— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Klussers, deel 3

Plotseling voel ik een hand van Floris over mijn borsten gaan. Die is kletsnat en glibberig van zijn speeksel. Daar heeft hij blijkbaar genoeg van, want ik zie hoe hij stevig in zijn andere hand spuugt en daar zijn pik mee bevochtigt. Vervolgens komt hij vlak bij me staan, pakt mijn borsten vast, legt zijn natte piemel er tussen en begint daarmee op en neer te bewegen. Als ik omlaag kijk, zie ik hoe die dikke stijve tussen mijn grote, vrouwelijke heuvels door glijdt, hoe zijn voorhuid de gezwollen eikel niet meer bedekken kan en er steeds voorvocht uit het kleine spleetje gutst. Hij neukt me tussen mijn borsten en het voelt geweldig.

Balancerend op Jeroens stoten, op die heerlijke pik, druk ik met beide handen mijn tieten tegen Floris aan. Grommend gaat hij verder, me ondertussen strelend en plagend. Ik steek mijn tong uit zodat ik het puntje van zijn paarse knop kan bereiken. Vonken schieten door hem heen als ik hem zo terug plaag. “Wat ben jij een lekker ding zeg”, kreunt John terwijl hij mijn handen wegduwt en vervangt door de zijne. Hij knielt tussen mijn benen zodat hij mijn tepels onder handen kan nemen. Jeroen gloeit van geile spanning en ik voel zijn machtige staaf diep in me glijden, zijn ballen kletsen lekker tegen mijn achterwerk. Twee jonge klussers, lekker voor mij alleen, wat een genot!

Floris verwent me van voren, streelt en likt mijn tepels. Om me helemaal gek te maken drukt hij zacht zijn duim tegen mijn gezwollen klit, terwijl Jeroen in me blijft stoten. Zo lekker, zo ontzettend lekker is het, ik geniet van al hun aanrakingen en kondig hijgend mijn hoogtepunt aan. Mijn kutje druipt van het vocht en wordt alleen nog maar natter als ik me heerlijk laat gaan.

Even kom ik op adem en dan veranderen de heren van positie. “Kom op, ik wil je van achteren nemen geil ding, laat me je lekkere kont eens zien!” Floris tilt me van de bank en grijpt mijn heupen en draait me om. Goedkeurend knijpt en streelt hij mijn rondingen, terwijl ik Jeroen aankijk. Zijn pik staat nog fier overeind, nat van mijn geil. Ik weet wat mij te doen staat. Ik kijk even naar het raam. Waar is John? Daarnet stond hij er nog, nu was hij weg?

Veel tijd om me te verwonderen heb ik niet, want de vakmannen komen snel in actie. Floris drukt me zacht naar voren, zodat ik voorovergebogen over Jeroen zijn kruis leun. Uitdagend duw ik mijn billen naar achteren. “Kom op Floris, stop hem er lekker in en neuk me hard!” Hij doet het en ik slaak een zucht als hij in me komt. Ik voel zijn warmte in de mijne en begin ritmisch te bewegen op zijn stoten. Och wat is dit heerlijk, zo lekker stout en geil.

Jeroen pakt zijn paal vast en begint hem te strelen. Mijn mond is open en ik kijk hem doordringend aan. “Mooie dame, pijp mijn maatje maar, terwijl ik je neuk.” Floris kickt er kennelijk op. En ik niet minder. Het gevoel twee piemels tot mijn beschikking te hebben, twee heerlijke genotsstaven, is overweldigend en opwindend. Met trage bewegingen laat ik mijn tong over zijn jonge lul dansen. Ik steun met mijn handen langs zijn benen, en kan nauwelijks de stoten van de ontketende Floris opvangen.

“Wat ben jij een geil vrouwtje Ellen, die kont en kut van je, ohhh!” Zijn snelle stoten wisselt hij af met langzame bewegingen, zodat zijn eikel alleen mijn lipjes licht aanraken. “Stop hem er helemaal in, ik wil hem helemaal voelen”, moedig ik hem aan. Als Floris opnieuw tot aan de wortel in me glijdt, neem ik Jeroen ook helemaal in me. Ik pijp hem zo diep als ik kan, streel zijn volle zak, vastbesloten hem tot een fantastisch hoogtepunt te brengen. Hij beweegt zijn heupen naar voren en gebruikt mijn natte mond als kutje. Ik voel me genomen, maar het voelt heerlijk. Even ga ik zo door, tot Floris ineens uit me gaat en ook Jeroen zijn bewegingen staakt. Verbaasd kijk ik achterom. Grinnikend kijkt Floris me aan. “Hé, wat doen jullie nou?”

Ze negeren mijn vraag. Floris drukt me tegen zich aan, zijn harde lid nog tussen mijn billen, en begint mijn borsten te kneden. “Wat denk je lekkere Ellen, zullen we eens iets anders proberen?” Ik druk mijn kont naar achteren om hem nog beter te voelen. “En wat hadden jullie dan in gedachten?”. Jeroen staat op drukt zich tegen me aan. Zo sta ik ingeklemd tussen deze sterke mannen, wat heerlijk voelt. Jeroen wrijft over mijn heupen, zoent me teder en fluistert op verlegen toon: “Ons allebei tegelijk? Zou je dat willen?”

In een flits zie ik ons drieën als wilde dieren elkaar bespringen en de liefde bedrijven. Ruw, een en al lust. En dan zie ik John in de schaduwen achter de deur. Zijn ogen fonkelen in het donker van de gang en ik zie dat hij naakt is. Mijn lieve man heeft de teugels laten vieren en laat zijn opwinding de vrije loop. Zachtjes beweegt hij zijn hand langs zijn machtige pik, over zijn voorhuid, en weer langs zijn ballen. Mijn klussers hebben niets door en wachten geduldig op mijn antwoord. Ik denk er nauwelijks over na en knik beslist. Ik wil nog dichter bij ze zijn, mijn opwinding en mijn opgehitste lijf met dat van hun combineren. Het beeld van daarnet omzetten in werkelijkheid, want zo geil ben ik zelden geweest.

De wellust van mijn man verhoogt de spanning des te meer, wetende dat hij ook geniet. Dan gaat het heel snel. Floris gaat zitten en ik kniel over hem heen en laat hem opnieuw diep in me toe. Zachtjes bewegen we op en neer, schuif ik mijn klitje precies zo dat ik nog wat natter word. Mijn andere klusser drukt mijn volle billen iets van elkaar en bespeelt mijn sterretje met zijn vingers en speeksel. Het voelt vreemd, het kriebelt gek genoeg, en niet veel later voel ik zijn eikel tegen mijn kontje drukken. Zonder een woord te zeggen laat hij zoveel mogelijk spuug tussen mijn billen neerdalen, waardoor mijn kontje meer en meer mee geeft. En terwijl Floris in mijn kutje blijft door pompen word ik niet veel later ook in mijn andere gaatje gevuld.
Twee lange piemels die ritmisch mijn lichaam verwennen, me helemaal opvullen, het maakt me gek!

Vanuit een ooghoek zie ik mijn lief tevoorschijn komen, naakt en met een priemende erectie. “Zo heren, mag ik er even bij?” zegt hij monter als hij op de zitting van de bank gaat staan. Zowel Floris als Jeroen zijn te druk met hun liefdesspel bezig om te reageren. Terwijl zij mij driftig door neuken, staat John met zijn piemel voor mijn gezicht. Ik wil niet anders dan gretig toehappen. Ik proef zijn eikel, die nat is van zijn eigen vocht. “Lieverd, wat ben jij toch lekker, kom maar schatje, met je geile lul”, hijg ik hem toe, wetend hoe zeer ik hem altijd opwind met zulke woorden. “Steek die dikke paal maar in mijn mond, kom hier met je hete pik!”

John kijkt me breeduit lachend aan, als jij opgewonden toe stoot. Hij wil niet passief toekijken hoe hij wordt gepijpt. Ook hij wil mij neuken. En zo komt het dat ik van alle kanten hartstochtelijk wordt genaaid; Floris stoot vol overgave zijn lul mijn kut in, Jeroen schuift traag en gevoelig zijn pik mijn sterretje in en uit en John beweegt zijn mooie stijve tussen mijn lippen door. Het voelt zo overweldigend, hoe lang kan ik dit nog volhouden? Er klinkt een gezucht en gekreun dat het een aard heeft en ook ik zelf kan me niet stil houden. Hijgend moedig ik mijn drie verwenners aan. Het is ook zo geweldig, drie mannen die van alle kanten op mij in stoten. Handen kneden mijn billen, strelen mijn rug en monden drukken zoenen op mijn huid. Hun pikken flitsen mijn openingen in en uit, hun ballen schudden mee bij elke beweging. Hoe lang kunnen zij het eigenlijk nog volhouden?

Als Floris dan ook nog mijn borsten stevig in zijn handen houdt en er met zijn uitgestrekte vingers is knijpt, dient mijn climax zich aan. Er steekt een plaatselijke storm op in mijn onderlijf, ik voel aan mijn clitoris en in mijn vagina korte krampjes die per keer heftiger voelen. De storm wordt een orkaan. Steeds wilder stuiter ik mijn lichaam op de schoot van Floris, harder duw ik mijn billen over de pik van Jeroen. Met volle mond zucht ik op de piemel van mijn lief, ik hou het niet meer als ik magistraal klaar kom en mijn geile kreten de kamer in slinger; “ohhh ik kòòòòmmmm, aaahhhh…”

Schokkend lig ik tussen hen in, nog steeds met mijn klussers die me opvullen. Drijfnat ben ik nu, het geil gutst naar buiten en ik voel hoe Floris onder me gromt; het sein dat hij op springen staat. Ook Jeroen zit op het randje. Nauwelijks op adem gekomen beweeg ik tussen ze vandaan, de mannen gaan links en rechts naast me zitten en pakken mijn handen. “Zal ik het lekker afmaken heren? Dat hebben jullie helemaal verdiend.” Ze knikken en onder luid zuchten laten ze zich door mij aftrekken. Mijn lief staat voor me en ik weet wat hij wil: in mij komen.

Ik schuif naar de rand van de bank zodat hij me kan nemen, helemaal zoals hij het wil, en zo kan ik Floris en Jeroen toch nog blijven verwennen. Hun pikken zijn nat, heet, en kloppen onder mijn handen. John tilt mijn benen omhoog en komt voorzichtig in me, niet in mijn kutje, maar langzaam en teder drijft hij zijn piemel in mijn sterretje. “Oh schatje, wat ben jij lekker strak”, gromt hij, terwijl hij zijn hele stijve mijn lijf in schuift. Na een poosje versnel ik mijn bewegingen, laat mijn handen overal komen en Floris is de eerste die zich laat gaan. Vol overgave komt hij, hijgend en me geile woordjes toefluisterend. “Oh Ellen, nog even, oh ik kom, ik hou het niet meer!” In een paar indrukwekkende stralen schiet zijn zaad over mijn hand heen.

Dan is Jeroen aan de beurt. Gemeen plaag ik hem met mijn vingers, eerst over het topje van zijn eikel, supergevoelig, dan langzaam naar de rest van zijn pik en vervolgens kietel ik zijn kontje. Ik kneed zijn volle zak en ten slotte is ook hij waar ik hem hebben wil. Hij stoot zijn heupen naar voren, kromt zijn rug en zo komt deze verlegen klusser heerlijk klaar. Met een langgerekte zucht schiet hij zijn zaad over mijn borsten. John is zichtbaar opgegeild door de aanblik van de twee spuitende kerels en vooral van mijn ondeugende lach om al dat warme zaad. “Zie je dat schatje?” plaag ik hem, terwijl ik het sperma uitsmeer over mijn borsten, “dat heb jij ook hè? Geef het aan me lieverd, geef me je geil, toe maar, spuit het in me!” Hij versnelt zijn tempo, neukt mijn billen heel diep, en dan komt mijn lief. In drie, vier heerlijke golven bereikt ook hij zijn hoogtepunt. Ik geniet van zijn sperma, dat hij mijn kontje in spuit en heerlijk verwarmt.

Vier mensen, vier hoogtepunten, ik lach mee met de mannen die hun feestje vieren. Allemaal zijn ze vol lof over mij. Het is duidelijk; ze hebben het heerlijk gehad en ik niet minder. Zelfs Jeroen heeft het hoogste woord. Met zijn allen vertrekken we naar de badkamer om daar een verfrissende douche te nemen of in bad te gaan. Als ik aan de beurt ben spoelen de waterstralen mijn zweet en het zaad van drie mannen van mijn lijf. Terwijl ik daar sta zie ik de beelden van de opwindende gebeurtenis van daarnet voor me en bedenk me dat ons huis nog lang niet klaar is. Dan komt John de cabine binnen. Hij lacht me toe, als hij zegt: “Lieverd, volgens mij moet de logeerkamer ook nog een nieuw behangetje!” Ik lach hem luidkeels toe en sla mijn armen om hem heen. We zullen het straks, bij een lekker drankje, bespreken…

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Anoniem 21 okt 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *