— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Skype

“Wow, Jack, that’s a big dick”, typ ik op mijn toetsenbord. Mijn monitor toont een joekel van een penis, met een flinke eikel. Mijn chatvriend houdt hem vast in één hand. Ik doe net alsof ik hem voor het eerst zie, want ik weet dat ik hem daarmee opwind. De waarheid is dat we dit spelletje al meermalen speelden. Mijn gezicht heeft hij nog nooit gezien, mijn lief Paul had dat afgeraden, maar mijn borsten en een enkele keer mijn poesje wel. Skypen, we ervaren het als een prachtige uitvinding.
“Rub that cock honey”, stimuleer ik mijn Amerikaanse buddy. Meteen zie ik hoe zijn hand zijn pik omvat en traag begint te trekken. Het is heerlijk stimulerend te zien hoe de voorhuid over de randen van die dieproze peniskop glijdt en daarna het kleine gleufje zichtbaar wordt.
Ik bedenk me wat voor een wonder het toch eigenlijk is, dat ik hier in dat kleine kikkerlandje een man uit Texas naar zijn hoogtepunt ga brengen. Ik hoef maar wat opwindende teksten te typen en niet veel later zal ik zijn zaad uit zijn lid zien stromen. Ik ken hem inmiddels goed en weet hoe het golf na golf zijn hoogtepunt bewijzen zal.
“Give me your cum, horny friend of me”, ik kies de woorden die hem al eerder deden ontploffen. Ik toon mijn miniscule slipje, waarin mijn hand mijn venushevel streelt. Dit beeld en mijn ophitsende woorden missen hun uitwerking niet, want ik hoor gezucht uit mijn speakers. “Come on Jack, give me that big load”, doe ik er nog een schepje boven op. En dan gebeurt het; ik zie op mijn computerscherm hoe Jack gigantisch klaar komt. Hij trekt zijn voorhuid nog één keer stevig naar achteren en vervolgens spuit hij zijn sperma wild in het rond, waarbij mijn kamertje gevuld wordt met zijn hartstochtelijke gegrom dat uit de computerspeakers klinkt.

“Honey, I’m home!”, klinkt het in de gang. Het is mijn lieve man, die thuis komt van zijn werk. Het is vrijdag en dat betekent voor ons heerlijk ontspannen, na een drukke week. Hoewel we doordeweeks ook wel vrijen, is deze dag voor ons toch wel een vaste afspraak. Er zijn mensen, die dat misschien niet zo goed kunnen, maar voor ons is het telkens weer een heerlijk vooruitzicht. Een bekroning van onze liefde. Maar ook verheugen we ons op die gezamenlijke geilheid. Wat is dat toch lekker.

“Schat, het was weer leuk”, vertel ik mijn lief. We zitten op de bank. De Tv staat aan, maar boeit niet erg. “Wat bedoel je?”, vraagt Paul. Hij kijkt me met zijn reebruine ogen aan, waar ik zo heerlijk in verdrinken kan. “Oh, ik bedoel met Jack. Tsjonge wat was die weer snel klaar, hahaha”. Paul moet lachen, “ja ha ha ha, jij kan er ook wel wat van hoor, jij hebt inmiddels een behoorlijk vocabulaire op seksgebied, schit-te-rend”. Wat hou ik toch van mijn vent. Hij vindt het prima dat ik mijn Amerikaanse side-kick heb, iemand waar ik inspiratie van krijg, die de relatie met mijn lief alleen maar sterker maakt. “Even naar boven hoor”, zegt hij plotseling, terwijl hij van de bank op staat en de kamer uitloopt.

Als even later de kamerdeur weer openzwaait staat hij daar: cowboylaarzen, spijkerbroek, een holster met revolver om zijn middel, geruit overhemd en een stetson op zijn hoofd: mijn Paul. Ik lig meteen in een deuk van het lachen, wat een gek, die man van mij! “Hi baby, I’m back, and I wanna make love to you”, zegt hij met de stem van een Marlboroman. Hij komt op de bank aflopen, tilt me op en in zijn armen draagt hij me naar boven. “First, let’s take a shower”, gaat hij verder.

Als we onder de douche staan, samen in de kleine cabine, heeft hij een groot stuk zeep in zijn handen. Hij houdt die onder de warme waterstraal en zorgt er voor dat zijn handen vol zitten met schuim. Daarmee verdeelt hij het sop over mijn lichaam. Het warme water maakt mijn huid glad, de zeep laat zijn handen glijden, ik ontspan mijn lichaam en geef me over aan mijn cowboy. Stoom vult de kleine ruimte en maakt mijn blik diffuus, passend bij mijn overgave aan Paul. “Listen baby, I am not the one, you think I am. I’m not Paul, I’m the guy with the big dick, I am Jack from Texas”, bromt hij in mijn oor. En weer realiseer ik mij hoeveel ik van Paul houd. Hij vindt het niet erg dat ik hem wel eens verteld heb, dat mijn chatvriendje zo’n mega pik heeft. Hij zelf heeft een heel gemiddeld formaat en ook niet erg dik. Echter, mijn lief kan me er heerlijk mee laten genieten. Hij benadert het met humor en eerlijk is eerlijk: zijn piemel doet het altijd en overal.

Paul staat achter me en steekt zijn handen onder mijn armen door. “You got big boobies”, zucht hij in mijn nek, terwijl zijn handen mijn borsten omvatten. Ik weet hoezeer hij genieten kan van de omvang en gewicht van mijn tieten. Hij laat zijn duimen en wijsvingers over mijn hard geworden tepels gaan. Tezamen met de zeep glibberen mijn borsten in zijn handen. Het is zo mooi te zien hoe hij met veel aandacht zachte kneepjes in mijn borsten geeft. Die aanblik windt me zo op, dat ik mijn billen naar achter duw. Algauw voel ik hoe de erectie van Paul tegen ze aan duwt. Mijn ogen sluiten bijna als vanzelf, uit mijn keel klinken lange zuchten. Wat glibbert het tussen mijn benen van het vele vocht dat tussen mijn schaamlippen doorsijpelt. In gedachten zie ik die knots van een lul van mijn Skypevriend, aan de overkant van de oceaan en plotseling speel ik het spel van Paul mee, als ik verzucht: “Jack, please, fuck my pussy, baby”.

Als ik nog iets verder buk, bied ik mijn kutje aan om heerlijk geneukt te worden. Paul gaat iets door zijn knieën om zijn lieve piemel bij mij naar binnen te kunnen schuiven. Dat kost hem geen enkele moeite, nu ik zo drijfnat geworden ben. Als hij zachtjes door duwt verdwijnt zijn hele lengte in mijn lichaam; eerst de eikel die zulke heerlijke randen heeft dat ik ze in mijn kutje voelen kan en dan de gladde schacht. Tot aan zijn ballen zit hij in mijn vagina. “Oh darling, you’re so wet”, kreunt hij met een Texaans accent, “your horny Dutch pussy drives me crazy!”. Het is alsof ik aan het Skypen ben, of is het een western waarin ik speel? Of misschien toch een pornofilm? “Fuck me, Jack, with your big dick honey”, verzucht ik nog, terwijl we loom synchroon elkaar neuken. Paul duwt daarbij zijn pik tussen mijn schaamlippen, terwijl ik tegelijkertijd mijn kutje steeds weer over zijn pik heen beweeg. Wat geniet ik van die stomende douche, met z’n warme waterstralen. Maar ook van mijn warme en gladde kutje, dat zo lekker geneukt wordt. Paul stoot en stoot, hij melkt zijn piemel. Ik hoor hem kreunen en zijn ballen stuiten bij elke neukbeweging tegen mijn schaamlippen. De opwinding wordt hem dan te veel, waardoor hij uit zijn rol valt als hij “ohhhh schatje, ik kooooom”, kreunt. Met een laatste, krachtige stoot, spuit hij zijn warme zaad diep mijn vagina in. Ik kijk naar achteren, tussen mijn borsten door en zie dat Paul nog eens nastoot, waardoor zijn sperma uit mijn kutje drupt. Daarna richt ik mij op en draai me naar hem toe. Hij vindt moeilijk adem door de inspanning en de stoom van het hete douchewater.
Ik leg mijn hoofd op zijn borst, omarm hem en laat hem rustig bij zijn positieven komen. Ondertussen glijdt zijn sperma mijn kutje uit en wordt meegenomen door de stralen van de douche. “Zullen we straks nog even verder gaan?”, fluistert Paul na een tijdje, “ik heb nog een lekker plannetje met je”. Ik lach mijn lief toe: “alleen als je laat zien dat je een echte stoere cowboy kunt zijn”. Ik kijk, terwijl ik dat zeg, naar beneden, naar zijn half slappe mannelijkheid. “Don’t worry baby”, vervolgt Paul zijn zelf begonnen spel, “my dick will be as hard as a rock, you’ll see!” We spoelen ons nog even de zeep van onze lichamen en stappen de douchecabine uit. Na het afdrogen, leidt Paul me naar onze slaapkamer.

Daar aangekomen zegt hij me op mijn buik te gaan liggen en even later ruik ik de massageolie die hij op zijn handen heeft. Zijn handen maken paden over mijn rug, waar hij langs gaat in een heerlijk loom tempo, omhoog en omlaag, soms teder kriebelend, dan weer met een lichte druk. De spieren op mijn rug verslappen, ook omdat ik me helemaal aan hem over geef. “Do with me what you want honey”, vervolg ik het spel. Het blijkt dat ik hem daarmee heb aangemoedigd, want hij pakt mijn heupen beet en tilt zo mijn onderlijf omhoog. Nu ik op ellebogen en knieën steun, lig ik met mijn billen in de lucht. Het duurt maar even of ik voel de warme tong van mijn lief tussen mijn billen door glijden. Hij stopt bij het kleine gaatje en likt daar zachtjes over heen. Dat kriebelt geweldig, zo zeer dat ik er hartstochtelijk van begin te zuchten. Dat wordt heftiger als hij het puntje van zijn tong stevig tegen het midden van mijn sterretje drukt en mij zo met zijn tong begint te neuken. Hij duwt met zijn tong en laat dan weer los, duwt en laat los. Ik voel de spier van mijn kontje weerstand bieden en toch voelt het ook heerlijk ontspannend. En dan moet er bij mij het hoge woord uit, ik kan er niks aan doen als ik verlangend hem toe hijg: “Oh lieverd, neuk me daar”. “Is goed lieverd”, antwoordt Paul. Hij weet dat het over is met het cowboy-spel. Het is al vaker voorgekomen, dat wanneer één van ons beide het over een andere boeg gooit, het voor ons duidelijk is dat het spel is uitgewerkt. De reden is meestal dat we iets gaan doen, dat niet in het spel past. In dit geval laat het zich gemakkelijk raden: mijn kontje is slechts voor ons beiden. Dat we daar plezier aan beleven komt niemand anders te weten, dat is privé…

Ik heb het nog niet gezegd of ik voel hoe Paul de natte vingertop van zijn wijsvinger tegen mijn kontje duwt. Even voel ik weerstand, maar dan opent mijn kringspier zich en laat de vinger toe. Direct daarna trekt Paul zijn vinger terug, laat er nog meer spuug op landen en steekt die weer terug in mijn warme holletje. Vervolgens neukt hij mijn kontje met zijn vinger. Traag glijdt zijn vinger erin en eruit, het voelt zo fantastisch geil. Ik zucht en kreun dat het een aard heeft, het is te hopen dat de buren niet thuis zijn. “Nog één schatje?”, vraagt Paul, waarop ik smachtend “Jaaaahhh” zucht. Hij steekt een vinger bij, waardoor mijn sterretje nog iets meer wordt opgerekt. Ik wacht tot het strakke gevoel voorbij is en jawel, daar begint het genieten weer. Twee kleddernatte vingers, tegen elkaar aangedrukt, glijden mijn kontje in en uit. Het voelt zo anders dan in mijn kutje, het is spannend en ondeugend en zo ontzettend geil voor mij en mijn schat. “Kan het liefje?”, vraagt hij attent. “Ohhhh jaaahhh, ik wil je in me”, wind ik hem verder op. Hij laat zijn vingers uit mijn strakke gaatje glijden. Ik zie dat hij onder het dekbed een flacon glijmiddel heeft verstopt. Hij draait de dop er af en laat een flinke hoeveelheid glibberig vocht op zijn piemel stromen. Direct daarna voel ik de keihard geworden eikel tegen mijn sterretje geduwd. Tergend langzaam voel ik de druk toenemen. In het zelfde lome tempo opent mijn gaatje zich om die heerlijke, slanke pik van mijn lief te ontvangen. En dan…. glibbert zijn volle lengte in één keer bij mij naar binnen.

“Neuk me lieverd, naai me maar”, smeek ik. “Ohhhh schat, wat ben je toch mooi, wat een heerlijke billen, ohhhhh”, kreunt Paul terug. Wat ben ik blij dat zijn pik van bescheidener formaat is dan die van mijn Texaanse chatmaatje. Die moest eens weten wat ik nu aan het doen ben. “Oh please let me fuck your horny ass”, zou hij verzuchten. Maar nee, dit is echt voor mijn Paul, mijn lieverd. Die neukt me in mijn kontje. Zijn lul glijdt in en uit en ik vind het fantastisch. We zuchten, steunen en kreunen. Wat word ik geil, Paul brengt me zo ver dat ik grom van opwinding. Zijn heupen duwen elke keer zijn hele penis bij mij naar binnen. Na een poosje stopt hij even en laat nogmaals een hoeveelheid glijmiddel over zijn stijve lid vloeien. Ik hou het niet meer en smachtend verzucht ik; “toe nou snel, kom weer in me!” Tot mijn tevredenheid gehoorzaamt hij meteen. Hardop grommend ontvang ik zijn behaaglijk warme piemel weer tussen mijn billen. Wat is het glad in mijn gaatje, soppend word ik geneukt, geneukt en geneukt. Oh, ik kan bijna niet meer. Maar met een laatste inspanning breng ik één hand naar mijn clitoris en duw er met mijn vlakke hand op. En dan gebeurt het: mijn klitje explodeert meteen. Mijn orgasme is enorm. Ik zucht, ik grom, ik schreeuw de meest intieme taal naar mijn lief; “geile donder van me, ahhhh”. Mijn hele onderlijf verkrampt.

Nauwelijks een seconde later haalt Paul zijn penis uit mijn kontje. Hij houdt die met de volle vuist vast, rukt nog een enkele keer en ook hij komt hartstochtelijk klaar. “Ohhhh geil wijfie”, roept hij als hij zijn sperma in grote stralen op mijn rug spuit. En nog een ruk en weer ontspringt er een lading zaad uit zijn pik. Ik voel hoe er warme plekjes op mijn rug ontstaan van de grote witte druppels.

Even later zie ik hoe hij naast mij op het bed ploft. Ook ik ga liggen en omstrengeld kussen we elkaar. Ik voel hoe zijn penis nadruppelt op mijn been, het liefdesvocht waar ik zo veel van hou. En ik? Ik voel me heerlijk voldaan. Mijn lief weet wat hij doet, want door het vele glijmiddel voelt mijn kontje glibberig en daardoor prettig aan. Geen centje pijn. “En? Hoe vond je het?”, fluistert hij. “Je deed het fantastisch”, vertel ik hem teder, “zie je lieverd hoe ik voor jou ben? Daar is mijn chatvriendje niks bij hoor”. “Weet ik toch wel lieverd”, glimlacht hij terug, “ik kijk wel eens een pornootje, jij videochat wel eens, maar dit is the real deal, isn’t it?” Ik moet weer eens om zijn pientere humor lachen en antwoord: “Sure baby, sure!”.

Een paar dagen ontmoet ik Jack weer op Skype. Als ik hem hoor praten, met zijn plattelandsaccent moet ik grinniken. Jack moest eens weten. Laat hem maar in de waan dat hij degene is die me zo geil kan maken. Het is leuk met mijn Texaan, maar met Paul is het ge-wel-dig!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *