— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een gewone vrijdag in november

Ik ben onderweg om een kop koffie te drinken bij een collega. Op mijn navigatiesysteem zie ik dat het nog twaalf minuten rijden is. In mijn buik knijpt iets dat voelt als een mix tussen angst en opwinding. Eerder vandaag en de afgelopen weken heb ik mezelf al ontelbare keren verteld dat het idioot is wat ik doe en dat ik ermee moet stoppen. Maar het verlangen naar het onbekende en de spanning die in de lucht hangt zorgen ervoor dat ik toch gewoon doorzet.

We ‘kennen’ elkaar al geruime tijd omdat we collega’s zijn, hoewel we elkaar nog nooit gezien hebben en alleen sporadisch telefonisch spreken. De laatste weken hangt er ineens een enorme seksuele lading tussen ons. Via de mail is er inmiddels weinig zakelijks aan wat zich tussen ons afspeelt. We hebben enorm veel zin in elkaar en hebben al tot in detail verteld wat we van elkaar willen. Wat we lekker vinden. Waar we geil van worden. Waar we zin in hebben. Dit heeft ertoe geleid dat we elkaar nu gaan zien om dit in praktijk te brengen, op een doodgewone vrijdagavond in november.

In mijn gedachten heb ik dit al tientallen keren gedaan maar nu wordt het dan eindelijk werkelijkheid. We hebben afgesproken om ‘alleen maar’ een kop koffie te drinken maar we weten ook allebei dat het vrij onwaarschijnlijk is dat het hierbij zal blijven.

Nog zes minuten. Weer zo’n golf van zenuwen door mijn lijf. Volgens mij is het eerste wat je hoort het knikken van mijn knieën als je straks de deur opendoet. Wat nou als het tegenvalt? Stel dat we alleen maar in de lach schieten als we elkaar zien? Dat er toch niet de vonk is als we eigenlijk verwachten? Immers, wat zich tot nu toe tussen ons heeft afgespeeld is puur gebaseerd op onze eigen fantasie.

Ik roep mezelf tot de orde, want behalve dat ik me niet kan voorstellen dat zich dit gaat voordoen kom ik ook alleen maar voor een kop koffie. Is het niks, dan stap ik na de koffie weer op!

Eindelijk kom ik aan op het adres dat je me gegeven hebt. Ik parkeer mijn auto langs de kant van de straat en haal een diepe teug adem. Nu kan ik nog wegrijden als ik wil. Ik stap echter resoluut uit de auto en loop richting de voordeur. Ik druk op de bel en terwijl ik wacht tot de deur open gaat bonst mijn hart mijn lijf bijna uit.

Al snel zwaait de voordeur open en meteen word ik positief getroffen door wat ik zie. Er staat een ontzettend lekkere man in de deuropening met een brede lach op zijn gezicht. Mijn lijf staat meteen op scherp. Ik voel dat mijn kutje begint te kriebelen en mijn tepels aanspannen.
Kennelijk sta ik naar je te staren want een stem die ik van de telefoon ken vraagt: “Nou, kom je nog binnen of blijf je liever buiten staan?” Ik schiet in de lach en loop langs je heen de gang in.

Terwijl ik mijn jas uittrek hoor ik dat je de voordeur achter me sluit. Even heb ik spijt dat ik gekomen ben want ik heb helemaal geen zin om een kop koffie te drinken en een ongemakkelijk gesprek te voeren dat toch nergens over gaat. Dan voel ik ineens hoe je van achteren je armen om me heen slaat en een kus in mijn nek drukt. Ik heb meteen kippenvel tot achter mijn oren. Je vraagt of ik het gemakkelijk kon vinden. Ik draai me om en zonder iets te zeggen geef ik je een tongzoen. Ik denk bij mezelf: Laat die koffie maar zitten.

Het is een raar moment, heel even lijk je overdonderd maar meteen daarna beantwoord je mijn zoen. Je kan echt ontzettend lekker tongen en mijn kutje begint nog harder te kriebelen. Je duwt me twee stappen naar achteren zodat ik met mijn rug tegen de muur terecht kom. Inmiddels ben ik zo ontzettend opgewonden dat het me helemaal niks meer kan schelen dat ik je eigenlijk niet ken. Je drukt je lijf tegen me aan en ik voel je stijve pik tegen mijn been. Ik ga door mijn knieën, gesp je riem los, knoop je broek open en trek je boxer naar beneden. Er komt een prachtige pik tevoorschijn die lekker glad geschoren is. Even lik ik aan je eikel voordat ik jouw lekkere pik helemaal in mijn mond neem. Ik lik en zuig aan je pik en je ballen en je bent echt heerlijk. Je woelt met je handen door mijn haren terwijl ik geniet van jouw stijve lul tussen mijn lippen. Aan jouw bewegingen merk ik dat je het heerlijk vindt.

Dan ineens trek je me omhoog, pakt mijn hand en trekt me zonder iets te zeggen mee de trap op naar boven. We zijn nog maar nauwelijks boven of je trekt mijn blouse van mijn lijf. Met een handige beweging heb je mijn bh open en ook de knoop van mijn broek gaat zonder enige moeite los. Voor ik het weet lig ik op de grond op de overloop en trek jij mijn benen uit elkaar. Mijn kutje gloeit en prikt van opwinding en jij likt met een paar lange halen over mijn klit. Het is niet te beschrijven wat dit met me doet, ik geef me helemaal over aan dit heerlijke gevoel. Ik heb niet veel nodig om voor de eerste keer klaar te komen. Alle opgekropte spanning van de afgelopen weken wil er zo snel mogelijk uit. Als ik klaarkom trekken de spieren in mijn onderlijf heftig samen.

Nu is het mijn beurt weer want ik heb nog lang niet genoeg geproefd van jouw geile lul. Langzaam lik ik langs je eikel, langs je pik en onder je ballen langs. Wat heerlijk dat je overal lekker geschoren bent. Met mijn natte tong draai ik rondjes over je ballen en zak ik verder af naar beneden. Ik lik met mijn tong over je gaatje. Dan laat ik je lekkere stijve weer helemaal in mijn mond en keel glijden tot mijn neus je buik aanraakt. Ondertussen voel ik hoe mijn kutje alweer begint te prikkelen van geilheid. Ik draai me om zodat mijn kutje bij jouw gezicht uitkomt en jij mijn klit kan likken terwijl ik verder geniet van jouw stijve pik en je lekkere ballen. Zo liggen we elkaar lekker op te geilen en ik geniet van jouw lekkere gespierde lijf.

Als ik merk dat ik weer bijna klaarkom stap ik van je af. Ik draai me om en ga op mijn knieën voor je zitten. Jij begrijpt meteen wat ik bedoel en een seconde later voel ik jouw stijve lul van achteren tegen mijn kutje. Eerst duw je hem een klein stukje naar binnen en pestend trek je hem hierna weer naar buiten. Weer langzaam naar binnen, klein stukje verder en dan weer terug. Ik ben echter zo geil dat ik niet langer kan wachten en ik zeg: “Ik wil dat je me neukt!”. Dat laat jij je geen twee keer zeggen en je stoot je stijve nu stevig in mijn kut. Ik voel hoe mijn kut lekker strak om jouw stijve sluit en dit windt me nog meer op. Met mijn ene hand glij ik over mijn natte klit en ik weet dat het niet lang meer duurt voordat je mij naar een hoogtepunt geneukt hebt. Mijn orgasme komt hard en onverwacht maar jij neukt me onverbiddelijk door, iets wat ik maar nauwelijks kan verdragen na dat orgasme.

Op het moment dat ik bijna door mijn benen zak hoor ik je zeggen dat je klaar gaat komen. Vrijwel meteen voel ik hoe jouw pik mijn supergevoelige kut vol spuit. Mijn orgasme golft nog steeds na terwijl we op de vloer van de overloop in elkaar zakken. Daar blijven we nog even liggen om uit te blazen en na te genieten. Ik realiseer me dat we sinds ik bij je aangebeld heb bijna geen woord tegen elkaar gezegd hebben.

“Wil je nu dan een kop koffie?” vraag je droogjes.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *