— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Striptease

We hebben al een tijdje contact via een gezellige chatroom, eerst oppervlakkig maar al snel worden onze gesprekken intiemer en delen we onze fantasieën. We komen er na een tijdje ook achter dat we beiden wel in zijn voor een spelletje. Onze gesprekken hebben een dusdanige uitwerking op me, dat het verlangen om je een keer te ontmoeten steeds sterker wordt. Een tijd lang probeer ik die gedachten te onderdrukken, totdat ook jij aangeeft me graag eens een keer te willen ontmoeten.

Ik stuur een berichtje: Zullen we….? Vrijwel direct een reactie terug, volgende week woensdag, my place? Dit overvalt me toch wel een beetje, moet ik dit wel doorzetten? Is het niet zo dat een fantasie altijd mooier blijkt dan de werkelijkheid? Maar mijn lustgevoelens nemen de overhand. Ik mail dan ook terug dat ik graag volgende week woensdag naar je toe kom.

Die bewuste woensdag word ik na een onrustige nacht al voor de wekker wakker. Het is dan ook nog vroeg en ik loop lekker even naakt door het huis, genietend van de frisse ochtendlucht. Ik leg alvast mijn favoriete setje klaar, een zwarte, kanten bustier met dubbele bandjes en een bijpassende hipster.

Onder de douche geniet ik van het warme water over mijn lijf. Met een ruime hoeveelheid douchegel schuim ik me helemaal in. Mijn borsten krijgen altijd iets meer aandacht dan de rest van mijn bovenlijf, met ronddraaiende bewegingen verdeel ik de gel over mijn huid. Ik volg het schuim naar beneden en aan de stoppeltjes te voelen is scheren geen overbodige luxe. Eigenlijk is dit iets wat ik liever laat doen maar bij gebrek aan hulp, ga ik zelf aan de slag en laat geen plekje onaangetast.

Er loopt een siddering door mijn lijf als ik besef wat er vandaag staat te gebeuren.
Mijn gedachten dwalen af. Ik voel dat mijn lipjes al behoorlijk opgezwollen zijn en laat mijn hand langzaam afzakken om te voelen hoeveel zin ik heb in deze dag.

Even ga ik met twee vingers over mijn klitje, zal ik even? Nee, ik wil je niet laten wachten. Na het afdrogen smeer ik me in met bodylotion. Een opgewonden gevoel raast door mijn lichaam. Ik kleed me aan en de zwarte lange laarzen met hoge hak maken het plaatje compleet. Ik heb zin!

In de auto stuur ik je een sms’je: “Ik ben onderweg.” Na enkele seconden een berichtje terug: ”mooi, ik heb een opdracht voor je, speel je mee?” Er gaat een rilling door mijn lijf als ik bedenk wat die opdracht zou kunnen zijn. Na een uurtje ben ik bij je en zet de auto op de oprit. Dan een tweede sms’je: “De deur is open en ik wil dat je voor me stript”. “Oké maar dan wel op mijn manier” stuur ik terug.

Bij binnenkomst moeten mijn ogen even wennen aan het gedempte licht, de aangestoken kaarsjes geven vaag een silhouet weer. Ik trek mijn jas uit en zonder ook maar één woord te wisselen loop ik door naar je badkamer. Ik voel de spanning verder oplopen. Het geluid van het ontkurken van de wijn getuigt van jouw aanwezigheid. Met de muziek die je opzet maak je me duidelijk dat je me verwacht. Jammer, je zult nog even moeten wachten, mijn manier weet je nog?

Dan loop ik de kamer in, mijn blik stak op jou gericht. Als onze ogen elkaar vinden, komen er heftige lustgevoelens naar boven. Ik vraag je even je ogen te sluiten, dan blinddoek ik je en laat je even zo liggen terwijl ik de verdere voorbereidingen tref. Voor ik de blinddoek verwijder, maak ik met een snelle beweging je polsen vast aan het bed en neem ik weer iets meer afstand. Al dansend maak ik uiterst langzaam de bovenste knoopjes van mijn jurk los, en geef je even zicht op mijn zwarte bustier. Dan gooi ik ook mijn haren los en ga er even met mijn vingers doorheen. Één voor één maak ik de rest van de knoopjes los, het doet je ademhaling hoorbaar verzwaren.

Met een hese stem zeg je dat je meer wilt zien. Ik zie aan de bobbel in je broek dat ik je niet onberoerd laat en plaag je een beetje. Langzaam ga ik verder met mijn striptease en zie aan je ogen dat je meer wilt. Mijn gedachten dwalen af naar hoe lekker het zou zijn om die harde in mijn mond te hebben en te proeven hoe lekker je me vindt. “Ga je nog door”, hoor ik opeens en ik ontwaak uit mijn gedachten. “Word je ongeduldig?” vraag ik en ik lach er uitdagend bij.

Uiterst langzaam laat ik mijn jurkje naar beneden gaan en terwijl ik eruit stap geef ik je zicht op de bovenkant van mijn borsten, die door de opwinding mijn bustier strak doet aansluiten. Je ogen stralen een geile blik uit en ik zie dat je toch iets onrustig wordt door je beperkte bewegingsvrijheid.

Ik geniet van de uitwerking die ik op je heb. Even loop ik een stukje bij je vandaan om met een glas wijn terug te komen. Als ik het glas naast je neer zet geef ik je met wat wijn in m’n mond een natte tongzoen, die je gretig beantwoordt. Ik kan het niet laten even met m’n handen over je lijf te gaan. Wat zou ik je toch graag ook uit de kleren zien maar besluit alleen de band van je broek los te maken. Als ik met mijn rug naar je toe sta, laat ik de bandjes van mijn bustier van mijn schouders glijden.

Dan maak ik ook de haakjes los en laat hem op de grond vallen. Gelijk omsluit ik m’n borsten en speel even met m’n hard geworden tepels. Terwijl jij nog steeds alleen maar zicht hebt op m’n blote rug, geniet ik van de reactie van mijn tintelende lijf.

Als ik dan ook mijn hipster uittrek en uitdagend naar voren buig, geef ik je zicht op mijn strakke billen. Een kreun ontsnapt je en ik merk dat je je moeilijk kunt beheersen. Ik ga verder met mijn act en loop op je af. “Ik wil je”, kreun je en ik besluit je meer vrijheid te geven.

Als ik de boeien losmaak, gebied ik je nog wel te blijven liggen. Ik wil je nog even verder uitdagen en speel weer met mijn harde tepels. Dan breng ik twee vingers naar mijn mond, om daarna op zoek te gaan naar mijn klitje. Ik geef je zicht op mijn glinsterende lipjes en laat twee vingers in mijn kutje verdwijnen. Ik voel het geil langs mijn been lopen.

Is dit nou wat je zo graag ziet? Een grijns op je gezicht. Ik loop op je af en stop één vinger in je mond, die je gretig aflikt. Wil je de rest ook proeven? Dan zul je nog even geduld moeten hebben, eerst wil ik je van wat kledingstukken ontdoen. Ik kom al kruipend over het bed over je heen. Eerst verdwijnen je sokken, dan je broek en ik maak dan langzaam de knoopjes van je overhemd los. Het maakt me hongerig. Als je overhemd los is lik ik aan een tepel om er onverwachts in te bijten.

Ik kras met mijn nagels over je borst naar beneden sla even een stukje over en masseer je bovenbenen. Ik voel je spieren zich spannen. Dan leg ik mijn volle hand over je harde pik en beweeg hem voor zover dat nog mogelijk is over je onderbuik. Met mijn andere hand masseer ik je ballen. Daarna sluit ik mijn lippen om je pik en begin je langzaam te pijpen. Mijn tong maakt rondjes om je eikel en ik bijt er af en toe zachtjes in terwijl mijn handen je ballen masseren.

Ik voer het tempo steeds verder op terwijl ik diep in je ogen kijk. Ik voel hem kloppen en weet dat het niet lang meer kan duren. Het is niet echt m’n bedoeling om je nu al te laten komen. Ik laat hem uit mijn mond glippen en omsluit het topje met twee handen tot het kloppen minder wordt, dan geef ik hem weer iets meer vrijheid.

Je kijkt me smachtend aan. Ik geniet van de macht die ik over je heb. Ik loop bij je vandaan en geef je je glas wijn aan. Ik geef je even de kans een paar slokken te nemen voordat ik je weer vast maak aan de spijlen van het bed. Dan pak ik de massageolie en laat heel langzaam een aantal druppels op m’n borsten vallen en volg de olie naar beneden. Ik vang het op net voordat het mijn lipjes bereikt. Met twee handen wrijf ik heel mijn bovenlichaam ermee in.

Dan ga ik boven je hangen, steunend op handen en knieën. Ik maak alleen contact met je door met mijn tepels over je lichaam te gaan. Gevolgd door een heerlijke body to body massage. Bewust weer één plek negerend.

Ik draai me om en steun op mijn handen en knieën en laat me langzaam over je heerlijke harde paal glijden. Ik ben zo nat dat ik hem meteen diep in me voel. Door mezelf langzaam te laten zakken en dan weer omhoog te drukken maak ik je helemaal gek en ik voel je eikel alweer kloppen. “Ga door, sneller”, schreeuw je. We voeren het tempo op en nu mag je me eindelijk voor de eerste keer volspuiten.

Je zaad stroomt naar binnen en je komt heftig schokkend klaar. Ik maak je los en laat je achter, om naar de douche te gaan, waar ik je even later hoor binnenkomen. Onder de warme stortdouche zeep ik je helemaal in om daarna de bodymassage nog eens over te doen. Lustgevoelens worden weer aangewakkerd. Je speelt met mijn tepels en ze reageren heftig op jouw aanraking. Je plaagt me een gaat tergend langzaam naar beneden.

“Ik wil meer van je proeven”, hijg je. Je likt langs mijn dijen en gaat langzaam richting mijn lipjes en brengt je tong langzaam in me. Je raakt ieder plekje, terwijl je mijn billen omvat. Je maakt het me onmogelijk om rustig te blijven, ik spreid mijn benen nog verder om je nog meer de ruimte te geven. Als je al zuigend en zachtjes bijtend mijn klitje bewerkt, en twee vingers in en uit mijn kutje laat glijden, voel ik een hitte door mijn lijf gaan gevolgd door een heftig orgasme. Al kreunend laat ik me helemaal gaan.

Je geeft me maar even de kans om hiervan bij te komen want al snel draai je me om en voel ik je harde pik tussen mijn billen. Hmmm ,was het je duidelijk dat ik graag zo genomen wil worden? Terwijl ik steun zoek tegen de muur, voel ik jouw vingers rond mijn nog kloppende klitje. Dit keer wat brutaler, je merkt dat deze aanpak me al snel weer kletsnat maakt. Als ik iets voorover buig open je mijn lipjes nog iets verder en stoot je in één keer diep in me. “Hmm wat ben je toch lekker”, hoor ik je zeggen.

Je legt je handen op mijn heupen en neemt me hard en diep, heerlijk gevoel om zo genomen te worden. Terwijl je diep in me zit masseer je stevig mijn klitje. Je voert het tempo op en ik begin steeds harder te kreunen, dan voel ik een hoogtepunt aankomen. Je vingers maken me helemaal gek. Als je merkt dat ik bijna kom stop je en ga je uit me. Je draait me om en spreidt mijn benen. Zonder enig omweg vind je tong mijn klitje en begint deze heerlijk te likken.

Je maakt je vingers nat met mijn vocht en gaat op zoek naar mijn sterretje. Terwijl je met je tong mijn klitje bewerkt en een vinger voorzichtig een stukje in mijn kontje steekt, kom ik spuitend klaar.

Je slikt en likt de laatste restjes uit mijn kloppende kutje. Dan kom je overeind en eis je mijn mond op voor een natte tongzoen. Mijn handen gaan op zoek naar je pik die glimmend tegen je buik staat, als ik mijn handen eromheen sluit en zachtjes op en neer ga, versnelt je ademhaling en voel je eikel vochtig worden. Dan ga ik op mijn knieën voor je zitten en neem je pik in mijn mond likkend en zuigend ga ik op en neer, totdat jij ook tot een tweede orgasme komt.

Nagenietend van deze ontlading spoelen we ons af. Terug op het bed, kruip ik dicht tegen je aan en leg ik mijn hoofd op je borst. We dommelen even in maar ik ben me ervan bewust dat het tijd wordt om afscheid te nemen. Terwijl jouw ogen op mij gericht blijven, kleed ik me weer aan. Ik geef je nog een laatste kus, dan loop ik met een grijns op mijn gezicht richting de auto, wetende dat het hier niet bij zal blijven.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *