— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vagina vertelt

Ik durf het bijna niet te zeggen: ik heb vandaag zo zalig gesopt… paradijselijk gewoon!
Ik lag heerlijk op een warme matras van mul zand. De zon en de wind streelden mijn hele lichaam, en langzaam kreeg ik een waas voor mijn ogen. Ik slaakte een diepe zucht toen in mijn onderbuik een gevoel ontstond van ontspanning, bevrijding zelfs. Ik voelde me als een speelbal, heen en weer bewogen door de zoele wind, zwevend op een roze wolk van strelende vingertoppen, kussende lippen, proevende tongen en tastende tepels, tintelend over mijn huid, zalig als de douche die Penis en ik elke ochtend nemen onder de waterval. Ik begon spontaan mezelf te strelen, van top tot teen. Mijn lichaam deinde, golfde, schokte onbeheerst; ik begon te dansen, hoorde mezelf hijgen, kreunen, ja zingen!

Mijn vingers beklommen trippelend mijn venusheuvel, om tenslotte alle tien te verdwijnen in de schemering van mijn wiegende, wijde liefdesspagaat. En toen… oh, als ik eraan terugdenk voel ik het weer: er schoot een felle bliksemschicht in mijn onderbuik, alsof ik hard en diep werd geneukt, sterker nog, het was of ik opnieuw werd ontmaagd! Ik gaf een gil, ik sopte en sopte, mijn vocht stroomde heet langs mijn dijen, maar ik wist niet van ophouden, oh nee, nooit ofte nimmer! Kermend rolde ik over de grond, ik kronkelde, ik spartelde… en balsemde mezelf met mijn eigen vocht.

Penis kwam inmiddels terug uit het bos. Hij dacht dat ik pijn had en kwam bij me zitten, maar ik was te ver buiten zinnen om uit te leggen wat me overkwam. In plaats daarvan viel ik op hem aan, en toen hebben we gevreeën, zo lang, zo zacht, zo heerlijk, zo intens, net of we elkaar voor het eerst naakt zagen, onze lichamen waren als nieuw, als herboren! Bij het vallen van de avond vierden we de liefde, de schoonheid, het leven; een explosie van genot zinderde in onze zintuigen.

Hij nam me van achteren bij mijn borsten, nog vochtig van de vrucht van mijn eigen opwinding, de balsem waarmee ik ze in extase had ingesmeerd. Dat moet hij gevoeld hebben; uit zijn blik sprak verrassing, verrukking. Ik keek hem verleidelijk aan, en kreunde: “Neem me.”

Hij nam geheimzinnig lachend een sinaasappel in zijn grote, sterke hand. Pas toen zag ik wat hij allemaal voor lekkers had opgehaald. Hij was van plan een waar feestmaal aan te richten! “Deze is net zo lekker als die van jou”, zei hij zacht, en voegde eraan toe: “Sappig en rijp, een vrucht vol opwinding!”

Ik smolt, weerloos. Hij had mijn andere borst nog in zijn hand, en in hetzelfde ritme waarmee hij die teder masseerde, kneep hij de sinaasappel fijn zodat zacht prikkend sap over de zwellende ronding en in mijn decolleté liep. Ik duizelde, wankelde van pure geilheid. Ik hief mijn armen in volledige overgave, kon slechts toelaten hoe het vocht mijn navel vulde, zelfs mijn onderbuik werd drijfnat.

Hij raapte een tros druiven op. Ik zocht steun, leunend tegen een palmboom, en zonder nadenken spreidde ik voor hem mijn benen. Hij knielde neer en duwde de tros in mijn soppende kruis, terwijl hij nog een sinaasappel over mijn borsten uitperste. Ik dacht dat ik al heel wat had meegemaakt, maar dit was zelfs voor mij nieuw. Hij hapte in allebei mijn borsten, liet zijn tong dansen rond mijn sidderende tepels en vulde mijn gulzige kut met het sap van de heerlijkste vruchten!

Hij boog nog dieper, ik dacht dat hij me wilde beffen. Maar eerst was mijn navel nog aan de beurt. Omlaag kijkend tussen mijn glimmende borsten zag, hoorde en voelde ik hoe hij die smakkend tongzoende, intussen ook mijn billen insmerend met geurig, tintelend sap. Hij daalde het laatste stukje af in het dal van mijn venusbron. Inmiddels wist ik helemaal niet meer wat me overkwam. Mijn schaamlipjes schrijnden een beetje, maar werden al gauw geblust, gesust, gekust door zijn gekreun dat trilde in mijn hele onderbuik; hij neukte me met zijn warme tong en ik voelde zowel mijn eigen vocht als dat van het fruit langs mijn benen stromen. Zijn handen balsemden, zalfden me in mijn volle lengte, hij kon overal bij.

Kermend zakte ik door mijn knieën, balancerend op mijn kruis golfde ik in zijn ritme. Ik was volkomen ontspannen, leek te zweven, maar ondanks mijn gesloten ogen zag ik alle kleuren van de regenboog. Hoe vaak ik ben klaargekomen durf ik echt niet te zeggen, ik zit nu al te blozen.

Na wat wel uren leek, kwam hij overeind. Ik vergat te kijken wat hij ging doen maar hij neukte me meteen, oh zo diep, en liet zijn liefde stromen. De palm veerde op onze beweging, leek die te versterken; ik liet me berijden, sneller en sneller, wilder, harder! Ons volgende orgasme was een totaalervaring, geen afzonderlijke sensatie maar één explosie van gemeenschappelijk genot.

Alweer veel later, nog nauwelijks bij zinnen, werd ik – gewichtloos – opgetild. Was hij nog meer van plan? Hij bleef nog steeds diep in me, trok niet terug. Ik omsloot zijn heupen toen hij me een eindje droeg en bovenop me kwam liggen in een bad vol vruchten dat hij blijkbaar had klaarstaan. Soppend en druipend rolden we door een modderpoel van jam in de heerlijkste smaken. De koele, prikkelende smeerboel werd steeds erger naarmate ons plezier groeide. Glibberend buitelden we om elkaar heen, een nieuw orgasme was meteen een feit en onze geile kreten daverden over het strand.

Bevangen door bedwelmende bloemengeur rolden we het struweel langs de kust in. Daar volgde weer een gang van het banket, waarbij onze tongen volledige vrijheid genoten. We likten elkaar helemaal schoon, wat niet altijd gemakkelijk ging door onze nog altijd voortdurende gemeenschap. Maar zowel de uitdaging als het plezier was daardoor des te groter, om nog maar te zwijgen van ons orgasme dat opnieuw in alle hevigheid oplaaide…
Maar pas bij het toetje kwam de echte climax.

Wat bleek: verderop in het bos, in de schemering van de inmiddels vallende avond stond een rozenbed. Vind je dat niet romantisch? Een ware berg van rode blaadjes nodigde ons uit voor een wilde nacht. De maan was opgekomen, vol en rijp als een meloen streelde hij onze geurige lichamen terwijl we ons al vrijend in het zachte dikke kussen lieten vallen. Ondanks ons likduet plakten we allebei nog behoorlijk, maar dat was juist de bedoeling: de rozenblaadjes bleven als postzegels aan onze huid zitten en hoe we elkaar ook streelden, wat eraf ging kwam er even snel weer aan!

In een wolk van rozengeur werd iedere tongzoen een heerlijke worstelwedstrijd zonder gewin of verlies. We kwamen gewoon niet meer van elkaar los. De rozenblaadjes bedekten ons van top tot teen als een zwerm vlinders. En toen vroeg Penis plompverloren:“Zie je de maan?”
“Ja?”
“Die krijg je als toetje.”
“Doe niet zo mal!”
“Nee echt, wacht maar af.”

Hij rolde bovenop, reikte naar iets op de grond, en toonde me de grootste, sappigste watermeloen die ik ooit heb gezien. Toen kwam hij overeind. Zijn silhouet stak machtig, majestueus af tegen de sterrenhemel waarin hij al rijdend op mijn wiegende heupen de meloen leek op te hangen als een tweede maan. Hij tilde de enorme vrucht hoog boven zich uit – en brak hem in stukken zodat we allebei werden overspoeld door een bruisende sapdouche.

De rest van de nacht was één lange orgie die me nog lang zal heugen. Ons rozenbed klotste, sopte onder ons toen we voor de zoveelste keer op elkaar aanvielen. Ik was de tel van onze orgasmen volledig kwijt, zelfs nu nog voel ik mijn onderbuik tintelen bij de zalige herinnering. De dieren in het bos leken met ons mee te doen, de fonkelende sterren klonken als muziek… als een steeds groter groeiende rozenblaadjessneeuwbal rolden, dansten we over ons hele eiland, om tenslotte van de hoge rotsen in zee te storten.

Toen ik weer aanspoelde, was mijn lichaam even schoon en fris als altijd. Ik bleef in zee tot Penis me terugvond. Hij liet niet lang op zich wachten. Ik kwam naakt uit de branding, en druipend van het zeeschuim verleidde ik hem met een heerlijke welkomstdans. Zodra ik hem zag, sloeg mijn fantasie op hol. Nog zonder woorden vroeg, smeekte, schreeuwde mijn lichaam om het zijne, mijn onderbuik tintelde al bij de aanblik van zijn erectie.

Het was eb en ik voelde de stroming langs mijn lichaam zuigen. Ik kreeg visioenen van zijn handen toen ik mijn intiemste plekjes aan de branding overgaf. Ik droomde dat het er tientallen waren, alle voorzien van een veelvoud een vingertoppen, o zo zacht, o zo gevoelig, omgekeerd besefte ik dat ik zelf beschikte over een oneindig arsenaal aan vrouwelijk wapentuig, waarmee ik ons steeds opnieuw oplaaiende liefdesduel moeiteloos zou kunnen winnen. Het getij streelde mijn heupen, billen en kruis in hetzelfde ritme als de golfbeweging van mijn onhoudbare orgasme en met een kreet van genot begon mijn dans.

In een vloeiende beweging stond ik op uit de volgende golf. Hij keek meteen om, en we waren allebei verloren. Ik glansde in het strijklicht, en zag nog net hoe zijn liefdeszwaard nog verder groeide, voorzien van een glimmende genotknop, enkel en alleen geschapen om te worden verzwolgen in het diepst van mijn vrouwelijkheid. Toen sloot ik mijn ogen.
Gewichtloos dreef ik op de zoele wind het strand op. Een ragdun net van druipend schuim omsloot mijn ranke rondingen. De stralen van de ochtendzon vulden iedere porie van mijn tintelend ontvankelijke huid. Zwaaiend met mijn benen, wiekend met mijn armen zweefde ik boven mijn spiegelbeeld. Mijn haar droogde snel en vlamde goud als liefdesvuur rond mijn pirouettes. Ook het gouden dons in mijn kruis lichtte op, toen ik heupwiegend mijn dijen spreidde en kreunend neerzonk in liefdesspagaat.

Het laatste zeewater blonk in mijn navel toen ik achteroverboog en deinend toegaf aan een nieuw orgasme. Zijn schaduw opende mijn ogen. Hij stond wijdbeens, de zon als een aureool om zijn hoofd, en ook zijn kruis straalde als een nieuwe ster met de glans van liefdesolie die romig van zijn erectie droop. Mijn mond zakte losjes open toen ik overeind kwam en met mijn tong naar hem reikte. Met halfgesloten ogen, likje voor likje, naderde ik het punt waarop hij… Nee, ik ging net niet zover dat hij opnieuw klaarkwam. De room van zijn vorige orgasme was nog heerlijk zacht en warm, en ik gunde zowel hem als mezelf de voorpret van een langzaam voorspel.

Hij zakte van genot iets door zijn knieën, waardoor ik andere wapens in stelling kon brengen. Lonkend, likkend langs mijn lippen liet ik hijgend mijn borsten deinen, waarbij mijn tepels rond zijn genotknop dansten. Zijn wippende erectie raakte ze af en toe, zodat er vonken uit leken over te springen. Zijn genotknop moet hebben gegloeid van opwinding, want ik werd besprenkeld met hete straaltjes liefdesolie! Ik begon mijn borsten te balsemen, af en toe mijn vingers langzaam aflikkend, verleidelijk lachend en lonkend.

Hij kwam steeds verder over me heen staan, golvend en deinend met zijn machtige lijf. Tenslotte viel hij op zijn knieën. Mijn aanvalsplan was geslaagd! Ik viel zelf natuurlijk ook om, gevangen tussen zijn dijen, en werd nu in mijn gezicht gestreeld door zijn heerlijke, natte genotknop. Mijn tong liet zich deze buitenkans niet ontnemen, en terwijl ik langs mijn lippen likte, proefde ik tegelijkertijd de warme zachtheid van zijn erectie die een hevig orgasme in mijn smachtende mond stortte. Kreunend dronk ik gulzig, kreunend schonk hij gul… totdat mijn mond overliep. Hij liet me overeind komen, ik gleed in zijn omhelzing, we strengelden ineen en onze monden smolten glibberend samen in een tongzoen waaraan geen einde kwam. Hij probeerde me te neuken, maar ik slaagde erin zijn steken te ontwijken; ik wilde zelf het Gouden Moment bepalen.

Zo dansten we over het strand, buitelend en stoeiend tot ik kans zag hem tegen de grond te duwen en op zijn heupen te gaan zitten. Mijn borsten zwollen tintelend in zijn handen terwijl ik golvend mijn kruis over zijn erectie heen en weer bewoog. Mijn schaamlipjes dropen van genot, ik nam mijn haar mee in mijn hooggeheven handen, totdat mijn onderbuik tenslotte als een roos openging. Heupwiegend liet ik hem langzaam bij me binnen.

We kwamen op precies hetzelfde moment klaar. Ik voelde zijn genotknop openspringen, zijn orgasme spoot bijna tot in mijn keel! Ik gaf een luide kreet, wat zowel zijn als mijn eigen wellust alleen maar verhevigde. Hij streelde me van top tot teen, onze heupen sloegen op hol, mijn haar zwiepte om me heen, mijn borsten dansten op en neer, en mijn benen namen zijn heupen in de houdgreep. Ons kruis sopte, schuimde, glibberde.

We waren intussen dicht bij de vloedlijn aangekomen, en de eerste golfjes van de vloed kabbelden om ons spiegelbeeld in het natte zand. Daar werd onze samensmelting definitief. Met een diepe zucht daalde ik over hem neer, onze omhelzing was onontwarbaar, onze tongzoen eindeloos. We vielen vrijend in diepe liefdesslaap, één met de zee, één met elkaar…

En toen we wakker werden…
Dat vertel ik nog wel eens!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *