— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Likken

Ergens wist ze dat hij gevaarlijk voor haar was. Die man die ze gisteren was tegen gekomen in de kroeg. Wat het precies was kon ze niet goed omschrijven. Hij was wat ouder dan haar, zag er goed verzorgt uit en wist precies de juiste dingen te zeggen. Eigenlijk voelde ze zich wel tot hem aangetrokken maar er was toch iets.

Haar hele leven deed ze al wat verstandig was. Ze had de opleiding gedaan die haar ouders wilde. Ze droeg altijd een spijkerbroek met een koltrui. En ondergoed kwam van de Hema. Alles aan haar was georganiseerd en degelijk. En tot gisteravond was dat goed. Iedereen om haar heen was tevreden over de manier waarop ze leefde. Zelf haar vriend was er eentje die paste in het plaatje.

Ze wist wat er zou gebeuren als ze terug zou gaan naar de kroeg. Naar die man met die mooie ogen en dat lijf waarvan ze kriebels in haar onderbuik kreeg. Het zou haar hele leven op de kop zetten. Niks zou meer hetzelfde zijn.

Toch staat ze nu voor de deur van de kroeg. In een strak bloesje en kort rokje. Ze voelde zich vanmiddag ineens heel vrouwelijk, toen ze in de lingeriewinkel een nieuw setje kocht.
Langzaam doet ze de deur open. Ze ziet hem staan. Op dezelfde plek waar ze hem gister achterliet.

Langzaam loopt ze naar hem toe, ze pakt zijn uitgestoken hand. ‘Weet je het zeker?’, vraagt hij. Nee maar daarom is het juist goed. Hij neemt haar mee. Samen lopen ze naar buiten. Zwijgend houdt hij de deur van zijn auto voor haar open. Terwijl ze instapt raakt ze hem even aan. Het lijkt of er een schok door haar lijf gaat.

Hij stapt in en ze rijden weg. Waarnaar toe weet ze niet. Zou dit goed komen, is het verstandig om je gevoel te volgen? Peinzend zit ze naast hem en merkt ze niet dat hij zijn blik even over haar lichaam laat glijden. Ten hoogte van haar borsten blijven zijn ogen even hangen.

Na een half uurtje rijden parkeert hij de auto bij een mooi landhuis. Hij helpt haar uitstappen en samen lopen ze naar de voordeur.

Op het moment dat ze met hem naar binnen gaat stapt ze in een wereld waar ze nog nooit is geweest. Ze ziet een prachtige huiskamer met een knapperend haardvuur. Openslaande deuren geven toegang tot een prachtige tuin vol met bloemen en planten in de meest prachtige kleuren.

Langzaam loopt ze naar het haardvuur. Om zich een houding te geven kijkt ze heel geïnteresseerd naar het schilderij wat daarboven hangt. Het is een prachtig schilderij van een man en een vrouw die genieten van elkaars lichaam.

Hij komt achte rhaar staan en slaat zijn armen om haar heen. ‘Wil je je net zo voelen als die vrouw ?’, vraagt hij zachtjes aan haar. Ze voelt haar knieën knikken en zegt ja.

Terwijl hij nog steeds achter haar staat trekt hij voorzichtig haar jas uit. En strijkt langs haar haar. Stil blijft ze staan, gespannen om wat er komen gaat. Hij trekt haar blouse uit en strijkt zachtjes over haar bh-bandjes. Ze trilt van opwinding. Dit is dus hoe je je ook kunt voelen, denkt ze.

Omdat ze nauwelijks meer kan staan laat ze zich in de leren stoel zakken die vlak naast haar staat. Hij gaat voor haar zitten en gaat met zijn handen over haar lichaam. Zachtjes maar stevig glijden zijn handen over haar heen. Haar borsten reageren meteen en drukken tegen de stof van haar bh aan.

De man gaat naar haar borsten en bevrijdt ze uit de bh. Bij elke aanraking voelt ze zich meer in een roes zakken en ze ziet dat ook hij steeds meer opgewonden raakt. Langzaam kleedt hij haar verder uit. Daar zit ze dan, volledig ontkleed tegenover een prachtige man. Ze is geil.

Dan kleedt hij zich uit en ze ziet zijn mannelijkheid fier vooruitsteken. Ze wil hem aanraken maar hij haalt haar hand weg. ‘Deze keer is het voor jou’, fluistert hij zacht.

En weer gaat hij met zijn handen over haar lichaam. Ze doet haar ogen dicht om ervan te genieten en dan voelt ze ineens wat anders. Hij beroert met zijn tong haar borsten. Ze voelt de opwinding steeds meer stromen en zakt wat onderuit waardoor haar benen iets uit elkaar vallen.

Langzaam werkt hij naar beneden. Geen plekje slaat hij over. Totdat hij bij haar meest gevoelige en kwetsbare plekje komt. Langzaam begint hij rondjes t draaien met zijn tong. Ze voelt dat ze heel dicht bij iets komt wat ze nog nooit zo heeft ervaren. En ze glijdt bijna van de stoel.

Ineens houdt hij op en terwijl ze verbaasd haar ogen opent ziet ze hem voor haar zitten. Heel langzaam laat hij zijn mannelijkheid in haar glijden en dan begint hij voorzichtig maar zeker te stoten terwijl hij met zijn handen met haar borsten speelt. Dit is te veel voor haar en met een diepe zucht komt ze klaar.

Ze laat zich op de grond zakken en blijft op het kleed voor de open haard liggen. Hij gaat naast haar liggen en strijkt haar zachtjes over haar blote lijf dat verlicht wordt door de zachte kleuren van het vuur.

‘Dank je wel’, zegt hij. ‘Bedankt dat ik heb mogen genieten van zo’n prachtige vrouw.’

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *