— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Klussers, deel 2

Ik sta op en blijf tussen zijn benen staan. “Hoe ziet dit eruit Floris? Bevalt dit je?” Langzaam draai ik me om, zodat hij me kan bewonderen. Ik trek mijn rok omhoog en buig wat voorover. Mijn string laat nauwelijks wat aan de verbeelding over en staat strak tussen mijn billen. “Niet aankomen lekker ding, kijk alleen maar en ondertussen speel je lekker met jezelf.” Ik draai me om en Floris volgt mijn aanwijzingen op. Tussen zijn benen ontdoe ik me langzaam van mijn rok en mijn string. Hij staart en trekt ondertussen aan zijn gezwollen paal. Weer een druppeltje voorvocht.

Lang kan het niet meer duren. Ik knoop mijn blouse los en toon hem mijn gevulde BH. “Mooie borsten, niet? Zou je daar raad mee weten? Hmm? En je verlegen klusmaatje?” Het smeulende vuurtje in mijn onderbuik laait op. Hij moest eens weten hoe opgewonden ik al ben. Met alleen mijn BH nog aan kniel ik weer en bekijk hoe hij zichzelf stevig aftrekt. Zoals mannen het spannend vinden als vrouwen zichzelf verwennen, kan ik enorm genieten van een vent die met zichzelf speelt. Zijn stoere, sterke werkhanden bewegen op en neer langs de dooraderde pik. “Dat doe je goed, je lekkere lul is al zo hard. Je zou bijna denken: waar heb je die hele Ellen nou nog voor nodig?” En dat doet hem zijn zelfbeheersing verliezen, precies zoals ik had verwacht. “Kom hier jij, ik wil in die mooie mond van je komen”, zegt hij. Snel hurk ik voor hem en open mijn mond. Vrijwel direct daarna voel ik zijn hete zaad op mijn tong. “Wooowww”, hoor ik hem kreunen als hij nogmaals een lading in mijn mond spuit, “wat lekker.”

Ik loop naar de wastafel om me op te frissen. Daar bedenk ik dat ik iets verkeerd heb gedaan. Ik heb nu seks gehad, terwijl mijn lief er helemaal niet bij was. Wat nu? Eigenlijk baal ik een beetje. Ik had John moeten SMS’en en hem vertellen dat hij snel naar huis moest komen. “Is er wat?” vraagt Floris mij, die mij in de spiegel ziet staren. “Ga maar naar beneden,” zeg ik hem, “ik kom er zo aan”.

Als ik me snel heb aangekleed ga ik de trap af naar beneden en pak mijn mobieltje. Ik ga in een stoel tegenover de bank zitten, waar de twee jongens op hebben plaats genomen. Floris’ wangen gloeien nog van zijn hoogtepunt, maar alsof er niets is gebeurd bespreken we de werkzaamheden. Er moet nog heel wat gebeuren. Dan hebben we het over de beloning. “Maar dan moet jij ook meedoen”, wijs ik naar Jeroen. Hij krijgt onmiddellijk een rood hoofd. “Of durf je niet?” vraag ik hem. “Uh mevrouw, ik eh, ik heb zoiets nog nooit gedaan!” Glimlachend kijk ik hem aan en houd hem voor: “Maak je geen zorgen, ik leer het je wel. Nou, akkoord?” Jeroen knikt verlegen. “Mooi zo”, besluit ik het gesprek, “dan zie ik jullie morgen oké?” Als de klussers zijn vertrokken, stuur ik John een kort berichtje. Of hij wat eerder naar huis komt. Ik heb hem leuk nieuws te vertellen.

Die avond zitten we aan een glas wijn. John wil nog een keer horen wat ik heb uitgespookt en luistert ademloos als ik hem deelgenoot maak van ieder detail. “Wat ben je toch een beest. En toen liet hij zich zomaar gaan in je mondje, wauw.” Ik giechel en geniet van zijn bewondering. De gedachte laat hem niet onberoerd. In zijn jeans zie ik zijn erectie. “Maar ja, jij had er eigenlijk bij moeten zijn! Daar baalde ik wel even van. Daarom heb ik met de heren een mooie afspraak gemaakt.” Ik vertel hem wat mijn plannetje is. De fantasie die werkelijkheid wordt maakt John geil. Niet veel later liggen we op onze geïmproviseerde slaapkamer op zolder in elkaars armen uit te hijgen. Op samenzweerderige toon fluistert John in mijn oor. “Ze weten niet wat ze overkomt met jou! Mijn schatje.”

Een dag later. Floris en Jeroen hebben de hele dag keihard gewerkt en wat ik daar van zie bevalt me; vakwerk! De slaapkamer zal nu eindelijk naar mijn zin worden en ze hadden ook een paar andere klusjes al gedaan. De beloning die zal volgen is volledig verdiend. Tijdens het werk bleef Floris de hele tijd vrolijk, knipoogde en praatte volop. Zijn maat kwam niet verder dan een gemompeld “dank u wel mevrouw” als ik wat te drinken bracht. Zijn ogen verraadden iets anders. Zonder een woord te zeggen staarde hij me geregeld na. Hij geilde op me, maar leek te verlegen om dat toe te geven.

Na de lunch riep ik hem nog even naar beneden. “Jeroen! Kun je mij even komen helpen?” Schuchter kwam hij de kamer in en ik wenkte. “Ben je zenuwachtig? Dat hoeft niet hoor. Ik bijt niet. Tenzij je dat wil natuurlijk!” Ik lachte en hij leek wat te ontdooien. “Tja, ik weet niet zo goed wat ik moet doen straks. Ik bedoel, m’n maat heeft het me wel verteld, maar ik weet niet zo goed of ik het wel kan. Ik heb zoiets nog nooit gedaan begrijpt u?” Bezorgd vroeg ik of hij nog nooit een vriendinnetje en dus seks had gehad, maar hij verzekerde mij: “Dat wel, maar ik bedoel dat mijn maat ik en ik tegelijk…begrijpt u?”

Natuurlijk snapte ik hem wel en besloot hem aan mij te laten wennen. Ik pakte zijn arm en trok hem zacht naar me toe. “Weet je niet wat je hiermee moet doen?” zei ik, terwijl ik zijn hand naar mijn borsten bewoog. Hij liet zijn handen er zachtjes op rusten. “En,hiermee?” Zijn hand stuurde ik naar mijn kruis, waar het vuur van een dag eerder weer begon op te laaien. Hij ontspande zichtbaar. “Oh, mevrouw”, fluisterde hij.

Ik draaide me om. “En hier weet je ook vast raad mee”, en ik duwde mijn kont uitdagend naar achteren. “Toe maar”, moedigde ik Jeroen aan, streel ze maar. Toen hij dat aarzelend deed, hoorde ik hem zachtjes goedkeurend kreunen. Dit onderonsje zorgde ervoor dat hij de rest van de middag meer ontspannen overkwam, het ijs leek gebroken.

En nu zit ik in de woonkamer met een vroeg glaasje wijn. Het is al na vijven en mijn werkmannen kunnen elk moment afronden en naar beneden komen. Ik pak mijn mobieltje en stuur John een berichtje, zoals afgesproken.

De mannen genieten van een koud biertje en praten over de vorderingen. Ik plof onaangekondigd tussen ze in op de bank en proost op hun werk. “Jullie zijn goud waard! Ik had niet gedacht dat het zo vlot zou gaan. John is ook heel tevreden, dat mogen jullie best weten.” Het noemen van zijn naam maakte Jeroen zichtbaar onrustig. “Geen zorgen Jeroen, geen zorgen.”

Ik leg mijn handen op hun bovenbenen en streel ze. “Wat dacht je Ellen, tijd voor onze beloning?”. Floris vraagt het met een lach op zijn gezicht. Ik verschuif mijn handen naar boven, over de ruwe stof van hun overalls heen. Rechtstreeks op mijn doel af, dat zo te voelen al klaar is voor meer. “Dat dacht ik wel. Maar eerst even de badkamer in jullie!” Ze staan op van de bank en maken zich snel uit de voeten.

In de tijd dat ik wacht hoor ik mijn mobiel af gaan. “Ik kan je zien door het zijraam. Veel plezier. XXX J”. Snel kijk ik opzij naar het raam en jawel, daar zie ik het vrolijke hoofd van mijn lief. Ik wenk hem snel omlaag te gaan met zijn hoofd, want zo dadelijk zullen de jongemannen weer beneden zijn.

Ik dim de lichten in de woonkamer, steek wat kaarsjes en wierook aan en doe de gordijnen dicht. Een zacht muziekje rondt het helemaal af. De beloning is dan misschien een “zakelijke” transactie, dat betekent nog niet dat de sfeer ook zo hoeft te zijn. Sterker nog: ik heb er echt zin om de werklui te “betalen”. Ik drink mijn wijn op en wacht af. Floris komt als eerste naar beneden. Zijn overall heeft hij uitgelaten en hij staat in niets anders dan zijn boxershort voor me. Hij is één bonk spieren en ik bewonder zijn mooie lijf. Donkere ogen kijken me recht aan.

“Kom hier jij” fluister ik, en hij stapt op me af. Ik blijf op de bank zitten en omvat zijn stevige billen met mijn handen. “Mag ik hem zien?” Hij knikt alleen maar en langzaam schuif ik de stof naar beneden. Zijn harde paal springt me enthousiast tegemoet. “Wat een lekkere pik is dat zeg, wat zal ik daarmee doen?.”

Het is een retorische vraag, want ik sluit mijn vingers om zijn zak en begin met het puntje van mijn tong zijn stam te verwennen. “Ow”, kreunt Floris. Zijn erectie groeit nog verder in mijn mond en ik laat hem langzaam in en me uit me glijden. Hij smaakt verrukkelijk en ik moet me beheersen hem niet al meteen klaar te laten komen. Deze geile jongeman is niet veel gewend vermoed ik.

Ik laat hem even ontsnappen. “Ben je wel eens zo lekker verwend door één van je vriendinnetjes?” Hij schudt van nee. “Niet zo lekker als jij dat doet, Ellen, niet zo lekker.”
“Dan is het misschien beter als jij het tempo bepaalt lieverd. Neuk mijn mondje maar zachtjes.” Ik open mijn lippen en laat mijn handen op zijn billen rusten. Dat blijkt de perfecte oplossing: mijn mond is warm en nat, mijn lippen glibberen over zijn warme lid, maar hij heeft de controle.

Vanuit mijn ooghoeken zie ik Jeroen de kamer inlopen. Ook hij draagt een boxershort. Hij heeft dan misschien niet zo’n sportlijf als Floris, maar is toch ook een pezig type. Een gevolg van fysieke arbeid, zo veel is duidelijk. Geruisloos gaat hij op de bank zitten, met zijn benen languit voor zich. Stil als altijd kijkt hij hoe zijn maat mij met rustige halen in mijn mond neukt, waardoor zijn pik glimt van mijn spuug. Ongemerkt kijk ik even opzij en zie een paar ogen achter het raam genieten van deze opwindende aanblik. Wel verdraaid, nu steekt mijn man zijn duim nog op ook! Ik durf die kant niet meer uit te kijken.

Als ik de andere kant weer opkijk zie ik hoe Jeroen de rand van zijn boxershort omlaag heeft getrokken. Tussen zijn buik en boxershort steekt zijn hard geworden mannelijkheid trots omhoog. Loom masturbeert hij. Ik zie hoe zijn hand de voorhuid van zijn pik om de eikel omhoog en omlaag laat glijden. Steeds weer verschijnt en verdwijnt de kop weer door het aanhoudend masseren. Volkomen onverwacht kijkt hij me strak aan en wijst naar zijn pik. Zijn vriend heeft het gezien en legt uit: “Kom op Ellen, geef hem wat hij wil. Ga maar op z’n lul zitten, dat vindt ‘ie lekker”.

Nu vind ik dat zelf ook geen gek idee, dus ik weet bijna niet hoe snel ik mezelf moet ontdoen van mijn kleren en mijn ondergoed. Maar niet veel later loop ik naar Jeroen toe, keer me met mijn billen naar hem toe en blijf even rusten met mijn schaamlippen vlak boven zijn kloppende paal. Maar dan blijkt dat ik toch iets verkeerd heb ingeschat, want waar ik dacht voorzichtig te moeten zijn met Jeroen, pakt hij plotseling mijn heupen vast en duwt mijn kutje in één snelle haal over zijn penis heen, zo diep, dat ik met mijn lipjes op zijn ballen land. Vervolgens stoot hij met drift omhoog, waarbij keer op keer zijn eikel mijn baarmoedermond raakt. Oef, wat gaat die verlegen klusser ineens los!

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *