— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Losse spieren

Al wekenlang heb ik last van al mijn spieren. Door drukte, spanning, stress? Wie zal het zeggen. Als ik op een ochtend mijn mailbox open zie ik een mailtje van de sauna met een leuke aanbieding: twee voor de prijs van een. Ik bel een vriendin met de vraag of ze zin heeft om mee te gaan. Ze moet eerst werken maar stelt voor om in de loop van de middag te gaan en daar ook meteen te gaan eten. Zo zitten we om 16.00 uur in de auto op weg naar de sauna. We kletsen over van alles en nog wat en als ik haar vertel over mijn pijnlijke spieren stelt ze voor dat ik me in de sauna laat masseren. Zij heeft er prima ervaringen mee en beveelt het van harte aan.

Wat zij niet weet is dat ik daar niet echt goed mee om kan gaan. Bepaalde gebieden van mijn lichaam zijn nu eenmaal erg gevoelig en zodra iemand daar zijn handen legt, bekruipt me altijd een enorm geil gevoel. Normaal gesproken trek ik me dan terug en is het klaar, maar bij een masseur kan ik moeilijk zeggen dat hij op moet houden! Dat gaat dan enorm lastig worden ben ik bang.

Als we aankomen schijnt het zonnetje lekker dus ook even zonnebaden is mogelijk. We kleden ons uit en ik vraag meteen bij de balie of er nog een plaatsje is bij de masseur. Deze is beschikbaar om 20.00 uur dus tijd genoeg om alvast even te ontspannen. Eerst pakken we het stoombad en als we er eenmaal inzitten kom ik langzaam tot rust. Ik sluit mijn ogen en denk even helemaal aan niets. Ik wist niet dat ik dat kon, een nieuwe ervaring.

Na het stomen stap ik in de koude ton, mijn adem stokt en na tien tellen onder water sta ik op. Ik open mijn ogen en sta dan met priemende borsten en een lichaam vol kippenvel voor een zeer aantrekkelijke man. We kijken elkaar recht in de ogen en hij laat zijn mooiste glimlach zien. Blauwe ogen, heerlijke lach, prettig lichaam en mooie armen. Ik zet een stap opzij en voordat ik het in de gaten heb, flap ik eruit: “Ik zie je zo,” en loop door.

Mijn vriendin stelt voor te gaan eten en we bestellen een wijntje. Onder het eten vertel ik haar over de onbekende man. Zij vraagt me wat ik nu van plan ben en om eerlijk te zijn heb ik geen idee, maar ben behoorlijk nieuwsgierig naar dit bijzondere exemplaar. Dan, na 2 wijntjes en een heerlijke maaltijd is het tijd voor de massage. De onbekende man heb ik niet meer gezien. Hij is zich vast wezenloos geschrokken!

Ik word opgehaald door een vrouw en meegenomen naar de massagetafel. De badjas kan uit en als ik op mijn buik op de tafel lig, legt ze een handdoek over mijn billen en zegt: “Hij komt er zo aan”. Ik sluit mijn ogen en laat de maaltijd met de wijntjes lekker zakken en beland in een totale ontspanning. Dan hoor ik iemand binnenkomen. Hij praat niet, maar pakt een fles en begint met lange trage bewegingen een lading olie op mijn rug en schouders te smeren .

Mijn ogen houd ik gesloten zodat ik het ontspannen gevoel lekker vast kan houden. Mijn nek en schouders bewerkt hij vakkundig en even later zijn z’n handen op mijn onderrug beland. Ik kijk vluchtig onder mijn oksel door en zie een man tot zijn middel met een goedgevulde short. Nu ben ik dus afgeleid, dat had ik niet moeten doen. Ondertussen trekt hij de handdoek over mijn schouders en begint aan mijn onderrug en bovenbenen. Ik voel zijn sterke handen over mijn bovenbeen gaan met zijn vingers richting mijn inmiddels natte poes. Ik besluit gewoon maar te genieten en me niet druk te maken om mijn lichamelijke reactie op zijn bewegingen.

Hij bewerkt ook mijn andere bovenbeen en ook voorzichtig mijn billen.
Als hij mijn billen heen en weer beweegt schuurt mijn klitje zachtjes over de massagetafel, een erg aangenaam gevoel. Dan zet hij zijn duimen voorzichtig tussen mijn billen en voel ik ze door mijn hete poes trekken. Mijn hele lijf zit onder de kippenvel en ik ril. De geilheid overrompelt me toch. Ik voel een straaltje vocht langs mijn been naar voren lopen. De man vraagt me netjes of ik me om wil draaien en houdt de handdoek keurig voor mijn poes.

Mijn temperatuur bereikt bijna een kookpunt als ik hem voor het eerst helemaal kan zien: het is dezelfde man waar tegen ik heb gezegd: “Ik zie je zo”. Hij ziet er prachtig uit door mijn inmiddels roze bril. Hij kijkt me aan met die heerlijke lach en die oh zo blauwe ogen. Ik probeer me galant neer te vleien maar door de opwinding ben ik behoorlijk houterig. Hij pakt me beet en draait me netjes op mijn rug. Dan bedenkt hij zich niet en zoent me vol op mijn mond. Heerlijk lang en loom. Ik voel aan zijn armen en zucht.

Hij zoent mijn hals, mijn borsten, zuigt aan mijn tepels en ondertussen vindt zijn hand mijn kletsnatte poes. Zachtjes haalt hij zijn vingers langs mijn schaamlippen en steekt dan heel even een vinger in mijn kutje. Dan kan ik me niet meer beheersen, steun op een elleboog en trek zijn short naar beneden. Zijn pik is mooi en staat keurig overeind. Ik neem zijn ballen in mijn hand en duw hem met mijn elleboog dichter naar mijn hoofd. Dan heeft hij door wat ik wil en gaat met zijn pik voor mijn hoofd hangen terwijl hij zijn mond naar mijn poes beweegt.

Heel langzaam neem ik zijn eikel in mijn mond en draai met mijn tong om de eikel heen. Hij kreunt zachtjes. Ik krab zachtjes over zijn ballen. De man likt mijn klitje tergend langzaam en duwt een vinger bij me naar binnen. Mijn eerste orgasme is al onderweg en ik bots met mijn heupen tegen zijn mond. Hij gaat staan en kijkt me aan, vraagt me dan of we gaan neuken. Ik zoen hem geil op zijn mond en dat betekent dus een duidelijke ja. Hij lacht me weer toe en zie dat hij ook duidelijk geil is. Hij legt me op mijn buik met zijn enorme armen en tilt mijn heupen op. Hij likt me van voor naar achter en ook mijn sterretje.

Voorzichtig brengt hij wat olie aan op mijn sterretjes en duwt langzaam een vinger naar binnen. Mijn knieën worden lam en ik verlies mijn verstand. Ik gooi mijn heupen verder naar achter en dan duwt hij in een keer zijn pik zo ver mogelijk bij me naar binnen. Het vocht loop bij mijn benen naar beneden terwijl we een heerlijk tempo hebben gevonden. Zijn vinger nog in mijn sterretje, zijn pik in mijn poes en zijn andere hand zachtjes knijpend in mijn klitje. Ik lijk eindeloos op het randje te hangen totdat ik voel dat hij gaat komen. Mijn spieren sluiten zich om zijn heerlijke pik en hij houdt mijn klitje vast net zolang tot we beiden een heerlijk klaar zijn gekomen.

Hij trekt zijn pik langzaam terug en draait me op mijn rug. Zijn vocht loopt langzaam uit mijn poes en ik voel me nu erg naakt en kwetsbaar bij deze onbekende man. Hij zoent me lief op mijn mond terwijl hij met zijn vingers de sperma over mijn hele poes smeert. Mijn klitje voelt superglad en nat en ik lig alweer te kronkelen onder zijn hand. Hij grinnikt en vingert me een beetje en brengt me opnieuw over het randje. Ik kreun en geniet van het moment. Dan gaat ineens een belletje, onze tijd is om. Hij trekt zijn short aan, helpt me in mijn badjas en vlakbij de deur pakt hij me beet, zoent me hartstochtelijk en zegt: “Neem een abonnement”.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *