— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dag

Het is nog vroeg. Het licht in de slaapkamer is diffuus, schemerig. Een enkele zonnestraal ontsnapt aan de gordijnen en vormt een heldere baan op het wit van de lakens. Het is niet het zonlicht dat me heeft gewekt, maar het gevoel van jouw lippen tegen mijn schouder. Ik glimlach, murmel iets en duw me dichter tegen je aan. Je lichaam voelt solide, warm en veilig achter me. Mijn billen passen precies in het kuiltje tussen je onderbuik en je bovenbenen. Ik voel de spieren in mijn lijf trekken. Het is de zoete pijn van ontelbaar vaak klaarkomen.

We waren vannacht nauwelijks in staat om elkaar met rust te laten. Elke blik bevatte een belofte, iedere aanraking was elektrisch geladen. Je hoefde me maar aan te kijken en ik voelde mezelf smelten. Ik was hulpeloos; niet in staat me te verzetten tegen de begeerte die post vatte in mijn bloedvaten, mijn cellen, mijn huid. Ik herinner me dat ik in je ogen keek, voelde hoe mijn kutje nog natter werd en prevelde ‘oh help het gebeurt weer’ op een moment dat we compleet verzadigd hadden moeten zijn. Mijn buik verkrampt licht als ik eraan terug denk. Mijn heupen bewegen een kort moment rusteloos tegen je aan onder invloed van de beelden en herinneringen aan de afgelopen nacht.

Ik voel je mond een grijns vormen tegen mijn schouderblad. Je bijt zachtjes in mijn huid en gromt nauwelijks hoorbaar. Mijn adem stokt in mijn keel. Mijn dijen openen zich iets en ik voel mijn klitje opzwellen. Ik weet dat als ik nu uit bed zou stappen ik nauwelijks in staat zal zijn om te lopen, laat staan zitten. Toch ben ik geil. Alweer. Ik druk verkennend mijn kontje tegen je aan en voel daar het overduidelijke bewijs van jouw opwinding. Je bent keihard.
Je armen sluiten zich een moment vaster om me heen voor je me weer loslaat. Je hand danst over mijn naakte huid. Van de bovenkant van mijn arm naar beneden over de gevoelige vlakte van mijn buik. Je raakt heel licht mijn dijen aan. Maar voor ik het gevoel in me kan opnemen, zijn je vingers alweer vertrokken.

Je streelt de zijkant van mijn borsten. Ik haal sissend adem. Het gevoel resoneert rechtstreeks in mijn klitje. Je duim haal je over mijn tepel. Heen en weer. Heen en weer. Mijn kontje wiegt in hetzelfde ritme tegen je aan. Ik druk mijn billen vaster tegen je erectie, ontspan de spieren in mijn bovenbenen en trek me iets van je terug. Ondertussen kantel ik stiekem mijn bekken in de hoop dat de top van je pik mijn gladde opening weet te vinden. Het is een ingewikkelde choreografie, maar we voeren haar in perfecte harmonie uit. Ik wieg naar voren met jouw heupen vlak achter me. Laat ik me terugzakken dan val jij ook iets terug. We glijden en wrijven tegen elkaar aan.

Onze handpalmen hebben elkaar blind gevonden, onze vingers zijn met elkaar verstrengeld. Ik kijk naar onze ineengeslagen handen in het ochtendlicht en voel het laatste restje slaap uit mijn poriën wegtrekken. Ik ben wakker en heb vreselijk veel zin in je. Ik onderneem nu serieuze pogingen om je eikel tussen mijn schaamlippen te vangen. Je lacht hardop. Een lach die overgaat in een kreun als het me lukt. Ik buig iets voorover zodat mijn billen een beter hoek vormen. Draai me half op mijn buik en spreid mijn benen. Ik knijp de spieren in mijn kutje samen. Ik kan je eikel duidelijk voelen. Een zalige gewaarwording. Loom draai ik kleine cirkeltjes met mijn heupen. Jij beheerst je en laat alleen het puntje van je lul oppervlakkig in me verdwijnen. Je handen glijden naar mijn heupbeenderen en verschikken iets aan mijn positie. Een seconde later weet ik waarom. Zonder waarschuwing neem je me ineens heel diep. Ik voel het overal. Mijn adem wordt een zacht gesnik.

Je vult me zalig. Door jou geneukt worden is een exquise marteling die ik met heel veel genoegen onderga. Je glijdt nu heel regelmatig in mijn kutje heen en weer. Het tempo is rustig en je bewegingen beheerst. Ik word steeds natter bij de zoete frictie van jouw harde pik in mijn kutje. Ik duw mijn kontje omhoog om je aan te sporen. ‘Alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft,’ fluister ik. Ik smeek je om me steviger te neuken. De snelheid op te voeren. Heel even laat je je gaan. Neem je me hard en diep. Het gevoel van je pik zo ver in me zendt vibraties door mijn hele lijf. Ik kreun, jammer en hijg. Ik heb gevoel dat ik alleen nog maar mijn kutje ben. Mijn kutje waar jouw pik in zit. Niets meer dan dat. Een gat dat geneukt wordt. Je bewegingen worden rustiger, alsof je voelt dat ik nog niet klaar wil komen. Je gaat zitten en trekt mij met je mee. Je erectie is nog altijd diep in me.

Ik leun voorover en plaats mijn handen op het matras om mijn evenwicht te bewaren. Ik strek mijn onderrug in de wetenschap dat je nu kunt zien hoe je pik in me verdwijnt. Heel langzaam wip ik mezelf iets omhoog. Ik kijk tussen mijn armen door naar beneden waar onze lichamen met elkaar verankerd zijn. Ik zie dat je lul glinstert van mijn vocht terwijl je millimeter voor millimeter tussen mijn lippen tevoorschijn komt. Het is een vreselijk mooi en geil gezicht. Net voor je ontsnapt, laat ik mezelf weer zakken. Ik krijg kippenvel van alle sensaties die door me heen wervelen. Ik zie wazig en het bloed klopt in mijn oren. Ik laat mezelf een paar keer over je heen zakken. De wetenschap dat jij ook kijkt, dat je kunt zien wat je met me doet, maakt me nog geiler. Ik weersta de verleiding om mezelf nog een keer op je te spiesen en maak mezelf van je los.

Je laat je op je rug zakken en ik maak van de gelegenheid gebruik om me in de volle lengte over je uit te strekken. Ik kus je zachtjes. Je lippen openen iets en ik voel je tong tegen mijn onderlip. Het lijkt zo’n onschuldig gebaar, maar ik voel de spieren in mijn kutje hard samentrekken als reactie. Ik laat mijn lippen over je kaak gaan, naar je hals. Druk vlinderzachte kusjes over je borst. Vlak bij je ene tepel, terwijl ik onverwacht mijn vingers over je andere tepel laat gaan. Mijn haren hangen los en kietelen over je huid. Steeds verder daal ik af. Ik wil je pik in mijn mond, maar probeer iets van zelfbeheersing te faken. Ik blaas zacht over het glimmende topje. Je pik schokt omhoog waardoor de onderkant van je eikel tegen mijn lippen komt te liggen. De verleiding is nu te groot. Ik laat mijn tong over de bovenkant gaan en proef daar de smaak van jou en mij samen. Ik open mijn lippen en laat je harde lul naar binnen glijden. Ik hoor gekreun. Jij zou het kunnen zijn, maar voor hetzelfde geld ben ik het zelf. Ik haal mijn tong langs je harde schacht en laat je ontsnappen aan mijn lippen. Ik veeg ongeduldig mijn haar uit mijn gezicht. Ik wil je gezichtsuitdrukking kunnen zien als ik je pijp. Ik wil dat jij kunt zien hoe ik mijn tong over je stijve pik laat gaan.

Je draait je lichaam zo dat je gezicht steeds dichter bij mijn kutje komt. Maar al te bereid om hieraan mee te werken, plaats ik mijn benen aan weerszijden van je hoofd. Je slaat het geraffineerde plagen dit keer over. Je tong vindt feilloos mijn klitje. Ik kreun en probeer me te blijven concentreren op het gevoel van jouw pik in mijn mond, maar ik moet het opgeven op het moment dat je de punt van je tong diep in mijn kutje laat verdwijnen terwijl je neus tegen mijn klitje aanduwt. Het gevoel is zo intens dat ik onwillekeurig begin te rijden. Ik kreun met jouw pik nog diep in mijn mond en zuig zachtjes maar halfslachtig. Al mijn concentratie balt zich samen op de plek waar ik jouw mond voel. ‘Neuk me,’ vraag ik je.

Je laat je tong nog een keer diep in me verdwijnen en duwt me dan op mijn rug. Je zit op je knieën tussen mijn benen en kijkt op me neer. In je ogen ligt de blik van een heerser. Een overwinnaar. Je weet dat ik als was in je handen ben. Je pakt mijn rechterbeen en legt deze tegen je schouder. Het andere kromt zich als vanzelf om je heup. Je blijft me onafgebroken aankijken terwijl je me neemt. Het gevoel van je lul in me is onbeschrijfelijk. Je heupen bewegen fel naar voren en naar achteren. Ik breng nu ook mijn andere been omhoog om je nog beter te kunnen voelen. Ik kan niets anders doen dan op mijn rug liggen en jou je gang laten gaan. Ik voel de wanden van mijn kutje steeds heviger samentrekken. ‘Vinger jezelf voor me,’ fluister je. Het lijkt wel alsof je in mijn hoofd zit. Ik aarzel geen seconde en wrijf met drie vingers over mijn klitje. Het verbaast me dat ik niet in rook opga. Ik voel dat ik klaar ga komen, maar heb iets meer nodig. Ik vind je blik. ‘Alsjeblieft, alsjeblieft, mag ik, mag ik klaarkomen?’

Je neukt me nu zo hard dat ik bijna niet meer voel wanneer je je terugtrekt of toestoot. Ik zie aan het samenknijpen van je ogen dat je ook heel dicht tegen een orgasme aan zit. ‘Kom maar,’ zeg je ineens. Ik climax onmiddellijk. Mijn onderlichaam komt schokkend omhoog, de spieren in mijn dijen en kutje trekken hard samen. Tegelijkertijd voel ik jouw hete zaad in me spuiten. Mijn hele lijf schokt onder het intense gevoel van ons klaarkomen.
Ik laat mijn benen zakken en sla ze om je middel. Mijn armen haken zich als vanzelf om je schouders. Ik trek je bovenop me. We hijgen allebei. Ik begin te lachen. Het is pure vreugde. Jij lacht ook. Je draait je hoofd iets opzij en snuffelt in mijn hals. ‘Goedemorgen,’ zeg je zachtjes in mijn oor.
‘Goedemorgen.’

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. K 22 nov 2018
  2. Hanna 04 aug 2020
  3. Helena 20 aug 2022
  4. Dorien 07 mei 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *