— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Korte berichten, deel 2

Als ik opkijk, zie ik hoe Monique haar vent tongt en hij zijn hand tussen haar benen heeft. Dat is de eerste keer dat ik een glimp van haar billen en gleuf opvang. Wat is ze lekker… Mooie, volle billen, waar John zijn vingers tussen laat glijden, een kont om U tegen te zeggen, je tanden in te zetten. Ik voel me weer warm worden van onderen en neem me voor ook haar straks te verwennen en te laten genieten zoals zij bij mij deed. “Monique, zal ik je vent lekker pijpen? Houdt hij daarvan?”. “Hmmm… doe maar lekker… laat maar eens zien of je kan toveren met zijn stafje!” en ze giechelt als ze het zegt. Humor is soms dodelijk bij seks, maar met Monique verhoogt het de stemming en haalt het alle spanning en gêne weg. Dan haal ik alles uit de kast om hem spijkerhard te maken. Zijn smaak is heerlijk, warm en fruitig van het douchen, en ik vreet hem bijna op, zo diep kan ik hem in mijn keel hebben. John kreunt en gromt, maar kan zich beheersen, althans, nu nog wel. Ik plaag hem door even mijn borsten langs zijn glibberige stijve te drukken en wissel dat af met het likken van mijn tong. Boven me hoor ik Monique kreunen en dan zie ik hoe John haar naar een hoogtepunt brengt. Gebiologeerd kijk ik hoe haar lichaam spant, ontspant, en weer spant. Haar wangen kleuren rood, ze bijt op haar lippen en hijgt. Het is een schitterende aanblik. Ze zakt naast hem op de bank en zoent hem. John fluistert iets in haar oren en ze knikt. “Hé Vera, ga eens staan schatje en doe je slipje eens uit”. Eigenlijk wil ik nog niet, maar ben ook wel benieuwd. Wat nu?

“Kom maar op me, deze grote jongen heeft jouw warmte nodig”

Ik stap van de bank af en zie hoe John mij vrolijk aankijkt. Zijn pik staat fier omhoog als een vlaggenmast. Hij wijst ernaar en wat hij wil laat zich gemakkelijk raden. Ik klim op de bank met mijn knieën en houd mijn vagina tot vlak boven de top van zijn, van opwinding kloppende, penis. En dan zet ik mijn lipjes op die eikel en onmiddellijk begint John te zuchten, het teken dat hij bloedgeil geworden moet zijn. Ik plaag hem door mijn lichaam in een lange slow motion te laten zakken. Zo verdwijnt zijn harde eikel pas na minuten van uitdagen helemaal in mijn kutje. En ook de stam glijdt er centimeter na centimeter in. En John zucht, hij siddert, hij kreunt dat het een aard heeft. Als zijn hele mannelijkheid door mij is opgeslokt, duw ik nog even door tot op zijn buik. Oh, wat kreunt hij, nu zijn eikel stevig tegen mijn baarmoedermond zit aangedrukt. En dan begin ik hem te neuken; mijn billen omhoog en omlaag. Het vocht uit mijn gleuf glijdt langs zijn staaf omlaag en zakt verder tot het over zijn ballen sijpelt.

“Mmmmm Veer, wow, wat smaak jij lekker schat”.

Monique heeft zich achter mij genesteld en likt de ballen van haar vent, terwijl ik die aan het neuken ben. Ze likt ook langs de schacht omhoog, tot dat haar tong mijn lipjes bereikt. Daarna trekt ze het natte spoor van spuug verder omhoog, tot over het gevoelige plekje tussen mijn billen, tot aan het eind van mijn billen en vervolgens weer omlaag. Ik sidder, als ik voel dat ze haar tong tegen mijn sterretje drukt en daarna mijn schaamlippen weer verwent. Ik geniet van die tinteling aan mijn kontje en mijn lipjes, maar ook van die pik en het grommen van John. Het maakt dat ik hem steeds sneller en steeds steviger neuk. Het maakt me geil, oh wat maakt het me geil. Het verbaast me niet eens meer als ik hem vlak bij zijn oor zeg:

“Wacht maar schatje, ik naai je tot je je geil in me spuit, met grote klodders tegelijk!”

Mijn onderlichaam gaat als een razende tekeer, in en uit glijdt de staaf van John en dan neemt zijn kreunen zo toe, dat ik weet dat hij straks zijn zaad in mij spuiten zal, in een ontlading die hem zal doen schreeuwen van genot. Maar waar ik niet op gerekend heb is dat Monique haar lover kent als niemand anders. Zij weet exact het moment te taxeren dat hij zal klaarkomen. En dat blijkt. Want net als ik omhoog ga voor de definitieve stoot, haalt zij zijn pik uit mij. Ze opent haar mond, geeft nog een ruk aan zijn paal en dan zie ik, als ik net op tijd omkijk, een grote witte straal op haar tong neerdalen. En nog één en nog één! “Aaaahhhh”, schalt het door de kamer als John hartgrondig klaar komt.

Meteen klim ik van John zijn schoot en ga bij mijn lieve vriendin, op de vloer, zitten. We omarmen elkaar. Onze monden zoeken elkaar op. We zoenen elkaar innig, waardoor we niet alleen mijn vocht, maar ook John’s sperma uitwisselen. Als onze tongen om elkaar heen dansen proeven we de smaak van zijn heerlijke zaad. Vanaf de bank kijkt John toe. Het schouwspel maakt, dat zijn erectie nauwelijks aan verslappen toekomt. Als we elk een deel van zijn sperma hebben doorgeslikt gaan we aan weerszijde van hem op de bank zitten. We strelen hem en elkaar en kruipen dicht tegen elkaar aan.

“Wat denken jullie van de nacht dames? Twee of drie?”

Dit korte bericht hoeft voor mij geen nadere uitleg. Ik heb toch te veel gedronken om mijn autootje in te stappen en bovendien: het vooruitzicht van misschien nog wel meer, dat laat ik niet aan mij voorbij gaan. Voordat we naar bed gaan check ik mijn gsm. Berichtje van mijn lief?

“Hoi schat, neem eens op? De boel is afgelast en ik rij naar huis. Heb zin in je! xxxx je geile mannetje .”

Ik doe nog even niks met het bericht. Boven springen we onder de douche tot we alle drie helemaal schoon zijn. Monique reikt me een badjas aan terwijl ze zich afdroogt. Opnieuw bewonder ik haar lijf. De druppeltjes op haar borsten, billen, haar stralende gezicht, allemaal zo lekker! John verdwijnt naar beneden. Monique gaat naar de slaapkamer en wenkt me. “Wacht even, nog even naar de WC!”. Op de WC haal ik mijn mobieltje tevoorschijn en tik een kort berichtje naar mijn lief. Vanavond hebben Monique en later John mij een overweldigende verrassing bezorgd, nu is het tijd voor een surprise van mijn kant. Nu alleen hopen dat mijn schatje snel terug is en op mijn berichtje ingaat. Hem kennende houdt hij wel van een uitstapje; wat heeft hij al vaak grapjes gemaakt over seks met z’n drieën of vieren. En zeker, wat hebben we daar veel lol over gemaakt. Maar als vrouw voelde ik aan, dat er toch ook wel iets van een wens achter zijn grappen zat. Toen ik hem er naar vroeg, beaamde hij dat. En dus is dit mijn kans, dit moet het zijn; de traktatie voor mijn lief. Om niet alles te verraden SMS ik terug:

“Sexy surprise, Eikenlaan 27a. Zie je snel, je vrouwtje!”

Niet veel later liggen we in het bed, Monique in het midden. John heeft uit de keuken wat te eten en drinken gehaald. Heel decadent laten we ons alles goed smaken en praten we over elkaar, over wat we lekker vinden. Onder de lakens glijden onze handen liefkozend over elkaars lijven, nog warm van de douche. Monique stapt even uit bed om wat muziek op te zetten en pakt uit het nachtkastje wat olie. “Zal ik je eens lekker masseren Vera?” Daar zeg ik geen nee tegen! Ze heeft haar badjas open staan. Ik doe de mijne uit en draai me op mijn buik, mijn hoofd laat ik rusten op mijn handen. Als ik mijn ogen sluit fluistert Monique naast me geile woordjes. Ze kruipt over me heen en even drukt ze haar lijf tegen me aan, zodat ik haar volle borsten tegen me aan voel. Ik zucht. De olie warmt ze op in haar handen en dan begint ze me langzaam maar stevig te masseren. Als een gediplomeerd masseur neemt ze me stevig maar niet te hard onder handen. Mijn nek, mijn rug, en net boven mijn billen, al die plekjes krijgen alle aandacht. Met mijn ogen dicht concentreer ik me op mijn ademhaling en voel ik me langzaam weg zakken van ontspanning naar slaap. Ze neemt geen initiatief om me anders te verwennen en wil mijn rust niet doorbreken. In plaats daarvan worden haar bewegingen lomer, zachter, tot ik diep zucht van totale rust. “Goed zo… laat het maar los Vera…”. Ergens in de verte, voor mijn part was het een andere wereld, hoor ik een bel gaan. Naast ons stapt John uit bed en hij mompelt geïrriteerd iets. Hij loopt de slaapkamer uit. Eventjes bekruipt me een gedachte die mijn rust verstoort. Zou dit wel goed gaan? Misschien… Mijn ontspanning keert terug als ik zacht gepraat hoor en… gedempt lachen. Dan zink ik verder weg en omvat het zwart achter mijn ogen me helemaal.

“Schatje, in slaap gevallen?”

Ik voel een bekende hand over mijn rug wrijven, als ik langzaam tot bewustzijn kom. Het is Marc, mijn lief. Even denk ik, dat we samen in ons eigen bed liggen en op een lome zondagochtend wakker worden. Maar als ik ook andere stemmen hoor, staat het me weer helemaal helder voor de geest: ik ben bij Monique en John! Ik draai mijn hoofd om en kijk recht in het gezicht van mijn lief. Hij staat een tevreden glimlach op zijn gezicht. Hoe dat komt ontdek ik snel want achter hem zie ik het vrolijke hoofd van mijn nieuwe vriendin, die zijn erectie met haar hand omsluit. In een traag tempo beweegt ze haar hand op en neer, zodat ik zijn voorhuid langzaam over zijn eikel heen en weer zie glijden. Wow, ik had niet gedacht, dat deze aanblik mij zo zou verwarmen, als dat die doet. In plaats van jaloers te zijn, streel ik de hand van Monique, die de harde staaf van mijn man zo aan het verwennen is.

“Zeg joehoe, mag ik ook meedoen?”

Het is de vrolijke stem van John, die om het bed komt lopen en ons aanspoort een eindje op te schuiven in het bed. Daar liggen we dan, Monique met Marc en ik met John. Die is achter mij komen liggen. Daardoor voel ik zijn stijve. Het windt mij op te merken, hoe de kop daarvan een heerlijk plekje heeft gevonden tussen mijn billen. Ik vraag me af of ik het zou durven; zijn piemel in mijn kontje. Zou die niet te nauw zijn voor zo’n enorme dikkerd? Maar aan de andere kant maak ik er een beeld van, hoe John mij neukt in mijn sterretje. Ik zie in gedachten, hoe ik dan mijn klitje verwennen zal, en ondertussen die grote lul mijn kontje in en uit glijdt. Maar in werkelijkheid zie ik hoe Monique nog steeds mijn man masseert. Als ze zo door gaat, dan zal het niet lang meer duren tot dat…

“Ohhhh, Monique…”

Ik krijg direct gelijk, nu ik zie dat op het moment dat Monique nogmaals haar hand over Marc’s piemel naar beneden trekt, er grote vlokken sperma op het bedlaken terecht komen. Ze moet het wel heerlijk gedaan hebben, want Marc spuit, terwijl Monique op en neer blijft gaan met haar hand, nog een keer en nog een keer. Ik zie aan de grimas op zijn gezicht, dat hij heel diep is gegaan en weet dat hij het deze avond niet nog eens klaar zal spelen. Ik ken mijn geile mannetje maar al te goed. Uitgeput ligt hij uit te hijgen, terwijl Monique hem over zijn borst en buik streelt. Daarna staat ze op en pakt een handdoek. Ze veegt daarmee het zaad van het laken. Op de natte plek, die overblijft, legt ze een andere handdoek. Nu kan Marc dichter naar me toe komen, om mij een tongzoen te geven. Onze natte tongen bevestigen, waar ik zo op hoopte: ook hij vindt deze avond een cadeautje! Eentje, waarvan het genieten blijkbaar langer mag duren, want nu komt hij zo voor mij zitten, dat ik met mijn mond bij zijn half slappe piemel komen kan. Ik zie hoe er nog zaad uit zijn eikel druppelt. Ik druk met één hand zijn heupen dichter naar mij toen, neem zijn pik in mijn mond en zuig de laatste restjes van zijn vruchtbare vocht uit zijn lid. Vervolgens blijf ik die teder verwennen met mijn lippen en tong. Zo liggen we beide, als twee innig geliefden, nagenieten van zijn hoogtepunt.

Maar dan voel ik de handen van Monique. Ze schuift één knie zo naar voren, dat mijn sterretje goed zichtbaar is voor haar. Was het tot nu toe spannend, wat er nu gaat komen, dat gaat me bloedgeil maken. Want ik voel de hete adem van Monique bij mijn kontje en niet veel later voel ik haar warme, natte tong tussen mijn billen gaan. Wat ik niet kan zien, kan ik gemakkelijk raden nu John in mijn nek ligt te zuchten. Het kan niet anders, dan dat zij de stam van haar lief nu net zo geil masseert, als dat ze bij Marc gedaan heeft.

“Lieverd, geef je maar over, het zal echt geen pijn doen, ik beloof het”.

Ik schrik even van Monique’s woorden, maar aan de andere kant; ze is tot op heden zo lief geweest, dan zal ze me toch ook wel verder laten genieten toch? Mijn denken daarover stopt evenwel onmiddellijk, als ik haar tong tegen… mijn sterretje voel. Het nat van haar spuug en de warmte van haar tong doen me sidderen. Een golf van opwinding trekt door mijn lichaam. Die schok veroorzaakt dat ik als een bezetene aan de piemel van mijn lief begin te zuigen. Die kreunt er van. En nee, ik verbeeld het me niet, in mijn mond begint zijn pik te groeien. Zou hij nog een keer kunnen? Anders is dat nooit zo, als hij zo hartgrondig is klaargekomen! Maar oei, wat wordt hij weer hard!
Ondertussen likt Monique met lange natte halen over mijn kontje. En dan drukt ze het puntje tegen mijn gaatje en duwt er ritmisch tegen aan. Zo neukt ze mijn anus met haar tong, totdat die werkelijk kleddernat geworden is. “Komt ‘ie liefje”, hoor ik haar zeggen en voel hoe ze met een vingertop tegen het gaatje duwt. En jawel, daar glijdt haar vinger naar binnen. Fantastisch voelt het; zonder een spoortje van pijn word ik in mijn kontje geneukt, door de vinger van mijn vriendin. ”Nog eentje, schatje?”, hoor ik haar dan vragen. En als ik reageer met een zachte kreun, steekt ze er nog een vinger bij. Heel eventjes moet ik aan dat gevoel wennen, maar even later word ik geneukt door twee vingers in mijn kontje. En zo blijft het even: John die mijn nek zoent en likt, terwijl hij af en toe kreunt, Marc die hijgt nu hij van dichtbij ziet dat ik hem heerlijk pijp, terwijl zijn pik weer een enorme stijve is geworden en Monique die aan de penis van haar lief trekt, terwijl haar vingers mijn aars in en uit glijden. “Nog eentje dan”, kondigt ze aan. Ik stel me er op in, dat er nu toch wel enige pijn zal komen, maar ook nu blijft die uit. Monique kan zo voorzichtig seksen, dat mijn kontje de tijd krijgt zich langzaam aan te passen aan die derde vinger. Eigenlijk ben ik nu wel klaar, om de pik van John daar te ontvangen.

Ik kijk over mijn schouder John aan en knik zachtjes. Ik richt me op en ga op handen en knieën op het bed zitten. Monique spuugt op de paal van haar vent en maakt hem nog extra glibberig. “Toe maar…” mompel ik en ik probeer me volledig te ontspannen. Monique schuift naast me op haar zij en Marc doet hetzelfde. Ze kussen me zacht en strelen mijn rug. “Het is zo geil schat…” fluistert hij naast me. Dit is een droom die voor hem uitkomt en voor mij niet minder. De aanblik van een vreemde die zijn vrouw in haar kontje gaat neuken, dat overtreft zijn allerstoutste dromen. Nu richt ook John zich op en gaat achter me, op zijn knieën zitten. Vervolgens voel ik John’s glibberige eikel tegen mijn kontje drukken. Ik haal diep adem en sluit mijn ogen. Millimeter voor millimeter drukt hij verder, om mij te laten wennen aan het gevoel. Wat ben ik blij dat Monique mij, stapje bij beetje heeft voorbereid. Want ik voel hoe mijn kontje zich aanpast aan John. Hij drukt voorzichtig door, waarop ik zachtjes grom. Wat is hij dik en hard, dit kan toch niet? Maar het kan wél en hij doet het zo goed. Hij beweegt voorzichtig in me en houdt even op om me weer te laten wennen. Het hoeft niet, ik wil hem weer dieper voelen en spoor hem aan. “Kom op John, naai mijn kontje maar, druk hem maar dieper… ooooch! Aawww… lekker…”

Marc blijft me strelen en verplaatst nu zijn aandacht naar mijn borsten, die dansen op het ritme van het neuken door John. Zonder dat ik het hoef te zeggen voelt mijn lief wat ik wil, waar ik naar verlang. Hij masseert mijn tepels tussen zijn vingers. Hij fluistert me stoute woordjes in, omdat hij weet dat ik daar op kick. “Zit hij lekker in je schat, voel je hem goed? Neukt hij dat sterretje van je, hmmm? Het is zo’n geil gezicht lieverd, je hebt geen idee…” John stoot nog een paar keer en in de verte voel ik het zoveelste hoogtepunt van deze nacht zich aankondigen. “Mo… uhh… nique… wil je me likken, alsjeblieft, wil je me likken…?” Ze schuift op haar rug tussen mijn benen en die van haar vent en kan zo overal bij. Ik laat me iets zakken zodat ze me helemaal kan proeven. Haar tong flitst over mijn klit, danst tussen mijn glinsterende lipjes en verdwijnt dan in mijn kutje. Mijn gleufje is drijfnat en nu wil ik komen. “Neuk me John, doe het maar, doe het steviger, aaaahh…En jouw tong op mijn… och och…Wat lekker!” Ik druk me steviger tegen Monique’s mond aan en dan schiet het door mijn hele lijf. Als een bliksemflits in slow motion raast mijn orgasme door mijn kont, mijn kut en door mijn rug omhoog, tot het voelt alsof mijn hele lijf geraakt wordt. Wat een heerlijkheid.

Marc kijkt me met grote ogen en een dito glimlach aan en houdt me stevig vast. “Dat was heerlijk… oei John, sta jij niet op springen?” Ik draai me op mijn rug en trek een laken over mijn onderlijf. Zijn pik staat zeker op springen, maar hij is kennelijk vastbesloten zich nog niet te ontladen. Hoe lang zou hij dat volhouden…Monique stapt uit bed en gaat achter haar vent staan en slaat haar armen om hem heen. “Natuurlijk staat hij op springen, maar we gaan dit nog even rekken! Even een kleine pauze, lieve, geile dame en heren?” Het is onvoorstelbaar, maar Monique weet precies de juiste snaar te raken met haar voorstel. John en Marc zouden best meer willen, maar willen er ook zo lang mogelijk van genieten, zoveel is duidelijk. We willen met ons vieren een spetterende finale. Door zelfbeheersing en het vasthouden van de geile, ongedwongen sfeer gaan we daarvoor zorgen. Monique laat daarom de fles rondgaan en dan liggen we met ons viertjes in het nu wel erg krappe bed onder de lakens. We proosten en praten.

Het doet me goed als ik merk dat John en Marc, die ongeveer even oud zijn, een klik hebben. Behalve het laten uitkomen van hun natte dromen hebben ze nog meer gemeen en ik kijk Monique veelbetekenend aan. We zien hetzelfde en lachen. John brengt het gesprek op stoute dromen. “Monique, vertel jij eens over jouw stoute fantasietjes. Misschien brengt dat Marc en Vera op leuke ideeën?” Ze schenkt nog eens in en begint te praten. “Sinds John en ik samen zijn heb ik regelmatig dromen van een triootje, waarbij hij en een ander me neuken. Twee kerels tegelijk. Ik word daar altijd opgewonden wakker van en fantaseer er ook over als ik mezelf verwen…” Ze lijkt wat verlegen als ze het vertelt. “Een andere droom, die ik nu al een beetje, nou ja, helemaal heb laten uitkomen is seks met een andere vrouw. Ik geil op andere vrouwen, zoals een man bijna, bekent Monique. Ik zoen haar. “En mijn lieve John, vertel jij nou eens wat jouw geile droom is… Waar kick jij op als je jezelf aftrekt, hm? En jij Marc?” John kijkt quasi-boos haar kant op en biecht op…

“Om heel eerlijk te zijn, dat wat ik net deed. Heerlijk heb het gevonden Vera. Ik heb er altijd van gedroomd om een andere vrouw eens lekker te verwennen in haar kontje. Ik heb het zo vaak voor me gezien, hoe mijn piemel dan in dat strakke gaatje gleed en dan er weer uit en in, hmmmm lekker hoor”, antwoordt John. “Dat ben ik met je eens John”, vult Marc aan, “maar ik wil nog wel eens dromen van twee vrouwen. Dat de ene mij pijpt en de ander haar kutje voor mij open houdt met haar vingers. Dan zie ik dat roze gaatje en dat maakt me dan zo geil, dat ik eraan denken moet hoe ik mijn tong daar diep in steek en daarmee stevig neuk”. “Nou jongens, dat klinkt lekker hoor”, vul ik aan, “maar ik fantaseer wel eens over drie mannen tegelijk. De ene neukt mijn kutje, terwijl de ander zijn pik heel diep in mijn kont laat zakken. De derde neukt dan mijn mond. Dat gaat dan een poos zo door en op het moment dat ik mijn orgasme voel komen, zie ik ze alle drie voor me. Ze spuiten mijn hele gezicht onder met hun sperma. Geil hè?”

“Poeh, wat een opwindende gedachten zeg”, reageert Monique. Het is duidelijk dat ze niet goed weet wat ze ermee aan moet. Daarom neem ik het intiatief, door Marc te vragen: “Wat zou jij nu het liefste doen?” Zijn antwoord ontroert me als hij zegt: “Schat, ik zou nu niets liever doen dan met jou te vrijen. Gewoon, teder, zoals we gewend zijn”. Mijn geilheid maakt plaats voor een overweldigend gevoel van liefde. En dat maakt dat ik even later op mijn rug lig, en mijn lief lekker op mij in stoot met zijn fantastisch dikke, stijve staaf. Ik zucht onder zijn neuken, ik sla mijn armen om mijn nek. Ik voel hoe hij zijn borsten masseert. Dit is neuken, dit is seks, maar dit is vooral liefde. Als we een poosje bezig zijn hoor ik zachtjes kreunen naast mij. Ik kijk opzij en zie hoe Monique naast mij ligt, net als ik op haar rug. En jawel, John ligt boven op haar en ik kan zien hoe zijn billen omhoog en omlaag gaan. Ze neuken op dezelfde manier als wij. Teder, zacht. We zuchten samen, we kreunen samen en samen komen we klaar. Net als Marc mij vol spuit, hoor ik de stem van John. Hij gromt als teken dat ook hij zijn sperma diep in het kutje van zijn vrouw kwijt raakt.

Niet veel later staan we met z’n vieren in de badkamer. John en Monique hebben het bad vol laten lopen, ik en mijn lief douchen samen. Die nacht praten we nog een poos, drinken wijn en vallen uiteindelijk in slaap. En ik droom die nacht. Een wilde droom over seks en vraag me daarin af, welke fantasie we een volgende keer werkelijkheid zullen laten worden. Want ik weet, dat zal de toekomst zeker brengen; één kort berichtje, één SMSje, dat is genoeg!

Jwbr & V

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *