— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Trio op Texel

Wat een heerlijke dag is het toch. Lekker uitgeslapen, koffie en croissants op bed. Daarna wat kleren in een koffer met wieltjes mikken en dan samen de auto in. De navigatie wijst ons de weg richting Bolsward, waar we lunchen. Gezellig praten we over ditjes en datjes. We vervolgen daarna onze reis, over de Afsluitdijk, via Den Helder, op de veerboot, naar Texel. Bij De Koog lopen we het strand op. We worden verrast door de warmte van de voorjaarszon, daar de weersvoorspelling ons veel kilte had voorgehouden. Als we zijn ingecheckt in ons hotel en onze spullen op onze kamer hebben achtergelaten, verkennen we het dorpje, dat vergeven blijkt van de eettentjes. ’s Avonds zitten we dan ook heerlijk te eten in een restaurantje, dat bijna leeg is, nu het hoogseizoen nog de nodige maanden op zich laten wachten. Het deert ons niet. David geniet van zijn maal en praat honderd uit. En ik? Ik luister naar zijn enthousiaste verhalen. Veel daarvan ken ik allang, maar ik zie met blijdschap hoe gelukkig hij is en ik geniet van zijn levendigheid. Zo is mijn lief altijd als hij een paar daagjes vakantie heeft. In de regel betekent dat ook een heerlijke avond op onze hotelkamer, daar ken ik hem goed genoeg voor.
Het is donker en koud als we, na het tafelen, naar ons hotel teruglopen. Lichamelijk moe, maar heerlijk verliefd lopen we naar ons hotel. Het avondprogramma lokt: warm douchen en dan naar bed, we verheugen ons er op.

“Hè hè”, zucht ik, als we terug zijn op onze kamer. “Moe liefje?”, vraagt mijn lief belangstellend, “dan ga je toch alvast lekker douchen?” Als ik hem aankijk zie ik zijn schalkse blik, die ondeugende lach, die ondubbelzinnige voorspelling van wat komen gaat. Hij gaat in een gemakkelijke stoel zitten, zoals hij zo vaak doet. Dan bekijkt hij mij bewonderend, iets dat ik altijd zo lief van hem vind. Nadat ik mij ontdaan heb van mijn warme trui en spijkerbroek sta ik voor hem in mijn bordeaux rode broekje en BH. “Eva, wat ben je toch mooi”, verzucht mijn vent, waarna hij er een verlekkerd “mmm” op laat volgen. Maar als ik de badkamer binnen stap zie ik dat er iets ontbreekt. “Lieverd, ga je even naar de receptie, er zijn geen handdoeken!”, vraag ik David. Direct onderneemt hij actie en loopt de hotelkamer uit. Niet veel later is hij terug. “Ze komen zo”, zegt hij. Ik besluit even te wachten met verder uitkleden en dat blijkt een goede beslissing. Want beide hebben we de klop op de deur niet gehoord en zo komt het dat er plotseling een jongedame haar hoofd om de opengelaten kamerdeur steekt. Ik zie haar hand, waarin de beloofde handdoeken. Maar die enkele blik van haar, onze kamer in, biologeert mij. Die paar seconden leken veel langer te duren. Ik zie haar donkerbruine ogen, een verlegen, maar steelse glimlach, prachtig golvend lang haar en chique oorbellen, Aziatisch en mystiek… Kortom een heerlijk frisse verschijning. “Kijkt ze nou net zo naar mij?”, bedenk ik me, “naar mijn lichaam, mijn lingerie, mijn blonde haar, mijn gezicht?” Dan neemt David de handdoeken aan en verdwijn ik in de badkamer.

Maar als ik later onder de stralen van de douche sta, zie ik nog steeds het gezicht van de vrouwelijke hotelbediende voor me. Ik fantaseer haar lichaam er bij. Zo mooi als dat haar gezicht en handen zijn, zo fraai zal toch ook de rest van haar verschijning zijn? Slank, kleine maar mooi ronde borsten, lange benen, licht getint en gaaf, een klein streepje schaamhaar, het beeld in mijn hoofd is dat van een ideale jonge vrouw. Het verwarmt me en laat mijn lichaam tintelen. Daardoor iets verdoofd, droog ik mij af en loop de badkamer uit. “Jouw beurt, schatje”, lach ik David toe. En als ik in mijn nachtkleding het bed alvast opwarm, hoor ik het geluid van de douche. Het gekletter van de druppels brengt me terug bij dat meisje van zonet. Stel je toch eens voor, dat ze in onze kamer gebleven was. Dat ze me de handdoeken had overhandigd, terwijl ik al naakt onder de douche stond. En dat die aanblik maakte, dat ze zich onmiddellijk van haar hotelkostuum had ontdaan en bij mij onder de douchekop was komen staan…

De kraan gaat uit, er volgt enig gestommel achter de badkamerdeur en even later komt David volkomen naakt het bed opklimmen. Ik zie hoe zijn penis al een flink formaat heeft aangenomen. Van onder zijn kussen haalt hij zijn pyjama tevoorschijn en even later lig ik in zijn armen naar zijn hartslag te luisteren. “Vertel eens schatje, waar zit je mee?”, hoor ik hem dan zeggen. Eigenlijk weet hij het meteen, als mijn hoofd naar iets anders staat. En daarom besluit ik hem mijn gedachten toe te vertrouwen:

“Had je dat meisje net gezien, dat de handdoeken bracht?”
“Ja hoor, ik zag haar beneden al, toen ik om die dingen was wezen vragen. Knappe meid. Misschien uit India, of zo, wat denk jij?”
“Zou best kunnen ja. Maar wat dacht je toen je haar zag?”
“Nou daar zou ik best eens een beschuitje mee willen eten, dat bedoel je toch?”
“En als je haar hier onder je dekbed aantrof?”
“Hooohhh, je bedoelt dat? Nou ik zou haar het bed niet uit jagen, in elk geval. Jij toch ook niet?”
“Neeeeuuu, ha ha ha, maar jij bent toch zo’n fantast? Leg eens uit, wat zou je allemaal doen?”
“Aha, ik snap het al, mevrouw wil een spannend verhaaltje voor het slapen gaan?”
Ik knik instemmend, als ik mijn hoofd op zijn borst te rusten leg en David begint te vertellen…

Ik pak de handdoeken aan, maar pak haar ook bij de hand. Ze kijkt eerst verbaasd, maar als ze jou ziet, in je mooie rode lingerie, besluit te geen verzet te plegen. Daar staat ze dan: zwarte platte schoentjes, een grijze maillot onder een rokje dat net boven haar knieën ophoudt. Een rokje dat lekker strak zit en daarom de ronde vormen van haar billen etaleert. Haar witte blouse contrasteert enorm met haar getinte huid en haar gitzwarte, lange haar. Haar grote ogen zijn zo bruin, dat het lijkt alsof ook die zwart zijn. “Hi, hoe heet jij?”, vraag ik haar. “Aisha”, antwoordt ze terwijl ze naar jou toe loopt. Ik kijk toe hoe ze, bij elke pas, prachtig met haar heupen wiegt. “En jij?”, vraagt ze je, als ze vlak voor jou tot stilstand komt. Je stelt je voor, met zachte stem omdat je geïmponeerd naar de jonge vrouw voor je kijkt. Maar ook omdat je er, voor je gevoel, zo bloot bij staat. Aisha glimlacht je toe, pakt je schouders van en geeft je een tedere kus op je mond.

“Mmm, spannend Daaf, maar dat vind jij zelf ook mannetje, wat een tent heb je, ha ha ha”
Tent… we hadden het er vanmiddag nog over gehad, dat je in de zomer je tent op mag zetten in de duinen bij De Koog. Maar deze tent, dat is andere koek. Deze tent mag niemand anders zien en vooral de inhoud ervan niet.
“Ja leukerd, nou zorg jij er nou maar voor dat die tentstok niet omvalt, grapjas”
Ik schuif mijn hand onder zijn pyjamabroek en streel zachtjes met mijn vingertoppen over zijn erectie.

“Heb je zin om te douchen?”, vraag jij. Aisha knikt en kijkt je met haar donkere ogen vrolijk aan. En dan volgt er voor mij een heerlijk schouwspel. Eerst ontdoet de bediende jou van je BH. Als ze de achter sluiting los gespt, springen je borsten vrij en wiebelen lekker na. Zelf doe jij je slipje uit. Het minuscule bosje haar bekroont je uitdagende gleufje.
De striptease krijgt een vervolg als Aisha uit haar rokje en maillot stapt en ook haar blouse uittrekt. Geheel in stijl blijkt ze een wit lingeriesetje te dragen, dat sterk aftekent tegen haar gekleurde huid. Jij maakt de voorsluiting van haar bovenstukje los en houdt haar bescheiden tietjes in je beide handen. “Wat lief”, zucht je en je kunt het niet laten je tong uit te steken, “zal ik ze eens lekker likken?” Je wacht niet op antwoord en even later laat jij je tong over haar harde tepels en tepelhoven glijden. Daardoor glimmen ze prachtig van je speeksel. Ik zie hoe je plagerig haar tepels tussen je lippen zuigt. Ze huivert even van genot.

“Oh lieverd, doe dat daar ook”, zucht ze naar jou, terwijl ze met haar hoofd naar onderen knikt. Je pakt haar slipje vast, schuift het omlaag, over haar knieën en laat haar uit het broekje stappen. Je legt het op de grond terwijl je voor haar knielt. “Ohhh helemaal bloot”, zeg je verrukt, als je ziet dat haar kutje volkomen kaal is geschoren. Ze gaat uitdagend voor je staan, met haar benen een eindje uit elkaar. Je steekt je tong uit en drukt de punt daarvan tussen het sneetje tussen haar buitenste schaamlippen. Aisha pakt je achterhoofd beet en duwt die tegen haar schoot. “Ohh lik me”, kreunt ze uit. Ik zie hoe de Aziatische haar onderlichaam naar voren duwt. Daardoor kun jij gemakkelijk haar genotsknopje vinden. Je krult je tong er onder en likt haar clitoris keer op keer omhoog. Nog steeds houdt ze je hoofd vast en duwt die ritmisch naar haar kutje toe, als ze met jouw hoofd zichzelf heerlijk neukt. Haar geile sappen stromen over je tong, je slikt en je likt haar glibberige schaamlippen, terwijl haar klitje voluit over je tong heen en weer glijdt. Het geluid van zuchten en kreunen klinkt steeds harder en intenser. Nog krachtiger flits je met je tong haar gleufje in en uit, totdat ze haar orgasme niet langer meer uitstellen kan. “Aaaarrrcchhh”, kreunt ze langgerekt uit, terwijl ze je hoofd op haar kutje drukt.

“Mmmm, wat kun jij toch lekker vertellen, je had schrijver moeten worden”.
Soms lopen we samen langs het strand, zonder een woord te zeggen. Ik zie het gezicht van David op nadenken staan. Als ik hem dan in zijn stilte laat, komt er vanzelf het moment dat hij begint met “Weet je Eva?..” En dan komt er een heel verhaal.
“Het is nog niet klaar hoor. Ik ben nog helemaal niet aan bod gekomen”.
“Nee, dat is waar, ik ben benieuwd, lieverd…”
Ik omvat zijn penis met mijn hele hand. Daarmee masseer ik zijn dikke stam. Ik duw zijn pyjamabroek iets over zijn bovenbenen, waardoor zijn penis de vrijheid heeft. Als ik teder zijn voorhuid over de randen van de eikel trek, zie ik hoe die glimt van zijn voorvocht.

Even later staan jullie te douchen. Natuurlijk kan ik het niet laten om ook de badkamer in te gaan. Het aanzicht van Aisha, met haar gladde gekleurde huid, samen met het blanke vel van mijn lief, hoe zou ik dat kunnen overslaan? Jullie zepen elkaar in, wat een erotisch gezicht is dat. Traag glijden jullie handen over elkaars rug, buik, borsten, billen. Het schuim volgt jullie vrouwelijke vormen als het door het douchewater naar omlaag wordt gedwongen.
“Kom er maar bij, liefje”, zeg je kort, terwijl je ondeugend van Aisha naar mij kijkt. Wat een aanmoediging! M’n kleren vliegen door de lucht en dan mag ik de douchecabine binnen komen. Terwijl jij en Aisha elkaar teder aan het strelen zijn, kom ik er bij staan. “Hee lieverd, je hoeft niet zo naar ons te wijzen hoor!”, lach je me toe. Als ik omlaag kijk zie ik mijn erectie recht vooruit staan.

Jullie gaan iets uit elkaar staan, zodat ik dicht bij jullie kan komen. Met z’n drieën omarmen we elkaar. Jij steekt je tong uit naar je nieuwe vriendin. Verrast zie ik dat jullie elkaar meteen begrijpen. Het is zo’n prachtig schouwspel om jullie te zien tongen. Zo’n nat, zo geil, zo… Ik krijg geen tijd er nog langer bij na te denken, want je duwt mij met een hand dichterbij. Het is me duidelijk dat ook ik mee dien te doen met dit tongenspel. Mijn papillen worden getrakteerd op verschillende smaken, soms apart, soms een heerlijk melange. Wat geniet ik ervan met jullie twee te tongzoenen.

Terwijl we zo heerlijk van elkaar genieten, voel ik je vingers om mijn pik. Ik hoef niet omlaag te kijken om te weten dat het jouw hand is, die dat doet, ik herken die uit duizenden. Maar dan wordt er zachtjes in mijn ballen geknepen, door lange gevoelige vingers. “Aisha”, zoemt er door mijn brein. Mijn hersenen concentreren zich nu geheel op mijn penis en testikels. Mijn zak knijpt samen, uit opwinding. Wat een gevoel is dit. Tot ik geheel onverwacht en naar mijn zin, veel te vroeg klaar kom. Ik spuit gigantische stralen sperma tegen de tegels van de douchecabine. Ze worden onmiddellijk meegenomen door het neerdalende water. Ik voel hoe mijn onderlichaam nogmaals samen knijpt en er nog een hoeveelheid zaad uit mij ontsnapt. Ik kreun tussen de gezichten van mijn lieve vrouwen in, ik zucht, ik steun, ik adem diep…ohhh wat een heerlijk hoogtepunt was dit!

“Jeetje, wat kun jij lekker fantaseren liefje van me”

Als we onze toevlucht in strandpaviljoen Noordzee hebben gezocht, bekijken we de andere badgasten, die achter de koffie, wijn of bier zitten. Wat kan David dan, al vertellend typetjes van ze maken. Hij verzint er hele levensverhalen bij.

“En jij kunt lekker masseren schatje. Als je zo doorgaat spuit ik het straks over je handen hoor”
“Hahaha, nou laat maar komen, geile vent. Maar is het verhaal afgelopen?”
“Nee joh, ik ben nog niet klaar, jij toch ook niet!”

Na het douchen ben jij op het hotelbed gaan zitten, in afwachting van wat komen gaat. Wat vind ik het spannend om Aisha af te drogen. Ik bekijk haar lichaam van top tot teen. Dat lange zwarte haar, die donkere ogen met de mystieke blik, haar slanke lijf en kleine, bijna harde borstjes, dat spleetje tussen haar benen. Als ze naar het bed loopt bekijk ik haar elegante lopen, waarbij haar billen zo verrukkelijk heen en weer wiegen. Wat een schoonheid!
Je bent languit op het bed gaan liggen en steekt je armen uit. Aisha klimt op het bed en gaat bovenop je buik zitten. Je streelt haar pronte tietjes. Jouw volle borsten zijn door haar gevonden. Ze knijpt er teder in. Vervolgens buigt ze voorover. Ik hoor kreunen, terwijl jullie tongzoenen.

Nu Aisha voorover gebogen zit, krijg ik een goed zich op haar billen. Daaronder glinsteren haar schaamlipjes van haar eigen vocht. Ik hoef haar maar te benaderen om mijn pik bij haar naar binnen te schuiven. “Oohhh jaaaa”, hoor ik haar mompelen, als mijn penis in haar warme kutje verdwijnt. Ik zie hoe ze haar aandacht van jou afwendt, omdat het gevoel in haar onderlichaam alle attentie vergt. Ze gooit haar hoofd in haar nek. Aan het zuchten is te merken hoe ze geniet van de dikte van mijn stijve.

Ondertussen ben jij onder haar vandaan gekropen. Je streelt de rug van het kamermeisje, terwijl je naar me toe buigt om me een natte tongzoen te geven. En dan voel ik hoe je mijn billen aait en in ze knijpt. Je hand gaat nog verder naar onderen, op zoek naar mijn zak. Je laat mijn ballen over je platte hand heen en weer schuiven, als ik Aisha neuk.

“Ho ho en ik dan? Kom ik ook nog aan bod meneertje?”
“Ha ha ha, maak je maar geen zorgen hoor. Je bent net aan de beurt”

Wat is David toch zorgzaam. Als we teruglopen naar het hotel regent het een beetje. Hij slaat zijn armen om mij heen, zodat ik langer warm blijf omdat de wind zo minder vat op mij heeft.

Ik doe het rustig aan als ik aan de piemel van mijn lief trek. Het liefst laat ik hem komen, als hij in het verhaal ook klaar komt. Maar hoe lang gaat dat nog duren? Toch niet al te lang meer? Straks kan hij zijn orgasme niet meer tegenhouden…

Dan kruip je over het bed naar het hoofdeind en gaat daar wijdbeens voor Aisha zitten. Zij heeft nu een prachtig uitzicht op jouw openstaande kutje, je schaamlippen, je klitje. Meteen bukt ze zich om je met lange halen te likken. Haar roze tong glibbert over het knopje, waar je zo geil van wordt als het wordt aangeraakt. Ik zie dat je je billen iets op tilt, waardoor je nog beter het kriebelen voelt dat Aisha bij jou veroorzaakt. En plotseling is het daar, een trio van orgasme. Ik schok als mijn ballen samenknijpen en mijn sperma met een razende vaart mijn lichaam verlaat. Aan het knijpen van Aisha’s kutje merk ik dat ook zij haar hoogtepunt heeft bereikt. Ze hijgt haar climax jouw kutje in. Dat geilt je zo op, dat ook jij voelt hoe jouw vagina verkrampt van overgave. Je kreunt “aaahhhh”, terwijl je je onderlijf hard tegen de mond van Aisha drukt. Haar tong verdwijnt diep in je kut, terwijl je klaar komt.

“Wooowww, lieverd, jeeemig, jij weet ook wel wat ik lekker vind hè?”

Wat wrijft David me lekker warm op, als we onze hotelkamer binnen komen. Buiten horen we de wind en de meeuwen, maar hier is het zo behaaglijk warm. Wat een ontspanning geeft de eilandsfeer toch!

Nog heel even beweeg ik mijn hand over de stam van mijn lief. En net als ik zijn voorhuid weer over zijn eikel heb getrokken, zie ik het witte vocht uit zijn kleine gaatje omhoog komen. Het bedekt de hele kop en stroomt over mijn hand omlaag. Ik voel er de behaaglijke warmte van.
“Ohhh, liefje, wat deed je dat fijn. Jij kunt er wat van hoor, jeetje dat was fijn!”

Die nacht vallen we maar zo niet in slaap. We wachten op de lichten van de vuurtoren, maar dat blijkt vergeefs. We zijn voor het eerst op het eiland en hebben geen idee dat het zoveel groter is dan andere Waddeneilanden. Toch is er de eilandsfeer als we meeuwen horen, die over vliegen. We luisteren naar de stilte, hopend dat we de zee kunnen horen. In plaats daarvan horen we het jonge stel dat zijn intrek heeft genomen in de kamer naast ons. Ze hebben het behoorlijk goed met z’n twee, zo te horen. Het is daar een zuchten en kreunen van jewelste. We besluiten aan onze kant van de muur mee te doen en neuken heerlijk. Zijn we gevieren op het zelfde moment klaar gekomen? Ik heb geen idee, zo fijn was het met mijn lief.

Aan het eind van de week verlaten we Texel, eiland vol hete herinneringen. Op de veerboot kijken we uit op het Marsdiep. De zeewind waait door ons haar. Buiten zie we de golven, maar van binnen zijn we in Azië, bij ons lieve vriendinnetje. Bij het verlaten van het hotel zien we haar nog. Ze lacht haar tanden bloot, als we naar haar zwaaien. Volgend jaar weer!

jwbr

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *