra hem toe, terwijl ze hem ondeugend aankijkt. Haar ogen glimmen. Wat was het fijn. Opwindend bovendien. En wat kwam ze heerlijk klaar, net als hij. Wat een overweldigend gevoel, geneukt te zijn in haar kontje en kut, wat een kramp veroorzaakte dat bij haar klitje. En Vincent? Wat een heerlijk beeld heeft hij voor ogen: zijn lief met zijn sperma om haar lippen. Wat houdt hij toch veel van haar…

“En, hoe vind je het nu?”, vraag ik Rob. Terwijl hij van mijn scherm leest, kijk ik hem vol aandacht aan. Zijn ogen flitsen over het scherm en vraag me af of er enige opwinding in hem ontstaat. “Poeh, pure porno liefje”, zegt hij op een gegeven moment, met een brede grijns. Als ik hem over zijn broek streel merk ik dat aan die opmerking geen letter is gelogen. Toch vraag ik hem: “Maar mis je nu geen verhaallijn? Ik bedoel dat het in een bepaalde tijd speelt, of dat de seks ontstaat door een gebeurtenis, of…” Maar Rob onderbreekt me en slaat zijn arm om mijn schouder. “Liefje, het is goed zo. Ik heb een idee, zullen we zo naar boven?” Dankbaar lach ik hem toe en klap mijn laptop dicht. Heerlijk zo’n voorstel, wat heb ik er zin in. “Weet je wat?”, stel ik voor, “zullen we uitspelen wat je net gelezen hebt?” Rob knikt heftig als teken van goedkeuring, “Absoluut liefje, lijkt me top!” Gezamenlijk stommelen we de trap op, op weg naar hogere sferen.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Pedro 04 dec 2022
  2. Redactie 04 dec 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *