— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Memorabel feestje

We zijn op een feestje van iemand die mijn vriend vaag kent van z’n werk, het is meer een sociale verplichting maar blijkt verrassend leuk te zijn. Het feestje is bij een koppel thuis en er wordt wel wat gedronken. We kennen er eigenlijk niemand, maar we praten vlot met de mensen op het feestje, ze zijn allemaal best leuk, los, mooi ook. Jonge koppels, singles, en iedereen geniet van de wijn, de hapjes en de muziek. De gastheer speelt voor dj en draait heerlijke plaatjes. We dansen in de woonkamer en ik bedenk dat het lang geleden is dat ik me zo geweldig voelde op een feestje waar ik niemand ken. Mijn vriend fluistert in mijn oor dat ik er sexy uitzie, en zo voel ik me ook in mijn nieuwe, zwarte jurkje met daaronder mijn mooiste lingeriesetje. We beseffen niet dat de tijd snel gaat en het wordt best laat.

Heel wat mensen zijn naar huis en de overblijvers, hooguit nog tien mensen, zijn behoorlijk aangeschoten en uitbundig. Een koppel danst in de woonkamer alsof er niemand anders in de ruimte is. Ze hebben enkel oog voor elkaar. Het is een opwindend beeld, de man laat zijn handen over het hele lichaam van de vrouw gaan, waarbij haar rokje af en toe naar boven kruipt en haar schouderbandje steeds weer afvalt. Ze zoenen heel sensueel terwijl ze dansen. Een heel verleidelijke dans, misschien wel als voorspel.

Mijn vriend staat naast me en we weten van elkaar dat we opgewonden zijn. We kijken naar het intense koppel en ik voel zijn hand over mijn rug en mijn billen en zijn lippen in mijn hals. We beginnen ook te dansen en we voelen de ogen van de resterende mensen op het feestje op ons en het andere koppel. Die zijn ondertussen steeds geiler aan het zoenen en er hangt een opgewonden sfeer in de lucht. We kijken de kamer rond en zien veel geile blikken, zoenende mensen, ontspannen op de banken.

Dan duwt mijn vriend me zachtjes tegen de muur en kust me terwijl zijn hand onder mijn kleren gaat. Ik ben nat en ik tril onder zijn aanraking. Plots zie ik dat de vrouw van het andere koppel naar ons toe komt, haar man meetrekkend. Ze kijkt heel uitdagend en voor ik het besef voel ik haar lippen op de mijne. Hele zacht lippen, en haar tong. Ze laat haar handen over mijn borsten gaan. Mijn vriend lacht en ik zie de opwinding in zijn ogen. Ondertussen ritst haar man haar jurk open en begint haar langzaam uit te kleden. De vrouw staat in haar lingerie voor ons en begint mij uit te kleden terwijl ze uitdagend naar mijn vriend kijkt. Die likt mijn tepels en zijn hand zoekt in mijn slipje naar mijn klitje. Mijn hand zoekt zijn kruis en ik voel hoe hard hij is.

We zien hoe die vrouw de pik van haar man uit zijn broek haalt en ze begint hem heel traag maar vol overgave te likken. Mijn vriend hijgt in mijn hals en brengt zijn vinger in mijn natte kutje naar binnen. Onze blikken laten die van het koppel niet los en de geile, wederzijdse blikken winden me ontzettend op. Ik open de broek van mijn vriend en laat mijn tong over zijn hele pik gaan, en neem hem dan diep in mijn mond. Zijn pik is groot en hard en heerlijk en ik voel de blik van de man nog steeds op ons. Ik voel mijn vriend zwellen en hij trekt me los. Hij duwt me tegen de muur, opent mijn benen en begint me heerlijk te likken. Zijn tong gaat over mijn klitje heen en weer en zijn vinger glijdt bij me naar binnen. Ik kreun en sluit mijn ogen.

Dan voel ik ook een tong over mijn tepels gaan en wanneer ik mijn ogen open ontmoet ik de blik van de vrouw. Ik zie hoe haar man zachtjes zijn pik bij haar naar binnen duwt. Ze kreunt en ik voel haar warme adem. Het koppel neukt zo dicht bij ons dat de vrouw en ik elkaars lichaam voelen trillen. Ik voel me inwendig samentrekken, ik ga zo heerlijk klaar komen en zie dat zij ook niet ver is. Ik lik aan mijn wijsvinger en leg hem op haar klitje terwijl mijn vriend me heerlijk likt en zij geneukt wordt. Ik kom zo intens dat ik bijna door mijn knieën ga. Na even te zijn bekomen draai ik mijn rug naar mijn vriend toe en spreid mijn benen. Ik wil hem in mij voelen. Naast me schreeuwt de vrouw het bijna uit terwijl ook zij climaxt. Terwijl ik de heerlijke harde pik van mijn vriend in me voel stoten voel ik nog een orgasme komen. Bij elke stoot kreun ik luider en luider.

Nu ook de vrouw bekomen is gaat ze op haar knieën zitten en begint haar man te pijpen. Het is alsof we allebei hebben afgesproken dat het nu hun beurt is. Alsof er een verbondenheid is tussen ons. Terwijl mijn vriend me steeds harder neukt, kijken we samen naar hoe de vrouw haar man tot climax pijpt. Het beeld duwt mij naar de climax, en ik voel hoe mijn vriend me vol spuit.

Ik voel hem nog naschokken van zijn orgasme en neem hem heel stevig vast. Wanneer we ons weer aangekleed hebben, snakken we naar een glas wijn. Samen bekomen we op de bank van de intense vrijpartij, en onze ‘buren’ komen lachend bij ons zitten. Even voorstellen misschien? We schieten allemaal in de lach, wat heerlijk om zo los en vrij te zijn bij wildvreemde mensen. We praten nog leuk na met onze ‘partners in crime’ en besluiten dan, moe maar voldaan, naar huis te gaan.

Het feestje is ten einde gekomen en de woonkamer is een slagveld van kleren, glazen, vol van de geur van sex. De gastheer en –vrouw zijn nergens te bespeuren maar geluiden achter een gesloten deur in de gang verraden dat ook zij dit waarschijnlijk een memorabel feestje vonden. Mijn vriend slaat zijn arm om me heen, en in stilte genieten we nog na van deze unieke ervaring, die onze band nog sterker heeft gemaakt.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *