— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Tergend verlangen

Een paar maanden geleden had ik met je gebroken. Ik ben nooit goed geweest in de liefde. Ik ben er in zekere zin een beetje bang voor. In een laatste mail stuurde je dat ik je liefde nooit heb geapprecieerd, maar dat je altijd van me zou blijven houden. Je dacht dat ik niets meer van je moest hebben en verbrak alle contact.

Maar daar zat je volledig fout. Oh god! Je beseft pas hoeveel je van iemand houdt als hij je verlaten heeft. Ik besloot op een dag je toch nog eens te zien. Ik belde je op.

“Waarom?”, vroeg de stem aan de andere kant. Bars, met een vleugje onzekerheid. “Alsjeblieft”, zei ik, “ik weet dat ik je veel pijn heb gedaan, maar ik wil weten hoe het met je gaat.” Een tijdje was het stil aan de andere kant. “Oké”, zei de stem vluchtig. Ik vroeg naar je adres, want tot mijn eigen schaamte wist ik dat niet.

We hadden altijd spannende avontuurtjes gehad op een hotelkamer. Ver weg van de bekende mensen, daar bedreven we onze passionele liefde. Op dezelfde vluchtige manier dicteerde je jouw adres. En opeens was je weg. Er hing een sluier van wanhoop en teleurstelling over me heen, omdat je had ingehaakt. Maar aan de andere kant had ik misschien wel iets om naar uit te kijken. Iets spannend, iets opwindends.

Je woonplaats was redelijk ver weg, dus ik was lang onderweg. In de trein luisterde ik naar mijn mp-3, om mijn zenuwen wat te bedwingen. Ik had mijn mooiste kleren aangetrokken. Niet te bloot, maar heel chick. Mijn gezicht volledig opgemaakt, met vlammend rode lipstick.Ik wist dat je daar wild van werd. Bij het eindstation aangekomen, moest ik nog met de bus.

Mijn zenuwen gierden door mijn lijf. Ik wist absoluut niet wat er van je geworden was, of wat je in tussentijd gedaan had. Tenslotte stond ik voor de juiste huisnummer in de juiste straat, volgens het papiertje. Maar ik was zo zenuwachtig dat ik twijfelde, ik stond bijna op punt om weg te lopen, toen je de deur opendeed.

Je liet me niet meteen binnen. Je bekeek me van top tot teen, heel traag. “Mag ik binnenkomen, of toch liever niet?”, piepte ik bijna. Je liet me binnen. Ik durfde me nog steeds niet om te draaien, om recht in je ogen te moeten kijken.

Toen voelde ik twee sterke handen op mijn schouders. Ze leken zwaar. Toen draaide je me met een ruk om. “Waarom, meisje, waarom doe je me dit aan? Weet je wel dat je me gek maakt, met die escapades van je?” Je vraag was dwingend. Je blik was streng. Maar een antwoord had ik niet. Mijn hoofd zat tussen je handen geklemd. Ik kon me niet meer sterk houden. Tranen liepen over mijn gezicht. “Alsjeblieft, ik heb je nooit pijn willen doen, ik hou van je.” Ik draaide mijn gezicht weg en probeerde mijn huilen te stoppen. Daarna kuste ik jou, wild en wanhopig.

Je beantwoordde de kus niet. “Doe toch iets!” schreeuwde ik nu, kwaad. “Bewijs dat je nog van me houdt, zoals je de laatste keer zei!” Ik schrok van mijn eigen volume, en jij blijkbaar ook. Toen pakte je mijn hand, en eindelijk deed je wat ik hoopte. Je leidde me naar de slaapkamer. Ik verwachtte dat je me teder ging kussen, maar ik had het volledig mis.

Je gooide me met geweld op bed en trok aan mijn haar, zodat mijn nek vrijkwam. Toen pas kuste je me, eerst op mijn mond, dan in mijn nek. Snel trok je mijn chique zwarte broek uit, daarna mijn slipje. Jij kon ook niet snel genoeg uit je kleren zijn. Je stootte je lul hard in mijn kutje. Ik was niet voorbereid, want vroeger deed je het zacht. Maar je had geen medelijden met me. Mijn kutje was zo nat. Je ontdeed me van mijn andere kleren, je kuste mijn borstjes en zoog hard aan de tepels. Ik ging kapot van genot. Ik probeerde je te kussen, maar dat werd verhinderd door je hand op mijn keel. Je draaide me om, zodat je me vanachter kon nemen. Dit had ik zóó graag.

Je sloeg met je vlakke hand op mijn billen. Die moesten wel rood zien, want je hield je absoluut niet in. Tranen sprongen in mijn ogen, maar deze keer van genot. Ik hoorde een soppend geluid. Ik voelde mijn vocht stromen. Je trok mijn hoofd hard naar achter. “Dit heb je toch graag hé, sletje van me?”, fluisterde je tegen me. “Ik ben geen slet! Ik geef me niet gemakkelijk aan een man!”, zei ik opstandig. Je trok me van het bed en gebaarde naar je kloppende lul. Ik likte hem eerst, en toen nam ik hem helemaal in mijn mond. Je hand bepaalde het ritme van deze geweldige pijpbeurt.

Je gooide me weer op bed, op mijn rug. Deze keer legde je mijn voeten in je nek, zodat je extra diep kon gaan. Je stootte snel en hard. Ik kon mijn ogen amper open houden, voelde een orgasme aankomen. Ik schreeuwde, maakte ongecontroleerde geluiden, kronkelde, maar kreeg me niet los. Ik hoorde je hijgen. Toen plantte ik mijn nagels in je rug. Je kreunde door deze onverwachte handeling. Mijn lichaam schokte. Je zag het en dat maakte je extra geil. Je lul ging heel traag en zachtjes uit mijn kutje, om dan genadeloos te rammen. Drie keer na elkaar.

Ik begon te huilen, als een klein kind, in je armen. Troostend omhelsde je me. Daarna nam je mijn gezicht tussen je handen, deze keer zacht en teder. “Wat een prachtige jonge vrouw ben je”, fluisterde je. Daar zaten we zo nog eventjes, in lotushouding. Fysiek en emotioneel uitgeput.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *