— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Drie korte kloppen op de deur

Drie korte kloppen op de deur. Ik heb al een poosje op je gewacht en op de kamer is het erg koud. Ondanks dat ik de kachel al helemaal opengedraaid heb wil het nog niet echt warm worden. Omdat ik weet dat er nog een fles wijn bezorgd kan worden hou ik mijn badjas nog maar even aan als ik de deur open. Maar in plaats van een medewerker van het hotel sta jij voor de deur. Eindelijk….

Terwijl jij gauw de douche in duikt om je een beetje op te frissen probeer ik me verder op mijn boek te concentreren. Ik probeer onverschillig te doen over het feit dat jij hier bent maar ondertussen gieren de zenuwen door mijn lijf.

Dan roep je me vanuit de badkamer. Ik moet even diep ademhalen voordat ik naar je toe loop. Meer dan een zwart lingeriesetje heb ik niet aan. Als ik de badkamer inloop zie ik je in de badkuip staan met een handdoek om je schouders. Je lekkere lijf en je brutale blik zorgen ervoor dat ik nog meer zin in je krijg. Met de eerste tongzoen met glijden de laatste zenuwen van me af en blijft alleen de geilheid over. Mmmm ja, lekker, ik was bijna vergeten hoe heerlijk jij bent.

Ik laat mijn steenkoude handen over je rug glijden, gemeen misschien nu je net onder de warme douche vandaan komt. Dan verder naar beneden, langs je lekkere gespierde billen. Een diepe zucht van jou laat me weten dat jij hier net zoveel zin in hebt als ik. Tot slot vinden mijn handen jouw lul en ik kan het niet laten om je even te plagen met mijn koude handen en mijn warme tong. Nog een lekkere tongzoen en…the game is on.

Terwijl ik voor je uitloop naar de slaapkamer merk ik hoe hoog de spanning in mijn lijf is opgelopen. Vooraf hebben we uitgebreid doorgesproken wat er zou kunnen gebeuren maar nu het moment daar is vind ik toch erg spannend. Je geeft me een tongzoen, duwt me achterover op bed en trekt in een ruk mijn string uit waarbij de string het helaas niet overleeft.

“Waar zijn de spullen die je mee zou brengen?” Ik knik naar het nachtkastje naast het bed. Je trekt het laatje open en kijkt me kort aan. De haartjes in mijn nek gaan overeind staan als jouw blik de mijne kruist. Je pakt het zwarte leren koord uit de la, bindt mijn handen achter mijn hoofd vast en legt het koord vervolgens als een knevel door mijn mond. Vervolgens ga je op je knieën naast me op het bed zitten en je laat je blik over mijn lijf glijden. Een gevoel van onzekerheid bekruipt me maar al snel blijft je blik hangen op mijn gladgeschoren kutje. Je spreidt mijn benen, haalt je vingers langs mijn kut en voelt hoe nat ik ben. Even kijk je me tevreden aan waarna je je vingers bij mijn kut naar binnen laat glijden en je voorover bukt om mijn klit te likken.

Als ik opzij kijk dan zie ik je gladgeschoren stijve lul. Ik probeer mijn bovenlijf een beetje bij te draaien zodat ik met mijn mond bij je pik kan maar doordat ik vastgebonden ben kom ik niet ver. Daarnaast helpt de knevel ook niet echt mee. Ik kan net een beetje met mijn tong langs je heerlijke eikel likken maar daar blijft het helaas bij. En ik heb nog wel zoveel zin om je lekkere lul te zuigen.

Jij hebt echter wel vrij spel en hier maak je volop gebruik van terwijl je mijn klit verwent. Al snel kom ik voor de eerste keer klaar en ik merk dat dit je tevreden stemt. Je opent de lade van het nachtkastje en pakt er de klemmen uit. Je kijkt me even indringend aan en zet dan onverbiddelijk een klem op mijn linker tepel. Een scherpe pijn schiet door mijn bovenlijf en ik slaak een gesmoorde kreet. Nog geen twee tellen later voel ik een nog sterkere pijnscheut in mijn rechter tepel. Dit is echt op het randje van wat ik kan hebben, maar gelukkig hou je mij goed in de gaten om te zien of ik het nog wel trek.

Ik krijg een tongzoen van je die meer dan welkom is want mijn lippen zijn droog geworden doordat mijn mond gekneveld is door het smalle zwarte koord. Daarna pak je een trilkogel uit de la en duwt die in mijn kut. Je vingers spelen met mijn klit en je laat ze bij mijn kut naar binnen glijden. Het idee dat ik hier vastgebonden lig en dat jij het voor het zeggen hebt versterkt ieder ander gevoel. Ik voel zoveel dingen tegelijk, tot in iedere vezel van mijn lijf, dat het resultaat echt onbeschrijflijk is. Bovendien pak je me resoluut aan, je weet wat je wil en dat neem je gewoon.

Je ene hand bewerkt mijn klit, af en toe sla je met je vlakke hand op mijn kut. Je andere vinger vindt zijn weg naar mijn natte ster en je steekt hem resoluut naar binnen. De sterke trillingen van de bullet zorgen ervoor dat ik in een soort stroomversnelling kom en het orgasme dat volgt is als een langgerekte golf.

Dan maak je me los. Heerlijk, kan ik eindelijk jouw geile lul zuigen. Ik lig nog steeds op mijn rug en je stijve pik glijdt in mijn mond. Je trekt je echter terug en slaat met je stijve pik in mijn gezicht voor dat je me verder laat zuigen. Heerlijk om jouw lul weer te proeven. Ik zuig je lul langzaam en zachtjes, speel wat met je ballen en met je ster. Af en toe gaat mijn vinger bij je naar binnen en ik merk dat je hier nog geiler van wordt.

Je komt bovenop me zitten en neukt me stevig en diep in mijn mond. Af en toe heb ik wat moeite met ademhalen maar dit windt me alleen nog maar meer op. Dan leun je achterover en je brengt je ballen tot dicht bij mijn gezicht. Ik lik je ballen en je ster terwijl ik een prachtig uitzicht heb op je stijve glimmende lul. Na een poosje draai je weer terug, slaat met je pik hard tegen mijn wangen en neukt me in mijn mond totdat je klaarkomt. Ik proef jouw warme vocht en lik langs je eikel en ik had nooit verwacht dat ik dit zo heerlijk zou vinden.

Even een kleine pauze om uit te blazen en even wat te drinken. Het is nog steeds koud in de kamer dus kruipen we onder de dekens. We kletsen wat over koetjes en kalfjes maar het duurt niet lang voordat de tweede ronde begint. Je trekt mijn hoofd aan mijn haren richting je lul en terwijl ik er lekker aan zuig voel ik dat hij alweer lekker hard is. Jouw ene hand kriebelt soms over mijn rug en soms sla je ermee op mijn billen. Ik lig ondertussen ongelofelijk te genieten van jouw lul. Ik voel hoe je vinger mijn ster weer vindt en hierna nog een vinger. Jij en ik weten allebei wat er nu gaat gebeuren en ik voel de spanning weer oplopen in mijn lijf.

Ik draai me op mijn buik en spreid mijn benen. Jij doet wat glijmiddel op je pik en met je eikel zoek je mijn ster. Zachtjes duw je je pik naar binnen. Ik bijt in het dekbed om te voorkomen dat ik een schreeuw geef van pijn, maar tegelijk vind ik het zo’n verschrikkelijk geil gevoel. Je vraagt of het gaat, en als ik bevestigend antwoord duw je je lul voorzichtig verder naar binnen. Het gevoel dat nu door me heen gaat is overweldigend. Aan de ene kant de pijn maar aan de andere kant zo’n ontzettend geil gevoel!

Ik voel hoe je je nagels in mijn schouders zet terwijl je me langzaam in mijn kont neukt tot je niet veel later klaarkomt. Ik moet even bijkomen van deze intense ervaring maar ik hoop dat dit niet de laatste keer is dat wij elkaar op een hotelkamer ontmoeten.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *