— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Openbare spelen

Als opwarmertje begin ik op de crosstrainer. Ik zoek het gewenste uitzicht op een van de zes televisieschermen die de sporters afleiden van de eentonige bewegingen. Onder de beeldschermen door zie ik de bedrijvigheid op het plein voor het stadion en het verkeer dat voorbij de stoplichten probeert te komen.

Naast mij is hij net begonnen. Ook hij laat zich verstrooien door de actualiteitenzender. We zijn nog maar op de helft van de kabinetsformatie. Een voor een komen de bekende politieke koppen voorbij. We reageren allebei hetzelfde bij het verschijnen van weer een politicus. De beelden geven geen geluid, maar we geven elkaar onze eigen lipleesinterpretatie van de talking heads. Wat betreft sarcasme, cynisme en de andere fijngevoelige aspecten van de humor ontlopen we elkaar niet. En ja, ook zijn voorzichtige platte grappen kan ik wel waarderen. Onze melige bui ontgaat de andere sporters niet.

Na een kwartier is het genoeg en ieder zoekt zijn eigen weg tussen de toestellen. Met onze ogen moedigen we elkaar aan om de gewichten te trotseren. Als ik hem weer zoek, staat hij bij het koffieapparaat en nodigt mij van ver af uit door een kopje in de lucht te steken. We hangen loom onderuit gezakt in de kuipstoeltjes. Ik neem hem goed in mij op. Vrolijk, beetje stevig, bijna kale kop. Een ringafdruk om zijn vinger. We praten wat over de sport, de sportschool en geven elkaar onschuldige complimentjes over de fitheid van de ander.

In het tweede deel komt hij achter mij staan. Voor de grote spiegelwand midden in de zaal train ik mijn schouders door met haltertjes in mijn handen mijn armen zijwaarts omhoog te brengen. Helemaal verkeerd, volgens hem dan. Hij komt dicht achter mij staan, neemt mijn polsen in zijn handen en duwt mijn armen omhoog. Tot hier en niet hoger. Ik begrijp niet wat ik verkeerd doe, maar geniet wel van zijn coaching. Zeker als hij mijn armen in deze horizontale positie laat hangen. Vanaf mijn polsen streelt hij zachtjes langs mijn armen naar mijn romp. Langs de schouderbladen omlaag via de zijkanten. Het dikke randje van mijn sportbeha voelt aan beide kanten nog de topjes van zijn vingers. Een korte rilling schiet door mijn lichaam. Zijn handen zoeken mijn bezwete onderrug. De gespreide vingers strekken zich uit over mijn middel en het topje van zijn duim glijdt een klein stukje mijn broekje in. Zie je, zo is je houding veel beter, moet ik van hem geloven. Nu ga ik achter hem staan en ik laat mijn handen dezelfde lijnen over zijn lichaam volgen. Oh ja, inderdaad, echt veel beter.

Wat ik nog meer wil doen? Binnenkant bovenbenen. Mijn broekje is eigenlijk te kort voor dit apparaat. Ik moet wijdbeens zitten en schuif mijn billen nog wat verder naar voren. Hij hurkt schuin voor mij en kan zo mijn slipje zien. Nee, het is weer niet goed. Ik doe het te snel, vindt hij. Zijn handen op mijn benen geven het tempo van de oefening aan, zijn duimen gaan voelbaar rakelings langs het einde van mijn benen. Nu wil ik dat hij het voordoet. Voordat hij gaat zitten, trekt hij kolderiek zijn sportbroek wat omhoog. Hij wil mij ook een inkijkje geven. Geen onderbroek, maar zijn dikke piemel en balzak worden samengeperst in de transparante binnenbroek. Ik kijk rond. Mijn handen gaan dan over zijn behaarde bovenbenen. Met een blik in elkaars ogen weten we dat we een plek voor onszelf willen. Tegelijkertijd kijken we naar de donkere spinning-ruimte achterin de sportschool. Ik voel het koortsige verlangen in mij groeien. We vloeken beide zachtjes als net de schoonmaakster met haar wagentje naar binnen gaat. Sauna dan? Nee, stoombad.

Hij gaat naar zijn kleedkamer, ik naar de mijne. Ik ruk bijna mijn kleren af en prop alles in de locker. Met een handdoek onder mijn arm haast ik me naar de relaxruimte. De handdoekenhaakjes naast de deur verraden de aanwezigheid van twee mensen in het mistige hok. Het stoombad is hier een grote vierkante ruimte en ik zie door de nevel in twee hoeken een schim. Is hij er al? Ik ga in de hoek aan de overkant zitten. Kan ik hem naar mij toe lokken? Hard en snel laat ik twee vingers kort tussen mijn schaamlippen gaan. Het natte vlees maakt een smakkend geluid. Alleen als je met enige verwachting hier zit, zul je het geluid herkennen. En meteen staat een gedaante op en komt naast me zitten. Hij had mij ook niet herkend. Onze handen en ogen bewonderen elkaar voorzichtig, want onze silhouetten kunnen ons nog steeds verraden. Hij legt zijn volle hand in mijn kruis. Ik streel zijn stijve lid. De deur wordt met een ruk opengetrokken en er komen twee vrouwen zacht pratend binnen. Ook hier kunnen we niet meer verder. Weg hier. Ik zie je zo buiten.

Ik spoel me even snel af onder de douche. Het lijkt me handig om me maar praktisch te kleden. Slipje blijft in de sporttas, net zoals bh en panty’s. Ik stap in mijn rokje en doe mijn witte bloesje aan, de bovenste helft van de knoopjes blijft open. Terwijl ik mijn schoenen aan doe, kijkt een andere vrouw verwonderd naar mijn kledingstijl. Ik maak het af met een jasje. Buiten staat hij in een donkergrijs pak te wachten. We matchen goed met elkaar. De bobbel in zijn broek verraadt dat hij ook wat kledingstukken heeft uitgelaten.

Naar de parkeergarage. Gehaast lopen we naar de hoek van het stadion. Mijn blote benen voelen naakt. De begane grond staat helemaal vol. Achterin zie ik mijn auto. Hier? Nee, hij neemt me mee het trappenhuis in. Op de eerste verdieping is de helft van de plaatsen nog maar gevuld. Hier? We gaan verder omhoog. Op de tweede verdieping staat maar één auto, meteen links in de hoek. De knipperlichten begroeten het baasje en de achterklep veert al open. Hier!

We lopen om de stationwagen heen. Hij laat de hoedenplank wegschieten en met een soepele handbeweging bedekt hij de laadvloer met een deken. Hij schept mijn borsten uit het bloesje en kust mijn tepels. De zijkant van de garage is open en ik kijk neer op een parkje waar kantoormedewerkers van nabijgelegen gebouwen een wandelingetje maken. Als ze toevallig ook mijn kant uit zouden kijken, zien ze mij. Ik mag gaan liggen, met mijn voeten kan ik nog net de koele betonmuur raken. Hij duwt mijn rokje verder omhoog. Met zijn tong, lippen en vingers verhoogt hij mijn koorts. Vol overgave geniet ik van zijn spel en voel mij opgelucht dat we ons dan eindelijk hieraan kunnen overgeven.

Hij klemt mijn gezwollen schaamlippen in de lengte tussen twee vingers en perst als bij een rijpe vrucht het gevoelige vlees naar buiten. Hij likt over zijn vingers en over precies wat hij bij mij moet raken. Ik zit heel dicht tegen een hoogtepunt aan. Nu nog niet! Ik duw hem weg.

Ik maak zijn broek open en het zonlicht begroet zijn bleke pik. Het is al hard en ik val achterover met gespreide benen. Hij komt in me en begint me ongeduldig en te snel te neuken. Als ik naar boven kijk, zie ik boven de achterbank uit nu wel die twee kinderstoeltjes steken. Zo wil ik het niet. Wisselen. Terwijl hij gaat liggen, sta ik achter de auto, met een ontblote borst en mijn rokje opgefrommeld op mijn heupen, te kijken naar twee wandelaars. Ik laat hem met zijn billen bijna op de rand liggen en ga gehurkt op hem zitten, met mijn rug naar hem toe. Langzaam laat ik hem in mij toe. Ik houd mij vast aan de stangen van de achterklep en dicteer tempo en richting. Zo moet het zijn en mijn opwinding begint weer te gloeien. Bij hem merkbaar ook. Ik geniet van elke beweging. Als hij te luid begint te grommen, geef ik hem kort rust. En weer verder, harder en sneller.

Dan kijk ik naar buiten. Beneden staat een man met een mobieltje in de lucht, hij richt op mij. Kan hij dit filmen? Mijn opgebouwde opwinding stort in elkaar, maar die van de man onder mij niet. Ik maak het voor hem af, maar kijk niet meer naar buiten. Binnen enkele seconden voel ik de verkrampte bewegingen van zijn lichaam en de druk van zijn ontlading in mij. Ik spring snel van hem af en verschans mij naast de auto uit het zicht van de gluurder. Gewaarschuwd trekt hij zijn broek omhoog en komt naast me staan. We grinniken betrapt. Laten we gaan. Een vluchtige kus en ik loop op blote voeten over het koude beton naar beneden.

In mijn auto voel ik een enorme rush. Ik start de auto. De opgebouwde geilheid in de sportschool, de vrijpartij achter in een auto op een verlaten parkeeretage, de ogen van de gluurder. De adrenaline stuwt door mijn aderen en pompt mijn hartslag op. Bij de eerste aanraking van het gaspedaal schiet de toerenteller in het rood. Zo moet ik niet gaan rijden. Ik ben nog niet klaar. Ik zak onderuit en leg mijn hand tussen mijn benen. Alles reageert als geprikkeld door vele naalden. Mijn eigen lichaamssappen en die van hem geven mijn vingers de perfecte gladheid. De gordel schuurt licht tussen mijn borsten. Mijn rechtervoet doet af en toe bij een verkramping van mijn been de motor loeien. Snel beweeg ik mijn vingers. Uit mijn vagina stroomt steeds meer smeermiddel. Het orgasme brandt langdurig in mijn hele lichaam. Buiten adem veeg ik mij schoon met een handdoek.

Ik heb hem niet meer zien wegrijden. Hij heeft niet meer willen wachten. Ik rijd richting uitgang. Daar staat toch nog zijn wagen. Hij staat naast de slagboom en zwaait met een kaartje. Zo te horen was je nog even bezig, grijnst hij. Hij geeft mij zijn parkeerkaartje, een ring bedekt nu de afdruk. We ruilen parkeerkaartjes en de openslaande slagboom geeft mij een heel licht gevoel.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *