— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Wat een nacht!

We kenden elkaar al ruim anderhalf jaar via een internetsite, toen we besloten om een keer samen op stap te gaan. Gedurende de afgelopen anderhalf jaar waren er perioden dat we heel veel contact hadden, maar ook perioden dat we elkaar bijna niet spraken. Ons contact was leuk, maar soms leek je op msn vrij afstandelijk. We hadden afgesproken op zaterdagavond, om 22.00 uur op de Grote Markt in Groningen. Ik wist zelf dus niet goed wat ik moest verwachten; was dit een date, of gingen we gewoon op stap? Ik zorgde er daarom voor dat ik er goed uitzag, maar niet té. Gewoon een leuk tuniekje, jeanslegging eronder en een paar mooie pumps. Wel had ik voor de zekerheid mijn meest sexy lingeriesetje aangetrokken, je weet het immers maar nooit!

Zaterdagavond, 22.00 uur. Het regende keihard, waardoor mijn humeur er niet beter op werd en ook mijn kapsel had het aardig te verduren. Je smste dat je onder het afdakje voor de kroeg stond. Dat kwam mooi uit; dan hoefde ik ook niet te wachten. Eenmaal aangekomen, was ik positief verrast: ik had je nog nooit in het echt gezien, maar ik vond dat je er in het echt een stuk knapper uitzag als op de foto’s die ik van je had gezien!

We gingen zitten en bestelden ons eerste drankje. Het was in het begin nog een beetje onwennig, maar na een paar minuten kletsten we er vrolijk op los en het leek alsof we elkaar al veel vaker hadden gezien. Na een paar drankjes besloten we om ergens anders heen te gaan. We kwamen in een cocktailbar, waar ik nog nooit was geweest en waar het op dat moment erg rustig was. We bestelden een Sex on the Beach, heerlijk. Die cocktail smaakte naar meer en we probeerden een cocktail die we allebei nog niet eerder hadden gehad. Oef, daar zat veel drank in zeg. Die was wel erg sterk! Ondertussen bleven we lachen en praten.

Steeds maar vroeg ik me af of er vanavond nog meer zou gaan gebeuren, of dat ik me de aantrekkingskracht tussen ons verbeeldde. We besloten naar een andere kroeg te gaan, omdat we zin hadden om te dansen. We bestelden een shotje en die sloeg er, samen met de cocktails die we al hadden gedronken, flink in. We vroegen allemaal foute liedjes aan, zoals the Spice Girls, en we dansten er flink op los.

Hoe het kwam weet ik niet meer, maar opeens stonden we dicht bij elkaar te dansen. De spanning was nu duidelijk voelbaar. Ik boog naar voren en jij deed hetzelfde. Onze hoofden waren nu vlak bij elkaar. Ik pakte je bij je middel en ik trok je naar me toe, zodat onze lippen elkaar raakten. Wauw! Een lange en intense zoen volgde. We waren gewoon aan het ‘hetero-stappen’, dus wij als twee zoenende meiden hadden veel bekijks daar midden in de kroeg!

Na een poosje besloten we daarom om nog naar een andere kroeg te gaan. Daar gingen we gewoon verder met waar we gebleven waren; opgezweept door de muziek waren we flink aan het dansen en we hadden alleen maar oog voor elkaar. Hierbij zoenden we elkaar veelvuldig; de ene keer zacht en langzaam, de andere keer heftig en vol passie. Ook in deze heterokroeg kregen we weer veel aandacht. De vrouwelijke bezoekers waren niet altijd even blij met onze aanwezigheid, maar de mannelijke bezoekers waren echt zeer geïnteresseerd!

We hebben een aantal gratis drankjes aangeboden gekregen en menig mannelijk bezoeker kwam met het verzoek om nog een keer te gaan zoenen, omdat “ze het net hadden gemist”. Al met al, we hadden de avond van ons leven! Rond een uur of drie liepen we naar buiten, we zouden als laatste nog even naar de gay club gaan. We zouden erheen lopen en onderweg vertelde je me steeds hoe leuk je me vond en elke keer bleven we even staan om weer hartstochtelijk te zoenen.

Je had me eerder al gevraagd of ik de komende nacht bij jou wilde blijven slapen. Dat aanbod had ik natuurlijk geaccepteerd; hoe kon ik dat nou weigeren van zo’n mooie vrouw? We waren halverwege op weg en je kon je amper nog beheersen. Je stopte om me te zoenen en ondertussen ritste je mijn jas los. Je kneedde mijn borst over mijn kleding heen en je wreef met je andere hand over mijn spijkerbroek, ter hoogte van mijn kruis.

“A., ga je alsjeblieft met me mee naar huis? Ik wil je, en wel nu”, fluisterde je in mijn oor. Een oudere man, die naar ons had staan staren, vroeg met een dikke grijns of hij ons misschien ergens mee kon helpen. Nadat we hem beslist maar toch beleefd hadden weggestuurd, fluisterde ik in je oor: “Natuurlijk wil ik met je mee naar huis, maar je zult nog even moeten wachten schatje. Geduld is een schone zaak!” Dat laatste zei ik natuurlijk alleen om jou te plagen, want ik wou jou net zo graag als jij mij.

We liepen terug naar onze fietsen en gedurende dat korte stukje kon je niet van me afblijven. Oh, wat vond ik het toch heerlijk dat er zo naar me werd verlangd. Dat had ik nog niet vaak meegemaakt, en ik genoot ervan. We fietsten hand in hand naar huis, maar omdat we allebei vrij veel hadden gedronken, ging dit niet geheel moeiteloos. We moesten vrij ver fietsen en ondertussen vertelde je me dat je me NU wou en dat je niet veel langer meer kon wachten. Dat ongeduldige van je, zo schattig! En tegelijkertijd maakte het me ontzettend geil.

Eindelijk waren we bij je thuis aangekomen. De deur was nog niet open of je begon me alweer hartstochtelijk te zoenen en onze jassen lagen in een mum van tijd op de grond. Ik moest naar het toilet, dus ik plaagde je weer onder het mom dat geduld een schone zaak was. Toen ik terug kwam, was je nog wel zo beleefd om me te vragen of ik iets wilde drinken. Je schonk drinken voor ons allebei in, maar na een paar slokken te hebben genomen, konden we niet langer van elkaar afblijven.

We begonnen hartstochtelijk te zoenen en ik trok jouw shirtje uit. Terwijl we bleven zoenen, loodste jij me naar jouw slaapkamer en je viel op je smalle eenpersoonsbed. Ik kwam bovenop je liggen en zo bleven we nog even zoenen. Jij trok mijn shirt uit, waarna jouw broek volgde. Vervolgens was mijn broek aan de beurt. Toen die op de grond viel, viel gelijk ook al mijn muntgeld op jouw parketten vloer, want een kleine lachbui bij ons veroorzaakte. We hadden echter alleen maar oog voor elkaar, dus in razendsnel tempo lagen onze beide Bh’s en slipjes op de grond.

Oh mijn god, wat heb jij een heerlijk lichaam. Niet te dun, niet te dik en heerlijke volle borsten. Jij had me verteld dat je nog niet vaak met een meisje naar bed bent geweest, dus ik besluit om jou te verwennen. Ik geef je een lange, heftige tongzoen, waarna ik met mijn mond afzak naar beneden. Ik geef overal kusjes, totdat ik bij je borsten aankom. Je linker borst kus ik met mijn mond en ik neem je tepel zachtjes in mijn mond. Ik draai met mijn tong rondjes om je tepel. Ondertussen kneed ik je rechter borst met mijn hand. Je kreunt van genot, maar ik kan duidelijk merken dat je méér wilt.

Je duwt je onderlichaam omhoog, ten teken dat ik verder moet. Dat laat ik me natuurlijk geen 2 keer zeggen! Ik kruip naar beneden, ondertussen blijf ik je overal strelen en kusjes geven. Ik sla niets over, totdat ik bij je kutje aankom. Ik ga er goed voor liggen en ik lik zachtjes met het puntje van mijn tong over je clitoris. “Hmm lekker, ga door!” zeg je. Ik plaag je even door zachte tikjes met mijn tong op je clitoris te geven, wat een protesterend gekreun oplevert. Daarna breng ik een vinger in je kutje, die ik langzaam op en neer beweeg. “Ja, ga alsjeblieft door”, fluister je.

Ik begin mijn vinger sneller op en neer te bewegen, waarna ik er nog een vinger bij doe. Terwijl mijn vingers steeds sneller op en neer gaan, blijf ik je klitje likken met mijn tong. Ik hoor dat je zwaarder gaat adem en dat je lichaam zich aanspant. Terwijl ik nog een keer extra hard aan je klitje zuig, voel ik hoe je kutje zich samentrekt rond mijn vingers en ik hoe je tot een overweldigend orgasme komt. “Nu ben jij aan de beurt”, fluister je en je duwt me op mijn rug. We beginnen weer hartstochtelijk te zoenen en je daalt met je mond af naar mijn borsten. Na mijn borsten gekneed en gelikt te hebben ga je, veel te snel naar mijn idee, met je mond naar beneden richting mijn kutje. Je spreidt mijn benen en je drukt je mond op mijn kut. Je tong beweegt zich in en uit mijn kutje. Ik kreun en ik krom mijn rug.

Hmm, wat is dit heerlijk! Dit houd je even vol en als je merkt dat ik harder begin te kreunen, dan stop je even. Je verplaatst je tong naar mijn klitje en je begint mijn kutje te vingeren. Eerst zacht en langzaam, daarna steeds sneller en heftiger. Dat, in combinatie met je lekkere tong, doen me sidderen van genot. Nog even en ik houd het niet meer. Als je tenslotte speels in mijn klitje bijt, krom ik mijn rug en kom ik met een schreeuw klaar.

“Ik heb genoten schatje”, zeg ik tegen je. De drank heeft zijn werk goed gedaan, dus we vallen tegelijk als een blok in slaap. De volgende ochtend word ik vroeg wakker en als ik jou zie moet ik glimlachen. We liggen op een smal eenpersoonsbed dus jij wordt wakker van mijn bewegingen. “Sst, het is nog vroeg, slaap maar lekker verder”, fluister ik. Dat doe je en ik doe zelf ook een poging. Na een poosje geef ik het op en ik streel met mijn hand over jouw warme buik. Je houdt je ogen dicht, maar je schenkt me een warme glimlach dus mijn hand gaat naar boven en ik streel je borsten.

Je beweegt je onderlichaam zó heen en weer, dat we als het ware tegen elkaar aanrijden. Je begint me weer vol passie te zoenen, terwijl je me ondertussen naar een hoogtepunt vingert. Daarna vinger ik jou, totdat ook jij bent klaargekomen. We blijven onafgebroken zoenen. Wat is dat toch een heerlijke manier om wakker te worden!

Nadat we – allebei met een flinker kater – zijn opgestaan, hebben gedoucht en iets hebben gegeten, moet ik helaas afscheid van je nemen. We spreken af om elkaar snel weer te zien en we nemen afscheid met een lange, intense tongzoen. Op de fiets naar huis ben ik in de wolken; heb ik afgelopen nacht nou gedroomd of was het echt zo fijn? Wie had dat nou gedacht? Ik niet in ieder geval! Ik verheug me nu al op de volgende keer, want het zal ongetwijfeld niet bij deze ene keer blijven…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *