— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op het strand

Het heerlijke van wonen aan het strand is dat je midden in de zomer na je werk nog een paar uur kan bijkomen aan zee terwijl de zon nog behaaglijk is. Susan gaat even langs huis, trekt haar bikini aan, pakt haar tas met zwemspullen en fietst dan naar een strand dat minder bekend is bij toeristen.

Na een paar kilometer en een heuvelachtige weg door de duinen arriveert ze bij het water. Ze ontdoet zich van haar kleding, drinkt een flesje water leeg en pompt het luchtbed op. Als ze om zich heen kijkt ziet ze dat een echtpaar met een aantal kinderen hun spullen pakken en ze zich klaar maken om weg te gaan. Zo’n vijf meter van haar af ligt een rugtas, een handdoek en als ze de zee in kijkt ziet ze dat de persoon in het water waarschijnlijk de eigenaar of eigenares hiervan is. Het strandje is verder verlaten.

Als haar luchtbed is opgeblazen gaat ze staan en trekt haar bikini goed. Het broekje is een beetje in haar bilnaad gekropen, het voelt wel lekker eigenlijk. Haar bovenstukje trekt ze een beetje opzij, het is heerlijk om in de wind te lopen en deze langs haar tepels te voelen gaan. Haar volle stevige borsten hebben eigenlijk geen bikini nodig, maar het is niets voor haar om zomaar topless te gaan. Even blijft ze staan, haar gezicht in de wind. Een heerlijke afsluiter van de werkdag, vooral als ze in de zon, of in het water de mogelijkheid heeft om zichzelf te bevredigen.

Als ze de vloedlijn bereikt, voelt haar kutje al vochtig. Ze wil niet teveel uit de kust, dus met een haring en een lang touw zorgt ze ervoor dat haar luchtkussen niet ver de zee in kan. Op haar rug gaat ze op het luchtbed liggen, de combinatie van zon, water en wind geeft haar kippenvel op een geile manier, ze geniet intens en sluit haar ogen.

‘Lekker he, dat zonnetje,’ Susan doet haar ogen open en merkt vaag het silhouet van een man op. Ze gaat rechtop zitten en ziet dan beter met wie ze te maken heeft. Ze schat de man halverwege de dertig, zijn korte bruine haar is nat en zijn lichaam is heerlijk gespierd. ‘Hoi,’ ze antwoord een beetje verlegen, want hij ziet vast haar stijve tepels die nog steeds langs haar topje turen. ’Ik ben Josh.’ Ook zij stelt zich voor en even maken ze een praatje. Hij woont redelijk dichtbij, dat kan ze nog net onthouden. Verder is het een heerlijke vent, jammer dat hij vanaf zijn middel onder water staat. Ze ziet de kleine tepeltjes tussen de natte borstharen, ook die zijn stijf. Het is een opwindend gezicht, Susan voelt het tussen haar benen warm worden.

‘Als je het niet erg vindt, ga ik weer verder zonnen.’ Veel zegt hij niet, ze gaat een beetje onzeker achterover liggen. Staat hij nu naar haar te kijken? Verrek zeg, ja. Maar dat doe je zelf muts, je ligt er onbeschaamd bij, ze voelt haar kruis nog hitsiger worden. Dan neemt hij een duik en is hij even onder water verdwenen. Wat zou hij doen als hij bovenkomt en ziet dat ze haar benen uit elkaar heeft? Zou ze, zou hij?

Door het geile idee van wat er misschien komen gaat, is ze haar reserves kwijt en spreidt haar benen een beetje. Josh is onder water en ze trekt haar broekje wat naar beneden, het beetje schaamhaar boven haar poesje is te zien. Het kleine lapje stof schuift ze een beetje opzij en ze geniet weer van het windje tegen een schaamlip. Haar tepels zijn heerlijk stijf en ze wacht nu een beetje zenuwachtig op zijn reactie. Niet veel later verschijnt hij en zegt dan: ’Ik ga nog even lekker van het zonnetje geniete.’ En dat is het. Is dat zijn reactie op haar opgeschoven bikinibroekje en de stijve tepels die hoog naar de hemel wijzen?

‘Dat kan ook in het water’zegt ze. Ze ontdoet zich van alle schroom en gaat rechtop zitten. ’Kom je even bij mij op mn luchtbed?’ Hij lacht en schudt zijn haar uit. Zelf zit ze rechtop met het luchtbed tussen haar benen. ‘Hmm, lekker.’ Door zijn gewicht komt ze het water uit en glijdt dan tegen hem aan. ‘Sorry’, zegt ze. Hij ruikt heerlijk naar zeewater. ‘Geeft niet, is dat niet wat je wilde?’ Ze knikt en hij gaat tegenover haar zitten in dezelfde houding. Door haar gespreide benen kan het niet anders of hij heeft een heerlijk uitzicht op haar blote schaamlip.

Ze hangt iets achterover en hij bekijkt naar aandachtig. ‘Mag ik je zoenen?’ Uiteraard en hij komt half op haar liggen. Door het simpele luchtkussen is het niet bepaald een stabiele ligging, maar Susan geniet en voelt met haar handen zijn nek en brede schouders. Hij duwt zijn tong ver naar binnen, en geeft haar dan een lome zachte kus, in haar buik begint het verder te kriebelen. Ondertussen trekt hij haar bikinitopje naar beneden en voelt met zijn handen aan haar lekkere borsten, haar tepels in zijn handpalmen. Mmm, ze laat hem gaan, het strelen en de kussen voelt fantastisch.

Dan staat hij op en trekt haar op het kussen, zelf staat hij weer tot zijn middel in het water. Als ze helemaal op het kussen ligt gaat hij met zijn handen en tong haar borsten verder verkennen. Ze pakt zijn hoofd vast, maar hij zegt dat ze haar handen hoog boven zich moet leggen. Dat hij haar laat genieten geeft haar een extra opwindend gevoel en ze doet het meteen. Ze moet nu vertrouwen op de mond en handen van deze Josh en ze voelt de geile nattigheid tussen haar benen.

Ze doet haar benen uit elkaar en hij voelt even aan haar bikinibroekje. Omdat deze door het zeewater al nat is geworden weet hij niet of ze ook nat is van geiligheid. Voor ze er erg in heeft gaat zijn hand onder de stof van het broekje en glipt hij langs haar schaamlipjes zo haar drijfnatte geile kutgaatje in. Een diepe zucht ontsnapt haar, hij haalt zijn hand daar weer weg en hij fluistert met zijn mond op de hare: ’Je bent echt in een stoute bui, met je natte warme kut.

’Mmm, wat wil ze hem graag beetpakken en in zijn kruis voelen. Maar ze moet zo blijven liggen en hij knoopt haar bikinibroekje aan de zijkant los. Dan zegt hij dat ze haar benen wijd uit elkaar omhoog moet trekken en nu het broekje los is kan hij haar heerlijke kut in volle glorie zien. Ook voelt ze de wind langs haar sterretje gaan, wat ervoor zorgt dat de druppeltjes geil vocht uit haar poesje sijpelen. Ze kreunt hard en hij pakt met zijn hand wat water uit zee en druppelt het over haar gezwollen klit, het is super opwindend, ze trilt van genot.

Met twee vingers streelt hij haar uitstekende genotsknop en dwaalt dan langzaam af naar beneden. Hij trekt met twee handen zachtjes haar lippen uit elkaar en begint haar dan te beffen. Het voelt heerlijk en ze duwt haar kutje omhoog, het luchtkussen begint gevaarlijk te bewegen, bijna glijdt ze ervan af. Maar Josh houdt haar goed vast en maakt met zijn tong bewegingen in en rond haar harde klit en lipjes ze kreunt steeds harder. Dit is fantastisch!

Deze Josh zal haar binnen mum van tijd een heerlijk hoogtepunt geven, ze probeert haar benen nog verder te spreiden. Zonder het te weten heeft hij hun naar nog ondieper water gebracht en dan is daar opeens zijn stijve pik. Gelukkig niet zo groot, maar wel heerlijk stijf. Ze betast zijn zachte ballen, hij is mooi geschoren en als ze dan haar hand om zijn harde penis klemt, voelt ze de zachtheid van de huid om de harde schacht. Even stopt hij en geniet van haar handen om zijn dikke pik. Dan trekt hij zich terug. ‘Anders kom ik al,’ lacht hij.

Mmm wat heerlijk, weer is zijn gezicht bij haar poesje, tussen haar lippen is de klit goed zichtbaar, hij likt het geile vocht en geniet ervan. Ze heeft het bijna niet meer en geeft aan dat ze bijna komt. Dat is blijkbaar niet de bedoeling en Josh stopt met het verwennen van haar gevoelige poesje, hij heeft andere plannen. Ze wordt omhoog getrokken en met haar half uitgetrokken bikini staat ze even stil in de branding. Het luchtkussen laten ze gaan en hij gaat op zijn knieën zitten, terwijl zij haar benen spreidt. Weer likt en zuigt hij aan haar klit en zijn lekkere tong maakt snelle bewegingen over en tussen de lippen. Haar benen worden week en ze pakt zijn hoofd vast.

Hij voelt haar slap worden en zegt dat ze op handen en gespreide knieën moet gaan zitten. Het is heerlijk om zijn vingers aan haar opgewonden poesje te voelen. Stiekem hoopt ze dat hij haar nu doggystyle neemt. Maar nee, van haar kutgaatje likt hij met zijn tong naar haar anus, deze is door haar houding heerlijk ontbloot. Ze trilt van geilheid, het is een nieuwe gewaarwording om daar gelikt te worden. Een pik in haar kont is ze wel gewend, maar nooit heeft iemand haar zo intiem gelikt. Ze duwt haar kont omhoog en zijn tong verdwijnt een klein stukje in haar gaatje. Ze kan het niet laten om geluiden te maken, blijkbaar heeft hij er geen moeite mee.

’69?’, vraagt hij. Ze komt overeind en hij gaat in de branding liggen. Haar opgewonden kutje hangt nu boven zijn gezicht, ze vind dit standje fantastisch, want dan heeft ze zelf ook nog een beetje de regie en kan ze heerlijk haar kale lippen en klit over zijn gezicht wrijven. Zijn stijve penis is opgedroogd maar uit zijn eikel druipt het glanzende voorvocht. Ze neem zijn eikel in haar mond en begint zachtjes te likken en zuigen.

Josh heeft opnieuw haar opgezwollen en gevoelige kut gevonden en ze voelt een vinger in haar kontgat. Ze wrijft heen en weer, ondertussen stevig zuigend aan zijn pik. Met haar handen streelt zijn ballen en het stuk eronder, ze is benieuwd wat hij doet als ze zijn sterretje gaat bewerken en haar hand dwaalt af en trekt zijn kont een beetje uit elkaar. Hij werkt mee en doet zijn benen verder uit elkaar, de pik in haar mond klopt van verlangen. Ze wil niet dat hij in haar mond klaarkomt en na hem nog even gepijpt te hebben stopt ze, komt overeind en geniet van de vinger die heen en weer gaat in haar sterretje.

Het is verder heel stil op het strand, ze had het wel super opwindend gevonden als er iemand had staat kijken, maar helaas. Ze schuift een beetje over zijn gezicht heen, de stoppels van zijn baard prikken geil tegen haar kale lipjes. Dan gaat ze verder waar ze gebleven was, ze maakt haar vinger nat en steekt die zachtjes in zijn ster, hij kreunt heel hard nu en langs de stijve schacht van zijn pik druipt zijn geile voorvocht naar beneden. Zonder zijn eikel te raken likt ze het op, de smaak is ziltig.

‘Ga door’, hoort ze hem, gesmoord in haar kutje, mompelen. Maar ze wil dat hij in haar kutje of kontje klaarkomt. Eerst moet ze hoognodig en ze geeft aan dat ze even in de zee gaat plassen. ‘In mijn gezicht, dat is zo geil,’ hij draait haar om en begint haar weer te likken en te vingeren. Ze kijkt op hem neer, dat meent hij toch niet? ‘Moet ik plassen?‘ Dat heeft ze nog nooit gedaan! ‘Plas maar,’ zegt hij. Hij zuigt aan haar klitje en duwt twee vingers in haar kutgaatje. ‘Doe maar, het is heerlijk.’

Ze ziet dat hij zijn ogen dicht heeft en opeens vind ze het idee dat ze in zijn gezicht mag plassen terwijl hij haar beft erg geil. Langzaam laat ze het vocht uit haar blaas lopen, het stroomt over zijn gezicht. Hij kreunt en zijn mond, tong en vingers zijn overal. Het gevoel van opluchting dat haar blaas leegloopt in combinatie met de tong en zijn vingers in haar kutje maakt haar helemaal gek. Ze houdt zich even in en plast dan de rest uit, hij zuigt onderwijl haar klit.

Deze ervaring is fantastisch en ze begint weer het gevoel te krijgen dat ze bijna klaarkomt. ‘Ik kom, ik kom!’ Weer een reden voor hem om te stoppen. Ze is even uit haar doen, maar hij praat zachtjes: ‘Draai je om.’ Ze zit op haar knieën, kijkt richting de zee en terwijl haar gevoelige poesje even met rust gelaten wordt, voelt ze zijn vingers bij haar anus. Hij ontspant de kringspier en gaat dan flink heen en weer voor hij zijn vingers eruit haalt.

Wat een opwindende vent, Susan trilt en wrijft over haar stijve tepels. ‘In je kontje kom ik,’ en hij steekt vlot zijn pik in haar. Onbeschrijfelijk wat het gevoel dan is, ze wordt slap in zijn armen. Dan trekt hij haar tegen zich aan en terwijl hij haar penetreert bewerkt hij met een paar vingers zachtjes haar gevoelige klit. Hij wrijft steeds harder over haar zachte natte lipjes en klit en ze doet haar armen omhoog en achter zijn nek. Het is erg intiem, ondanks dat ze deze man helemaal niet kent voelt het fantastisch!

Ze spant haar kringspier aan, waardoor hij heerlijk wordt afgeknepen. Hij heeft zijn gezicht in haar nek en een hand wrijft over haar volle borsten. ‘Het is zo megageil, je bent verrukkelijk’, Hij duwt haar zachtjes van zich af waardoor zijn pik uit haar kontgaatje floept. ‘Ik wil je borsten zien.’ Ze snapt wat hij wil, draait zich om en spreidt haar benen. Hij zoekt opnieuw haar kontgaatje en duwt zijn pik hard naar binnen. Haar benen slaat ze om zijn middel en trekt hem daardoor diep in zich. Deze houding zorgt ervoor dat haar kut wijd open staat en hij vingert haar.

Ze rijdt zich heerlijk tegen hem aan, ze wil hem zo diep mogelijk in zich voelen. ‘Sneller,’ hij kijkt haar met een geile glans in zijn ogen diep aan en als zij hem hard tegen zich aantrekt gaan ook haar borsten flink op en neer. Hij houdt een vinger in haar poesje en met een duim streelt hij haar klitje. Eindelijk, eindelijk het is zover. Ze kan klaarkomen en ze gaat ook klaarkomen. Het voordeel van uitstellen is dan het intense gevoel wat uit haar tenen komt, het blaast als een föhn door haar hele lichaam en als ze dan in haar kutje en in haar kontje klaarkomt gilt ze het uit. Hij streelt haar klitje hardhandig en zo te horen zal hij ook snel zijn pik leegspuiten.

Ze knijpt haar kringspier samen en zijn vinger op haar klit zorgt ervoor dat ze opnieuw klaarkomt. Hij ook, en hoe! Strak houdt hij haar tegen zich aan en diep in haar kontje spuit hij zijn opgespaarde zaad uit zijn ballen. Hij kreunt en brult als een oerman, ze vind het geil om te horen terwijl ze zelf nog naschokt van het klaarkomen.

Hij doet iets wat nieuw voor haar is, trekt zijn penis uit haar kont, draait haar om en likt haar dan zachtjes over het gevoelige sterretje waar het sperma uitdruipt. Het is een weldadige sensatie, ze geniet even van het moment. Dan is hij klaar, trekt haar tegen zich aan en streelt haar intiem over haar borsten met de immer stijve tepels. ‘Wij zullen het wel met elkaar kunnen vinden.’

Ze legt haar hoofd in zijn nek, kijkt hem aan en lacht ondeugend: ‘Morgen, zelfde tijd, zelfde plaats?’

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *