— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Solo zingen, deel 2

Nadat ik het trilei cadeau had gekregen, sliep ik de hele week niet en het werd erger naarmate de woensdagavond dichterbij kwam. Zou ik het eitje tijdens de repetitie indoen, of toch niet? Het hield me dagelijks bezig en op de woensdag zelf was ik de hele dag zenuwachtig en opgewonden. Als ik er alleen al aan dacht kreeg ik zowat een orgasme! Ik liep al dagen met inlegkruisjes omdat ik zo nat was. Voordat ik mijn jas aandeed ging ik nog een keer naar de wc en ging zitten, met het eitje in mijn handen. Mijn poesje klopte wild, zo geil was ik! Ik trok mijn onderbroek uit en deed een plas. Tijdens het afdrogen was het wc-papier drijfnat. Ik pakte het eitje en duwde het diep naar binnen. Ik raakte mijn klit aan en ontplofte meteen! Ik kreunde en gooide mijn hoofd in mijn nek! Het eitje glibberde er bijna weer uit door het pulseren van mijn vagina. Ik duwde het eitje weer terug, deed een maandverbandje om en trok mijn broek omhoog. Oef, dit beloofde nog wat.

Terwijl ik van mijn auto naar het gebouw liep hoorde ik voetstappen achter me en ik voelde mijn benen nog slapper worden. “En? Heb je je goed voorbereid voor je solo?” Ik knikte en kreeg een hoofd als een tomaat. Mijn mond werd droog en ik slikte. Hij keek me glimlachend aan en zei: “We doen het rustig aan” en hij liep voor me uit de zaal in. Ik hing mijn jas op en schoof de bank in. De hele avond zat ik te schuiven op de bank en probeerde me te concentreren op de teksten en de noten, in plaats van op het eitje wat ik voelde zitten. Weer ontweek hij mijn blik alsof ik er niet stond. Ik verwachte elk moment iets te voelen maar dat bleef uit. Totdat ik mijn solo moest zingen. Ze zeggen dat niemand het merkt als je zenuwachtig bent maar deze keer moesten mijn koorgenoten wel aan me zien dat er wat aan de hand was, ik stond te trillen op mijn benen. Ik pakte de microfoon en wachtte totdat ik in mocht zetten. Met knikkende knieën en trillende stem zong ik wat ik moest zingen en tot mijn verbazing ging het beter dan normaal.

Voordat ik ging zitten zei hij: “Zie je wel dat het zo beter gaat?”, hij knipoogde en ik schoof met een rood hoofd de bank in. Toen de anderhalf uur voorbij waren en ik tot mijn grote teleurstelling niks had gevoeld, was ik tegelijkertijd opgelucht. Maar het vuur tussen mijn benen was nog niet gedoofd. Ik pakte mijn jas en ging buiten staan bij de anderen. Even later kwam hij erbij staan, met zijn rechterhand in zijn broekzak. Ik zag het meteen, hij had iets in zijn hand. Mijn hart ging als een idioot te keer en voordat ik het wist voelde ik de eerste trilling. Een bliksemschicht vloog langs mijn ruggengraat en mijn hoofd begon te tollen! Het was nog geiler dan in mijn fantasie! Mijn onderbuik klopte en mijn tepels werden zo hard dat mijn borsten pijn deden. Mijn ademhaling versnelde zich en ik zuchtte diep om het te verbergen. Ik stopte mijn handen in mijn winterjas en dook met mijn hoofd tussen mijn hoog om mijn nek gewikkelde sjaal. Ik beet op mijn lip en haalde opgelucht adem toen het trillen stopte. Mijn poesje pulseerde als een op hol geslagen waterpomp en mijn klit klopte zo erg dat het mijn hele poes kneedde! Ik durfde hem niet aan te kijken maar toen hij tegen me begon te praten moest ik wel. “Ging goed joh, je solo, dat is nou precies wat ik bedoelde!”.

Weer voelde ik het eitje trillen en ik kon niet voorkomen dat mijn lichaam schokte. Mijn ademhaling ging nog sneller dan een minuut geleden en ik kneep mijn benen tegen elkaar. Nog een keer en ik zou exploderen. Ik keek hem snel aan en hij keek terug met zijn glimoogjes en genoot zichtbaar van wat hij moest zien in mijn ogen. Een korte trilling en ´t stopte weer. Ik probeerde me in te houden, keek om me heen of mensen wat in de gaten hadden maar niemand leek ons te zien. Ik wilde ontlading, maar ook weer niet waar iedereen bij was, ik wist namelijk niet hoe ik zou gaan reageren! Hij stootte met zijn schouder tegen de mijne en ik moest een eindje met ´m weg lopen van de groep vandaan. “Loop effe met me mee naar mijn auto”. Met benen als elastieken liep ik met hem mee naar de parkeerplaats en daar drukte hij me, buiten het licht van de lantarenpaal, tegen zijn auto aan. “Jij wilt mij he?” Ik kon niet anders dan knikken. Zijn hand zat nog steeds in zijn broekzak en ik voelde het eitje weer kort trillen. Zijn andere hand was naast mijn hoofd en hij leunde daarmee tegen zijn auto. “Maar je weet ook dat je mij niet kunt krijgen he?”. Ik knikte en opende mijn mond om te kunnen hijgen. Hij boog zich naar voren en ik kon zijn warme adem voelen en ruiken, hij rook naar koffie. Weer trilde het eitje, nu iets langer en mijn poesje begon te pulseren. Hij bleef in mijn ogen kijken en ik bleef in zijn ogen kijken. “Dit is het enige wat ik je kan geven”. Hij drukte zijn rechter bovenbeen tussen mijn benen en ik gebruikte het dankbaar als steun want ik zakte zowat door mijn knieën.

Hij bleef me aankijken en terwijl ik het eitje aan en uit voelde gaan, kwam ik steeds dichter bij mijn hoogtepunt. Ik liet mijn hoofd tegen de auto leunen terwijl ik sneller begon te hijgen. Mijn onderbuik begon harder te kloppen en mijn klit die tegen zijn bovenbeen drukte leek uit elkaar te ploffen. Ik zag hoe hij genoot van wat hij in mijn ogen zag en op mijn gezicht kon zien, de lijntjes rondom zijn ogen werden dieper terwijl zijn ogen meer begonnen te glimmen. Op het zelfde moment dat zijn mond in een brede glimlach trok, begon het eitje harder te trillen dan het tot nu toe had gedaan. Ik sloot mijn ogen en zag alles draaien, vuurwerk werd afgestoken achter mijn oogleden en ik leek te zweven. Hij drukte zijn bovenbeen harder tegen mijn kruis en ik kreunde het uit. Mijn poesje pulseerde zo hard dat het eitje eruit vloog en ongemakkelijk tussen mijn schaamlippen kwam te zitten en nog na trilde op mijn klit. Met mijn ogen dicht probeerde ik mijn ademhaling onder controle te krijgen en slikte ik een paar keer. Ik voelde hoe hij zijn bovenbeen tussen mijn benen weghaalde en een stap terug deed. “Volgende week mag je weer solo zingen”. Hij opende de portier van zijn auto en stapte in en reed weg. Ik zag tot mijn opluchting mijn eigen auto vlakbij staan en stapte snel in. Reken maar dat ik volgende week weer solo zou willen zingen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *