— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Shoppen met de buurman

Het najaar is inmiddels aangebroken, de koperen zon schijnt nog provocerend door de ramen, maar de bomen laten hun blad vallen en de herfst toont zijn roodbruine pracht. Ik denk aan mijn man Paul met zijn kleurenblindheid die al die mooie tinten mist. Ik kan me er geen voorstelling van maken hoe zijn wereld er uit moet zien. Voor mijn gevoel saai en eentonig, maar hij beklaagt zich er niet over. “Ik weet niet beter en ik weet niet wat ik mis”, is zijn reactie wanneer men er naar vraagt. Tegen mij voegt hij er altijd uitdagend lachend aan toe: “Maar vormen kan ik goed herkennen en mijn andere zintuigen compenseren het gemis”. Hij heeft gelijk, daar kan ik alleen maar bevestigend op knikken. Zijn handen en tong bezorgen me regelmatig intens genot.

Op deze dinsdagochtend staar ik naar de inhoud van mijn garderobekast. Zaterdag heb ik alle kleding opgeruimd en alles wat niet meer valt te combineren of uit de mode is in grote zakken gepropt. Waar de schuifdeuren knelden, lopen ze nu weer vloeiend over de rails en de schappen zijn keurig geordend. Het is weer fris in mijn hoofd, maar ik realiseer me dat mijn keuze nu wel erg wordt beperkt. Ik zie er graag goed verzorgd uit, volg de laatste modetrends en al zeg ik het zelf, ik kleed me stijlvol, laat mijn vormen goed uitkomen en zoek de grenzen op van uitdaging. Hongerige blikken van mannen bezorgden me vroeger een onaangenaam gevoel, maar ik voel nu macht en ben zelfverzekerd en trots op wie ik ben. Laat ze maar kijken, ik mag er zijn.

Met over elkaar geslagen armen staar ik naar de halflege planken van mijn kledingkast. “Je hebt niets om aan te trekken”, zeg ik hardop en overtuig mezelf met die bezwerende woorden van de noodzaak om vandaag te gaan shoppen. Een gevoel van spanning bekruipt me en als ik voor de spiegel sta draai ik me langzaam rond en bekijk mijn figuur. Een slanke taille, stevige billen, volle borsten en goedgevormde benen. In mijn nauwsluitende zwarte spijkerrokje voel ik me jong en gewild, het nieuwe roze leren jasje met strak zwart shirt sluit mooi af en in combinatie met mijn hoge zwarte laarzen voel ik me een femme fatale. Ik voel me opgewonden en besluit mezelf te verwennen met een middagje winkelen en slenteren door de straten van Den Bosch. Ik staar naar mijn spiegelbeeld en zie een zelfbewuste blik. Een lichte tinteling gaat door mijn huid en ik herken begeerte. Ik ben ongegeneerd geil, maar ook verward over mijn onverwachte opwinding. Op dat moment gaat de deurbel en loop ik snel de trap af naar de voordeur.

Verrast zie ik dat Mark, mijn buurman op de stoep staat. Hij geeft me een hand en ik ben weer onder de indruk van de kracht die hij uitstraalt. Sinds een jaar wonen Mark en Stella naast ons en het klikt goed. We overlopen elkaar niet, maar drinken regelmatig samen een glaasje, komen op verjaardagen en helpen elkaar waar nodig. Mark is account manager en veel onderweg. Blijkbaar is hij vandaag niet op pad en ik ben dan ook benieuwd naar de reden van zijn bezoek. Hij valt met de deur in huis en zegt: “Stella is vandaag en morgen naar Londen voor haar werk en ik heb verlof. Is Paul toevallig thuis?” Ik begrijp dat hij er met de motor op uit wil en geef aan dat Paul aan het werk is. Ik zie de teleurstelling op zijn gezicht en hoor mezelf brutaal zeggen: “Ik heb zin om mezelf in het nieuw te steken, lekker naar Den Bosch en een glas wijn drinken op een terras”. Mark knikt bevestigend en ik zie een twinkeling in zijn ogen: “OK, dat klinkt goed”. Zonder nadenken floept er een antwoord uit: “Waarom ga je niet mee? Misschien heb jij wel een goede kijk op wat me goed staat. En als je niet kleurenblind bent kun je vast wel helpen kiezen. ” Even zie ik verbazing en twijfel op zijn gezicht, maar als hij zijn blik langs mijn lichaam laat gaan, besef ik dat er al geen weg terug meer mogelijk is. “Tja, waarom ook niet. Dan pakken we mijn auto. Over tien minuten vertrekken?” vraagt hij. Ik voel nog even een schuldgevoel,maar kan niet meer terug. “Ja prima, even optutten en ik ben zover.” Met een ontwapenende lach zegt Mark: “ Dat zou ik maar laten, want je bent nu al een stuk.” Ik voel mijn wangen kleuren, maar hij heeft zich al omgedraaid en loopt het tuinpad af.

Voor de spiegel werk ik mijn mascara bij en stift mijn lippen. Ik bekijk mezelf en besef dat dit een middag is voor spanning. Ik ben nog vrolijk van het compliment van Mark en ben al langere tijd onder de indruk van zijn verschijning. Hij is gespierd, mooi lang en heeft een knappe kop. Ondanks dat is hij niet zelfingenomen, maar juist belangstellend en attent. Stella mag er ook zijn, maar heeft me wel eens ingefluisterd dat ze een vrije relatie hebben. Gezien haar vele trips naar het buitenland, kan ik me daar wel wat bij voorstellen.
Nu ik de opwinding voel stijgen, neem ik een besluit. Ik ga er vanmiddag vol voor. Ik loop de trap af, open de voordeur en zie Mark al bij de auto staan. Ik voel me vrij, ondeugend en sexy. Mark draagt een spijkerbroek met donkerblauw shirt en bijpassende blauwe suède schoenen. Wanneer we instappen in zijn Volvo bekijk ik hem van opzij en zie zijn mannelijke gelaatstrekken, zijn gespierde bovenarmen en verzorgde handen. Hij is inderdaad wat vriendinnen me al influisterden: een lekker ding.

Tijdens de rit naar de snelweg praten we over zijn werk, lachen om anekdotes uit zijn klantcontacten en vertel ik over mijn werk als styliste. Mark is een echte gentleman en ik voel me bij hem op m’n gemak. Tijdens het autorijden werpt hij steelse blikken naar mijn benen en ik lach inwendig. Hij moest eens weten. Mijn schroom gooi ik van me af en met mijn linkerhand streel ik zijn nek. Mark kijkt opzij, glimlacht en ik besef dat hij hetzelfde voelt als ik. We zijn aan een ontdekkingstocht begonnen en spelen een spel waarbij er geen weg terug meer is. Met zijn hand streelt hij me over mijn wang en zijn reactie is duidelijk: “Dit zat er aan te komen, had jij dat gevoel ook?” Ik knik en het laatste beetje onzekerheid valt weg. We willen dit allebei.

Terwijl ik zijn nek en schouders streel beweeg ik mijn rechterhand langzaam van mijn knie omhoog naar de zoom van mijn rokje. “Mark, ik ben vandaag ondeugend geweest. Wat zou er onder dat rokje zitten?”, vraag ik plagend. Hij kijkt opzij en terwijl ik op sensuele wijze met mijn tong langs mijn lippen strijk, beweegt mijn hand verder omhoog onder de spijkerstof. Zachtjes streel ik de binnenkant van mijn bovenbeen en ik zie dat de opwinding bij Mark toeneemt. In zijn broek is een enorme bult verschenen en zijn piemel drukt met geweld tegen de stof van zijn boxershort en spijkerbroek. Zijn ogen schieten wild heen en weer van mijn hand naar de weg, hij heeft moeite zich te concentreren. Zachtjes tik ik met mijn hand tegen zijn achterhoofd: “Op de weg letten chauffeur of de auto even aan de kant van de weg zetten, want dit is roekeloos rijgedrag.” Mark richt zich nu volledig op de weg, maar ik zie dat we de afslag van Den Bosch niet nemen. We rijden van de snelweg af, tussen de weilanden door , de asfaltwegen gaan over in klinkerstraten en tenslotte eindigen we op een zandpad langs de rivier.
Mark kijkt om zich heen, zet de motor uit en hij zucht. Hij kijkt me aan en ziet dat ik mijn hand nog steeds onder mijn rokje heb. De stof is omhoog geduwd en mijn hand glijdt tergend langzaam richting mijn kruis. Ik streel zijn nekharen en laat me loom achterover vallen in mijn stoel. Mijn vingers beroeren nu mijn schaamlippen en ik voel dat mijn vagina drijfnat is. Het vocht glibbert langs mijn wijsvinger en terwijl Mark met ingehouden adem mijn bewegingen volgt steek ik uitdagend een vinger in mijn kutje. “Mm, lekker, Mark, wat is dat fijn om met een naakt poesje naast je te zitten, ik kan mezelf …mm…..oo…..zo lekker strelen…”. Hij wordt gek van opwinding en gespt zijn veiligheidsriem los, buigt zich voorover naar me en kust me vol op de mond. Zijn tong komt naar binnen en ik hoor een wellustig gegrom als hij me met zijn tong streelt en zachtjes op mijn lippen bijt. Zijn hand is onder mijn jack naar mijn borsten gegleden en door de stof van mijn shirt kan ik zijn handen voelen. Mijn tepels zijn keihard en zijn handen maken strelende bewegingen, duwen van buiten naar binnen en omhoog en ik voel een stroom verlangen naar mijn onderbuik gaan. “Je hebt ook geen beha aan”, hoor ik hem verrast zeggen en zijn hand glijdt onder de zwarte stof en betast mijn borsten. Heerlijk voelt dat huid op huid, ik geniet van zijn lust en trek mijn hand onder mijn rokje vandaan. Ik steek mijn natte vinger in zijn mond en hij proeft mijn lichaamsvocht. “Je maakt me gek”, steunt hij en ik laat mijn hand van zijn borst naar zijn gulp afdalen. Ik voel zijn enorme dikke lul tegen de stof drukken en strijk met mijn vinger over de top van zijn penis. Hij steunt en duwt zijn onderbuik tegen mijn hand, waarna ik op en neer over zijn geslacht beweeg. Mark laat zich ook niet onbetuigd en zijn hand streelt inmiddels mijn dij en ik laat merken dat ik meer wil dan aaien, strelen en tongen. Ik rits zijn gulp open en graai in zijn boxershort naar zijn enorme harde pik. Ik trek de knoop van zijn spijkerbroek open en zijn stijve geslacht springt naar voren. Het lijkt wel of hij is opgepompt en ik krijg enorme zin in zijn gladde grote paal. Mijn veiligheidsriem is inmiddels ook open geklikt en ik buig voorover naar zijn warme kloppende lid. Mijn tong likt langs de rand van zijn eikel en ik voel dat er een siddering door zijn lijf gaat. “Pff…ooo…mm…ja daar..ooo…”, kreunt Mark en zijn hand gaat door mijn haar. Ik lik de schacht, neem de eikel in mijn mond en beweeg met mijn tong over het gevoelige topje en langs de randen. Mark steunt en kreunt en zijn penis klopt en lijkt wel van staal. Ik sluit mijn mond nu rondom zijn staaf en beweeg mijn hoofd op en neer, zuigend, likkend en strelend. Mijn hand omvat zijn pik en ik streel voorzichtig zijn ballen, knijp erin en beweeg vervolgens mijn hand omhoog langs zijn genotstaaf. Zijn onderlichaam beweegt nu mee en ik voel dat hij zichzelf niet meer in bedwang heeft. Zijn pik beweegt in en uit mijn mond en steeds weer voelt hij de spanning van mijn lippen rond de rand van zijn eikel. Als ik hem loslaat, met mijn hand zijn voorhuid blijf bewerken en een geile lik over zijn mond geef, kan hij zich niet meer beheersen. Zijn hand graait onder mijn rokje en hij pakt me met zijn linkerhand vol bij mijn natte spleetje. Ik schok met mijn hoofd naar voren en wil niets liever dan lekker door hem gevingerd worden, zijn paal in me voelen en hem berijden. Zijn zaad wil ik in me voelen spuiten en samen hemels klaarkomen.

Mark komt overeind kijkt om zich heen en zegt resoluut: “Oh mijn god…Ik wil je helemaal..ik wil je proeven, voelen en vullen”. Hij gooit het portier open, kijkt nog eens goed om zich heen, maar ziet dat we achter een bosrand staan en buiten het zicht van huizen en wegen. Ik weet wat hij wil en open ook mijn deur. Over de auto staren we elkaar geil aan en lopen naar de achterkant van de stationwagen. Mark opent de achterklep en de banken zijn al neergeklapt. Een enorme laadvloer kunnen we gebruiken als provisorisch bed, zeker nu Mark er enkele plaids in uitvouwt, zodat de vloer zacht aanvoelt. We kruipen naast elkaar in de ruimte en trekken de klep dicht. Gretig betasten we elkaar en onze lichamen kruipen tegen elkaar. Ik sla mijn armen om hem heen, hij drukt zijn onderbuik tegen me aan en wild kussen we elkaar, opgefokt door onze begeerte. Ik laat mijn handen in zijn broek glijden en duw de broek over zijn billen. Mark schopt zijn schoenen uit en ik trek de broek verder naar beneden over zijn voeten en sjor zijn sokken mee. Daar zit hij in volle glorie naast me en ik knoop gehaast zijn overhemd open, betast zijn gespierde borst en wring zijn armen eruit. Mark ligt nu naakt naast me en ik kijk vol bewondering naar zijn ferme staaf en sluit mijn hand er omheen. Hij kreunt weer en trekt mijn jasje over mijn schouders, trekt mijn shirt over mijn hoofd en duwt het rokje tot boven mijn billen. Met mijn laarzen nog aan voel ik de uitdaging die ik uitstraal en geniet als Mark mijn borsten pakt, de tepels zuigt en de topjes tussen zijn vinger en duim beweegt. Hete golven stromen van mijn borsten naar mijn kutje en ik geniet als hij langzaam met zijn tong mijn buik aait en naar benden beweegt. Ik kruip omhoog om hem meer ruimte te geven en Mark knielt tussen mijn benen, duwt zijn handen onder mijn billen en kust mijn poes. Ik sta in brand en stroomstoten gaan langs mijn rug als zijn tong over mijn clitoris streelt, het knopje beroert en zijn mond treiterend zuigt. Ik voel de golven van opwinding door mijn vagina en geef me helemaal over. Mijn bekken duw ik omhoog tegen zijn mond en wild beweegt hij nu over mijn ciltoris. Een hand is onder mijn billen vandaan getrokken en hij schuift twee vingers in mijn grotje naar binnen. “Oh…ja…mmmm. ….geil….mmmm …….ooooh…”, kreun ik en laat me meevoeren naar een hoogtepunt. Zijn vingers bewegen omhoog langs mijn g-spot en zijn tong draait, duwt en streelt mijn klitje. “Oh …ik ga komen….oh…ja…harder….lekker…”, steun ik en duw mijn onderlichaam schokkend omhoog. Ik voel een ongekende verkramping in mijn lichaam, duw mijn benen bij elkaar maar Mark is resoluut en blijf me opstuwen naar een fantastisch orgasme. Met drie vingers stoot hij in en uit en ik voel mijn kutje samen trekken. Mijn onderbuik duw ik omhoog en heen en weer om alle bewegingen op te vangen en ten volle te genieten van zijn lekkere befbeurt. Ik laat me gaan en wild schokkend kom ik klaar op zijn mond: “Oh..oh…oh…jaa…nu…nu…ik kom…oh..”, steeds weer stoot ik diepe zuchten als ik voel dat een golf van mijn orgasme door mijn clitoris wervelt. Mark geniet en blijft me penetreren en klaarlikken tot hij de ontlading uit me voelt stromen. Zijn vingers bewegen steeds trager en met steeds rustiger bewegingen van zijn tong laat hij me wegzakken uit de extase. Hij komt voorzichtig omhoog, kust me en ik proef mijn eigen geilheid. Vermoeid blijven we even bij elkaar liggen en ik voel de extase langzaam uit mijn spleetje wegebben. Mijn handen strelen over zijn rug en billen en ik voel dat hij van mijn orgasme een enorme kick heeft gekregen. Ik sluit mijn vingers om zijn stijve lid en beweeg mijn hand langzaam op en neer. Zijn pik staat op springen en ik voel dat ik me opnieuw laat meeslepen door de situatie. De spanning van deze plek, de passie en het genieten van de intimiteit laten het vuur van hartstocht weer in me oplaaien.
Mark duwt mijn benen uit elkaar en steunend op zijn armen plaatst hij de eikel van zijn enorme opgezwollen eikel tegen mijn schaamlipjes. Ik ben drijfnat en voel hoe hij langzaam zijn lid in me schuift. Hij voelt groot en vult me heerlijk op. Zijn lichaam laat hij zakken en met zijn handen pakt hij mijn billen vast. Hij zuigt aan mijn tepels en ik geniet van zijn grote apparaat in mijn poesje. Mijn vagina zuigt hem op en hij beweegt zijn penis nu in een traag tempo heen en weer, in en uit mijn kutje. Steeds weer wrijft hij bij het penetreren langs mijn klitje en ik voel de geilheid in me weer toenemen. Onze monden vinden elkaar en wild kussend voert Mark het tempo op. Zijn ademhaling wordt zwaarder en ik weet dat het nu niet lang meer zal duren voor hij zijn zaad in me zal spuiten. Ik geniet van zijn pompende bewegingen maar wil het afsluiten met mijn favoriete standje. Daarom duw ik hem iets opzij en Mark begrijpt wat ik wil. Hij rolt om op zijn rug en ligt uitgestrekt voor me. De aanblik van zijn rechtop staande pik maakt me nog wilder en ik hang met mijn lichaam over hem heen. Mijn knieen plaats ik langs zijn lichaam en ik hang met mijn hete kutje boven zijn paal. Langzaam laat ik me zakken en voel zijn pik tegen mijn opening. In een vloeiende beweging glijdt zijn penis in mijn spleetje en ik buig me naar hem toe. We kussen elkaar en zijn handen strelen mijn tieten die boven zijn gezicht hangen. Hij neemt de tepels in zijn mond, bijt zachtjes en strijkt met zijn duimen over de bovenkant. Ik geniet en laat mijn clitoris langs zijn eikel glijden, trek terug, duw opnieuw en wordt zo meegezogen in zijn extase. Mark kan zich nu niet langer meer inhouden en drukt mijn billen naar voren en stoot met zijn penis zo diep mogelijk bij me naar binnen. “Ja…ja…ik ga je lekker volspuiten…”, roept hij en steeds wilder gaat zijn dikke piemel in en uit mijn kutje. Ik wrijf steeds harder en voel ook bij mij een orgasme naderen. “Neuk me dan..toe dan..laat me voelen dan…toe dan…”, moedig ik hem aan en laat me achterover zakken. Ik weet dat hij geniet van dit uitzicht en steun op mijn handen en gooi mijn hoofd achterover. Zijn paal stoot in en uit en hij pompt nu als een bezetene. “Ohh…kut..kut…..kut..ik kom..ik …ohhh”, roept hij en ik voel zijn warme zaad diep in me spuiten. Golven sperma knallen naar binnen en zijn orgasme sleept me mee in mijn eigen geilheid. Ik wrijf met mijn klitje ruw over zijn geslacht en voel dat ik voor de tweede keer ga komen. Mark trek mijn hoofd naar voren en ik voel de samentrekkingen van mijn vagina en wrijf mezelf heerlijk klaar over zijn eikel. Golf na golf voel ik door mijn lichaam gaan en ik laat me gaan: “Mark, Mark…..fijn..mmm….fijn….oohh”, breng ik uit en ik kom spetterend tot een nieuw hoogtepunt. Schok na schok verwerk ik en ik ken mezelf niet terug, de heftigheid van mijn orgasme en de gevoeligheid van mijn lichaam. Uitgeput laat ik me over hem heen zakken en geniet na van dit heerlijke seksspel. Zijn handen strelen mijn rug en billen en hij kust mijn haar. “Ik heb genoten schatje, jij ook?”, vraagt hij. Ik knik en glimlach en leg mijn hoofd op zijn schouder. Ik geniet na en besef dat dit moment uniek is. Of ….?

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Tdid 26 feb 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *