— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Drie, deel 1

Ik bijt op de binnenkant van mijn wang om niet zenuwachtig te gaan giechelen en veeg mijn klamme handpalmen af aan mijn rok. Mijn mond plooit zich alsnog in een glimlach als ik me realiseer dat mijn kleding in schril contrast staat met mijn omgeving. Ik zie eruit alsof ik uit een bibliotheek ben komen lopen; hooggesloten truitje, strakke kokerrok, keurige, hooggehakte pumps. Het enige dat ontbreekt is een bril met hoornen montuur, mijn haren in een knotje en parels om mijn nek. Ik bevind me in een massagesalon.

Ik was direct geïntrigeerd toen je erover vertelde. De woorden flapten eruit voor ik er erg in had. ‘Mag ik een keer met je mee?’ En nu zit ik hier. Op een bank in een kamer die net zo goed een hotelkamer zou kunnen zijn van zo’n anonieme keten. Minus het feit dat jij volledig ontkleed op het bed ligt met een naakte vrouw op je rug.

Ze is mooi. Zacht, klein, rond en blond. Ze lijkt me een professional. Ze gaf tenminste geen krimp toen we met z’n tweeën voor haar neus stonden. Ik heb verder alles aan jou overgelaten; liep door de kamer en keek quasi-geïnteresseerd naar de zwart wit foto’s van stellen die elkaar in een vurige omhelzing houden. Vrij cliché, maar ik neem aan dat mannen hier niet komen voor de kunst aan de muur.

Ik richt mijn aandacht weer op het bed. Jullie vormen een mooie tegenstelling. Ze ligt over je rug gedrapeerd en haar blonde kapsel steekt bijna wit af tegen jouw donkere haar. Ze laat warme olie over je rug glijden en masseert het met haar bovenlichaam in je huid.
Ik geloof niet dat de rol van voyeur erg bij me past. Ik ben me haast overdreven bewust van mezelf. De kussens van de bank onder mijn billen, mijn benen die over elkaar geslagen zijn en mijn handen die ik naast me heb neergezet. Ik durf mezelf niet aan te raken, al prikkelt het tafereel op het bed me ontegenzeggelijk. Ik ken de regels van dit spel niet.

Ik zoek je blik, maar vang per ongeluk haar ogen. Ze blijft me aankijken, terwijl ze haar borsten over je rug laat gaan. Ik slik en voel mezelf kleuren worden. Geërgerd bol ik mijn wangen, ik lijk wel een blozende maagd. Ze glimlacht en wenkt me. Mijn benen nemen een beslissing voor ik er goed en wel over heb nagedacht. Ik loop naar het bed. In for a penny, in for a pound.

Ik voel jouw warme hand rond mijn been klemmen. Je vingers aan de binnenzijde van mijn dij, daar waar de kanten strook van mijn kous ophoudt. Je aanraking kalmeert me net zoveel als het me opwindt. ‘Heb je hulp nodig met die rok?’ vraagt ze me. Ik kijk haar recht in de ogen. Ze zijn groen en niet blauw zoals ik dacht. We zijn allebei vrouwen. We weten dat ik haar niet nodig heb voor de rits, daar hebben we zo onze trucjes voor. Ik draai mijn billen naar haar toe. ‘Graag.’ Mijn stem klinkt hees.

Jij hebt je op je rug gedraaid. Je zit met je bovenlijf tegen de hoofdkussens en kijkt toe hoe zij me uit mijn rok pelt. Ze neemt haar tijd om de rits helemaal naar beneden te trekken. Een enkele heupbeweging is genoeg om de stof op de grond te laten belanden, maar ik blijf staan; verroer me niet. Jullie zien het zwarte kant van mijn slipje en dan schuift ze heel voorzichtig het zware materiaal van mijn kokerrok langs mijn benen naar beneden. Ik voel mezelf steeds natter worden.

Ik stap uit de cirkel die mijn rok op de grond vormt. Jouw stem lijkt van heel ver te komen als ik je tegen haar hoor zeggen dat ze me verder moet uitkleden. Haar handen zijn anders dan de jouwe. Haar vingers dunner, haar nagels krassen soms licht langs mijn huid. Ik til zelf mijn benen op om mijn pumps van mijn voeten te laten glijden. Ik ben naakt op mijn kanten slipje, een zijden hemdje en mijn kousen na. Alles zwart, waardoor mijn huid bleek glanst in het gedempte licht. ‘Laat haar kousen maar aan,’ zeg je tegen haar.

Ze zit nu op haar knieën op het bed recht tegenover me. Mijn armen bungelen langs mijn zij en ik sta toe dat ze de zoom van mijn hemdje optilt, steeds hoger. Haar knokkels glijden licht langs de ronding van mijn borsten. Over mijn tepels. Ik inhaleer scherp en voel de gevoelige knopjes verstijven. Als een kind steek ik mijn armen in de lucht zodat ze mijn hemdje over mijn hoofd kan trekken. Ik haak zelf mijn duimen achter het kant van mijn broekje.

Ze pakt mijn hand en trekt me op het bed. De hare is een beetje glibberig van de olie. We zitten beiden aan één kant van je naakte lichaam. Je verhult je opwinding niet. Mijn handen jeuken om je aan te raken, maar dan stoor ik haar natuurlijk in haar broodwinning. Zoals altijd lijk je mijn gedachten te kunnen lezen. Je grijnst. ‘Ongeduld.’

Ik haal mijn schouders op en lach terug. ‘Nou ja, je kunt me moeilijk verwijten dat ik ernstig in de verleiding wordt gebracht.’ Je komt overeind en kust me. Op het moment dat onze lippen elkaar raken verdwijnt alles voor een kort moment naar de achtergrond. De kamer, het bed, de foto’s en spiegels aan de muur. Zij. Totdat ik haar lichaam achter me voel. Ze perst haar borsten tegen mijn rug en duwt me op die manier nog dichter tegen jou aan. Haar bekken drukt tegen mijn billen en ik verbeeld me dat ik de stugge krulletjes kan voelen die haar kutje bedekken. Ik kreun en steek mijn kontje naar achteren, terwijl ik mijn armen nog vaster om jouw nek sla. Je laat je mond naar mijn oor glijden. ‘Zeker weten?’ informeer je fluisterend. Ik knik.

Je leunt achterover en trekt mij half over je heen. Ik kom aan je linkerzij te liggen terwijl zijn aan je rechterkant zit. Over jouw borstkas kijken we elkaar aan. Ze leunt voorover en aarzelend neem ik haar uitnodiging aan. Ik heb wel eens eerder met een vrouw gezoend, maar dat was lang geleden en het is de vraag of ik toen helemaal nuchter was. Ze kust heel anders dan jij. Neemt kleine hapjes van mijn onderlip. Ik laat mijn tong in haar mond glijden, over haar gehemelte. Jij pakt haar hand en legt deze op het kuiltje van mijn sleutelbeen. Samen bewegen jullie je handen naar beneden, naar mijn rechterborst.

Gefascineerd kijk ik toe hoe haar roodgelakte nagels zich om mijn tepel sluiten. ‘Knijp maar, dat vindt ze lekker,’ zeg je. Ze gehoorzaamt je. Ik beweeg rusteloos tegen je aan. Het brengt mijn bovenlichaam nog dichter bij haar. Ze buigt haar blonde hoofd en sluit haar lippen om mijn tepel. Ik kijk je aan en laat je zien hoezeer haar beweeglijke tong me opwindt. Jij laat je hand verder dwalen over mijn ribben en buik naar mijn kutje. Je grijnst als je je wijsvinger bij me naar binnen schuift.

‘Je bent drijfnat,’ stel je vast. Ik zou met mijn ogen hebben gerold als ik niet zo in beslag was genomen door het gevoel van haar mond rond mijn tepel en jouw vinger in mijn kutje. Mijn spieren krampen samen om meer frictie te krijgen. Je trekt je terug en houdt je vochtig glanzende wijsvinger bij haar gezicht. ‘Wil je haar proeven? Ze smaakt heel lekker.’ Ik bloos, maar kijk niet weg als ze proeft of je gelijk hebt.

Ik ga op mijn knieën zitten en kijk naar jullie; ineens intens nieuwsgierig hoe zij voelt en smaakt. Jij bewijst maar weer eens dat je me beter kent dan wie ook. ‘Toe maar schatje,’ moedig je me aan. Ik strek mijn handen aarzelend uit naar haar borsten. Die van haar zijn veel groter dan de mijne. Het is beslist meer dan in mijn handpalmen past. Haar tepels zijn groter en bruin in plaats van mijn eigen framboosroze knopjes. Ik trek met mijn vingertoppen luie cirkels om haar tepels zonder ze echt aan te raken en stel vast dat dit op haar hetzelfde effect heeft als op mij. Door de verwachting vallen haar oogleden dicht en de huid verstrakt en verstijft zonder dat ik haar echt aanraak. Ik maak snel een van mijn vingers nat en laat nu het puntje van mijn middelvinger heel licht over het topje gaan. Jij kopieert de beweging op mijn eigen tietjes. Ik voel wat ik haar aandoe. We kreunen tegelijkertijd.

Mijn kutje is zo nat dat ik het geil voel afkoelen op mijn dijen. Voor ik me überhaupt kan afvragen wat het effect van mijn strelingen is, draag jij me op te voelen wat ik haar aandoe. Ze gaat achterover liggen en spreidt uitnodigend haar dijen. Ik zie haar roze schaamlippen glinsteren en ruik de scherpe, ziltige geur die opgewonden vrouwen eigen is. Ik klim over je heen, bewust je stijve pik een seconde onder mijn buik klemmend, en ga dan tussen haar dijen zitten. Jij draait je op je zij en kijkt naar ons. Ik realiseer me dat zij en ik eveneens een contrast vormen. Mijn lange, slanke lijf tussen haar vrouwelijk gevormde dijen. Ik leg twee handen op haar buik en duw zachtjes.

Ze sluit haar ogen en hijgt. Aangemoedigd door haar reactie laat ik mijn handen langzaam naar beneden glijden. Net boven haar klitje stop ik en laat ik mijn handen uiteenvallen en haal mijn vingers door haar liezen. Ze schokt omhoog op zoek naar mijn aanraking. Ik draai kleine cirkels met mijn vingers over de zachte huid van de binnenkant van haar dijen en negeer bewust haar kutje. Het is een spelletje dat ik van jou heb geleerd. Erg frustrerend, maar de beloning is des te lekkerder als hij eenmaal komt. Ze kreunt.

Jij kijkt me aan en manoeuvreert je lichaam ondertussen zo dat je pik tegen haar mond drukt. Ze aarzelt geen seconde en zuigt onmiddellijk je stijve lul naar binnen. Je seint me in dat ze hiervoor een beloning verdient. Ik traceer haar zachte lipjes. Ze is nat, haar geil zit al helemaal over mijn vingertop terwijl ik haar nauwelijks heb aangeraakt. Ze kreunt rond jouw pik. ‘Ik wil dat je een vinger bij haar naar binnen duwt,’ zeg je me. Nu is het mijn beurt om te doen wat je vraagt. Het voelt alsof ik mijn eigen kutje penetreer behalve dat de hoek anders is. De gladde wanden, het vocht en de hitte voelen hetzelfde.

‘Nog een vinger erbij,’ instrueer je. Weer doe ik wat je zegt. Ze begint je fanatieker te pijpen. Haar heupen bewegen rusteloos, maar ik hou me stil. Kijk jou aan en wacht af. Je knikt. Nog een vinger. Ik voel haar wanden nu oprekken al heb ik erg smalle handen. Haar spieren proberen grip te krijgen, me verder naar binnen te trekken.

‘Neuk haar met je vingers.’ Je stem klinkt laag. Ik beweeg ze nu in en uit haar. Ik weet niet precies welk tempo ik moet aanhouden dus stem ik dit af op het ritme waarmee haar mond over jouw harde pik heen en weer schuift. Ze jammert nu een beetje en haar mond beweegt ongeregelder. Instinctief trek ik me wat terug en verstil mijn bewegingen. Ik laat mijn vingers nu langzaam en glinsterend van haar geil uit haar glijden.

‘Hoe smaakt ze?’ vraag je me. Ik verras ons beiden door mijn gezicht direct naar haar kutje over te buigen. Ik duw onderzoekend tegen de plooien en zie haar klitje rood, nat en opgezwollen. Heel zachtjes lik ik met mijn tong over het knopje. Ze smaakt een beetje bitter. Beslist niet te vergelijken met mijn eigen smaak of dat van jouw zaad, maar zeker niet onprettig. Ze klemt haar dijbenen om mijn hoofd om me op mijn plek te houden. Ik duw met mijn neus tegen haar klitje terwijl ik mijn tong in een lang en nat spoor naar de opening van haar kutje trek.

Ik voel jou achter me. Je leunt tegen mijn billen en kijkt over mijn rug naar mijn mond op haar kutje. Deze kans is te mooi om onbenut voorbij te laten gaan. Ik duw mijn billen verder omhoog en stoot ze zacht naar achteren. Een zwijgende smeekbede aan jouw adres om me alsjeblieft, alsjeblieft te nemen. Je laat twee vingers diep in me glijden. Ik jammer, hijg en zie zwarte vlekken voor mijn ogen. Je leunt zwaarder over me heen en ik hoor je zachtjes grommen bij mijn oor.

‘Hoe voelt dat geil sletje van me? Je gezicht in het kutje van een andere vrouw terwijl ik je vinger?’ De vraag is retorisch; het geluid van je stem zweept me alleen nog maar verder op. Ik laat mijn tong sneller over de opening van haar kutje gaan. Steek hem er een eindje in en glijd dan weer met het puntje over haar klitje. Ik maak de bewegingen die ik van jou ken – waarvan ik weet dat ze mij binnenste buiten keren van begeerte –. Ik span de spieren in mijn kutje aan om je vingers nog beter te voelen. Ik concentreer me op het geluid van je stem dat een anker vormt nu de sensaties ongecontroleerd door mijn lijf heen slaan. ‘Ik hoef niet eens te vragen hoe het voelt lekker ding, je geil druipt gewoon over mijn hand.’

Bij die woorden schrik ik overeind. Val half met mijn rug tegen jouw borstkas aan. Je slaat een sterke arm om mijn buik, je vingers laat je diep in me begraven. Mijn borst zwoegt op en neer. Op mijn huid heeft zich een fijn filmpje transpiratie gevormd. Zij komt ook overeind. Buigt over me heen en kust jou in je hals, over je bovenlichaam. Ik zit gevangen tussen jullie twee. Het lichaam achter me hard en vertrouwd. Het lichaam voor me zacht en vrouwelijk.
Ik laat mijn hele gewicht nu tegen je aanhangen, zij beweegt met me mee. Het is te veel voor je en je laat je achterover zakken op het matras. Ik aarzel geen moment en glijd via je tepels over je buik in de richting van je pik.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Anna 28 sep 2020
  2. Merel 01 jul 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *